Aktív témák
-
nfsu17
veterán
Sziasztok!
Megint én.
Próbálgatom még a régi rendszeren a telepítgetést, hogy az újat pöpecül megtudjam csinálni.
Na de amikor kérdezi, hogy hova települjön a w7 akkor van egy kis gondom.
Adott egy ezeréves ATA Samsung w. 3 felé particionálva. A 20GB-os részt a telepítéskor szerettem volna kettészedni. Ezért nyomtam volna a kiterjesztés (extend) gombra, na de az inaktív volt, és így nem tudtam rákattanni. Szóval maradt a 20GB egyben. A 48GB-os partíciót sem volt hajlandó szétszedni.
képA kérdésem az, hogy HA majd az új 1000GB-os SATAII-es hdd-re fogom telepíteni a w7-et, akkor ennél a pontál a képen látható 20GB helyett ugye 1000GB körüli értéket fogok látni.
De egy formázatlan hdd esetén csak aktív a kiterjesztés lehetőség, nem? Mert én 200GB-ot szeretnék az oprendszernek majd elkülöníteni, nem az egész 1TB-ot.Tehát most sem bénáztam semmit, nem? Csak a formázott hdd-t már nem akarta tovább bontani.
Vagy mi lett volna a megoldás?

Aktív témák
- LG LCD és LED TV-k
- Elemlámpa, zseblámpa
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Crimson Desert
- OLED monitor topic
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- PC Game Pass előfizetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- GAMER PC! i5-14500T / RTX 4070 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe / 650w Gold!
- szinteÚJ Dell 15 i7 1355U 32GB 1TB 120Hz!!!!!!
- Alkalmi vétel!Csere-Beszámítás! Csak tesztelt HP Omen 16! R9 8940HX / 32GB DDR5 / RTX 5060 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Zbook Studio G5 - 15,6" UHD kijelző, Xeon E-2176M, 16GB RAM, 512GB SSD, Quadro P1000 4GB, számla
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest