- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Windows 10 Mobile (Windows Phone) szakmai topik
- Android szakmai topik
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- eSIM, a kártyamentes szabadság
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsoltzsolt
addikt
válasz Partyface007 #88709 üzenetére
Na, ez engem is érdekelne.
-
Aethelstone
addikt
válasz Partyface007 #88641 üzenetére
Ha tényleg kurva jó lesz, repül a levesbe a droid És nem fogom sajnálni rá a pénzt.
Arsenal FC - Go Gunners!
-
starr
őstag
válasz Partyface007 #88641 üzenetére
Jah. Lesz vagy 300k.
-
tibike8
őstag
válasz Partyface007 #88612 üzenetére
Persze, hogy nem Bár én 930-at használok, de a párom meg G5-öt
-
Mysa71
csendes tag
válasz Partyface007 #88616 üzenetére
Két gépen próbáltam. Igen,akkor kézzel kell kikeresni a telefont és úgy tölti le a megfelelő szoftvert, utána flash módba kellene tenni a telefont,de azt ahogy írtam,szintén nem veszi be..
HP Elite x3 , Minix neo z64
-
Mysa71
csendes tag
válasz Partyface007 #88611 üzenetére
Igen,de nem érzékeli a telefont.Ha összedugom a géppel,elkezdi felvenni a töltést és folyamatosan újraindul,de magán a számítógépen nem jelenik meg a telefon. Ezen kívűl se recovery módba se flash módba nem tudom tenni a készüléket.
Hp Elite x3
[ Szerkesztve ]
HP Elite x3 , Minix neo z64
-
St3ven
addikt
válasz Partyface007 #88602 üzenetére
Elég baj. Már a factory reset is erős a gondokra.
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
Zoli133
addikt
válasz Partyface007 #88591 üzenetére
Volt aki feedbackelte is a hibát valaha?
"It's a fez. I wear a fez now. Fezzes are cool."
-
anonimus25
aktív tag
válasz Partyface007 #88590 üzenetére
Okés köszi,esetleg lumia 640 xl tapasztalat?
A majom egy okos állat aki hülyéskedik,az ember meg egy hülye állat aki okoskodik.
-
starr
őstag
Ezek még semmilyen hibát nem javítottak. Hiába van insider program, és havi frissítés.
Ha szerencsénk van, főverzió váltáskor véletlenül megjavul magától.[ Szerkesztve ]
-
dragontiger
tag
válasz Partyface007 #88589 üzenetére
Köszi nem volt backup, így vette barátjától, hogy átvét előtt frissítve lett w10-re
-
St3ven
addikt
Jól megszórtad a topikot így korán reggel.
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz Partyface007 #88524 üzenetére
Az ok, de feleslegesen ne hosszabbítsuk meg így is az MS balfaxkodásai miatt a wdrt-vel elcseszett időt.
Minek belépni egyáltalán, minek először az áruházat, mikor értelme semmi, csak épp tovább tart az egész hercehurca, ráadásul már hibalehetőséggel is...[ Szerkesztve ]
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz Partyface007 #88518 üzenetére
áruházban kapcsold ki az automatikus frissítést
Amíg az áruházba nem lép be (és ezzel lehetőséget adva, hogy egy-két applikáció esetleg azonnal megkezdje a frissítést, hiába a letiltás), nem fog frissülni, mert el sem indul, tehát ez egy felesleges és hibás lépés, vagyis a WDRT után, ha felállt a rendszer, wifi-t beállít és rögtön frissítsen.
amíg nem talál már frissebbet
Csak egyet fog találni és az az 576-os.
áruházat frissítsd (értelemszerűen újraindul lépj
Felesleges ez is, az egészet kell egyszerre frissíteni és manuálisan csinálni egy restart-ot, ha végzett az összessel.
[ Szerkesztve ]
-
Ricardo
titán
válasz Partyface007 #88498 üzenetére
Igaz ez TV , de ezek után elgondolkodtató mi a helyzet a telefonokkal.
-
StLui
veterán
válasz Partyface007 #88466 üzenetére
" csak mert a kib....tt Facebook alkalmazások szarul vannak megírva"
Így én már nem is használom másra csak telefonálásra, nekem alkalmatlan másra, még amit eredeti rendszerrel szerettem, a fényképezés, az is egy kín lett vele, hiába van legyalulva a rendszer, kidobva az sd kártya.
ja de, megkapom rajta az értesítéseket, felmegyek az asztali gépre, és megnézem milyen üzenet jöttKönyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
Aethelstone
addikt
válasz Partyface007 #88483 üzenetére
Csak főverzió váltáskor. Más esetben egy cache törlés több, mint elegendő. Nem kell fr.
Arsenal FC - Go Gunners!
-
tomboy0013
veterán
És kit izgat hogy snapi 212-n hogy fut az Android ha a 650 árából jóval jobb hardverrel ellátott droid teló is kijön? Amin ráadásul az app-ok se 15 másodperc alatt nyílnak meg.
[ Szerkesztve ]
-
ZavaBalazs
őstag
az mondjuk a felhasználói végén a dolognak totál mindegy, hogy melyik vállalat miatt nem működik jól, mivel te csak azt tapasztalod, hogy nem működik jól.
mondjuk nekem nagy problémám nincs a messengerrel, mindössze annyi, hogy hidegindításkor 5-6 másodperc türelemre tanít, illetve a szövegbevitel modul valamiért kicsit máshogy működik, mint a rendszer többi részén (belenyomsz egy szó közepébe, máshol kijelöli azt a szót, itt nem). fb bajosabb, néha eltart 10+ másodpercig is (bár most direkt lemértem, 5.6 sec, lehet egyéni csúcs ), csempén ott marad az értesítés profilképestül, és néha a görgetés is akadozik. de mivel ezt a messengerrel szemben sokat nem használom, nagyon nem is izgat.
szóval ja, a kívülről beleböfivel szemben nálam is jól teszi a dolgát a 950, a legtöbb itt emlegetett bugra csak meresztem a szemem, hogy ez mi a rák (lekopogom). a legnagyobb bajom is csak akkor jön elő vele kapcsolatban, amikor véletlen a kezembe akad a 930, mert mindig emlékeztet, hogy az klasszisokkal szebb, és több benne az anyag.
wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
k-adi
nagyúr
A "a kib....tt Facebook alkalmazások"-at használja a világ 80%-a, így igenis fontos WP-n is, hogy menjenek jól.
-
Vegha
senior tag
válasz Partyface007 #88433 üzenetére
+ ugye pillanatok alatt talal GPS pozíciót. Ami azért messze nem elhanyagolható elony...
-
St3ven
addikt
válasz Partyface007 #88416 üzenetére
Feleslegesen nem akarom szemetelni a telefonomat. Ez egyfajta alapelv.
-
nagyúr
válasz Partyface007 #88371 üzenetére
Zsír új telefon, most lett beállítva a fiók. Szeptember óta nem is szinkronizál. eas-es van beállítva, de pl gépen a live.com-on sem tudok bejelentkezni vele.
-
Aethelstone
addikt
válasz Partyface007 #88272 üzenetére
Nem gondolnám egyébként, hogy az MS, Google vagy akár a Samu nem rejt el mindenféle adatgyűjtő kódokat...szóval, kellemetlen fiaskó ez, de nem egyedülálló.
Arsenal FC - Go Gunners!
-
Aethelstone
addikt
-
starr
őstag
válasz Partyface007 #88267 üzenetére
Ezért nem kell nekem Android. Nem elég a Google megfigyelési kényszere, még a kínaiak is hozzáteszik a kémszoftvereiket. Beleégetve a SOC mikrokódjába, amihez csak a SOC gyártó ért.
WP-n meg alap dolgok nem működnek, úgyhogy valószínűleg a kémkedés sem megy nekik rendesen[ Szerkesztve ]
-
Aethelstone
addikt
válasz Partyface007 #88260 üzenetére
Nem Mediatek specifikus. Azt írja, hogy többnyire Mediatek...
Arsenal FC - Go Gunners!
-
Kin Tan Te
tag
válasz Partyface007 #88236 üzenetére
Még annyi észrevételt tennék, hogy ha átváltom a billentyűzetet angolra, akkor működik a "í". Csak magyar nyelven nem akarja az igazságot.
-
Kin Tan Te
tag
válasz Partyface007 #88236 üzenetére
Szerencsés flótás vagy. Milyen típust használsz?
-
bisza
tag
válasz Partyface007 #88212 üzenetére
Szia!
Nagyon köszönöm a válaszod!http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=bisza
-
bisza
tag
válasz Partyface007 #88199 üzenetére
Szia Partyface007!
Te lennél az én emberem, kérlek segíts!
"azt már persze meg se említem hogy nem működnek az értesítések bt-n a garmin órámmal..."A helyzet az, hogy már rengeteg fórumot meg tesztet végigolvastam a garmin órákról, de sehol nem találtam olyat, aki Windows rendszerrel használta volna. Ugyanis most tervezek venni egyet én is. Én a fenix 3-at néztem ki magamnak.
A kérdésem az lenne, hogy te melyik órát használod, milyen telefonnal? Azt írod, hogy nem megy az értesítés, semmilyen? Az sms, email, hívás, semmi nem megy rajta? A garmin connectel, hogy szinkronizál az óra?
Működik a program rendesen a telefonon?
Hirtelen ennyi kérdés jutott eszembe. Előre is köszönöm a válaszaidat! Természetesen privátban is válaszolhatsz, hogy ne offoljuk szét a topikot.http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=bisza
-
Dalai Láma
őstag
válasz Partyface007 #88196 üzenetére
"az már csak hab a tortán hogy a 650-nél töltés közben nem lehet kikapcsolni a glance screen hanem folyamatosan világít..."
Régen ki lehetett kapcsolni, illetve pl. 15 perc után elaludt.
''Ugrott apósom, nagy régi sólyom, mindene az illegalitás''
-
Drag77
senior tag
válasz Partyface007 #88196 üzenetére
Töltés közben ted kijelzővel lefele, akkor kikapcsol.
http://draginet.hu , MCSA, MCSE, UEWA, Microsoft 365 Certified: Modern Desktop Administrator Associa Microsoft Certified: Windows Server Hybrid Administrator Associatete,
-
sirkan13
aktív tag
válasz Partyface007 #88015 üzenetére
Szívemhez nőtt,Sony Ericsson P1-nél kezdtem használni.
-
Sawyer_
tag
válasz Partyface007 #88012 üzenetére
Na pont ez az, hogy nincsenek ott, hiába mentek telefonon az outlook névjegyek közé. Visszafele nem megy a szinkronizáció, ami zavar. Ráadásul az Outlook/Kapcsolatok funkcióban nem is tudok pár régi kontaktot törölni, nem értem miért.
-
sirkan13
aktív tag
válasz Partyface007 #88011 üzenetére
Igaz.Csak én már nagyon megszoktam a gmailes fiók használatot,nálam igy természetes mindenhol azt használom.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz Partyface007 #88002 üzenetére
Nem kell túlbonyolítani. Másik usb port. That"s all...
-
tomboy0013
veterán
válasz Partyface007 #87973 üzenetére
Az ördög itt is a részletekben bújik meg. Munkagépnek biztosan haszontalan lesz mert az állandó terhelés nem barátja ilyen kis eszközöknek a hőtermelés miatt. Rövid úton kifingik az akku meg egyéb alkatrészek, elszíneződik a kijelző stb. Komolyabb munkára sosem lesz alkalmas egy W10-et futtató kis eszköz hosszú távon, nem sok olyan őrült cég lesz aki ebbe invesztálna pénzt, a céges asztali gépet elahagyni és összetörni is nehezebb. A nagy többségnek megint felesleges egy asztali rendszer a zsebébe. Ergo halott ötlet az egész. A Continuum is megmutatta hogy a bemarketingelt zsebszámítógép ötlete is mennyire hidegen hagyja az embereket. De a piac majd ezt is eldönti
[ Szerkesztve ]
-
zsamiatt
őstag
válasz Partyface007 #87930 üzenetére
miért ne válthatna ki?
Eladó HP Proliant DL380 G6 használt szerver -- Érdeklődés privátban!
-
ZavaBalazs
őstag
válasz Partyface007 #87925 üzenetére
az, hogy mit vált ki, és mit nem, most teljesen irreleváns.
-
ZavaBalazs
őstag
válasz Partyface007 #87922 üzenetére
ja, pl a 600 dolláros lap dock...
-
nagyúr
válasz Partyface007 #87874 üzenetére
Konkrétan hibával elszáll a live.com-on is ha be akarok jelentkezni.
-
mtomi95
senior tag
válasz Partyface007 #87841 üzenetére
Nyugodj meg, fognak azok árak lentebb is menni főleg ha már több hónapja lesz hirdetve és a kutyának nem kell majd. Ha csak nem egy olyan nézőpontú eladó mint én, hogy annyiért amennyiért egyből elvinnék rohadjanak el a fiókban.
Az új áráért szerintem semmiképp nem éri meg. De te tudod!sufnituning gsm
Itt Nyíregyházán a szolgáltatókon kívül sehol nem lehet Windows-os telefont venni. Még ilyen sufni GSM-ekben is csak androidos szarok vannak.[ Szerkesztve ]
Az élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el az USB pendrive-ot...
-
mtomi95
senior tag
válasz Partyface007 #87835 üzenetére
Meg és arra elég, de eladni nem fogod tudni ha már meguntad a másod telefonosdit! Max ha nagyon nyomott áron adod el. Viszont ebből adódóan jó áron juthatsz hozzá, csak ne újat vegyél.
Nekem mindkét 640 a fiókban van és marad is mert a családban pl ingyen sem kell senkinek mert, hogy Windows. Azért ez szomorú.Az élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el az USB pendrive-ot...
-
djdaniel
senior tag
válasz Partyface007 #87838 üzenetére
igen. régi nokia lumia 520-as fűlésével is azt csinálja h csak a hangszóró szól...
lumia 640-es készülékről van szó. -
Partyface007
őstag
válasz Partyface007 #87835 üzenetére
e-mail kimaradt de gondolom nem az outlook az az alkalmazás ami leginkább használja a hardvert :-)
-
gaijin09
csendes tag
válasz Partyface007 #87729 üzenetére
Ez segített. Köszönöm.
-
ZavaBalazs
őstag
válasz Partyface007 #87644 üzenetére
ugyanitt keresem a lumia 930-on "nokia message" néven szereplő 2 ennél is gyorsabb pittyenés csengőhangot, mert a 950-en már nincs rajta.
-
Joker88
őstag
válasz Partyface007 #87523 üzenetére
nem néztem vissza, most akartam, de a fényképezőgép exponálóhangja mindig hallatszott,ha ráböktem a felvétel gombra.
még a vaku is aktiv volt..In loving memory of Garrett Lockhart
-
this is life
Ármester
válasz Partyface007 #87389 üzenetére
S ami a rohej a halozat+ syapp pusherbol elerheto de nem akar telepulni...
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
zsamiatt
őstag
válasz Partyface007 #87353 üzenetére
nem
mert nem akartam ezért felszinkronizálniEladó HP Proliant DL380 G6 használt szerver -- Érdeklődés privátban!
-
félisten
válasz Partyface007 #86798 üzenetére
Legyünk tárgyilagosak. A Microsofton kívül senki nem fejleszt rá, akinek van appja, 90%-ban vegetál és nem tesz bele pénzt. Ez így kevés önálló platformnak. Ajánlani meg akkor merném, ha nem kötődne minden funkcióhoz legalább egy bug.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
őstag
válasz Partyface007 #86145 üzenetére
Szerencsés ember!
Ha az MS-nek annyi esze lenne, mint amennyi pénze van, ez a topic is másról szólna.
Amúgy a 2 hetes, WDRT utáni rendszerem, 950XL-en problémamentes. Brit régiót és angol nyelvet használok a Cortana miatt.
Hogy' akarjam magának kifejezni, hogy... (Alexander Salachi)
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz Partyface007 #85999 üzenetére
Én, ebbe nem tudok beleszólni, mert nem én veszem, de az említett cég, ha gond van, futárt küld cserekészülékkel és amikor kész van, szintén futár hozza viszi 2 éven át. Ennél némelyik gyári garanciás ügyintézés is elcseszettebb szokott lenni.
-
egykori
őstag
válasz Partyface007 #85999 üzenetére
Egyetértek!
Én a 820-szal jártam úgy, hogy másfél évesen romlott el és a 4. javítás után kaptam egy 930-at.[ Szerkesztve ]
-
nrezso
csendes tag
válasz Partyface007 #85682 üzenetére
Én hotmailt használok, de mások is panaszkodtak már erről a w10-en.
-
havasil
csendes tag
válasz Partyface007 #79137 üzenetére
Sajnos továbbra sem találok ilyen opciót (.218)
-
Partyface007
őstag
válasz Partyface007 #77018 üzenetére
külföldi fórumon kaptam választ: nincs a .164-en se az említett funkció :-(
akkor egy darabig valószínűleg nem váltok vissza w10m-re....
-
Blacky74
csendes tag
válasz Partyface007 #77180 üzenetére
Felfrissítettem az áruházat.Megnéztem az áruházban.A nem futtatható ezen a gépen programok között van a glance screen
Mit csináljak?Rakjam vissza Recovery Toolal a 8.1-et?„A gonosz diadalához csak annyi kell, hogy a jók tétlenek maradjanak.” Edmund Burke Lumia 640 LTE
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz Partyface007 #77026 üzenetére
10 perce a 164-es van már fenn, na de akkor is: nem akarok "életem végéig" insiderezni. Ha ezt ki bíírták adni 920-ra, akkor a "hivatalosat" miért nem?
(#77031) mukibuci: számomra semmivel sem tűnik rosszabbnak, akadósabbnak a 10-es a 920-on, mint a 8.1 az 530-on, szóval "bőven használható" kategória. De tényleg hagyjuk...
[ Szerkesztve ]
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
válasz Partyface007 #76608 üzenetére
Azt mar nem probaltam... Arra mar nincs ideg rendszerem...
formula01:
Igazad van
Viszont ahogy irok magamrol, senkit nem verek at. A teny attol teny marad.
Ha igy valaki elviszi korrekt aron, akkor jo. Ha nala nukodik, akkor bodottá. Ha nem, nyugodt a lelkiismeretem hogy elore jeleztem. Es van gyari gari. De nekem nincs idom, turelmem erre[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
Problem95
újonc
válasz Partyface007 #75881 üzenetére
Black screen mode. Se kép se hang se rezgés semmi. Recovery eredetileg nem látta. Már odáig sikerült eljutni, hogy megtalálja de nem tudja elindítani a telepítést.
-
Nooeca
senior tag
válasz Partyface007 #75780 üzenetére
Ahhoz nem kellene a deltának változnia... de picit korrigálva "belevettek valami plusz hibát, amit javítani akartak a meglévőeken felül" már helytálló kijelentés.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz Partyface007 #75767 üzenetére
...Így valóban nem sok értelme van, de így is megveszik majd, akik nem ilyen fórumokra járnak. És azok jóval többen vannak. Ergo nem érdekli őket a hardver része, csak azt látják, ez egy 2016-os új mobil, nagyobb sorozatszámmal.
-
félisten
-
Nooeca
senior tag
válasz Partyface007 #75714 üzenetére
520 még lehet prioritást kap a nagy piaci lefedettsége miatt...
512 MB RAM ide vagy oda, de ettől még mehet rá rendszer, ha csak nem kell valamit lebutítani amely komolyabb munkát igényel mert akkor csúszna... de nem hiszem, maximum apphasználat lesz az ahol ez majd jelentkezik.
A 4GB-os háttértárú telefonok vannak kilőve mint az 530.
-
Nooeca
senior tag
válasz Partyface007 #75711 üzenetére
Sokan beleesnek abba a hibába, hogy azt gondolják hogy Február végén itt a Windows 10 akkor már márciusban mindenkinek tölthető... Most itt nem rád gondolok hanem sok fórumot nézek ahol így-ugy várják hogy "Remélem akkor már márciusban tölthetem..."
Csak azt felejtik el hogy az új modelleken kivül (950, 950XL, 650, 550) egyelőre csak a 640 és azok közül is csak az LTE-s kap frissítést, bár a sima is az első körben lesz de már ott lehet 1-2 hét csúszás is.
De pl. ez az 10xx Lumia még az is lehet hogy április végén kap csak frissítést...
[ Szerkesztve ]
-
Nooeca
senior tag
válasz Partyface007 #75645 üzenetére
Gondolom már jelentetted az MS-nek visszajelzésként.
Ha látják ugyis javítják majd
-
Sungoo
addikt
válasz Partyface007 #75625 üzenetére
Na azzal az egyel sosem. Beállítom, cseng-bong. Az e-mail is gyönyörűen jelez. De a többi!? Ott tartok, hogy akku időben verhetetlen, de a mindennapokban kezd használhatatlanná válni.
A kezemben járt a napokban néhány Huawei készülék a közép kategóriából, és felraktam az apróra azonnal a 735-öt, nem horror áron.
-
Nooeca
senior tag
válasz Partyface007 #75605 üzenetére
Szerintem a legtöbb mobilnak az 5" kell a sikerhez vagy az 5-5,5 közötti colok.
Én pl. nagyon szeretnék egy 5,2"-os telefont, 5,5" már kicsit sok, de még csak-csak elmegy, de nem venném meg. Az 5,7 meg már tényleg sok.
Ritkán használom a Lumia 520-at de akárhányszor a kezembe veszem, olyan oldschool érzés kap el, mint valami régi Nokia 3310-nél (ami még mindig megvan). Sok szép jó emlék, meg hű társ, de akkor is, úgy nézem hogy a piac is úgy gondolja meg az emberiség is, hogy 4,8" alatt legalábbis nincs élet, de kezdem úgy érezni hogy lassan ez már 5" lesz, csak terjedhetne el az 5,2" is.
-
aszti75
senior tag
válasz Partyface007 #75603 üzenetére
Semmi gond.Gondoltam,hogy nem azért irod/segitesz,mert lamanak nézel.Az ember tévedhet.Egyebkent csináltam mar az általad javasoltakat es mindenhol be volt kapcsolva.Illetve ki es be kapcsoltam újra.Semmi.A nagyobb gond a hálózattal volt,mint írtam is.Az a nagyobb gond.Mar visszatettem a 8.1-et,frissült .29-re es most frissíti.36-ra.
-
törölt tag
válasz Partyface007 #75572 üzenetére
L800 wp7.8 es mindig van hang a régi rendszernek is van elonye
-
aszti75
senior tag
válasz Partyface007 #75580 üzenetére
Hat,nem tudom. En mar csinaltam egy HR-t is es akkor sem jelzi.Egyik fioknal sem.Ertesitesi savban megjelenik,de csendben.Hang semmi 😕
Mar nem tudom,hol kutakodjak,hogy esetleg valami user error van. -
aszti75
senior tag
válasz Partyface007 #75573 üzenetére
Nem volt osszevonva,de most megtettem.Frissitett az Outlook es en nem neztem a beallitasokat.Proba megvolt.Nema.De most se a gmailes,se az outlookos nem jelez hanggal 😕
Nem akarok HR-t.4 oramba telt 1 megas nettel leszednem az Asphalt 8 Airborne-t😭 -
félisten
válasz Partyface007 #75568 üzenetére
Első és legfontosabb, hogy Onedrive egyik build alatt sem töltött fel rendesen. .63-ig próbáltam. Aztán az üzemidő is trágyább lett jóval. Pár alkalmazás nem működött rendesen (máshova kattintott mindig). Aztán HR után már a billentyűzet nyelveit sem tudta feltenni, pedig Insidert is visszaraktam. Na itt lett elegem.
Ja igen Outlook. Sosem volt hangja az üzeneteknek, akár mit kapcsoltam ki/be. Ne kezdjétek magyarázni, hogy alkalmazás szalag értesítések meg külön hangok, nem most kezdtem.
[ Szerkesztve ]
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
bizonytalan
tag
válasz Partyface007 #75501 üzenetére
Köszi, ezek szerint nem egyszer, mert a változásokat sem jeleníti meg, ennél egyszerűbb manuálisan beírni az e-mail címeket, ahol szükséges...
-
aszti75
senior tag
válasz Partyface007 #75434 üzenetére
635-om van.Gondoltam hatha....
Vegul is nem olvatam at a teljes cikket,nekiugrottam csak. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz Partyface007 #75426 üzenetére
Az előbb végre tudtam vásárolni több mindent is, de, mint írtam a bankkártyámmal sem engedett és ahhoz már nem sok köze van a Telenor-nak.:-)
Nincs virtuális kártyám, PP bőven elég nekem.
[ Szerkesztve ]
-
Aethelstone
addikt
válasz Partyface007 #75346 üzenetére
A droid meg a szifon mág rég elhúzott. Nem ezen a pár hónapon múlik. Hanem azon, hogy ha lesz egy valóban fasza WP10, akkor az mennyi usert tud elszipkázni a droid vonalról. Szifontól esélytelen. Engem is a droidtól szipkázott el és minimum 4 embert ismerek, akik a közelmúltban kukázták a droidot egy WP-s telóért.
Túlzó árazás? Szerintem meg kifejezetten baráti a 640,550,stb. ára pl. Most a nagyokat ne keverjük ide, mert 150K nem sok egy csúcsmodellért, amikor a Samu és az Apple majd' 100K-val drágábban tolja a csúcsmodelljeit.
[ Szerkesztve ]
Arsenal FC - Go Gunners!
-
Sungoo
addikt
válasz Partyface007 #75341 üzenetére
Miért csodálkozol rajta? Egyébként az emberek alapból irtóznak a WP-től. A kollégám telefont akar venni, javasoltam neki a WP-t. Erre ő: az szar. Miért, próbáltad már? Nem, de akkor is szar. Sőt, még a szolgáltatók boltjaiban is ezt sugallják az új vevőnek.
A BB-vel hasonló a helyzet, a szűkebb, tágabb környezetemben egy ismerősnél sem láttam egy árva darabot sem.
[ Szerkesztve ]
-
Zoli133
addikt
válasz Partyface007 #75324 üzenetére
Szeretem a releváns statisztikát. Egyáltalán nem mondanám durvának a helyzetet volt jópár olyan user akinek update után nem volt gondja, de tisztában vagyok vele, hogy problémás LEHET az update, de csak lehet. Minek szivassa magát a user feleslegesen egy nem 1 valószínűséggel bekövetekzendő esemény miatt? Ráadásul láttunk már arra is példát, hogy HR se javított, akkor rögtön ajánlhatunk 3HR-t egymás után....
Az elejétől olvasom a win10 tapasztalatokat, az új buildeknél szeirntem teljesen felesleges addig HR-t ajánlani amíg nincs gond, elég jó esély van rá, hogy nem is lesz. (1%-nál nagyobb valószínűséggel megússze bármi gond nélkül az updatet én olyan 60-40 körülre tenném mondjuk inkább a hibás-hibátlan update-t)
"It's a fez. I wear a fez now. Fezzes are cool."
-
SoundX
tag
válasz Partyface007 #74960 üzenetére
Ez érthető üzletpolitika, de nekem picit szúrja a szemem, hogy amiért anno megvettem a 710-em (offline gps) az már minden rendszerre jobb minőségben megtalálható.
(#74959) spider23
Ha Neked, például nagyon tetszik az android, valamint azt is használod és ugyanúgy megkapod ezeket az alkalmazásokat, (magamból kiindulva) bele sem gondolsz, hogy lecseréled másra.
[ Szerkesztve ]
"Sose higgy az interneten lévő idézeteknek, sokszor átverés." (Petőfi Sándor)
-
Pehi
senior tag
válasz Partyface007 #74899 üzenetére
Köszi megoldódott!
-
Pehi
senior tag
válasz Partyface007 #74899 üzenetére
Szia. Sehogy se megy.
-
Gordiann
őstag
válasz Partyface007 #74904 üzenetére
hm.. tehát újabb is az insideres. Nem tudom, nekem nem volt túl meggyőző, de most pont van időm rá azért, lehet teszek mégegy próbát insider módban..
-
Gordiann
őstag
válasz Partyface007 #74897 üzenetére
Erről van valami cikk hogy melyik milyen verzió mikor?
Biztos hogy nem ez volt, de már most nagyon össze lettem keveredve.
Valaki jó lenne, ha tisztába tenné, hogy mit várunk -
Gordiann
őstag
válasz Partyface007 #74893 üzenetére
Való igaz.
Most feltettem a 8.1-et vissza, és nincs most 10-re update lehetőség.
Ez még nem a végső 10-es volt akkor...
Bár 61-es, de insider még be volt kapcsolva amikor lejött, most esett le..
Osztrák a telefon, eszerint még nincs hivatalos itt sem.[ Szerkesztve ]
-
Balu1984
csendes újonc
válasz Partyface007 #74846 üzenetére
Ez a lényeg! hogy ma már ne nyomkodjak félre semmit, hanem visszakapjam a WP 10-em, a hozzá tartozó beállítással, csempékkel, mert egyelőre a 820-am köszön rám vissza a 950-es telefonon
-
Balu1984
csendes újonc
válasz Partyface007 #74805 üzenetére
Arra gondolsz, hogy az lehet a baj, hogy a rendszer visszaállításnál mentésből lettek az alkalmazások újratelepítve?!
Csak a Messenger! A Viber nem...
De a HR-től csak Reset-el, az alkalmazások maradnak, nem?! -
Aethelstone
addikt
-
Aethelstone
addikt
válasz Partyface007 #74763 üzenetére
Értem én, imádok CSV-ben turkálni, de a dolog mikéntjét maga a nagy MS írta le. Az már csak hab a tortán, hogy a Kapcsolatok menüpont szerint google csv-t kell csinálni, de a Beállításokból elérhető Partner import szerint meg Outlook formátumot Megjegyzem, hogy mindkettőt próbáltam, egyik sem megy. Mindegy, maradnak a google kontaktok
Arsenal FC - Go Gunners!
-
StLui
veterán
válasz Partyface007 #74759 üzenetére
HR-t nem csináltam, de telefont váltottam közben, akkor kipróbálom, hogy letörlöm ezt a csengőhang progit (StarWarsRingtones) mert akkor ha jól sejtem elképzelhető szerinted is, hogy ez kavar be. SD kártya van, de az előzőben nem volt és ott is csinálta.
Köszi, akkor törlöm és meglátom.
cigam: Köszi neked is!
[ Szerkesztve ]
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
okoska74
senior tag
válasz Partyface007 #74664 üzenetére
Nem próbáltam egyiket sem. Amióta winphont használok valahogy nem hiányzik. De ha mégis nagyon muszáj lenne, akkor ott van a BB -m amivel simán futtathatóak az androidos appok is. De a legjobb megoldás erre egy lapos linuxal a hálózatok anyjával.
iMac 2013 Late ; Apple iPhone 11 ; Apple TV 4K 64Gb ; Sony KD43XF8505 ; Sony HT-XF9000 ; Sony WH-1000XM3 ; Toyota Prius III 1.8 HSD Premium;.... Ha a tények nem igazolják az elméletet, változtasd meg - a tényeket. Albert Einstein
-
StLui
veterán
válasz Partyface007 #74598 üzenetére
írtam, hogy használja azt is, de hol ez (fb) nem jó hangra, hol a viber, hol a skype, és váltogatják őket ha az egyik éppen szarakszik, és nem ritka
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
Partyface007
őstag
válasz Partyface007 #74022 üzenetére
e-mail, naptár szinkronizál
(amúgy itt is mint anno 8.1-en teljesen random, néha azonnal megjön a levél néha csak percekkel később de volt már több mint 10 perces csúszás is, mellette az androidos telefonon persze 100-ból 99x azonnal megjön a levél
(csúnya hogy az MS saját protokolja az activesync jobban működik droidon :-( ))
csak ha kézzel frissítem az outlook-ot akkor dobja az említett 80070490 hibaüzenetet
amúgy 10 alatt picit informatívabb a hibaüzenet
missed items
subject: a saját születásnapom :-)
start és end date-el
this event couldn't be updated on the server
már kigyomláltam a birthday calendart de ugyanazt a hibát kapom
valakinek valami ötlet?
[ Szerkesztve ]
-
viewdetails
addikt
-
Reinkz
senior tag
válasz Partyface007 #73482 üzenetére
Próbáltam nem segített..
-
MODERÁTOR
válasz Partyface007 #73400 üzenetére
Ez érdekelne engem, hogy mennyit. Most épp a 1520-on próbálgatom, hogy állandóra tettem a glance-t, és hogy így hogy alakul az akkuidő. Szerintem kb holnap már látni fogom rajta.
-
ventura20
csendes tag
válasz Partyface007 #73107 üzenetére
itt sajna nem írja...elég szomorú--nincs magában a telefonban olyan lehetőség,hogy mit is lehet engedélyezni megosztani,házzá féretni a bluetotth kapcsolaton keresztül.erre kerestem..keresek valamilyen alkalmazást.
-
Krozoo
csendes tag
válasz Partyface007 #70012 üzenetére
Program leszedés, újrapakolás már megvolt, az se segített.
Amit még kifelejtettem, a lumia mellett egy androidos telefont is használ a tulaj ugyanazzal az google accounttal, lehet hogy ez okozza a gondot? Az droidon és laptopon minden üzenet átmegy ahogy kell.
A hr az szervíz lenne?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Spórolós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- 8 GHz felett ketyeg a G.Skill CSO-DIMM DDR5 memóriája
- Windows 10 Mobile (Windows Phone) szakmai topik
- Android szakmai topik