Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Google Pixel topik
- Magisk
Aktív témák
-
-
infectedmann
őstag
válasz
fatal`
üzenetére
Ki van kapcsolva.
Újraindítottam a két gépet, és utána mikor hozzáakartam adni a nyomtatót a másik géphez, azt írta ki, hogy"A windows nem tudott csatlakozni a nyomtatóhoz. Valószínüleg hibásan adta meg a nyomtató nevét, vagy a megadott nyomtató elvesztette a kapcsolatát a hálózattal."
Pedig eszerint csináltam a beállításokat: [link] nem tudom számít-e valamit, hogy én két Win 7 két között csináltam és nem Win 7 és XP között.
-
fatal`
titán
válasz
infectedmann
üzenetére
Jelszóval védett fájl és nyomtatómegosztást kapcsold ki a hálózati és megosztási központban.
-
infectedmann
őstag
Az előző sztornó, rosszul közelítettem meg a dolgot.
Most viszont a nyomtatót nem tudom hozzáadni a másik gépen, mert hitelesítő adatokat kér, de milyen hitelesítő adatokat, mikor nálam nem kell jelszó a bejelentkezéshez???
....
Meg meg már azt írja, hogy hozzáférés megtagadva.Kezdek megőrülni, hogy egy nyomtató megosztáshoz is lassan 3 diploma kell.
-
infectedmann
őstag
Sziasztok!
Két Windows 7-es gép között hogyan lehet nyomtatót megosztani, mert már mindent megpróbáltam.
Hozzáadom a nyomtatót hálózatban lévő gépen, de ha nyomtatni akarok valamit, akkor ott dekkol a dokumentum a nyomtatási listában.Már hajamat tépem.
-
Ki lehet valahogy kapcsolni, hogy a vinyók ne álljanak le automatikusan, amikor nincsenek használatban?
-
polonic
félisten
válasz
Cube576
üzenetére
El sem indul a boot a cd-ről vagy elindul csak nem látja a merevlemezt?
Ha nem bootol, akkor az azért van, mert valami érdekes az xp telepítőd.
Ha nincs merevlemez, az meg azért, mert ahci módban van a lemezvezérlő és az xp-ben még nincs ahci driver. Tallózd be az ahci drivert, amikor kiírja vagy biosban állítsd át ide módra. -
kenesei1982
aktív tag
-
front3r
őstag
Innováció 2011 Facebook
http://innovacio2011.hu/
MS-os rendezvény a Millenáris parkban. Pc-k, mobilok, stb... kiállítása. Ingyenes.
Én megyek, szeretem az ilyen rendezvényeket. -
Cube576
tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy miként tudnám a meglévő win7-et törölni és XP-t telepíteni? Mert apum p4-es gépére bőven elég az XP szerintem, meg ő is azt szokta meg. De ha beteszem a Win7 telepítőt, az egyéni résznél sem enged törölni vagy formázni.
-
satee76
aktív tag
sziasztok !
Az a kérdésem hogy a winsxs könyvtárat (ami a legjobban hízik) érdemes a piszkálni, vagy tudomásul kell venni hogy ennyi helyet foglal el ?
thx

satee76 -
Nekem 19 frissítés jött és úgy volt 70,7 mb.
Egy office volt benne. -
törölt tag
Nekem szerencsére rendben végig ment nem kellett mégsé-t nyomni, igaz eltartott vagy 30 percig
Viszont most csak a - a router hibája miatt - csak a kisebbik gépemen van net, azon meg eleve mindig jóval tovább tart 
-
Mióta van megint rossz indulatú szoftver eltávolító ?
Azt hittem, hogy ez xp-s sajátosság volt csak. Mit csináljak vele ? A leírás alapján nagyjából semmit nem tesz ... -
Laccoss
addikt
-
pzstm
titán
aki nem vágyik win8-ra, annak van IE10 Preview!

(a warezolóknak jó töltögetést
) -
hajtömeg
aktív tag
Help!
Vettem egy LG GDR-H20N DVD olvasót!
Csatlakoztatom,de nem látja,mikor belépek saját gépbe.
BIOSBAN ottvan, eszközkezelő látja,igaz sárga háromszög van mellette,
Mikor arra kattintok,hogy eszközillesztő szoftver telepítése,akkor azt írja a legfrisebb van fent (nem kaptam mellé telepítő lemezt és nem is találtam hozzá normális drivert.)
-
bacsis
Közösségépítő
válasz
fatal`
üzenetére
Karcsú, karcsú, mostmár én is rájöttem

Ezt már korábban kikapcsoltam, szóval ez most nem segítetténvagyokAdam! Ezt is megcsináltam korábban, így most ezzel sem jutottam előrébb
persez köszönöm a tippet neked isGabás! Köszi hogy linkelted Lenry HSz-ét, így most összevakartam 1,5 giga helyet, hoyg a temp mappákat kipucoltam.. egyenlőre megteszi

-
bacsis
Közösségépítő
Helló Urak!
Egy kis segítségkéréssel folyamodnék hozzátok!
Igaz hogy Windows Pista SP2-t használok, de a topicja már eléggé kihalt, épp ezért jönnék ide kérdésemmel!
2009 óta használom ezt az oprendszert, egy 30gigás partícióra telepítettem.. Na most az van, hogy cirka 100-300MB a szabad helyem.. kicsit szeretném meggyomlálni, már csak azért is, mert maga a Windows könyvtáram valamivel több mint 20GB
Ebből mi az amit ki lehetne törölni? pár extra szabad gigabyteért cserébe? -
fatal`
titán
"Igen, ha ezt a biosban tudod állitani semmi gond, de van amelyiknél nem lehet (még fresh-el sem), és ez a többség szvsz."
Asztali biosból még nem láttam olyat, ahol ne lehetne állítani. Laptop más tészta, bár az enyémen pl. lehet.
Mondjuk ms integrálhatta volna az sp3ba a sata drivereket, de ez már offtopic.

Amúgy új gépre meg tessék win7et rakni, főleg ha jár hozzá.
-
-
Rendo84
senior tag
Sziasztok!
Nemrégiben összeraktam egy új gépet és 2 op rendszert szeretnék használni rajta, Windows 7 64 bit és Windows Xp 32 bit.
Próbáltam már úgy hogy a win 7-et felraktam, utánna pedig próbálkoztam a win xp vel, de így nem engedte a win 7 rendszer a másik op rendszert is felrakni.
Esetleg ha fordítva próbálnám, vagy másik vinyóval megoldható?Előre is köszönöm!
Üdv. -
golax
tag
Sziasztok!
A legújabb officet le tudom valahonnan tölteni, hogyha van legalis termékkulcsom, de a legutóbbi format c-nél nem mentettem le a legálisan letöltött programot (...)?
Amiket látok a neten vagy béta vagy crackelt. -
ubi91
tag
Sziasztok!
Segítséget kérnék a következőhöz:
64 bites Ultimate alatt a gép felismeri, hogy 8 giga memória van, de azt írja a rendszertulajdonságoknál, hogy ebből 4 gb használható.

Mi lehet a probléma? miért nem tudja használni a másik 4 gigát?

A segítséget előre is kösz!

-
LacHUNt3r
tag
válasz
Воланд
üzenetére
Márpedig a mi esetünkben(tesómmal használunk egy gépet, így két fiók van) mégse marad meg egyik fiókban a már beállított felbontás, ha a másikban megváltoztatom. Ikontörléskor is, ha az asztalról valamelyiket kitöröljük, a másikban is eltűnik. Ezt az ntuser.dat fájlt kellene akkor valahogy szerkeszteni, vagy mi volna a teendő?
-
Воланд
titán
-
beers
addikt
válasz
Psychonaut
üzenetére
Kipróbálom, köszönöm!

-
LacHUNt3r
tag
Sziasztok!
Ha adott két adminisztrátor szintű fiók win7 ultimateben, hogy lehetne megoldani (ha egyáltalán meg lehet), hogy mindkét fiók beállításai külön-külön egyenként megmaradjanak. Gondolok itt többek közt képernyőfelbontásra, vagy arra, hogy ha egyik fiókban törlök az asztalról egy ikon-t, akkor ugyanaz az ikon ne tűnjön el a másik fiókból.
A választ előre is köszi! -
Dömy
tag
az mitől van hogy ha a játéktallózóba a számítógép minősítése menüpont nem pontozza a gépet, csak kiír egy hibaüzenetet: A kért felmérés nem végezhető el. A rendszer nem nyújtja a kért felmérés futtatásához szükséges multimédia-támogatást.
Ez azért lehet mert nekem a Win7 Prof. N kiadás van meg? Az N kiadás csupán annyival tér el a rendes kiadástól hogy abban nincs Media Player, vagy van még ami nincs benne? -
megema
őstag
válasz
kraftxld
üzenetére
Csomagból volt. Most már csak azzal próbáltam.
pending.xml nincs, csak reboot.xml

A rendszer Ultimate x86 változat. A csomagok is x86-hoz valóak.
Annyi kimaradt, hogy a legutóbb említett hibát gyakorlatilag befejezett telepítés mellett produkálja az SP1. Már a teljes sáv zöld.
-
dni
őstag
Sziasztok!
Win7-ben van olyan lehetőség, hogy létrehozzak hálózati profilokat, amik között tudok egyszerűen váltani?
Több átjáró is van egy két cégnél, amik között a váltás a hálózati beállítások újrakonfigurálásával elég macerás, ezt szeretném megkönnyíteni. A Lenovo Acces Connectionhöz hasonlók keresnék, annyi extrával, hogy normálisan működjön

-
beers
addikt
Sziasztok!
Van arra lehetőség, hogy a win7 automatikusan tárcsázzon (T-Home optinet, pppoe-t használ)?
Odáig eljutottam, hogy a kapcsolat parancsikonja be lett rakva az indítópultba!
Felh/pass próbálva, mentve!
Sajnos így is kijön a csatlakozás és kattintani is kell rá :S! -
Clemi
veterán
válasz
fatal`
üzenetére
Szerintem próbálj másik LAN drivert.
Igen, a W7 akarja frissíteni az alaplapi hálókártya drivert, de ha azt engedem, akkor meg a média centerrel omlik össze a kommunikáció, de olyan szinten, hogy például film nézés, vagy fájl másolás közben egy bizonyos adatmennyiség mozgás után összeomlik az adott gép teljes hálózati konfigurációja, úgy, hogy még az internet kapcsolat is megszűnik és csak a W7 beépített hibajavító futtatása után áll helyre.
-
Clemi
veterán
Sziasztok!
Elég régen jártam erre, de most akadt egy számomra érthetetlen hiba, a W7 hálózat kezelésében.
Adott egy hálózat TP-LINK WR1043ND router mögött. A hálózatban egy média center, egy x86-os W7 Ultimate, és egy x64-es W7 Ultimate+SP1 rendszerrel telepített gép. A teljes hálózat csak a vezetékes kapcsolatot használja, és a Routerben minden gépnek fix IP cím kiosztva, a gépeken pedig teljesen automatikus minden hálózati protokoll.A gépek között az otthoni csoportot nem hoztam létre, mivel az bekavar a média centerrel való kommunikációba legalábbis nálam bizonytalanná vált, mikor létrehoztam.
A két számítógép a hálózati kapcsolatok menüpontban tökéletesen látja egymást, mindkét gép hibátlanul kommunikál a média centerrel, vagyis a hálózat harmadik tagjával, ellenben egymás között valami nagy gond lehet, mivel amint adatot próbálok megmozdítani a két számítógép között az x64-es W7-el telepített gép abban a pillanatban csonttá fagy, és mindíg csak az, mindegy melyik gépről kezdeményezem az adat mozgatást. Ha az x64-es gépen a tartalék oprendszert (Win XP Proof) indítom, és úgy mozgatok adatot a gépek között akkor a hiba nem jelentkezik, így a hardveres problémát kizártam.
Már lefuttattam az összes általam ismert tesztet, hibakeresőt, de egyik sem talált semmit. Átnéztem az eseménynaplót, de semmi erre a hibára utaló bejegyzést nem találtam, csak a gép fagyása utáni bejegyzést.
Esetleg lenne valakinek ötlete merre keresgéljem a lehetséges megoldást?
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Én se vágyom rá annyira amúgy, de hát édesapám igen 

Egy office volt benne.

, megér egy alapos dokumentálást 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)