Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Nő az eSIM-ek iránti igény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Magisk
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Aktív témák
-
Breki
veterán
válasz
sfdrakex
üzenetére
Hát igen énis ezen filózok, csak a kétoldalast még máshol vettem korábban.
De ha már ilyen segítőkész válaszokat kaptam eztis megkérdeznémitt is hátha vki találkozott vele
és ugyanilyen ügyesen rájön mtől lehet"Olyan hibával nem találkoztál, hogy internet explorernél a 3. 4. fülön ha lapot akarok megnyitni nem nyílik ki viszont ha becsukom a füleket és csak egy fülön nyitom újra ugyanazt az oldalt akkor meg simán megnyitja
Ez a 8-as Internet Explorer és Win 7"Hozzátenném, hogy pl Firefoxnál nincs ez csak Explorernél, viszont annál olyan volt hogy pl fórumokra nem engedett belépni, hiába írtam be a jelszót nem kerültem be hogy tudjak írni, de azt egy előzmények törlése megoldotta.
Ez viszont fent áll 32 bites win 7-nél
Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Napelem
- Energiaital topic
- Hardcore café
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Parfüm topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U/8GB RAM Refurbished - Garancia - Akció!
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- OnePlus Nord CE5 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest