Hirdetés
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobilhasználat külföldön
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Aktív témák
-
Brogyi
őstag
Sziasztok! A win7-ben benne van a framenetwork? 3.5-t kellene telepítenem.Szóval kell, vagy se?
-
Jazz
veterán
Sziasztok!
Win7-ben hogy tudom megnézni hogy hányas verzió számú az Op? (win-el nem eversetel).
Illetve a billentyűkombinációkat? mind xp-nél mind 7-nél. Ugyan is az a baj hogy amikor távoli asztallal dolgozok a másik gépen, sokszor olyan furcsákat művel, nem tudok írni b-betűt, helyette a tálca jelenik meg...stb. Aztán megint nyomokdok valami ctrl shit esc x akármit, és helyre áll.
Ha tudnám hogy milyen kombinációk vannak, akkor talán letudnám tiltani (persze ha tudnám azt is hogy hol lehet
)thx
-
Blazkowicz
tag
Hali.
Azt el lehet érni valahogy hogy a Win7 alapértelmezésben mindig "lista" nézetet mutasson. Én szinte állandóan ezt használom de minden egyes új mappánál a "részletek" nézet van. -
VGYke
addikt
válasz
Sub-ZeRo
üzenetére
hunfatal, Sub-ZeRo nagyon köszönöm!
Egyenlőre a Matroskát töltöttem volna le, na de lehet vak vagyok, nem látom a letöltendőt
Másodszor az MPC-HC-t próbáltam ki, innen letöltve a 64 biteset, de annál meg nem tudom úgy beállítani, hogy az 5+1-es pc dobozaimnál, szóljon a hátsó 2 hagszóró
-
potyi23
senior tag
megoldottam !
-
Play!
tag
Hubon keresztül a sticket... De ha nem hát nem..
köszi a hozzászólásokat! -
VGYke
addikt
Sziasztok! Mielőtt azt kapom: olvass vissza, megtettem!
Codec-el kapcsolatban szeretnék kérdezni. Elsősorban mkv filmeket szeretnék lejátszani, winMP-el. Milyen codec-et tegyek fel (nem nagyon érdekel a konvertálás, bonyolult beállítás, stb). Vista alatt K-Lite muzsikált. -
potyi23
senior tag
mar megint vagyok! ! Usb kulcsrol szeretnek masolni a virtualis xp be,de nem ismeri fel,h bevan dugva !mit tudnak vele csinalni? fent az ablakban usb eszozt csatlakoztattam ,de semmi...
-
Play!
tag
Sziasztok!
Lenne egy kisebb problémám. Már régóta szétment a laptopomon 2 USB port (gondolom valami érintkezési hiba, mert ha valamilyen USB-s cuccot benyomok erősebben, akkor működik), Azóta egy Trust Hub-ot használok. Nemrég felraktam a W7-et, de ha az egy működő usb- portba szeretném bekötni a hub-ot, akkor a T-mobile-os Web'n'walk stick-em nem működik..
Azt írja, kapcsolódott, de semmi oldal nem jön be.. 
Esetleg valakinek valami ötlete?
Előre is köszi a választ! -
válasz
Steelmanus
üzenetére
Szia!
Szerintem azt, hogy küldött egy kis túláramot a táp a vinyóra, vagy ilyesmi.
-
Liner
aktív tag
Hali! Kösz a múltkori helpet, kiderült, hogy a tápom leamortizálta a vinyómat, szerencsére siikerült rendberakni.
Most viszont arra lettem figyelmes, hogy szerintem túl sokat teker.
Ezt vajon hogyan tudnám leaállitani? -
Воланд
titán
válasz
}{3@Đ$}{0ot
üzenetére
A lényeg, hogy meglett a hiba oka.

-
Воланд
titán
válasz
}{3@Đ$}{0ot
üzenetére
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Valaki esetleg tudna segíteni,most raktam fel a 64-bitest és az egér magától megfordította a gombokat?
És nincs elállítva semmi.5let?
-
agemate
addikt
Üdv! Barátom laptopján eltűnt a startmenüből a keresősáv, pedig a beállításoknál be van kapcsolva. Próbálkoztunk alapértelmezésre állítani, változás így sem történt. Továbbá eltűnt asztalon jobbklikknél a minialkalmazások hivatkozás. Hogy kapjuk vissza ezeket?
32bites W7 Home Premium a rendszer.
-
potyi23
senior tag
Sikerult,elindult a laptopomon is !holnap felteszem.
mar felkell kellnem a gep elol !! koszonom mindenkinek ! -
potyi23
senior tag
sajnos ezzel sem mukodik,allandoan a virtualizalast dobalja ki,h nemtamogatja.Mar atneztem a biost is,mert olvastam rola,h lehet h kivan kapcsolva,de ez notebook,es nemsok allitasi lehetoseg van rajta.....
-
wAfu
tag
Telepítéskor letöröltem az összes partíciót, kiválasztottam, hogy mekkora legyen a Windows-partíció, azt megformázta magának a telepítő utána megcsinálta magának a 100 megásat, ahhoz nem nyúltam.
Na meg azt sem értem, hogy miért van az, hogy 3-ból 1x sikerül elindítani telepítő lemez nélkül is a Windowst. Kiírja, hogy nem sikerült a boot, válasszak a lehetőségek közül és akkor egyszer csak elindul. Újraindítom, megint nem indul. -
-
törölt tag
Üdv!
Az a kérdésem hogy Windows 7 hez nincsenek minialkalmazások?
Ilyen hogy időjárás , naptár, óra (mint vistához)

-
fkrinya
tag
Hali!
Most raktam fel a win7-et egy laptopra, aminek az egyik partícióján ubutu van. Rajta is van még, de amíg win7 helyett xp volt rajta, addig boot után megkérdezte, hogy melyiket akarom indítani, most viszont nem. Hogyan tudom előhozni azt a boot utáni ablakot, amiben választani tudok?
Köszi

-
Steelmanus
addikt
válasz
üzenetére
Ertem, nekem nincs SSD-m de itt sokan hasznalnak mar Ők jobban tudnak majd segiteni ebben. Viszont a Grub regebben gondot okozott arra emlekszem jopar szaz hsz.-el ezelott keress ra topikban. Csupan egy tipp. Mint irtad az SP1 exe fajlaval sem sikerult feltenned, viszont ha telepszik ujrainditast fog kerni es latja hogy ott a Grub lehet ezert tagadja meg a telepitest. Amikor elinditottad feldobott egy ablakot hogy szeretne bezarni par alkalmazast tipikusan az Intezot vagy meg mast is ami akadalyozza a telepitest, hiszen fontos rendszerfajlokat cserel le.
-
potyi23
senior tag
sajnos mindegyik amelyikremegyek forbidden !
-
wAfu
tag
Sziasztok!
Egy T60-as ThinkPaddel szívok már órák óta, nem bírom tovább. Az lenne a gond, hogy Windows 7 telepítés után csak akkor indul el a gép, ha bent van a telepítő dvd. Feltelepítem, minden oké, az első újraindítás után viszont jön a gond. Ha nincs bent a lemez, akkor a Windows logónál a boot során megfagy az egész gép. Lemezt berakom, újraindítom, megy jól. Mi lehet ennek az oka? Rágugliztam már a kérdésre, de nem használt egyik se...
-
potyi23
senior tag
-
potyi23
senior tag
nemlehet azert mert a c particiora telepitettem az xp modot,es onnan probalom betenni a fajlot,es oda nemtud irni....
-
fatal`
titán
válasz
hoffman_
üzenetére
Command promptba shutdown /?
(#43021) potyi23: A vhd nem képfájl, hanem a virtual pc hdd fájlja, így kiírni nem tudod, csak virtual pcvel létrehozott gépre bekötni és elindítani.

(#43025) potyi23: Elindítod a virtualpc-t, létrehozol egy gépet és nem új hdd-t hozol létre, hanem a vhd-t adod meg neki. Ezután indíthatod.

-
potyi23
senior tag
válasz
Psychonaut
üzenetére
feltettem a virtual pc -t ,olyasmi volt mint egy frissites,ujrainditottam a gepet,es ugyanott vagyok,nemtudom mostsem megnyitni
-
potyi23
senior tag
HELP : Vhd nevu fajlom van amivel nemtudok mit kezdeni! mivel lehet ezt attalakitani,bemountulni ?nero,alkohol,daemon nem ismeri fel...nemtudjak kezelni
-
hoffman_
nagyúr
Hello,
Néztem a keresőt, de nem találtam semmi infót a kérdésemről. Az érdekel, hogy van-e valami integrált megoldás időzített kikapcsolásra. Ha nem, akkor kénytelen leszek programmal megpróbálni(AIMP2 musicplayer), de jobban örülnék valami originek.
-
zsamsi
csendes tag
Sziasztok !
Hátha .....
Windows 7 alatt futó DOS-os progival nem tudok ékezetes betűket nyomtatni.
Nincs valakinek ötlete, hogy mit lehet tenni ?Előre is köszönöm
Zsamsi -
törölt tag
válasz
Steelmanus
üzenetére
nem használok wlm-et egyáltalán, fel sincs telepíve. most megnéztem mi maradt fenn a wle-ből, de csak egy ie toolbar, azt is leszedtem. silverlight sem kell, soha nem találkoztam olyan lappal, amit nagyon meg akartam nézni, és csak úgy volt elérhető (rtlklubot nem nézek, max forma1-et, de arra ott a tv), meg nem ez az elsődleges rendszerem, csak tartaléknak van, ha már adták a géphez. de attól még szeretném, ha frissülne.
az hozzá tartozik egyébként a meséhez, hogy nem erre a lemezre lett telepítve eredetileg, hanem egy 120GB-os hdd-re, most fogtam gparted-del és átmásoltam az egész partíciót ahogy van az ssd-re (itt kicsit kisebb helye van a rendszernek, mint eredetileg, de simán elfér). nem tudom, hogy az-e a baja, hogy az mbr-ben hiányzik valami, de a rendszer elindul simán (mellette levő linux grub bootmenüjével kiválasztva), azért gondoltam, hogy nem kéne problémát okoznia ennek. -
Steelmanus
addikt
válasz
üzenetére
Ha csak ezek akkor nem szoltam de a kepen akkor is lathato egy opcionalis frissites is rejtd el hogy ne ajanlja fel. Egyszerre nem tudja frissiteni mert elobb kell feltenni az SP1-et.
Windows Live Messenger 9-et nem hasznalsz veletlenul? Lehet azt szeretne frissiteni, es ahhoz is tartozik telepiteskor a SilverLight is persze nem kotelezo feltenni, viszont akkor a webben nem fogod tudni megnezni a Silverlight-os filmeket, tipikusan pl az RTL filmejei ilyenek, en csak ott szoktam kiprobalni, de volt mar egypar demo film is a Windows bemutatokon azok is Silverlight-os filmek. En kulon szoktam csak magaban telepiteni hogy ne kapjak a bongeszoben figyelmeztetest hogy nem tudja lejatszani xz filmet. -
easy...rider
őstag
Kedves szakik

Lenne egy kérdésem amire nem bírok választ találni

Vinnyakerestem a fórumbna, de csak hasonló témát találtam ezt konkrétan nem.A probléma az hogy kikapcsoláskor a gép kikapcsolása előtt a winchester 2-6 alkalommal leáll és újra felpörög! Nem áll meg teljesen, csak mintha "csuklana" egyet 1 pillanatra, aztán pörög, majd megint kihagy egy pillanatra.
Mintha a windows nem megfelelő időben küldené a kikapcsolás parancsot a vinyónak ...Ezt csak SATA üzemmódban csinálja. Ha NATIVE IDE módba rakom biosban, akkor minden rendben.
Telepítettem már újra SATA drivert, de nem segített. A windows-os és a legfrisebb driver is ugyan ezt csinálja.
Újraindításnál is ez a szitu.
Ha hibernálom a gépet, vagy live CD-ről bootolok be, akkor nem tapasztaltam a hibát.
Az előző vinyómmal nem csinálta, de azt NATIVE IDE módban használtam.
Most sajna nincs másik SATA vinyóm amivel próbálkozhatnék.Win 7 Ulti SP1, Gigabyte MA785GM-US2H, Seagate 7200.12 1TB (ST31000528AS)
-
törölt tag
válasz
Steelmanus
üzenetére
két opcionális frissítés volt még, egy silverlieght (ezt minek akarja feltenni? nincs is telepítve elvileg sl a gépre...), meg egy live essentials, ami elvileg szintén nincs csomagként telepítve, és nem is szeretném feltenni sem, mert nem használom egyáltalán.
de ezek nélkül is sikertelen a frissítés. nem létezik, hogy egy live essentials csomagtól ne menne fel
még a külön letöltős, feltelepítős dolgot nem próbáltam, nem volt időm leszedni, de majd holnap. -
Steelmanus
addikt
válasz
üzenetére
Annyit szeretnek hozza tenni, hogy a kepen amit mutattal az SP1-et egy masik Opcionalis update.el akartad feltenni ami szerintem nem jo. Eloszor telepitsel fel mindent amit szeretnel majd csak akkor telepitesd az SP1-et amikor mar mas nincs, Ugyanis az SP1 telepitesehez kellenek opconalis frissitesek is amik elokeszitik az OS-t arra hogy tudja fogadni az SP1-et.
Vagyis az SP1 telepitesekor mar mas frissites ne legyen engedelyezve, elotte tedd fel, es vegul az SP1-et. -
Воланд
titán
válasz
Rotor82
üzenetére
Mappát kell átnevezni.
Tesztelésre. -
Sweet Lou 6
addikt
válasz
Sweet Lou 6
üzenetére
Sajnos intel driver nélkül is ugyanezt csinálja. Na mind1, annyire nem fontos, egy próbát megért, de többet nem.
-
dnelb
veterán
Nem találok olyan opciót a mappáknál mint xpben volt, hogy kijelölés megfordítása. Létezik valahol?

-
Воланд
titán
válasz
Rotor82
üzenetére
Mint írtam, általában rövid ideig tart ez a fagyás. Én első körben ezen a vonalon indulnék el. Az érdekes az, hogy asus laptopok esetén sima hd tesztelő program nem hozta elő ezt a hibát, legalábbis annál, ami nálam járt (itt a fórumon és külföldi fórumokon is lehetett/lehet olvasni erről a hibajelenségről), ezért is mondtam, hogy a szerviz lenne egy megoldás.
Van egy regedites turkálás, de ez annyit ér, mint halottnak a csók, de azért nézd meg.
Ezt:
[HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Services\iaStor\Parameters]
erre:
[HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Services\iaStor\Parameters.Bad]
változtasd meg, majd reboot. -
fatal`
titán
válasz
Psychonaut
üzenetére
A billentyűzet nekem is (MS Office Keyboard), de a kiosztás magyar.
Annyira megszoktam már a hosszú í-t az alt+j-vel, hogy olyan billentyűzeten is úgy írom, ahol egyébként van rá külön gomb. 
-
válasz
Psychonaut
üzenetére
Na az nekem nem.

Aktív témák
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Villanyszerelés
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen egeret válasszak?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen autót vegyek?
- Futás, futópályák
- Yettel topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- PC Game Pass előfizetés
- Humble szökevények 500-2500Ft
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB ASUS A31 PLUS ARGB 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max - Black Titanium - 256GB - Akku: 90% - Megkímélt állapot!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Azt írja, kapcsolódott, de semmi oldal nem jön be.. 

mar felkell kellnem a gep elol !! koszonom mindenkinek !