Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
Aktív témák
-
pavMat
csendes tag
Sziasztok!
Egy olyan idegesítő problémám van amivel eddig senki se találkozott és bízok benne, hogy itt valaki majd tud segíteni! A probléma a következő: Windows 7 fut a gépemen és az internet jól működik, csak ha filmet nézek és töltök közben ( a letöltés és a feltöltés korlátozva van, mivel wifirouteren még 2 gép kapja a netet) akkor ledob a net, de úgy hogy csak újraindítással tudok újra csatlakozni. Ha filmnézés közben csak a feltöltés megy, akkor sem dob le, ha netezek és úgy töltök nem dob le, ha játszok valamivel és úgy töltök akkor se dob le és ha csak a letöltés megy akkor se. Nem tudom mi lehet a gond:S Kipróbáltam már egy-két lejátszó programot, de mindegyiknél ledob.
Köszi szépen előre is a válaszokat!A router szerintem nincs túlterhelve. 5Mbit/sec-es netem van, a letöltés 300KB/sec-ra, a feltöltés 30KB/sec-re van lekorlátozva.
jah és bocs hogy össze-vissza írkáltam, de nagyon nem találtam meg magam:S
Aktív témák
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1185G7 32GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4203, 94% Akksi
- Új, Aktiválatlan, iPhone 15 (128 GB) (rendelhető)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 10700 / 32GB DDR4 / RX 6700XT 12GB / 512 SSD + 1TB HDD
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest