Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Színes AirPods prototípusok bukkantak fel
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Qi-töltő és szinte bármivel kompatibilis billentyűzet a Clicks új fejlesztése
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
Aktív témák
-
Winne
nagyúr
Sziasztok!
Az mitől lehet, hogy egy Samsung notebookon az energiagazdálkodási lehetőségeknél a rendszerbeállításoknál nem lehet semmit kiválasztani, minden szürke és minden alvó állapotban van. A speciális beállításoknál ha letiltom az alvó állapotot, akkor ahogy kilépek belőle már vissza is írja.
-
twine
veterán
Sziasztok!
Adott egy zsír egészséges, win7_64bit napi szinten frissítve...!
Dropbox, és Skype(akár külön külön) nem engedi "lealudni"a gépet Eddig csak a dropbox csinálta,,mindig külön ki kellet lépnem altatás előtt dropboxból.....(bosszantott de lesz@rtam)
A napokban felkerült a masinára a Skype is.....és a rohadék ugyanazt játsza mint a Dropbox.......!
Altatás gomb után képernyőt leüti mintha aludni indulna,,,,de a gép nem áll le....viszont onnan már visszahozni sem tudom.....konkrétan bekómál a gép!
Ha altatás előtt megszabadítom a két rohadéktól akkor simán lealszik......
Ötlet hozzászólás javaslat? Kinyírnak
ps:alapon megy a gép (ha nincs meló rajta) nem tuningal!
köszönettel
üdv -
GIJoe
addikt
válasz
Sub-ZeRo
üzenetére
Sajnos már 12h-ja fut a memtest (4.20) hibátlan a kis szemét
VIAO)+1 Avira + ez hozzá...
Vírusirtó összehasonlító teszt
A három legjobb ingyenes vírusirtó tesztje (Avira AntiVir, Avast, AVG)
-
Воланд
titán
válasz
DonThomasino
üzenetére
-
DonThomasino
veterán
Létezik olyan kék halál ami nem tárolódik el a minidump mappában?
win7 64DT
-
-
Воланд
titán
válasz
PowerBuldog
üzenetére
Jó neked.
Szerintem az avast összeakadt valamelyik másik programmal, vagy csak nem tetszett neki a környezet, nem tudom.
Természetesen az, hogy nálam fagyott nem jelenti azt, hogy másnál is fog, de én a rossz tapasztalatom miatt inkább kerülöm.
-
Воланд
titán
válasz
Csabee.
üzenetére
Nekem pl az 5.0-ás avast olyan szép kékhalálokat tudott produkálni (még szűz rendszeren is, ahova csak a fontosabb programok voltak felrakva), hogy öröm volt nézni (és nem csak nekem, külföldi fórumokon elég sok bejegyzést találtam az 5.0-val kapcsolatban, hogy fagy, visszatérve a 4.8-ra a probléma megszűnt). Bevallom a 6.0-át nem néztem, azóta lehet, hogy javítottak rajta.
-
GIJoe
addikt
válasz
Воланд
üzenetére
Igen, botolható Hiren's BootCD 13.2 használok, köszönöm még egyszer!!
Öö az önzetlenek mindig számíthatnak kedvezményre, a linkemen
... >
-
fatal`
titán
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Linux Live CD-t miért nem próbálod meg? Azt aztán tényleg nem érdeklik a jogok.
-
válasz
DonThomasino
üzenetére
Sajnos azzal sem. Egy régi far managerrel sem, ami állítólag tesz a jogokra. Marad a kölcsönvinyó + format. MS bácsi csúnyán eltoszta ezeket a jogosultsági kérdéseket W7 alatt.

-
Воланд
titán
válasz
Oliverda
üzenetére
AVG helyett lehet, hogy jobban járnál az MSE-vel.
Aztán meg sp1-et az asztali gépre.
Megmondom őszintén, hogy fogalmam sincs arról, hogy mi okozhatja ezt a jelenséget, mivel én még nem találkoztam vele és hiába keresek rá, még hasonlót sem találok. A legjobb tippem az a microsoftos link.
-
Zolee11
senior tag
Ezt a hibát nem sikerült sehogy se megoldani, sőt a hibák száma csak növekszik a naplóban.
Az újratelepítés mellett döntöttem, viszont az összes merevlemez így a C is BitLocker-es.
Visszafejteni nem akarom az összes adatot és meghajtót mert az 3 nap.
Van egy olyan opció a C meghajtónál, hogy a védelem felfüggesztése, és akkor elméletileg hozzá lehet férni a C meghajtóhoz.A kérdésem az lenne, hogy ezt újratelepítéshez is lehet használni? Azt olvastam, hogy készít egy szöveges fájlt, amin keresztül ill. azt felhasználva használható a lemez.
Formázható a C meghajtó? Vagy ezzel elveszne a fájl is és akkor befagyna a telepítő is.
Vagy csak simán telepítsem újra, törölve a régi oprendszert?
Gondolom a többi merevlemezt a telepítés után a jelszóval feloldhatom ill. kellenek hozzá a helyreállító kulcsok is.Segítségeteket előre is köszönöm!
-
GIJoe
addikt
Ja és a letöltő oldalon (SONYnál) csakis X64 driverek vannak eleve a notihoz
A VGA meg ATI HD 5650 nekem is végig tolta a Cryzis2őt, csak támogatja a X64et...cigam: visszavinném, csak 4 napig nem volt időm kibontani, így gondolom lejárt a 3 napos ellálás lehetősége, és a pick up and return gar van rá 2 év...
-
GIJoe
addikt
válasz
Csabee.
üzenetére
Felhívtam a supporot azt mondták persze támogatja a X64 eleve ilyen preinstall van rajta, sok memória miatt is, meg még a bios updatet is megkérdeznem nem e az a gond, azt mondták kizárt mert csak ventilátor sebesség javítás van a changelog ban.
Persze nekem is ugyan ilyen van és hibátlan azért mertem ismerősömnek ajándékba venni :S -
GIJoe
addikt
válasz
Воланд
üzenetére
Der Computer wurde unerwartet neu gestartet, oder ein unerwarteter ist aufgetreten.
Die Windows installation is kann nicht fortgesetzt werden. Klikken Sie auf OK um den computer neu zu starten und führen sie die installation dann erneut ausazaz
"A számítógép újraindítását követően váratlanul, vagy egy váratlan történt.
A Windows telepítés nem folytatható. Klikk az OK gombot a számítógép és a telepítés futtatásához majd újra"Az SP1es Win7 X64el nem ezt írja hanem kék halál, és számol kisvártatva újra indul..
-
GIJoe
addikt
Üdv! Sajnos lenne nekem is 1 gondom, leírom hátha van vkinek tippje...
Vettem egy SONY VIAOt, újat, és behal a Win7 X64 mikor a preinstallt települni akar...

A HWt leteszteltem, saját SONY teszttel, persze hibátlan, Windows mem tesztel, persze hibátlan, most fut a hiren boot CD Video Memory stress tesztje de igencsak hibátlannak tűnik..., A 32 bites Win7 simán felmegy működik, csak ugyebár 4GB ram van a vasban + ATI HD 5650 1 GB, és elkelne az X64...Maga a SONY specifikációja
Itt írtam még a problémámról
A hibáról a videó
A supportot hívtam de recovery disket akarnak rám erőltetni, ami csak idővesztés lenne, mivel a HDD 100/100as, és működik az F10es recovery funkciók..
Köszönöm a tippjeitek!

GIJoe
-
Oliverda
félisten
A probléma:
Win 7 64 bit Prof. legális kulccsal, amit még az előző munkahelyemről kaptam. Szépen be van állítva a remote desktop, hogyha nem vagyok itthon, akkor is be tudjak lépni, ha kellene bármilyen adat a gépről. Mostanában leginkább az éppen aktuális laptopomról lépek be (Acer), amin egy gyárilag telepített, szintén legális Win 7 Starter található. Mindezek ellenére pár belépés után az asztali gépemen lévő rendszer kitalálja, hogy ő bizony nem legális. Ezt csak úgy tudom helyrerakni, hogy az asztali gépem előtt ülve az indulás utáni figyelmeztető ablakon megnyomom a "get genuine now" gombot, és utána szinte azonnal, 1 mp alatt aktiválódik. (Persze a fekete háttérképet már manuálisan kell kivenni.) A kérdés az lenne, hogy mi a fészkes fenéért szórakozik velem, ha elvileg minden genuine?

-
DonThomasino
veterán
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Total commander es dolog nem megy?
Eseteleg kölcsönkérhetsz egy HDD t vkitől.DT
-
F34R
nagyúr
Kicsit inkább offtopic de beírom ide hátha tudtok segíteni
Arra lennék kíváncsi mekkora a memóriahasználat sp1-et feltelepítve, az operendszer Win 7 Home Premium x64 Angol
-
válasz
DonThomasino
üzenetére
Nem lehet semmi módon vindóz alól
Az a baj mostmár nem tudok lementeni 120 gigát 
-
Psychonaut
veterán
-
rebugra
aktív tag
Lehet hülyeséget kérdezek, de:
Meg lehet-e csinálni azt hogy, van egy HP Notebookom 250GB HDD-vel. Most vettem egy 1TB-os HDD-t, de nem akarok újra telepíteni mindent. Windows7-em van.
Szóval: kiveszem a 250-es HDD, és mobilracken rákötöm USB-n a 250HDD meg az 1TB-os HDD -is egy másik gépen, és átmásolok mindent a kicsiről a nagyra, aztán beteszem a nagy HDD a notiba, és akkor működni fog minden? Meg lehet ezt csinálni?? Ha nem akkor van rá valami egyszerű módszer? Köszönöm
-
polonic
félisten
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Akartam neked is válaszolni, csak valahogy elmaradt.
Ha nem e hiba miatt tűnik el a CCC ikonja, akkor a CCC el sem indul, nem a mostanival van összefüggésben. Nekem, amikor fennt volt a CCleaner és azzal csináltam egy registry pucolást, utána a CCC lehalt, ikonja sem jelent meg, jobb klikk asztalra, CCC-t kiválasztva semmi nem történt, nem indult el. Azóta nem használok CCleanert és ez a nem indulós hiba nem is jelentkezett.
A mostani win hiba csupán véletlen, hogy a CCC ikonját tüntette el. -
fatal`
titán
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Rendszergazdaként futtatott explorerből sem engedi törölni? Vagy mentsd át az adatot és formázd meg, vagy töröld egy linux live cdvel.
-
DonThomasino
veterán
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Legjobb megoldás az lenne ha lementenéd szükséges adatokat ha
lehet a másikra, és utána szépen megformázod.Ha ez nem járható út sztem a total commander elképzelhető hogy letörli.
( de csak tipp)DT
-
Hali!
Lehet, hogy hülyeséget fogok kérdezni, de muszáj
Szóval, volt egy vinyóm amin volt egy W7. Vettem egy újat, és arra is feltelepítettem, de csak a másodikat akarom használni. A lemezt nem formáztam le, mert sok adat van rajta még ami fontos. A kérdés az lenne, hogy lehet eltüntetni a régi windóz Windows és Users mappáját? Le szeretném törölni, de nem engedi. Hiába állítottam be a mappán magamra a full controllt, hiába vagyok a mappa tulajdonosa, nem engedi törölni. Most az a 10 Giga is számítana. Semmiféle programmal, vagy cmd trükkel nem sikerült azok között amiket a neten találtam.
Ha van megoldás megköszönöm
-
Воланд
titán
válasz
DonThomasino
üzenetére
Hardver vagy szoftver.
Általános megoldás erre nincs, tesztelni kell a hardver elemeket plusz drivereket frissíteni, esetleg víruskergetőtől megszabadulni.
Milyen tevékenységhez köthető a fagyás?
-
DonThomasino
veterán
Kernel-Power 41 (63)
WIn7 64 hiba kód mire utalhat?Kékhalál windows\minidump mappában nem tárolódik el.
Új gép RAM HDD TÁP testelve.
Úgy néz ki feszültség ingadozás is kizárva.DT
-
Воланд
titán
-
VGYke
addikt
Sziasztok! Win7 Professional alkalmas arra, hogy mp3 formátumú zenéket kiírjak hang CD-re és formátumra, külső program nélkül? (Mert mondjuk Neróval ez gyerekjáték, de csak ezért nem fogom telepíteni).
-
-
polonic
félisten
Vajon miért tűnt el a tálca jobb alsó részéből az MSE és a CCC ikonja?
Semmit nem állítottam el. Tegnapi bekapccsolás óta nem jelennek meg.
Ha be akarom állítani, hogy állandóan láthatóak legyenek, akkor azt írja ki, hogy nem aktívak ezek az ikonok.
A programok működnek normálisan. -
Воланд
titán
-
sunny84
senior tag
helloka , valami nagyon ütős témákat szeretnék a win 7 x64 ulti alá. , de olyat ami mindent megváltoztat ( tálca , ablakok , startmenü , stb ) , találtam párat de hiába csak a képeket alkalmazta .. hátha tudnátok adni pár linket , köszönöm
üdv Sunny

-
koshmar
veterán
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
Már én se.

A gondolatmenetem kicsit érdekes néha.Van az is rajta.

De itt valami más a baj.
Például a hűtőpaszta a CPU alatt....illetve annak hiánya.
Flash-videóknál (240p...) már 82 fok felett jár a CPU, ez így nem lesz jó.
De ez nem az a topik, szóval csak ennyit akartam. -
-
koshmar
veterán
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
Nekem nincs fent, nem azért kérdeztem. Csak fent volt anno.
Amíg volt 500 mega szabad hely a C-n.
Amúgy ha felrakod a Solutot, azzal alapból elvesztettél 7 mp-et, szóval ha sikerül 7 mp-et lefaragni, akkor ugyanott vagy, mintha fel sem raktad volna.

De ezt inkább abbahagyom.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Most jön az, hogy "Tibi, te egy érdekes gyerek vagy.

-
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
Van fent AC3-ad? Mert akkor szólni fog 5.1-ben. Nekem audigy4 van ac3, mpc-hc, mp12, szólnak 5.1-ben.
Szerk: Ha azt írja, hogy fent van driver, akkor kugli, vagy bang, és keress rá, hogy creative uninstall, vagy ilyesmi, és a reg adatbázisból néhány bejegyzést törölni kell, ami persze creative-os és nem szedte le az uninstallal.
Itt is van.[link](#44128) CPT.Pirk:Hülyeség. Rosszul emlékszel.

-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
ErosenZold
üzenetére
Nálam először nekiáll uninstallálni a korábbi drivert, majd újraindítja a gépet, aztán kezdi a telepítést.
Tibii91: ennyire nem gonosz a világ!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egyébként az is elég, ha kiszeded az autorunból a solutot. Azt meg megtalálod az msconfigban. -
ErosenZold
senior tag
Ez érdekes letöröltem a régi audigy drivert, restartoltam és most nem tudom felrakni a 3.8 at mert szerinte fenn van a régi, miközbe nincs ellenben a mély tökéletesen szól meg a hang is jó, csak konkrétan nincs fenn driver

-
RAiN91
őstag
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
ErosenZold
üzenetére
Ez így van.
Pl. amit felrak magától a Win7, azzal még egy film sem szól 5.1-ben, csak sztereó képes vele az audigym. Szánalmas. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
ErosenZold
üzenetére
Daniel Kawa... valaki csinálta abban az időben, mikor a Creative csak egy béta, tiszta bug drivert volt képes csinálni Vista alá. Azóta meg egyfolytában fejleszti, az X-Fi-k programját tette elérhetővé az egész audigy széria számára is. Van CMMS, stb, ami csak X-Fi-k sajátja lenne. [link]
-
qamu74
őstag
Segítség kellene!
Hogyan tudok win7 op rendszerre XP telepíteni!
Törölni akarom a win7-et(nem tetszik) és vissza akarok térni az XP-re,de mindig bootlemezes xp kezd töltődni, és egy idő után mindig hibaüzenet jelenik meg! -
PowerBuldog
veterán
válasz
PowerBuldog
üzenetére
Sehogy sem sikerült megoldani, úgyhogy egy VirtualXP-re toltam rá az IE8-at.

-
RAiN91
őstag
Sziasztok
Van 2 vinyóm, egy 80-as, és egy 250-es 3 részre osztva, tehát 4 partíció van, abból az egyik külön a win7-nek. Gyakran rakom újra a rendszert, mindig csak a win7 partícióra. Most szeretném az egész 250-est formázni win7 telepítésnél. Hogyan csináljam? Mindenképpen gépről csinálnám, nincs DVD olvasóm, USB-ről pedig eddig nem akart összejönni. (win7 ISO fájlt bemountolom, és bejön a telepítő, így szoktam, de ha jól emlékszem, nincs olyan menüpont, hogy formázás) -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
ErosenZold
üzenetére
Javaslom helyette az Audigy Support Pack 3.8 letöltését.
-
ErosenZold
senior tag
válasz
ErosenZold
üzenetére
Mégse kell találtam 2.7 es csomagot Audigy kártyához, hálisten ez már 2010 januári
-
Csokicsibesz
aktív tag
Hello,
Az elmúlt napokban raktam újra a Win7-et azóta folyamatodon kék-halált kapok. Letöltöttem az első pontban szereplő programot megkaptam a hibakódot is 0x000000d1. De az ott linkelt hibatárban nem tudtam megtalálni,hogy keressek. Azt is kiírja ,hogy a hibát a tcpip.sys driver okozza. Mit kéne tennem ahhoz, hogy ne legyen több crash? -
ErosenZold
senior tag
Valaki Sound Blaster Audigy-hez tudna linkelni az első hozzászólásban említett
PAX Driverek - Creative Sound Blaster kártyákhoz. (Audigy, X-Fi..stb.)-et?Mert az a link már halott
-
Воланд
titán
válasz
PowerBuldog
üzenetére
Onnan kell kivenni a pipát.
-
válasz
PowerBuldog
üzenetére
Programok telepítése törlése, majd windows features on/off-nál vissza kapcsolni az ie8-at.
Ha ott van persze. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Ismerem ezeket a dolgokat, és minél jobban ismerem a Windowst, annál szívesebben használok Linuxot. Per pill csak pár játék, meg az Atisok driver készítési hozzáállása tart itt.
A registry úgy katyvasz, ahogy van. Néztem anno ilyen realtime változás kijelzőt, gyakorlatilag egy egérkattintás egy ikonon valami 40-50 bejegyzés átírását okozza.
A szolgáltatások letiltása sem vezetett többnyire jóra. Persze van 1-2, ami tényleg fölösleges.
A windowsnál kell a defrag, meg pl. ccleneres pucolás, iszonyat szét tudja tördelni és szemetelni a fájlrendszert maga alatt...
Ami az egész Windows koncepcióban zavar, hogy nekik hülyékre van szükségük.
Pl. win7 újdonságai: mindegy hova telepíted, az lesz a C meghajtó, mert a windowsnak a C meghajtón a helye, és kész.
Aztán alapból elrejti az "ismert" fájlkiterjesztéseket, hogy szegény usernek még azzal se keljen foglalkoznia, hogy az a kép jpg v. png vagy mi a tök...Most itt van ez a drága W7, egy rakás frissítés. SP1 után még mindig nem tudja újragenerálni egy képfájl előnézeti képét szerkesztés után. Vagy pl. megnéztem pár mappa dátumát, előbb lettek módosítva szerinte, mint létrehozva. Állítom, hogy az életben nem fogják ezeket kijavítani.
Visszatérve bsodra, mivel nem néztél utána pl. googleben a hibakódnak, nem lehet kijelenteni, hogy mi okozta. Nyilván a solutonak van hozzá köze, de ez közel sem biztos.
-
PowerBuldog
veterán
Hello!
SOS kéne segítség!
Gyakorlat vezetőm kifogásolja az egyik projektem, mert IE8 alatt szétcsúszik a honlap amit csináltam. Na most IE9 alatt nincs semmi gond vele. Leszedtem az IE9-et, vissza akartam rakni az IE8-at, de most a Win7 x64 meg azt mondja, hogy nem támogatott a rendszer. (64 bites verziót szedtem le az MS oldaláról az IE8-nak)
Hogy lehet visszavarázsolni az IE8-at?

Aktív témák
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Asus Zenbook 14 OLED 2.8K 90Hz HDR 10bit Ryzen5 5600H 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Csere-Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

VIAO)
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)