Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Bluetooth hangszórót készít a HMD
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Pebble - az átgondolt okosóra
Aktív témák
-
thomascsapo
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudom lefuttatni az élményindexet, ezt írja ki:[link]
-
icy68
csendes tag
válasz
fatal`
üzenetére
Áhhá! Kösz!
Másik érdekesség: most váltottam XP-ről 7-re.
3 NTFS partícióm van, csak a C:-t formáztam le, feltettem Win7-et, tök jó.
Csak a 200 Gb-os partícióm eltűnt (rajta minden sulis cuccommal, és a szakdogámmal)
Végül kisült, hogy nem tűnt el csak Win7 nem látja, viszont Ubuntu CD-ről bootolva simán látom és tudom is kezelni...
Az mondjuk feltűnt, hogy a vinyón Win7 telepítéskor a két partíciót "Elsődlegesnek" írta, amit most nem lát azt meg "Rendszernek".
A kérdés, hogy ha telepítés közben látja, akkor feltelepülve miért nem? -
feka007
veterán
Hi, van itt egy kis gebasz. Fel akartam másolni egy filmet pendrive-val a memkártyára, és mikor elkezdtem a másolást, akkor állandóan beragadt, és megállt ott, hogy fájlok keresése. Kb. 2 perc után meguntam, és miután máshogy nem ment, kirántottam a slotból. Ezt elismételtem egy 2-szer még. Végül elkezdte, és felmásolta. Csak az a gond, hogy a hibás felmásolások egy csomó helyet levettek a pendrive területéből, annak ellenére, hogy egyik fájlt se látni. Szóval most ott van pár láthatatlan fájl(töredék) a hibás másolásokból, amik miatt most feleannyi hely van a memkártyán.
Természetesen a kérdésem az lenne, hogy hogy a viharba lehet letörölni a szemetet a kártyáról, hogy újra régi fényében ragyogjon rajta a szabad területek, szebb időkben végeláthatatlan mezeje?

-
cigam
titán
válasz
szőröscica
üzenetére
Erről a 208.05.29-én telepített XP-s gépem nem tud. Az esetleges lassulás nem azért történik, mert megromlik mint az élelmiszer, hanem idővel túl sok rezidens fut (víruskerget, különböző programok (pl. flash) automata frissítés figyelője, stb...) defragmentálódik a fájlrendszer, ...
Xp-t is tudsz pendrive-ról telepíteni (nem olyan egyszerűen, mint W7-et), de úgy tűnik csak egy megerősítést vártál az eldöntött kérdésre

Szóval sok sikert, ha nem akarna működni a Microsoft féle dvdtool (invalid iso), akkor ez a cikk/program segít átalakítani az iso-t hogy elfogadja, a program az eredeti lemezről készült image fájlt.
-
Воланд
titán
válasz
ErosenZold
üzenetére
ThinPC
-
válasz
szőröscica
üzenetére
Arra elég a giga ram. Csak egy 32 bites verziót szerezz be.

-
szőröscica
addikt
Mondjuk az, hogy W7-et tudok telepíteni pendrive-ról, az xp-ről meg fingom sincs. Az xp-re egyesével kell mindennek a drivereit levadászni, a win7-ben meg minden alapból megy. Ilyen apróságok. Az xp szeret ésszerű használat mellett is belassulni pár hónap alatt, a w7 meg nem.
-
cigam
titán
válasz
szőröscica
üzenetére
Mi indokolná, a W7-re való átállást? (Ha vmelyik program amihez ragaszkodsz, igyénli a W7-et, akkor még megértem, de semmi mással nem indokolható a váltás) A W7-re költött pénzből vegyél bele RAM-ot.
-
fatal`
titán
válasz
ErosenZold
üzenetére
Starter
-
ErosenZold
senior tag
Most lehet hülyeséget kérdezek, de melyik az a Win7 verzió aminek valami marha kicsit az erőforrás igénye? Mintha olvastam volna róla valahol -
KubanitoS
veterán
válasz
Steelmanus
üzenetére
Nálam is ugyanez a hiba. Érdekes, hogy csak a laptopomon van baj, az asztali gépnek semmi baja.

-
a880120
csendes tag
válasz
Steelmanus
üzenetére
Hm. Beállítottam, hogy ne automata legyen, hanem "én döntöm el...". Ezután ott nyomban rákattintottam, hogy frissítések telepítése (egy próbát megért, hátha), és így bekapcsoláskor végig mentek a százalékok. Az a három frissítés, amire bogaras volt (KB2492386, KB2506928, KB982018), most sikeresen fel ment. Nem tudom a gyakorlat miben változott így, de fent van, ez a lényeg. Most vissza tettem automatára a letöltést, de ha megint ilyen probléma lesz, akkor legalább lesz egy alternatívám, amihez nyúlhatok. Vagy hozzátok.

Köszönöm
-
AirBooms
addikt
válasz
Steelmanus
üzenetére
Ez nem igaz. Az Acronis a raid0 mindkét vincsijéről átmásolta az adatokat. El is indult a Win7, de csak raid-módban ment az egyetlen új vinyóval is. Nem másolással volt gond, hanem utána a - szerintem - win7 induláshoz szükséges driverekkel.
-
cigam
titán
válasz
szőröscica
üzenetére
Lassan. 1gb nagyon kevés a W7-nek minimum 2, de inkébb 4GB-al érzi jól magát.
Néha elég nagy difi van az elindul, és a gördülékenyen használható között. -
Steelmanus
addikt
válasz
AirBooms
üzenetére
Olvasd el a cikkeket hogy lasd Sub-ZeRo mire gondolt.
Ha van egy RAID 0 -ad akkor az adatok egyik fele az egyik vinyon, a masik a parhuzamosan futo masik vincsin szerepel ha ebbol egyet kiveszel akkor mikent mukodhet ha csak az adatok ill a fajlok egyik fele maead hiszen a masik nem uzemel.
A RAID-ről kezdőknek 1
A RAID-ről kezdőknek 2
A RAID-ről kezdőknek 3joamilestoné Szerintem jol, foleg ha megelegszel a W7 32 bittel.
-
szőröscica
addikt
Sziasztok!
Hogy futna a windows 7 egy Intel Atom N270 processzor és 1gb ram társaságában?
Egy WD Scorpio Black 7200-as winchester lenne alatta.Egyszerű feladatokra kéne, kis netezés, office, skype.
-
Üdv.
Mindkét gépemen harmadszor kell 5 percet várnom indításnál, hogy rájöjjön, hogy a 0%-ról nem jut tovább a frissítések telepítésével. Mi a fene ez, és hogy lehet kikapcsolni?
mod: Látom erről van szó feljebb, meg fogom csinálni. De mi ez már, hogy nem lehet auton hagyni a frissítést, és rábízni a gépet? -
icy68
csendes tag
válasz
expander
üzenetére
Nekem is volt hasonló csak nekem XP alatt, A WD Align Utility fogta és eltűntette a partícióm, aztán Xp partícionáló képernyőn meg azt írta, hogy nem particionált terület.
Én úgy oldottam meg, hogy elvittem haverhoz ott az ő gépéről elindítottunk rajta egy ilyen adatvisszanyerős programot és gond nélkül átmentettük egy külső vinyóra az összes adatom.
Ennek ugye az a hátránya, hogy kell hozzá egy másik tárhely ahová lemented a vinyódról a cuccokat, meg kb 1 nap mire feltérképezi, meg átmenti.
2 ilyen program van ami nekem eddig bevált, csak sajna teljes verzióval lehet megoldani:
Ontrack Easy Recovery
ICare Data Recovery -
Steelmanus
addikt
válasz
a880120
üzenetére
Miutan torolted a fajlokat a mar leirt modon, allitsd at a Windows Update-et az Automatikus-rol ilyenre:

Azutan nezd meg hogy melyik frissitest akarja letolteni ujbol ird be ide a szamat KBxxx majd meglatjuk hogy mit is akar frissiteni. De ne engedd hogy telepuljon valoszinuleg nem kell az a frissites vagy meg hianyzik egy masik frissites ahhoz hogy ami hibazik az is telepuljon rendesen, nem tudom a lenyeg hogy amikor kiderul hogy melyik az ami a galibat okozza akkor azt le lehet tiltani ugy hogy egyszeruen elrejted.
De megnezheted a naplozast is Eszkozkezelo Windows Update Frissitesek megjelenitese, abban latni hogy melyikkel volt hiba, mert kiirja hogy Sikertelen magyarul angolul gondolom Fail.
-
AirBooms
addikt
válasz
Sub-ZeRo
üzenetére
Annyi történt, hogy rádugtam az alaplapra egy harmadik vinyót (egy vadiúj, gyorsat), amire klónoztam a RAID0 tömböt. Így azt gondoltam, hogy nem kell többet vesződnöm a két régi vinyóval, az egy új elég nagy és gyors. Csak arra nem gondoltam, hogy a telepítéskor használt RAID beállítás helyett nem fogom tudni használni az ACHI módot. De még az IDE-t sem...
Amúgy úgy tudom, win7-nél nem kell belőni a trimet (sőt, eddig is ment, mivel nem az SSD volt RAID-ben, ezt le is ellenőriztem).
Talán most már világosabb, amit írtam...

-
leroyclub
senior tag
Megtudnátok mondani hogy honnan tudok letölteni window7 64bit-et? Eredeti érintetlen kellene. Licensz kódom van.
-
expander
senior tag
tegnap este, mindenfele problema nelkül kikapcsoltam a gepem, ma reggel beinditom, elindul, semmi gaz, utana vettem eszre, hogy az 500gigas vinyom 3 particiora volt osztva. ugye C a rendszer (80giga), a maradek kb ~400 2fele volt osztva, F es G. na az utobbi 2, hipphopp eltünt, ugyhogy jelenleg csak a C-t latom, es a rendszeren kivül minden mas program a masik 2 particion volt... ilyenkor mi a teendö ? :S:S
-
kutga
félisten
Sziasztok!
Van win 7-re olyan (lehetőleg ingyenes) DVD író progi, ami egyszerre több meghajtót tud kezelni?
Most kettő van a gépben, az érdekelne hogy tudok-e egyszerre írni a kettőn (más-más adatot persze).

-
a880120
csendes tag
válasz
Steelmanus
üzenetére
Meglepetésemre még csak most települt az, amivel probléma volt. Kicsit meg is voltam ijedve, hogy megint nem fog felmenni, de szerencsére most a hosszú várakozás után nem jött elő a felirat, ami kísértett.
5 éve regisztrálva vagyok ide és nem ide fordultam a problémáimmal. Hihetetlen
Köszönöm a válaszodat, hálás vagyok. Máskor is jövök

-
icy68
csendes tag
Sziasztok!
Win7 alatt az miért van, hogy nem tudok belépni a documents and settings mappába, nem lép bele csak pittyen egyet.
Persze a dokumentumokba be tudok lépni csak ott ugye nem látom a Local Settingst meg a többi rejtett mappát.
Van erre valami megoldás? -
válasz
AirBooms
üzenetére
Hát szerintem reinstall. De ezt nem értem, raid-nél 2 vinyó kell, most azt kiváltottad egyel?! Össze másoltad a 2 vinyó fájlait? Vagy mi? Ha ilyen okosságot csináltál, akkor AHCI mód + új rendszer, nem beszélve arról, hogy trim, meg ilyeneket kell belőni az SSD-n. Szóval így is úgy is új rendszer kell.
-
gyurczy
őstag
Üdv mindenkinek!
Windowx 7 x64 SP1 telepítő 0x800f0826 hibát dob, és a neten talált megoldások egyike sem akar működni. Nem szívesen telepítenék új oprendszert, úgyhogy próbálkoznék tovább, ha van egyáltalán mivel.
-
AirBooms
addikt
Kérnék egy kis segítséget!
Win7 64 HUN Home Premiumot telepítettem pár hónapja, a BIOS-t raidre állítottam, mert volt egy raid tömb is a rendszerben. Most a raid0 tömböt egyetlen vinyóval váltottam ki, ezért a biosban átraktam a SATA meghajtókat ACHI-ra (az SSD miatt), de induláskor kékhalál. Ugyanezt csinálja IDE módban is, csak RAID-ben indul el (pedig az már nincs). A win7-ben a registry-ben átállítottam, amit kell achi módra (a HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Servic es\msahci-ban a Start bejegyzést 0-ra tettem.)
Mi a megoldás az újratelepítésen kívűl?

-
Воланд
titán
válasz
Pretoryan76
üzenetére
Jah, végülis egy másfél éves kommentre válaszoltál...

(#44556) C0d3r: Valószínű.

-
Pretoryan76
csendes tag
Sziasztok!
Egyrészt azért írok, mert nem láttam hogy valaki válaszolt volna erre a problémára, másrészt meg úgy jó 2,5 hetem ment rá a megoldásra. Az alap probléma ugye az volt hogy ezt a remek hibaüzenetet mutatja telepítéskor a Windows 7 (lehet hogy a korábbiakkal is, nem tom most masszívan erre állunk át, egy pénzügyi szervezetnél):
"A telepítő nem tudott létrehozni új rendszerpartíciót, és nem talált meglévőt sem."
In english:
"The setup couldn't create a new system partition or couldn't find an existing."
Megoldás;
(előre is elnézést az indulat miatt lehet hogy vulgárisabb leszek egy picit mint ahogy kéne)
Állítsd be a boot ordert rendesen;
telepítés előtt érdemes beállítani a következő képpen:
- boot disk (tök mindegy hogy mennyi partíció van az legyen az első amiről bootolsz)
- CD/DVD meghajtó (ez 99%-ban bejön, 1 gépnél ez sem mindjárt kifejtem)
- USB HDD (ilyen a flash is ugye)
- bármi más
- Floppy bootot tiltsd le a faszra (hacsak nem vagy perverz), floppyt helyezd disabledbe, a floppy meghajtót vedd ki a gépből és olaj technikával javítsd meg (gyk.: olaj technika; a tetejét finoman megolajozod, és jobb kézzel a bal vállad fölött hátrahajítod és utána sem nézel). Ha arra gondolnál hogy esetleg visszaszereled akkor kérj meg valakit hogy törje le a kezedet.Ha szerencsés vagy és USB-n jutottál hozzá a telepítődhöz (ajánlott program a "Windows 7 USB DVD Download Tool") akkor boot menüt választasz, bebootolsz, telepítesz, örülsz.
HA nem menne (300 gép közül 1 azaz egy darab nem működött ezzel sem) akkor csinálj egy boot DVD-t és menni fog.
Ha ezen kívül nem menne a telepítés, akkor javaslom hogy csapatba verődve menjünk Redmondba fáklyával és vasvillával...
-
polonic
félisten
válasz
VINIKOR
üzenetére
Nem kezeli a 32 bites.
Ehhez már 64 bites kell. Ha OEM-et veszel, figyelj, hogy az legyen, ha dobozost, akkor az mindkettő telepítőt tartalmazza.
Mindegyik program megy 64 bites, kivétel a régi vackok, amik még 16 bitesek. Sőt, azokból, amiket felsoroltál, már van olyan program, aminek már van 64 bites változata is, pl: mpc és ccleaner, a többiről nem tudom, nézz utána. -
VINIKOR
senior tag
Ennek a laptopnak a megvásárlásán gondolkodom: [link]. 8GB DDR3-as memória van benne. Ezt a 8 GB-ot tudja kezelni a 32 bites Windows 7?
A 64 bites Win 7 tudja kezelni a 32 bites programokat?
Ezeket használtam eddig: VirtualDub, VirtualDubMod, Media Player Classic - Home Cinema, Faststone Capture, ImgBurn, FileZilla, CCleaner, EuroOffice 2008, PhotoScape. -
Steelmanus
addikt
-
-
ForRedGlory
félisten
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem. Van egy TV, amire rá van kötve a gép, és kiterjesztett módban használom.
Szeretnék kitenni rá egy programot (ez a boxee médiabox szoftvere). Alapesetben könnyű lenne, mert "áthúzom" a Tv-re és ott jelenik meg, DE... ez a program egyből teljes képernyősen indul (természetesen a monitoron)és nem lehet ablakos verzióra átrakni hogy aztán szépen áthúzzam a TV-re. Megoldható valahogy?Max ha klónoznám a kijelzőt, de azt meg nem akarnám, ha nem muszáj.
-
a880120
csendes tag
válasz
Steelmanus
üzenetére
Köszönöm, úgy néz ki most jó lesz

-
wiggen123
senior tag
Van egy hálózat rajta pár Win 7 és Win XP gép. Mitől lehet, hogy a gépem van, hogy látja, van, hogy nem a többit? Mikor nem lát semmit, akkor se a 7-es se az XP-s gépeket nem látja, azaz tallózza. IP alapján elérhetőek természetesen...

-
Dömy
tag
válasz
sfdrakex
üzenetére
köszi a segítséget, sikerült megcsinálnom, bár a partition master programot csak addig használtam míg az elejéről levettem azt a kis tárhelyet, mert ahogy írtad hogy húzzam a végéhez úgy nem egyesült, újraindítás után, bár lehet én értelmeztem rosszul. Bár a win7 lemezkezelője ezután már tudta egyesíteni!
csupán annyit kérdeznék még, hogy azelőtt volt egy kis pár megás (asszem 8-10) kis rész, amit haverom csinált, mert azt mondta, hogy az elvileg kell valamihez, na az eltünt! vagyishogy ehez jött hozzá az amit leválasztottam, és azt is egyesítettem. Az a kis rész az kellett valamire a rendszernek? -
bobsys
veterán
-
Jocy
aktív tag
Sziasztok!
Újra telepítettem a Wint vinyócsere miatt,és az eseménynaplóban minden indítás után egy hibát ír:Gyári,SP1-es a rendszer,azelőtt nem volt ilyen hiba,akkor még VU-ról volt frissítve.
Szerintetek mi okozhatja ezt,vagy mitől keletkezik ez a bejegyzés?
Már install után egyből jelentkezik,teljesen driver és progimentes "szűz" állapotban is. -
Morden24
nagyúr
ha 4 giga ramom van, akkor érdemes kikapcsolni hogy inkább a fizikai ramot használja, vagy maradjon
Maradjon, előnyöd nem lesz belőle.
Ha maradjon akkor mennyi, az alap 4giga, vagy 6 amit ajánl?
Hagyd auto-n.
előny lenne ha pl csinálnék egy 4-6 gigás partíciót, amin csak a lapozófájlok vannak?
Nem.
-
Dömy
tag
válasz
sfdrakex
üzenetére
kösz, letöltöttem a progit, csak nem igazán értem az angolt, szóval ha nem nagy gond akkor leírnád a lépéseket hogy mit is kéne csináljak!
Win7-em van 64-bit-es, az x64-hez is jó a progi? Illetve ehez a folyamathoz nem kell leformázni és újrarakni a wint a rendszer partición?
a segítséged előre is köszönöm!szerk: még egy plusz kérdés, ha 4 giga ramom van, akkor érdemes kikapcsolni a lapozó fájl használatát hogy inkább a fizikai ramot használja, vagy maradjon? Ha maradjon akkor mennyi, az alap 4giga, vagy 6 amit ajánl? és hogy a fenti témába vágjon, az előny lenne ha pl csinálnék egy 4-6 gigás partíciót, amin csak a lapozófájlok vannak?
-
Steelmanus
addikt
válasz
m.jeno
üzenetére
Hm.. ez erdekes en nem talalok W7 64-ben autioexec.nt nevu fajlt tudom regebbi rendszerekben volt es a kodlapok sem cpl kiterjesztesuek mar hanem C_862.nls.
Angol nyelvu op.rendszert hasznalsz? Mert ha magyarnyelvut akkor a DOS ablaba alapbol magyar karakterek is szerepelhetnek, az mas kerdes hogy amit futtatni szeretnel programot hogyan erzekelik. -
-
a880120
csendes tag
Sziasztok!
Az én problémám tegnap jelentkezett és azóta fent áll, saját kútfőből nem tudok rá megoldást, úgyhogy hozzátok fordulnék.
Menetrendszerűen letöltötte a WIN 7 a maga kis frissítését. Mikor ismét bekapcsoltam a gépet, ahogy illik, mielőtt az asztal bejött volna, kiírta, hogy "Ne kapcsolja ki a gépet, a i konfigurálás folyik". Hasonló, biztos tudjátok miről van szó. Mikor ismét oda kerültem, hogy ki kapcsoljam a gépet, ismét eltöltött azzal egy kis időt, hogy a frissítést feltegye. Ekkor már egy kicsit gyanús volt a dolog. Ismét bekapcsolás, ismét konfigurálás: De ekkor már észrevettem, hogy mielőtt előbújna az asztal, még kiírja, hogy "módosítások visszavonása".Tehát itt tartok:
Kikapcs - Frissítések telepítése
Bekapcs: Konfigurálás, visszavonásÉs ez így megy. Lehet erre gyógyszert találni?
-
dokee78
félisten
Adott egy 320GB-os HDD.
C: 78GB
E: 10GB
F: 210GBHogyan tudom megcsinálni adatvesztés nélkül,hogy a 10GB-hoz hozzátegyek a 210GB-ból adatvesztés nélkül?
-
tomic
addikt
Sziasztok!
Tudnátok abban segíteni ,hogy ne kelljen külön parancsikonról csatlakozni az internet szolgáltatóhoz hanem automatikus legyen ahogy bekapcsolom a gépet. Invitel a szolgáltató.
Mit kell beállítani hozzá?Köszi
-
sfdrakex
nagyúr
A windows lemezkezelőjével ez nem fog menni, használd az Easus Partition Managert, de előbb tedd vissza azt a 6 gigát a meghajtóhoz. A gond az hogy a Windows lemezkezelője csak az üres részből tud levágni, ami használt vinyó esetén nem az eleje, viszont a rendszermeghajtódhoz csak az utána lévő meghajtó elejéről tudsz illeszteni, ezt az easus megcsinálja szépen, a partíció elején lévő adatokat arrébb helyezi, így letudod vágni a D meghajtó elejét majd hozzátudod illeszteni a C meghajtó végéhez.
-
Dömy
tag
sziasztok!
A vinyóm 2 partícióra van osztva! Azt szeretném megcsinálni hogy az adat partícióból kimetszeni egy kis részt, és azzal kibővíteni a rendszerpartíciót! Annyit megcsináltam a win7 lemezkezelőjébe, hogy elkülönítettem egy 6 gigás partíciót, már csak az lenne a kérdés, hogy ezt hogyan tudnám egyesíteni a rendszerpartícióval! Erre van valamilyen lehetőség, persze adatveszteség nélkül!
-
totyax
aktív tag
Helló, win7 x64 ultimate magyar. Az a gond hogy néha kéne hogy angolul menjen a rendszer, leszedem az angol nyelvi csomagot, működik is, de utána a rendszer mindig nagyságrendekkel lassabban áll fel. SP1 előtt és SP1-el is ez a helyzet. Ötlet?
-
m.jeno
senior tag
Ha valakit ne adj isten érdekel, akkor DOS ablakban a magyar ékezetet a windows\system32\autoexec.nt -be a következő beírásával lehet elérni:
kb16 hu 852
-
fatal`
titán
válasz
hoffman_
üzenetére
Soha nem gányolt az összes partíción, mindig csak az elsődleges HDD elsődleges partíciójára tette a loadert, nincs ez másképp a win7nél sem.
Ha előbb ubuntut telepít, akkor utána szophat a grubbal, hogy újra előhozza, mivel a win nem fog bootmenüt csinálni a linuxhoz. Jó ez neki?
-
fatal`
titán
válasz
énvagyokAdam
üzenetére
Evvel mind tisztában vagyok, a programokból nagyon kevés van, ami kihasználná a 64bit előnyeit.
Ha pedig 3 gb fizikai memóriával rendelkezik, akkor kétlem, hogy 2G VGAja lenne, így a 4GB-VRAM irreleváns ebben a tekintetben.
-
Воланд
titán
válasz
Steelmanus
üzenetére
Az az igazság, hogy ilyeneken már meg sem kellene lepődnöm, de ezt akkor is fura volt olvasni.
Bár ma volt egy jó párbeszéd, azt hiszem, hogy pont idevág, le is írom a lényeget:
Én: "Szerintem semmi probléma nincs az új live messengerrel, csak meg kell szokni."
User: "Jó, hát én meg nem akarom megszokni, nekem a régi kell."Ennyit erről...

-
Drughi
addikt
Üdv,
Egy egyszerű kérdésem lenne.
A közeljövőben esedékes a gép teljes letakarítása és új rendszer installálása.
Egy win7 lesz a gépen és egy másik partíción egy Ubuntu 11.04 (amint megjelenik)
3 partíciót szeretnék: win7, ubuntu, és egy tárolóHogy csináljam? Milyen sorrendben?
előbb ubuntu és utána win7 telepítés, vagy fordítva?
Azt szeretném, ha rákérdezne bootolás közben, hogy melyik induljon -
hoffman_
nagyúr
Üdv!
Nem tudom, hogy melyik topic lenne ideális, azért ide írok. Azért van némi vonatkozása a dolognak talán. HDMI-vel kötöm össze a gépet és a TV-t, és azt szeretném, hogy a hang is a TV-n menjen. Ez nem igazán szokott sikerülni. Milyen beállítás függvénye a dolog, hol keressem? 5870 van egy 26"-os HDready Samura kötve HDMI-HDMI kábellel(Belkin PureAV).
Előre is nagyon köszönöm,
Ábel
Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Google Pixel topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sweet.tv - internetes TV
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- VGA kibeszélő offtopik
- Filmvilág
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PH! Darts
- További aktív témák...
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest