Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Aktív témák
-
leroyclub
senior tag
Sziasztok! Tegnap mrá kérdzetem de nem tudott senki válaszolni. Hát hama: Van egy acer timeline laptopom. Még nincs egy éves sem, de 2 napja azt csinálja hogy az akku nem akar feltölteni. 86%-on megál. Azt irja ki hogy töltődik, de nem megy feljebb. Mi lehet a baj? :S
-
Steelmanus
addikt
Sziasztok!
Csak erdeklodeskent kerdem az SP1 javito csomag fel van telepitve a gepedre?
(#44696) Sub-ZeRo jol valaszolt ezt a hsz.t is azert irom mert tobben panaszkodnak a WU miatt, peldaul .
Akkor elfelejtettem megkerdezni, azert teszem most mert en beleintegraltam az SP1-et a telepitobe amikor megjelent, es nemreg ujra telepitettem a gepemet a W7+SP1-el.
Ezek a frissitesek mind Ajanlott frissitesek es a nalam a datumuk megegyeznek a telepites datumaval, vagyis amikor mar fent volt az SP1 jelentkeztek a frissitesek is.
Azt nem allitom hogy konkretan az SP1-hez kothetoek ezek az Ajanlott frissitesek csak furcsanak talalom az egybeesest hogy masnal is ilyen formaban jelenik meg a hiba.
Akit linkeltem Nala az volt a problema hogy ugyan telepitette a W7 a frissiteseket inditaskor csak utanna vissza is vonta, termeszetesen addig az Asztal nem jelent meg amig ez a procedura (telepites majd visszavonas) le nem zajlott.
Nala csak ez a harom okozott hibat kb2492386, kb2506928, kb982018 mig Nalad ez kettovel tobb, kb2492386, kb2506928, kb982018, kb2522422, kb2515325, -
v.tom
őstag
Sziasztok!
A napokban jött pár frissítés a win7-re, ami újraindítást kért. Restart után bejött a szokásos frissítések konfigurálása screen, azonban a jelző nem ment tovább 0%-nál. Ment így pár órát, közben nem kellett a gép, de mivel munkám volt, kénytelen voltam újraindítani. Azóta állandóan felajánlja ugyanazt az 5 frissítést, és ujraindítás után elkezdi a konfigurálást, de az megszakad 15% körül egy frissítések konfigurálása üzenettel. A gép újraindul, nem frissít, rendesen be tudok lépni, és a frissítések ugyanúgy megjelennek, de minden alkalommal ez fogad, amit már leírtam.
A bajos frissítések:
kb2515325
kb2506928
kb2492386
kb2522422
kb982018A telepített frissítések között egy sincs, és a log-ban látom, hogy volt több sikertelen próbálkozás, de nem tudom, hogyan tudom a hibát megoldani.
Mit javasoltok?
-
válasz
Psychonaut
üzenetére
Akkor ez így hardverhibának tűnik. Ha garis a cucc, akkor szerviz és cseréljék szépen ki.
-
válasz
Psychonaut
üzenetére
statikus IP-d van, vagy dinamikus? (DHCP-vel osztva)
Az IPv4 konfignál jól van ez beállítva?
Írtad, hogy próbálkoztál rendszer-visszaállítási ponttal is. Van esetleg több is, régebbiek is? Azt még megpróbálhatod...
Esetleg egy kölcsön hálókari, hátha az halt meg...Más ötletem nincs sajna, pontosabban ami van, az meg hosszadalmas így virtuálisan levelezgetve, főleg ha esetleg hardverhiba az ok, mert akkor meg teljesen felesleges is lenne, nem csak hosszadalmas.
-
Kzo
tag
olyan problémám lenne, hogy egy DVD-ről szeretnék lemásolni pár képet és a DVD-t mikor beteszem a gépbe, megnyitja, látom a rajta lévő mappákat de amint megpróbálok megnyitni egy mappát lefagy az egész és nem történik semmi.
vmi ötlet ? -
ErosenZold: Az előbb szóltam, hogy hagyd abba a személyeskedést, erre folytatod...
Nem a trial verziós Win7-ről van szó, hanem a kiherélt Tiny Rev01-ről, ami már előre aktiválva van. Ez már wareznek számít.Tedd fel azt a verziót, amihez van kulcsod. Ha nem megy jól a gépen, akkor még mindig megpróbálhatod a próba Startert.
-
RaZroX
addikt
válasz
Psychonaut
üzenetére
Tulajdon képpen énsem tudom. Valami designes rugalmas kezelö felületre gondolok, esetleg osx féle érdeklne.
-
Psychonaut
veterán
válasz
Pisztillus
üzenetére
Sajnos mar probaltam a wireless kapcsolot, egyebkent most ubunturol bootolva sem akarja az igazsagot, szoval lehet, hogy cumi lesz...
-
válasz
Psychonaut
üzenetére
Még mielőtt nekiesel a gépnek, szerintem próbáld ki egy live linux CD-vel - kizárandó az esetleges hardverhibát. Ha így működik, akkor jöhet a reinstall. Ha ez egy noti, akkor esetleg nézd meg azt is, hogy nem lett-e véletlenül kikapcsolva a wifi (Fn+Fx bill. kombináció, vagy hardveres kapcsoló). (OFF: Nem nézlek ennyire lámának, de én már jártam így, hogy félrenyomtam valamit a laposon, és egy ideig csak pislogtam, hová lett a net. A visszajelző led nem volt informatív ugyanis nem működött.)
-
Psychonaut
veterán
válasz
Psychonaut
üzenetére
Sajnos nem nyert. Akkor reinstall? Masik gepeken tokeletesen megy az internet, tehat biztosan nem a router hibaja.
RaZroX: pontosan mire gondolsz? Kulonbozo temakkal, programokkal meg lehet valtoztatni a rendszer kezelofeluletet, de ha kifejtened pontosabban, akkor nagyobb esellyel tudnank valaszolni. Ha Linux-fele ablakkezelokre gondolsz, olyanok nincsenek.
-
RaZroX
addikt
Üdv. Létezik másmilyen kezelöfelület win7hez?
-
vargadani
tag
válasz
ErosenZold
üzenetére
http://itcafe.hu/allando/alapelvek.html
legyél oly szíves, hogy az effajta hozzászólásaiddal ne rontsd a fórum színvonalát, megítélését. Én nem vagyok moderátor, de ZAVAR.
(Ha nagyon unatkozol, elolvashatnád az 1. hsz-t is) -
Psychonaut
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Van routerem, amugy vezeteknelkuli halozatot hasznalok, es kutya sincs, ugyhogy remelem, ezek megoldjak a gondot...mindjart kiprobalom. Koszi!
-
fatal`
titán
válasz
ErosenZold
üzenetére
Ennyi idő alatt 3 win7et is feltelepíthettél volna.
A verziók között (a startert kivéve, az nagyon korlátozott, nem is érdemes foglalkozni vele) nincs szignifikáns különbség.
És befejezhetnéd már végre a rinyálást.
-
polonic
félisten
válasz
ErosenZold
üzenetére
Ember! Gondolkozz már, hogy ki a visszamaradott. Én egyetlen egy sértő hsz-t sem írtam neked, de te megint beszóltál. Nézz már magadba, kérlek!
Negyedjére írom le! Megkérdezted mid van, utána írtad, hogy HP-hoz van kulcsod. Akkor innentől kezdve min kell gondolkozni, hogy mit tegyél fel? A HP-t, nem? Beaktiválod és kész, ott a legális oprendszer. Mivel mást nem tudnál beaktiválni vele, ezért a HP-t tegyed fel a 3 közül. Vagy inkább egy warezolt startert akarsz használni úgy, hogy ott van a legális HP kulcsod? Most már megérted végre?
-
válasz
Psychonaut
üzenetére
Hát akkor ha a modemet/routert kikapcsoltad/resetelted és úgy sem jó (már ha van routered), akkor ezzel még megpróbálkozhatsz, adminként indított parancssorban az alábbi 3 parancsot add ki egymás után, majd gép restart
netsh winsock reset catalog
netsh int ipv4 reset reset.log
netsh int ipv6 reset reset.log(Ha ezek után sincs semmi net, akkor passz, vagy a kutya szétrágta a lankábelt)

UI: Nem biztos, hogy jól emlékszem, de mintha egyszer egy office frissítés is okozott egyeseknél ilyen lan halált. Hogy mi köze volt egy office update-nek hozzá, azt magam sem tudom, de eltávolítva megint ment minden
-
vargadani
tag
válasz
ErosenZold
üzenetére
Figyelj. 16:31kor írtad az első üzenetet. már rég kipróbálhattad volna, akár mind2-t is, ahelyett, hogy vitatkozol -teljesen feleslegesen és jogtalanul- más nálad sokkal jobban hozzáértő fórumozókkal.
Egy átlagos gép egész gyorsan fel tudja telepíteni a win7-t. Elég sok gépre tettem már fel win7-t, és hidd el, gyorsan fent van. Persze, kinek mi a gyors. Én a helyedben azt tenném fel, amihez kulcsom van (számomra az a logikus, hogy mindenből legyen eredeti, ha már "lehet választani"). ha a nagyon nem menne a home premium, akkor meg.... az hamar kiderül. Persze, ha netezni akarsz, akkor meg tökmind1, hogy mi van fent. -
fatal`
titán
válasz
ErosenZold
üzenetére
Mi a kérdés? Ha HPhoz van kulcsod, akkor azt aktiváld. Minden egyéb warez, ami itt tiltott. Capische?
-
-
válasz
ErosenZold
üzenetére
Szerintem kicsit gondolokozz el mit mondasz és mit válaszolsz....
Mondjuk ha HP kulcsod van, a startert akkor sem tudod aktiválni, ha fejen állsz is. Ennyi. -
Psychonaut
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Nem, mindegyik halokartyara "Media disconnected" statuszt ad, igy IP-cimuk sincs.
-
polonic
félisten
válasz
ErosenZold
üzenetére
Mi az hogy nálam bele sem mersz menni? Most meg mivel bélyegeztél meg már megint? Minek tartasz te engem? Miért kell személyeskedned? Miért kell ilyeneket írnod?
Nem érted mit írtam? Tök mindegy mit akarsz feltenni, ha hp kulcsod van, NEM TUDOD AKTIVÁLNI a startert vele! Ezért a hp-t tedd fel. Mind a két válasz emiatt született.
Most már tiszta, hogy 3x leírtam? -
válasz
Psychonaut
üzenetére
IPv4 megy? parancssorban kiadott ipconfig /all után a listában látod a hálókarit, annak van érvényes IP címe? Routert használsz? Ha igen, azt próbáltad már resetelni/kikapcsolni?
-
Psychonaut
veterán
válasz
Psychonaut
üzenetére
Driver reinstall: nem ert semmit.
-
Psychonaut
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Nem segitett, mas virusirto nem volt. Most megprobalkozom egy driver reinstallal, hatha.
-
polonic
félisten
válasz
ErosenZold
üzenetére
Miért kérdőjelezed meg, hogy tudok-e olvasni? Válaszoltam, abban mi nem egyértelmű, talán nem tudtad értelmezni?
Kérdezted, hogy starter, hp, buherált cuccot ajánlunk-e. Aztán írtad van kulcsod hp-hoz, akkor innentől kezdve mi a kérdés? Azt tedd fel rá, amihez van kulcsod, ugyanis startert, ultimate-t, profot, mást nem tudsz vele aktiválni. . . -
polonic
félisten
válasz
ErosenZold
üzenetére
Az nem lopás, ha letöltöd torrentről, akárhonnan?
Ha van home premium kulcsod akkor mi a kérdés? Akkor azt tedd fel.
-
leroyclub
senior tag
Van egy acer timeline laptopom. Még nincs egy éves sem, de 2 napja azt csinálja hogy az akku nem akar feltölteni. 86%-on megál. Azt irja ki hogy töltődik, de nem megy feljebb. Mi lehet a baj? :S
-
Fityusz
tag
sziasztok ! laptopomon win 7 home premium64bit van frissitések bevannak kapcsolva tegnap tett fel egy frissitest aztan következö bekapcsolàs utan windows konfiguralasa es0%rol nem mozdul aztan 10perc mulva kiirja h nemsikerult es betolt . kerdes nemlehetne ezt tul lepni vagy kikapcsolni??bocs a fogalmazasert telorol irok.koszonom a segitseget elore is.
-
polonic
félisten
válasz
ErosenZold
üzenetére
Te magad jelentetted ki nem is olyan régen, hogy lopott win-t használsz. . .
-
válasz
ErosenZold
üzenetére
Olyan sz@rt raksz fel amit akarsz, de ha problémád lesz, akkor ezt a topikot kerüld és old meg magad.
Peace.
Ha meg annyira iskolázott vagy, hogy egy szutykot raksz fel és azt aktiválod, hát ahhoz csak gratulálni tudok...De amit írtam az még mindíg áll, ha problémád lesz ezzel a moddingolt szemét halommal, hát ide ne gyere. Mert úgy is az fog lejönni majd, hogy a 7 mennyire rossz, meg sorolhatnám. Hát abból meg nem kérünk. -
polonic
félisten
válasz
ErosenZold
üzenetére
Ez kezd megint warez szagú kérdés lenni.
Úgyhogy hanyagold. Nem egyszer szóltak már neked. -
Steelmanus
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Na akkor elkerem a netbookot par napra ha megengedi, mert sok idom nem lehet ra mivel mindig viszi a meloba es felti is, mert hogy ami mukodik azt ne piszkaljuk alapon, Őt mar nem erdekli a dolog hiszen az otthoni nagygepen is XP fut, es a netbookon is, igy a szamara a problema megoldva. Csak engem erdekelt (ill. erdekel) a dolog meg joval azutan is hogy elvitte a netbookot tolem az XP-vel, mert zavart hogy nem tudtam megoldani a problemat.
-
ErosenZold
senior tag
válasz
Sweet Lou 6
üzenetére
Ez a eXPerience Tiny olyan buherált, ami biztos forrásból van
-
BudaiZoli
tag
Hello,
most ismerkedek Xp után a 7-el. Érdekelne, hogyan tudnám a start menü ikon mellé az "asztal megjelenítése" ikont odatenni ?

Üdv: Zoli
-
sbazsi
veterán
egy kérdés:
win7 64bit + i5 M520@2,4ghz + 4gb ram + 320/7200 hdd ramos gépet mennyivel gyorsítana a readyboost egy silicon power 8gb express card? kártyával
megéri a 6-7 ezer forintot, vagy kb észre sem veszem
-
Sweet Lou 6
addikt
válasz
ErosenZold
üzenetére
buheráltat semmiképpen se. attól függ, mire fogod használni: lehet, hogy elég egy Starter, de lehet, hogy kevés a funkcionalitása és Home Premium-ot akarsz.
-
ErosenZold
senior tag
Egy Fujitsu Siemens Pi 1505 (nem az új a régi intel T1350 - 1,86Ghz-s procis 504 Mb ramos ami bővítve van 1 gigával) Milyen Win7 verziót javasoltok?
Starter? Home Premium? Vagy esetleg a buherált Tiny Rev01? (Nem kérek olyan kommentet most, hogy húú huherált férges Tiny.)
-
flash-
veterán
sziasztok
az mitől lehet,hogy egy telefonhoz (samsung galaxy ace) feltettem a samsung kies programot(ami elvileg minden drivert feltesz)nekem mégsem tett fel egy drivert.
Az eszközillesztő telepítése sikertelen volt.
Samsung Android usb modem illesztőjét nem tette fel(sikertelen)másnak felteszi gond nélkül wind7 re nekem nem.
ez valami windows hiba lehet?
mégis hol keressem a megoldást? -
ErosenZold
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Csodás
Kössz -
válasz
Gyilkológép
üzenetére
Itt is új rendszert kell raknod mert attól hogy a régi rendszert lementetted, csak egy vinyó volt, most meg kettőre akarod. Szóval azt tiszta telepítéssel kell megoldanod, máshogy nem fog menni. A raid-ről egy vinyóra, egyről, kettőre nem fog menni, hogy csak beállítod a raidet, meg raksz egy drivert hozzá, egy felejtős.
Raid-nél, tiszta telepítés, majd ha ott mindent belőttél, akkor mehet a mentés, és utána vissza tudod állítani, ha még mindig raid-et használsz. Ha váltasz egy vinyóra és a raid-es 7-et akarod vissza rakni, na az felejtős. -
Gyilkológép
csendes tag
Heló, üdvözlet
Kérem segitsetek már végigolvastam sokmindent, de egyenlöre nem jöttem rá mit kéne csinálnom.
Szoval adott egy SB750 déli hid ami re van kötve 2xWD 640 Black RAID0-ába
Továbbá egy 320Gb os samu amin a win7 rendszer van + a backupok
meg van még egy adat hdda Raid0 tömbön szeretném használni a win7 rendszert adatvesztés nélkül nem szeretném ujra rakni a programokat.
ezt csinátam eddig, Raid0 jól létrehozva. backupok acronis 2010el készitvewin már több modon át lett rakva a raid0-ára:
Acronissal boot alatt a samurol futtatva utána ujrainditásnál lehuzva a régi rendszer lemez
Boot alatt usb-röl futtatva az acronist ugy hogy a raid0-ára let átmásolva a teljes rendszer backup és le volt huzva a régi rendszerlemez
Ugyanugy usb röl acronissal de clonozva az egész samut a raidre
Elméletileg jol kéne hogy csinaljam a dolgokat az acronisba mind backupnál mind a recoverinél. itt olvastam egy jo leirást a Fire/SOUL/CD irta.A hiba: bootol szépen szines ablak van aztán mielött jönne a win7 kék képernyöje bedobja hogy: autochk program not found - skipping AUTOCHECK
és 2-3másodperc mulva restartáthelyezés elött közbe és utána raid-driver instal és win7 dvd-vel mindenféle javitás + közbe raid driver add-olas mert javitasnal nem látja alapbol a rendszert amig nem kapja meg a drivert. Aztan több helyen is ovastam bootrec-nél a javitasokat amiket a paracssorba kell beirni, azokat is probaltam, parancssoron keresztül javittani az autocheck parancsot a registriben, ezt mind a win dvd alatt. visszaálitasi pontot nem talál (lehet nincs is nemtudom) De nem értem miért nem müködik. A backup jo mert közben a samun is ujra kellett rakni a wint mert eljátszottam a regisztrivel kicseréltem a particiok cimet, szoval a C-t cseréltem a samu is a raid között mert a raidos soha nem akar alapbol C lenni hiába van lehuzva a égi renszer lemez recovery vagy clonozas közben. Alaplapon uj driver. már kb 2 teljes szoval komplett napomat ezzel töltöttem.
Köszönöm elöre is a segitséget.
-
válasz
bandras0226
üzenetére
Ha minden igaz, akkor a Windows\SoftwareDistribution mappában találod őket...
-
Üdv!
A Windows Update-ről letöltött,de nem telepített frissítések helyileg hol találhatóak?
-
válasz
ErosenZold
üzenetére
A Wu-t nem érdekli, hogy mi van kikapcsolva. Ha Te azt mondod, hogy igenis kell az adatbázis frissítés(be van pipálva), holott tudod, hogy Defendert meg nem használod, akkor adtál a guanónak egy pofont,
mivel az adatbázis frissítést követően azt érvényesíteni kell, ahhoz meg kell a Defender, amit meg vissza fog kapcsolni...Na szóval, vagy ne frissítsd az adatbázisát, vagy a szolgáltatásoknál(Windows szolgáltatásoknál, nem a Defenderen belül) tiltsd le teljesen a defendert.
-
ErosenZold
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Wu ról frissítek, mert ez alap de ha ki van kapcsolva nem szabadna frissítenie az adatbázist. Nem letiltottam, kikapcsoltam magát a programot a beállításaiban
-
válasz
ErosenZold
üzenetére
Mert WU-ról frissíted az adatbázisát...
Amúgy a szolgáltatások közt tiltottad le? -
ErosenZold
senior tag
A windows defender-em miért kapcsolgat néha vissza magától?

-
válasz
Steelmanus
üzenetére
A Starter/Basic is simán tud csatlakozni a HG-hez, csak ezen változatokban nincs lehetőség HG-t létrehozni, ezt csak Premium vagy nagyobb W7 változatok tudják.
XP/Vista sem tud HG-hez csatlakozni, mert HG-hez, csak és kizárólag W7-es gépek képesek csatlakozni.A leírás, amit korábban adtam, nem azt ecseteli, hogy hogyan lehet XP/Vista/MAC OSX/Linux OS-ek esetén csatlakozni a HG-hez (mert nem lehet), hanem hogy a W7 alatt, HG-ben megosztott fájlokat/printert, hogyan lehet elérni az említett, nem W7-es OS-ekkel.
UI: A HG IPv6-on kommunikál, ezért ennek a szolgáltatásnak engedélyezve kell lennie. Jó pár kergető kikapcsolja/tiltja az IPv6-ot(van amelyik azért, mert nem támogatott az IPv6 felügyelete, van amelyik meg azért, mert amikor végignézi a rendszert, nem talál olyan alkalmazást/folyamatot, ami használná az IPv6-ot)
Szóval ha nem megy a HG, akkor check-old le, hogy valóban műxik-e az IPv6.
-
törölt tag
Helo!
Az a problémám hogy a Windows Updatéban telepítettem mindent amit kért, és ha kikapcsolom a gépet, írja hogy Konfigurálja és kikapcsol! AZtán bekapcsolom és fekonfigurálja de 0% nál marad és kiírja hogy sikertelen és utána betudok lépni, de következő bekapcsolásnál, megint ez van! Mit csináljak?:/
-
vargadani
tag
Miért van az, hogy néha a windows áthelyezi az asztalon lévő mappáimat? Én különszedem magamnak 3 helyre -fajta és használati gyakoriság szerint- és ő egy újraindítást követően összekeveri.... Nem mindig, de néha elő szokott fordulni.
-
Steelmanus
addikt
válasz
fatal`
üzenetére
Mielott hozza jutott volna a Lenovo S10-2 3G netbookhoz, ez volt a felallas:
Asztali - Laptop, XP - XP. Kicserelte a laptopot a netbookra, Asztali - Netbook, XP - Starter
Sokat kinlodott vele nem sikerult, visszavitte a T-Mobil szalonba ahol megmondtak neki hogy nezze meg ezt az oldalt nincsenek, vagy levannak tiltva Home Group letrehozasahoz szukseges fajlok a lenyeg hogy ennek tudataban nem is kinlodott vele tovabb.
Mondtam hozd le hozzam, nalam futnak (akkor meg XP Pro, W7 32 bit / W7 64 bit) es megnezzuk. Es nekem sem sikerult, persze ez siman lehet az en tudtalansagom, de az en gepem is a Home Group fajlok hinyara hivatkozkozott vagyis ha jol emlekszem mindig azt irta ki hogy elobb keszitsen Home Group-ot a masik gepen.
A Starter-en a mappa tulajdonsagok beallitasanal sem volt Megosztas varazslo opcio, ennek mar egy eve hogy szorakoztunk vele, megunta es hozta az XP-s CD-jet hogy rakjam fel nem kinlodik vele, foleg azert nem, mert a munkahelyen masok is resztvettek az akcioban es Ők XP-s netbookot kaptak, es semmi gondjuk nem volt vele.
A haverom hozza volt szokva hogy az asztalin letrehoz egy halozati konfiguracios fajlt egy USB kulcsra, majd at teszi a masik XP-s gepre (laptop) es az OS osszekonfiguralja magat.
Mivel a munkahelye miatt meg ma is az XP a fő op.rendszere igy nem is akarja leszedni a netbookrol mert azon hurcolassza a munkahelye es az otthona kozott a progikat stb.(#44621) Fire/SOUL/CD Koszonom a linket, lesz mit forditgatnom, csak azt szeretnem elobb megtudni hogy vannak-e benne Starter-re vonatkozo reszek. Letoltottem oket szoval itt vannak a gepemen de akkor ha nem vonatkoznak a Starter-re nem kezdek neki forditgatni,
-
válasz
Psychonaut
üzenetére
Eszközkezelőből hálókari eltávolít, gép restart, hátha segít
MSE-n kívül nem volt esetleg más kergető is telepítve, aztán eltávolítva? -
Psychonaut
veterán
válasz
Psychonaut
üzenetére
Viruskereses megvolt, ismet nem talalt semmit az MSE es a Malwarebytes sem, viszont tovabbra sem mukodik semmifele halozat. Otlet?
-
válasz
thomascsapo
üzenetére
Nem lehet hogy N-es változatod van? Abban nincs MP12 és kellene neki.
-
fatal`
titán
válasz
Steelmanus
üzenetére
Nem kell Home Group a hálózatkezeléshez. Mondjuk a starter valóban nagyon le van butítva, nem tartom kizártnak, hogy a hálózatkezelése nulla.
-
Воланд
titán
Egy kis okosság: How To Quickly Restart Explorer.exe From Your Context Menu
-
Psychonaut
veterán
Hali!
Ahogy este bekapcsoltam a gepemet, nem ment rajta az internet (most is masikrol irok). Troubleshooter szerint az el nem indult Group Policy Services volt a ludas, amit el is inditott, de nem segitett. Task Managerben viszont semmilyen svchost.exe folyamat nincs (tehat 0 darab), es Run commanddal sem tudom elinditani, szerintem itt lesz a gond. Tipp, hogy mi lehet? Rendszervisszaallitas megvolt, nem segitett, viruskeres folyamatban, de mar korabban is elofordult ilyesmi, akkor nem talat virust az MSE+Malwarebytes kombo.
Raadasul delutan meg tokeletesen ment, letolteni sem toltottem le semmit mar hetek ota, csak az ubuntu 11.04 kepfajljat hivatalos torrentrol.SZERK: Home Premium x64, eredeti.
-
feka007
veterán
Gondolhatod, hogy megpróbáltam..
Csak a jóöreg winfos szart rá nagyívből, hogy én mit akarok eltávolítani, pörgött tovább a kis karika néha még el is halványult ahogy kellÉs akkor mást nem is lehet kezdeni vele? Formázhatom le? Vki mondhatna vmi okosat
Vagy arra már nincs is mód, hogy ilyenkor ne terpeszkedjen ott több giga felesleges adatszemét, amit odahányt a win? -
Steelmanus
addikt
válasz
AirBooms
üzenetére
Igy van, En is erre gondoltam amikor valaszoltam hiszen a rendszered SSD-vol/van nemigaz?
Nem rendszerrel volt gondod hanem hogy nem latta mar a RAID-ot vagyis latta mert elotte ugy telepitetted az OS-t csak miutan mar hianyzott egy vincsi belole hat bedolt.(#44586) a880120 Nalam a KB982018 nem szerepel, ez nem jelent semmit, csak tudnam mia a csudaba tetted megint Automatikusra. Hagyd ugy ahogy ajanlottam ha lesz uj frissites jelezni fog a W7 az ora mellett hogy figyu, van frissites felteszed?
(#44591) joamilestoné A haverom tavaly akcioban (T-Mobil) csomagot valtott es kapott egy Lenovo S10 -et a csomagvaltas kereten belul. Ez egy netbook. W7 Starter volt rajta de olyan buta volt hogy pl nem tudott csatlakozni sem XP-s gephez sem W7es gephez mivel a Starter-ben nem lehet letrehozni Home Group-ot, erre elhozta nekem en feltettem egy 30 napos W7 HP 32 bitest es azzal mar elvolt es mukodott filmet neztek vele a haverjaival.
De mivel XP-s volt igy vegul azt kellett feltennem Neki bukott vagy 10 perc akku idot de le nem szedne mert neki voltak driverek XP ala mivel az akcion belul lehetett valasztani hogy XP-s netbookot akart aki valtott vagy W7 Starter-est, Neki mar nem jutott az XP-bol mert elvittek elole az utolsot is. Azert mertem ajanlani a 32 bites W7-et mert lattam mukodni es mindenre amire egy netbookot lehet ill. kell hasznalni azt rendes sebesseggel futott.
De mint irtam foleg film nezesre hasznaltak arra pedig a W7 fejlettebb mint az XP, de mivel az Asztali gepe is meg a mai napig XP-es ezert maradt az OS a netbookon is, nameg a felesege miatt mert annak idegen volt a W7. Ma mar egy masik vincsin fut mar azAsztalin egy W7 32 bit es ma mar tobbet hasznaljak a W7-et mint az XP-t
Nem sokarra jon a gep hozzam telepiteni
-
thomascsapo
csendes tag
válasz
fatal`
üzenetére
Nos igen, ez egy érdekes kérdés. Core i3-2100T processzorom van, és ilyet produkál driver telepítés közben.
C:\Program Files (x86)\Common Files\Intel\Media SDK\s1\2.0\mfx_mft_h264vd_32.dll
itt áll meg a telepítés.
DirectX tudtommal a legújabb, mivel ma telepítettem.
Azt hozzá kell tennem, hogy N verziójú Windows-om van, amiben nincs WMP. Nem tudom, hogy van-e köze hozzá.
-
fatal`
titán
Vezérlőpult -> Felügyeleti eszközök -> Számítógépkezelés -> Jobb klikk a partíción -> Meghajtóbetűjel és elérési út módosítása és adj neki betűjelet.

(#44601) polonic: Ez nagyon furcsa mert bal klikkes mozgatásra a jobb gombos menünek kellene feljönnie (az érintő képernyők miatt van).
(#44600) thomascsapo: VGA driver, DirectX a legfrissebb?
-
polonic
félisten
Na ilyen még nem volt, hogy ennyit panaszkodjak a win7-re.
Pedig most muszáj. A múltkor az a tálcás dolog. . .
Elltűntek a kis betekintő ablakok. Azok, amelyek akkor jönnek elő, amikor a superbaron lévő ikonok felé viszem az egeret és akkor jelennek meg. Ezek most nem jönnek elő, hiába viszem oda az egeret.
Semmi állítgatás nem történt, egy driverfrissítés történt, amd catalyst 11.4 whql-re.Szerk:
Közben történt valami, azt kell csinálni, hogy visszajöjjenek, hogy bal gombbal rájuk klikkelek és feltolom az egeret. Tudjátok erre jön elő az a menü. Ezután működik. Na de, hogy miért vagy mi után tűnnek el, arra még nem jöttem rá.
Ez mi a fene lehet?
Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Éjszakai műszak
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- iPhone topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elemlámpa, zseblámpa
- Motorola G86 - majdnem Edge
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Újévi áron! :)
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 16GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic 4 Pro 512GB,Újszerű,Dobobzaval,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 150 Ciklus - 92% akku - 1 év gari -
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Amúgy meg van egy Home Premium kulcsom szóval szerintem egy szavad sem lehet.

. Jajaj, nem tudtam.
Kössz
Vagy arra már nincs is mód, hogy ilyenkor ne terpeszkedjen ott több giga felesleges adatszemét, amit odahányt a win?