Hirdetés
Aktív témák
-
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
Mert előtte semmi gond nem volt a géppel, miután felpakoltam, meg elvégezte a dolgait, majd restart-ot kért, már nem indult a masina, azért...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Visszaállítottam a rendszert a soluto előtti állapotra és megint ment minden rendesen...Én meggyőződésből mondom (ami mögött van kb 17 év tapasztalat), hogy a Windows-nak (nem csak a W7-nek) 2 dologra van alapvetően szüksége. Az egyik a registry/temp karbantartása, a másik meg néhanapján defrag.
A különböző rendszer-optimalizálók legtöbb esetben több gondot okoznak, mint hasznot, még akkor is, ha első "látásra" nem is veszed észre a "jótékony" hatásukat.
(Pl egy valag szolgáltatást letilt, de a későbbiekben meg kellenének és akkor van az, hogy hát ez miért nem működik, meg az miért nem működik, arról meg már elfeledkezik a user, hogy pl fél éve használt ilyen optimalizálót)![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Aktív témák
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Ableton Live 12 Suite Education
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- GAMER PC! i7-14700F / RX 9070 XT / 32GB 6000MHz / 1TB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
- iPhone 11 Pro 64GB 95% (3 hónap garancia)
- AKCIÓ! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo T490S i5 8365U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)