Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Aktív témák
-
polonic
félisten
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Ez az amortizáció is érdekes.
Az előző gépemmel xp-n, vistán, a mostani gépemmel vistán, 7-en sem volt semmi amortizáció a frissítések miatt. -
pete_21
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Általában olyan ajánlott frissítések jönnek ki, amik a kompatibilitási problémákat hivatottak javítani. Ezeket érdemes feltenni.
-
-
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Mert ha nem ártanak akkor miért ne menjen fel?
Nem hiszem, hogy ehez van köze mert tesóm pár hete már jelezte ezt nekem. Igaz routert cseréltem, de neki előtte is megvolt a hiba. Most már amúgy megint jó nekem. -
polonic
félisten
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Miért ne lehetne, nem kötelező, de ajánlott frissítést felrakni?

Ezek a frissítések stabilitást és kompatibilitást javítanak. -
-
Hello topic!
Eddig nem hittem el mert ilyet nekem még nem csinált, de épp az imént jött rá az én win7-emre is a részegség. Wifi-n nem csatlakozik automatikusan annak ellenére, hogy be van állítva. Forog a kör és végül nem történik semmi, ha rákattintok látom a routert de se ablak hogy automata csatlakozás semmi, csak a csatlakozás gomb.
Legutóbb ezeket tette fel
Tesómnak már pár hete csinálja nekem ma kezdte el. Van valami oka vagy a foltozgatások mellékhatásáról van szó? Idegesítő mert semmi nem frissít még nem csatlakozok. -
-
FF23
senior tag
válasz
Steelmanus
üzenetére
Én valami állítgattam, végülis a nem azonosítottnál is felajánlotta, és létrehozhattam egy Othoni hálózatot. Összefésültem és most így néz ki:

-
scope2007
addikt
válasz
moonman
üzenetére
köszi szépen.. tényleg megvannak... 18mb jelenleg
pont azért érdekelt, mert SSD-n van az oprendszer.
ez minden gépkikapcsolásnál törlődik? áthelyezhető? (sajna kipróbálni nem tudom mostanában, mert nem tudom újraindítani a gépet.. fontos művelet megy.. amit több órán át még nem tudok megszakítani) -
canniball
nagyúr
-
ROTAX
csendes tag
Helló!
Segítsetek légyszives, most vettem egy 5.1 Genius hangfalszettetet, ( hangkártyám Creative Audigy SE) és az a gondom vele hogy játékoknál, zenénél nem szól csak ez első 2. Na szal kellene nekem valami frissítés vagy valami hogy működjön az összes
Aki tud segíteni annak megköszönném! -
canniball
nagyúr
válasz
canniball
üzenetére
Az Erőforrás-figyelő szerint: Hardverek számára fenntartva 1541MB, így felvetettem a Brazos topikban is a kérdést, ezt a választ kaptam. Lehet én vagyok lassú felfogású de még mindig nem értem hová tűnt az az 1GB...
-
scope2007
addikt
hali!
lenne egy olyan kérdésem, hogy van egy mappám amiben videó klipek vannak... és ezt miniatűrözi a win7.. ezeket a kicsi képeket hova teszi/hol tárolja? ha egyáltalán tárolja.
mert ha később visszamegyek a mappába akkor is ott vannak a képek egyből.. nem úgy mint mikor restart után elsőnek lépek be a mappába
-
vante
aktív tag
Jah, bocs, a másik kérdésem, milyen szolgáltatásoknak (felügyeleti eszközök-szolgáltatások) kell elindítva lennie, hogy működjön a fájl megosztás?

-
canniball
nagyúr
válasz
< CyberBob >
üzenetére
Mint írtam a VGA alaplapi, egy cache mentes SSD és egy ODD van a lapra kötve, semmi más ami bekavarhatna.
-
vante
aktív tag
Hi
Parancsikont szeretnék rendszergazda joggal indítani, de a Tulajdonságok - Speciális résznél szürke
Egyéb ötlet rá?
[link] -
canniball
nagyúr
válasz
Sweet Lou 6
üzenetére
Morden24 kolléga útmutatása szerint kéne "látnom" a kb. 3,5GB-t (nem csak 2,5GB-t)...
-
canniball
nagyúr
W7 x86 Prof., a 4GB memóriából 512MB-t adtam az alaplapi videokártyának, a rendszer szerint így most van 2,5GB használható RAM - vajon hová tűnt az az 1GB?
-
SpongyaBob
veterán
válasz
SpongyaBob
üzenetére
Nos, sikerült megoldanom a problémát rendszer telepítése nélkül, sokkal könnyeb volt mint gondoltam.
Röviden leírnám, másnak is hasznos lehet, ha eltávolít egy rendszert a gépéről (fejetlenül)..
A Win7 telepítőjével belépünk a javítás menübe, ott a parancssor lehetőséget választjuk.
Majd megadjuk ezt a két parancsot:
Bootrec.exe /fixMBR
Bootrec.exe /fixBootés ennyi.
Mindenki örül Win 7 újra a régi! 
-
fatal`
titán
válasz
SpongyaBob
üzenetére
Erről inkább a Linux topicban érdeklődj szerintem.

-
Laccoss
addikt
válasz
Steelmanus
üzenetére
Ebből semmit. Akkor a két hálókártya miatt írja a két hálózatot.
-
fatal`
titán
válasz
SpongyaBob
üzenetére
Akkor az reinstall lesz szerintem. Az ubuntu partíciójával együtt eltörölted a grubot is.
-
vargadani
tag
válasz
Steelmanus
üzenetére
Sztem semmit nem kell letiltani, egyszerűen nézd meg, hogy a 6-os és 4-es protokoll tulajdonságoknál automatikusra van-e állítva. Szerintem... nálam legalább is minden ki van pipálva, de az fontos, amit az előbb leírtam.
-
SpongyaBob
veterán
válasz
polonic
üzenetére
Igen volt rajta Linux, leszedtem. Ezt még tegnap reggel, azóta most indítottam újra és már nem indul. A C-hez ahol a Windows van, nem nyúltam: a saját lemezkezelőjével töröltem a 20GB -s particiót ahol az ubuntu volt.
énvagyokAdam: Pendrive-ról már próbáltam, de nem találok helyreállítási lehetőséget. A vinyó nem halt be, a partíciók ugyanúgy megvannak.
-
énvagyokAdam
tag
válasz
SpongyaBob
üzenetére
Hali!
Legjobb esetben csak a partíciót dobta le, azt pedig vissza lehet állítani nagy nehezen. Legrosszabb esetben a winchestered meghalt. Első körben egy usb optikai meghajtóról vagy pendrive-ról bebootolnék egy win7 telepítőt javítás módban, hátha tud valamit kezdeni a hibával.
-
polonic
félisten
válasz
SpongyaBob
üzenetére
Azt írja nincs ilyen partíció.
Nem látja a partíciókat. Mit csináltál előtte? Buheráltad a partíciókat? Linuxod is volt és grubbal is csináltál valamit?
De jó, hogy fogóval kell kihúzni az emberekből ezeket.
-
SpongyaBob
veterán
Sziasztok!
Problémán van. Nem bootol be a win7
Csak szimplán annyit ír: error, no such partition.
Most ilyenkor mi van? Biztonsági mentésem az volt, no de ez ott van a vinyón. Illetve a másik problem, hogy ez egy subnotebook optikai meghajtó nélkül. Mit tegyek? Gondolom újra kell húznom..de azt nagyon nem szeretném..
-
zoli62
addikt
Bad pool header című kékhalál üzenet mond valakinek valamit? Egy Win7 Premium 64 bites laptopon jött elő rendszerbelépés után a bluetooth tálcaikonjából való kilépéskor. Google szerint a memóriahibán kívül USB-vel is összefügghet.
-
Steelmanus
addikt
válasz
Laccoss
üzenetére
FireWire port, Wifi vagy Bluetooth miatt is lehet két hálózatod. De pl. ha PPPOE csatlakozás is van, akkor ugye vagy 1 helyi hálózatod (LAN), és 1 pppoe kapcsolatod (Internet).
Nincs semmi FireWire tiltva van a BIOS-ban Wifi-m sosem volt es BT-t sem hasznalok.

Ebbol mit tiltsak le?
Jelenleg a ket gep osszekotese miatt van igy, ill igy is volt nem szoktam hozzanyulni. -
Steelmanus
addikt
válasz
Sub-ZeRo
üzenetére
Koszonom, gyanitottam hogy router miatt lehet de nekem meg sosem volt routerem, ezert nem tudtam biztosan. Epp most kezdtem bele az Otthoni hálózat és internet megosztás topik olvasasaba. Csak az a baj hogy pl egy oldalon a kerdesek tobbsege routerrol szol, en pedig csak a wan kabeles osszekotesre lennek kivancsi. Ket halokari van a gepemben egy PCI-os es az alaplapi, de azt sokszor kikapcsolom csak mint elobb irtam ket gep eseten kapcsolom vissza.

A Gigabit a PCI-os es abba megy a digikabel vagyis arrol netezek. ez egy eleg jo minosegu 10/100/1000-es kari a Realtek az alaplapi. az is 10/10/1000-es. Szeretnek fix IP cimet adni a Giganak, az IPv4-re, lekerem az ipconfig /all parancsal a cimeket es hiaba irom be nem jegyzi meg.
Az IPV6-hoz pedig vegkepp nem ertek csak annyit tudok hogy a (nesh) lehet nem jol irtam de azzal kell operalni, na az nekem nagyon nem megy. -
Laccoss
addikt
válasz
Steelmanus
üzenetére
FireWire port, Wifi vagy Bluetooth miatt is lehet két hálózatod. De pl. ha PPPOE csatlakozás is van, akkor ugye vagy 1 helyi hálózatod (LAN), és 1 pppoe kapcsolatod (Internet).
Hálózati és megosztási központ - Adapterbeállítások módosításánál nézd meg milyen kapcsolatok vannak beállítva. Ami meg nem kell azt tiltsd.
-
válasz
Steelmanus
üzenetére
Nővéreméknek is így van a gépén, nekik UPC van, azt hiszem 2 megás.
Nekem nincs, pedig én is UPC-s vagyok, de van routerem. -
Steelmanus
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Sziasztok!
Tegnap delelott megkaptam a netbookot amin XP fut es az en gepemen W7 64, neki lattam a halozatot kiepiteni, ami vegul sikerult is. En a gepen a Home csoport tagjaken de Home Group nelkul hasznalom a gepet. az szivatott sokaig hogy valaki mar barmolt a gepen es az XP-s gepen a rendszergazdai jogu felhasznalonak nem volt jelszava, pedig amikor en azt telepitettem mindent lejelszavazok vagyi telepites kozben majd a vegen a felhasznalonak is adok jelszot, max ha keri megcsinalom hogy automatikusan belepjen ne kelljen jelszot beirnia. Koszonom Neked is es hunfatal -nak is a segitseget.
Viszont szeretnem megkerdezni hogy nalam miert szerepel ket kapcsolat, csak azert kerdem mert nem regen valaki mutatott egy kepet es Nala csak a felso szerepelt, a Nem azonositott halozat nem. Digi 20/10 PPPoE kapcsolatom van ha ez valamit is jelent
-
énvagyokAdam
tag
válasz
polonic
üzenetére
először egy lanparty-n fordult elő a probléma amikor a C&C 3 nem akart felmászni. Nem is igazán érdekelt a dolog, aztán most újratelepítés után a photoshop CS5 trial verziója is ezt játszotta. Talán ez volt a legújabb szoftver amivel próbálkoztam.
Ezt a hibaüzenetet kapom: Install MSI payload failed with error: 2
ERROR: Install MSI payload failed with error: 2 - The system cannot find the file specified.
MSI Error message:
WARNING: DW036: Payload cannot be installed due to dependent operation failure
-
Psychonaut
veterán
válasz
Psychonaut
üzenetére
Es reinstall megoldotta, tokeletesen megy ismet. Ki erti ezt...

-
válasz
fatal`
üzenetére
Nem értem... Most nekem vista komp. van az msn. Akkor lent van az ikonja az óra mellett.
Ha valaki rámír, akkor egy ablakom lesz, amit a tálcára rak.Ha ketten vannak akkor is egy van.
És egyet kell kattintani, hogy ha beszélni akarok vele. Ha másikkal, akkor igen, mert úgy is váltanod kell a tabok között.
-
AzŐsgén
tag
Sziasztok!
Minap ilyen hibaüzenettel találkoztam: "BEX"
Ez mi, és mitől van? Hol keressem a hibát?
64bit-es W7-em van, egy játék patch feltelepítése után jött a hiba (eredeti).
Adjatok ötletet, mert nagyon szeretnék játszani...
-
Gondar
tag
Sziasztok!
Van egy hp dv6-os notebookom. Sikerült letiltani a különálló fejhallgató kimenetet. Valaki tudja hol lehet újra engedélyezni, egyszerűen nem találom. Köszi előre is.
-
-
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Az új tudja plusz nélkül is.

-
-
válasz
dJ Peer
üzenetére
A kompatibilitást XP-re állítva az óra mellett jelenik meg a messenger, a tálcán csak a beszélgetőablak van alapesetben. Szerintem ez a legésszerűbb megoldás.
Pisztillus: Köszi, majd ha nem leszek ennyire lusta hozzá, akkor lehet, hogy megcsinálom.
Mondjuk itt mindenhol x64 van, lehet, hogy az a gond. -
dJ Peer
aktív tag
Üdv!
Kérdés a következő: Lehetne-e olyat, hogy a tálcán összevonás van, kivéve az MSN-nél?
Mert idegesítő, hogy kettőt kell kattintani, ahhoz, hogy megnézzem ki-mit írt.
Persze maradjon meg a kicsi ikon.
Köszi
-
válasz
CHIPman
üzenetére
Nálam a két gépből idáig csak egy csinálta ezt (a másik egy noti W7 HP 32bit, ez még nem vacakolt). Én egyszerűbbnek láttam végigvinni ezt a procedúrát, lehet, nálad sem lesz más kiút. Lehet, hogy holnap a melós gépen is végig kell játszanom ugyanezt - az meg súlyosbítva van W7 - Ubi 10.10 dualboot-al...
-
válasz
Pisztillus
üzenetére
És ha én nem akarok vacakolni vele az itthoni mindhárom gépen? Valaki segítsen eltüntetni a startmenüből a leállítás+frissítés kényszerűségét, mert beleőrülök. Csak úgy tudom normálisan lekapcsolni, ha kijelentkezek, és úgy nyomok a leállításra. Megcsináltam azt is, amit feljebb írtak(a frissítések keresése, de én döntöm el, hogy mikor töltöm le és telepítem azokat, valamint töröltem a megfelelő mappából), de semmi, adott leállításnál ott van, a következőnél nincs, viszont a rá következőnél megint.
-
polonic
félisten
válasz
énvagyokAdam
üzenetére
Előfordulhat.
Vírus is okozhatja ezt.
Viszont írtad, hogy újratelepítetted, ez akkor nem opció. Nem lehet, hogy nagyon régi az a program és régi installer kell neki, a win7-ben meg már ugye új van? -
válasz
Psychonaut
üzenetére
Akkor a gariztatás kilőve, mert egy kissé húzósnak tűnik... Reméljük, a reinstall meggyógyítja.
Más: Frissítési probléma: Ez nálam is előjött egy W7 HP 64bit rendszeren. Én úgy oldottam meg, hogy egyenként rakattam fel a WU-val a frissítéseket. Volt két újraindulásos is, de most már nem vacakol. Épp most kúszott fel bónuszként az IE9 is, újabb restart...
Szerk.: Na ez is megvolt, most már nem problémázik a frissítések miatt. Már csak a SilverLight van a sorban, de az egyelőre nem kell, így várhat.
-
canniball
nagyúr
Ezt valóban kihagytam: Prof. verzióról van szó. Olvastam a kezdő postot, csak gondoltam azóta hátha lett valami egyszerűbb megoldás; de akkor marad az.
-
-
Воланд
titán
válasz
canniball
üzenetére
"A Windows 7 Ultimate/Enterprise verziója támogatja a különböző nyelvi file-ok telepítését és használatát. A Windows 7 egyéb verzióiban nem lehet nyelvet váltani a telepítés után. A telepítés előtt megengedett az operációs rendszer nyelvének cseréje, tehát nem illegális. Fontos, hogy csak és kizárólag egy nyelv lehet installálva vagyis amennyiben egy angol verzióban cserélsz nyelvet magyarra figyelni kell, hogy az angol nyelv el legyen távolítva a telepítés előtt. "
Csak az a megoldás van.
(#44722) Sub-ZeRo: Professional-nél nem lehet nyelvet váltani, csak ultimate/enterprise verzióknál.
(#44717) -=Libria=-: Ha nem zabálja semmi az erőforrásokat "üresjáratban", akkor normális.
-
canniball
nagyúr
válasz
Sub-ZeRo
üzenetére
Köszi!

Ha esetleg tudsz/tudtok még ilyeneket akkor össze lehetne szedni, aztán Pompi (vagy más illetékes) berakhatná a kezdő hsz.-be.
Más.
Ha van angol nyelvű telepítőm és Language Packom akkor csak így tudom magyarítani? Valami olyan egyszerű megoldás nem létezik hogy elindítom a MUI packot és lezongorázza a honosítást? -
énvagyokAdam
tag
Üdv!
Találkoztatok olyannal hogy a windows installer behal?
Szokásos mindennapi használat mellett egyszer csak nem tudtam telepíteni, mivel a windows installer a beállítások megadása után (másolás közben) leáll. Több programmal kipróbáltam, csak az installert használók haltak be.
Mivel már így is eléggé régi volt a win, gondoltam megér egy reinstallt. A probléma hogy itt is ugyan ezt csinálja.
Milyen driver vagy frissítés okozhat ilyesmit? -
válasz
canniball
üzenetére
Lejárt a szerk. időm, bocs a dupláért.
Ezeket lehet törölni. Vagyis ami benne van.

\Windows\temp
\Windows\SoftwareDistribution\Downloads
\Users\<felhasználóneved>\AppData\Local\Temp\
\Users\felhasználónév\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\Recent\AutomaticDestinations
\Users\felhasználónév\AppData\Local\Microsoft\Windows\Temporary Internet Files
\Windows\Panther -
sbazsi
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
azért van, amiben kettő is
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
sbazsi
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
tudom, hogy az ssd simán belemegy a gépbe, de akkor igencsak tárhely szűkében lennék.

szóval türelem nast, majd ssdt terem.
-
válasz
sbazsi
üzenetére
Attól hogy noti simán belemehet, mivel az SSD-k 2,5-esek, meg sata-sak. Szóval ha a mostani hdd is sata-s, akkor nincs gond (Asztali gépekbe "körülményesebb" berakni az SSD-t, mivel szerelőkeret kell hozzájuk, amit vagy adnak az SSD-vel, vagy külön kell venned)
Lenry
Jó' van nnna, vaze...
-
Lenry
félisten
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
kérlek.
tera
1 r. -
sbazsi
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Adattároláshoz meg annyi zsetonért 3-4 darab 2 Terrás HDD-t le lehet akasztani...
Teljes mértékben egyetértek veled. Tudom, hogy aranyárban van, tudom, hogy olcsóbb egy második, 2tb hdd-t venni az adatoknak. Azt is tudom, hogy 32/64 gb-ra bőven elfér a win7 mindennel.
De notiról van szó.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
De azt hiszem előbb veszek otthonra egy NAS-t, és utána lesz valamikor egy SSD-m is.

-
válasz
sbazsi
üzenetére
Nézd, rendszernek egy 32G SSD teljesen megfelel. Az csak urban legend, hogy ennyi nem elég a W7-nek(x64-nek is elég). Aki ennyin nem fér el, az nem a W7 miatt nem fér el, hanem minden szemét progival pakolja tele a rendszerét(nem kell másfél gigás iróprogikat meg hasonlókat használni, meg nem ott kell tárolni a filmeket, zenét, és egyéb nem a rendszerpartícióra "való" adatokat), nem tartja karban a tempet, meg bekapcsolva hagyja a rendszer-visszaállítást ÉS azt sem tartja karban. Egy W7 x64 ennyit foglal a telepítését követően, természetesen itt nincs még semmilyen driver, avagy WU: [link]
Az persze megint más kategória, ha valaki olyan szoftverekkel dolgozik a gépén, amik igen méretesek és ez miatt egy 32G SSD már igen csak ki lenne "centizve", ezért nagyobb SSD kell neki...
Egy 32G-s SSD, ami normálisan teker(270/200), 19K, egy 64G-s(280/270) meg 30k-ból megvan. Én nem tartom jelenleg szükségesnek, hogy pl 128G-s SSD-nél nagyobb kapacitásúba befektetni, mert
1. mert azok már valóban húzósabbak árban
2. W7-nek közel sem kell akkora hely
3. Adattároláshoz meg annyi zsetonért 3-4 darab 2 Terrás HDD-t le lehet akasztani...De persze, Te tudod mit választasz...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Воланд
titán
"azt valai meg tudja mondani h kb processek futtatásánál mennyi számít win 7 pro alatt átlagosnak ?"
Felhasználófüggő. Attól függ, hogy milyen alkalmazásokat használsz.
"Illetve van valami fasza windows teljesítmény optimalizáló progi vagy leírás ?"
Nincs és nem is kell ilyesmi.
-
zuzu000
őstag
Próbáltam javítani a win-t,majd kaptam egy ilyet

: -
Lenry
félisten
Illetve van valami fasza windows teljesítmény optimalizáló progi vagy leírás ?
igen, a Windows minden esetben a körülményekhez képest a lehető legoptimálisabban működik. hidd el, a Microsoft programozói és maga a Windows pontosan tudja, hogy mit és hogyan érdemes üzemeltetni, ezen egy külső program csak rontani tud.
a felhasználó legfeljebb a szokásos takarítást végezze el, defrag, víruskergetés, temp ürítése, fölös programok uninstallja.
-
Kobe
veterán
hala
azt valai meg tudja mondani h kb processek futtatásánál mennyi számít win 7 pro alatt átlagosnak ? nekem a 75-80 között ingadozó kicsit soknak tűnik, de nem vagyok biztos benne. Illetve van valami fasza windows teljesítmény optimalizáló progi vagy leírás ?
-
sbazsi
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
hát van 2-4 gb-os pendrive-om, de nemtom támogatja-e a readyboostot.
majd du kipróbálom.
nem tudom, usb/expresscard között van vmi sebességbeli eltérés?
igen, az ssd még horror árban van, főleg abban a méretben, amit szeretnék...
-
Psychonaut
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Halokartya csere nem jatszik, notebookrol van szo.
Pisztillus: remelem nem, maskor is volt mar ilyen, akkor reinstall megoldotta. Egyebkent garancias meg, csak Amerikaba szol...
-
válasz
sbazsi
üzenetére
Ha van esetleg egy 2G-s, readyboost-ot támogató pendrive-od(vagy kölcsönbe kérsz egyet), akkor próbáld ki. Ha azon észreveszel gyorsulást, akkor kb a 8G-sen is annyit nyersz + még valamennyit, mert nyilván gyorsabb a 8G-s pendrive. Hogy megér-e Neked ez 6-7 ezer pezót, azt döntsd el magad, Én inkább azt javaslom, hogy egy SSD-be fektess be. Igaz, nem 6-7K, de annál jobb "tuning" a W7 számára nem létezik.

Aktív témák
- Samsung Galaxy S20 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Több darab! MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Nem hiszem, hogy ehez van köze mert tesóm pár hete már jelezte ezt nekem. Igaz routert cseréltem, de neki előtte is megvolt a hiba. Most már amúgy megint jó nekem.
[ügyes vagyok
]

Egyéb ötlet rá?

Csak szimplán annyit ír: error, no such partition.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)