Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Íme az új Android Auto!
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
myckey
veterán
*
Amit meg nem lattam, es Nagyon pozitiv dolog...Optimalizacio, nagynon jo ertelemben ! Ez manapsag, amikor minden kepkockaert meg kell harcolni, mindenfele szoftveres eljarassal is....Hatalmas plusz pont a keszitokne !
A masik, hogy ez nem egy hardcore RPG, hanem inkabb akcio-kaland, ahol szabadsag van maximalisan, ahol jokat harcolsz es egyeb elemekkel utod el a jatekidot. Nem kell ragorcsolni a nyers RPG elemekre.
Ez is szimpatikus huzas. -
myckey
veterán
Merfoldnek es viszonyitasi alapnak ( sztenderd ) en nem gondolom ezt a jatekot, attol hogy OW es szep, meg nagy es tartalmas...etc. Egyszerusitve.
Nalam nem extra ilyen szempontbol, DE latszik rajta a sok munka !
Azt meg nem is ertem, hogy nincs benne tartalom. Persze hogy van ! Sok a content !
( ami megint nem kp semmire azert )Kesobb, HA foglalkoznak vele, akkor sztm lehet egy igen minosegi jatek, amire mar lehet akar hivatkozni is, jo ertelemben peldalozni.
Egyelore ketelu fegyver sztm, es nem lett kelloen koherens/ konzisztens, osszessegeben. Akar a kuldetesrendszer, akar a sztori vagy a mechanikak, rendszerek tekinteteben.
Kesobb kiderul, de ahogy kovetem, a csapat torodik vele, ami JO !
( szeretem az OW programokat ) -
shotika
őstag
WItcher 3-at én is imádtam. Történet vezetésben és hangulatban nagyon erős a mai napig, de tele volt baromságokkal, borzalmas harcrendszerrel és félmegoldásokkal vagy éppen átgondolatlan mechanikákkal. Az érdemeit nem csökkenti, de már 10 éves és látszik rajta a kor (nem a grafikára értem).
Mint open world játék, a Crimson Desert új sztenderdet teremtett. Nagyon el lehet merülni benne, és ilyet már nagyon-nagyon rég éreztem én is. -
"Találtam", csak nem lecsapott a jó öreg autocorrect?

Amúgy ja, kontent az brutális és igenis szerintem mérföldkő. Én is csak egy vásárló vagyok és amikor pénzt adok egy open-world játékért akkor elvárom, hogy jól érezzem magam és kielégítő mennyiségű tartalom legyen benne.Az idejét nem tudom mikor kaptam ilyen mennyiségű felfedezésre váró tartalmat egy játéktól. De ez is kétélű kard, mert innentől kezdve bármilyen open-world jön, akkor azt ehhez fogom hasonlítani, sztori szempontból pedig a Red Dead-hez. Nálam új mérce született.
-
Én "csak" 61 óránál járok, tartalommal éppenséggel tele van. Néhány fő küldi struktúrája nem épp a legegészségesebb (volt amúgy meglepően jó is), de side questek, amikből millió +1 van azok rendben vannak.
Eleinte a puzzle és logikai feladatok engem is felkúrtak, türelmetlen voltam, ez mára teljesen átalakult és gyors dopamin sóvárgás helyett szépen elkezdem átrágni a logikai feladványt és amikor sikerül mindenféle jutub segítség nélkül (volt h nettó 20 percem ráment), akkor tök jó érzés tölt el.
Nagyon sokan a Witcher és Red Dead szériára gondolnak a CD kapcsán (ez marketing hibája és hogy azt hitték hogy márpedig ők milyen jó sztorit írtak), de akinek az kell annak felesleges pénzt költeni a játékra. Én azt szerettem volna ha ez lenne az új, ráncfelvarrott SKYRIM, jelentem megkaptam^^ Ja és full single, nincs erőltetett they/them mint a Dragonage Gaeguard-ban, vagy a legutóbbi Dragon Dogma-s pénztárca lehúzás, amiben egy pár kesztyűért is fizetni kellett :') ilyen pusztulatok nincsenek a koreaiaknál szerencsére.
Szerk.: Van egy mai rövid Gamespot videó ha gondolod, én jókat röhögtem rajta:
I'm Going Nuts With Everything You Can Do In Crimson Desert
Jól megvan editálva és szerencsére rövid
-
myckey
veterán
Osszessegeben, sokat akart a szarka, de nem birta a farka esete a jatek... ezt latni vele kapcsolatosan.
A latvany szep, de mint jatek, nem nott fel ahhoz , amit elozetesen hireszteltek.
Varhato volt valahol.Nem vilagmegvalto ,vagy merfoldko.
Witcher 3 mas minoseg teljesen. DE, gagyinak nem lehet nevezni sztm. A teljesen lehuzo kritikakat sem ertem igazabol, ami belekot fube meg faba is...Egyevbkent meg, HA megkapja a tamogatast, meg sztm lehet jobb is, idovel. Bar ahhoz talan inkabb a minoseg iranyaba kellett volna tolni a mercet, nem a mennyiseg fele.
Hasra esni nem kell tole, de kopkodni sem.

-
Daelion
őstag
De azért nem a játékot lehet hibáztatni mert te átugrod a dumát egy konkrétan sztoris játékban.
Én ha ilyen játékot játszom soha nem ugrok át semmit mert nem azért játszom eleve.
Witcher 3 complete edition nekem valahogy 180 óra közelében fejeződött be de bőven lehetett volna még bele rakni, illetve a Gwent/kártya cuccot teljesen hanyagoltam mert nem szeretem a kártyajátékokat semmilyen formában.Crimson Desertnek meg gratula, 1x majd én is sort kerítek rá de magamat ismerve ahhoz bizony sok idő fog kelleni tehát ez nem mostanság lesz.

-
aujjobba
addikt
Allitolag a kepi vilag szep (ez videokon is latszik), de epp a gyenge sztori, tartalom miatt kezdik lehuzni akik mar egy ideje jatszanak vele.
Tegyuk hozza a witcher3 most tolom, abban aztan van sztori, de sokszor csak atugralom a beszelgeteseket, annyira sok az atvezeto duma.
Igy aztan epp a sztoribol nem marad meg sok nekem. -
Werkly
addikt
Hát nekem ingyen sem kéne!
-
Glaz-dozfhut
őstag
Én kíváncsi lennék személyes véleményekre. A kollégám állandóan erről beszél, mert játsza. Biztos van itt is topicja, de gondolom ott egymásnak nem írnak leíró fogalmazást. A világ kiterjedtsége miatt ránéztem már mióta fejlesztik; hát hét éve. Állítólag 200 óra tömény szórakozás.
-
janeszgol
félisten
Meglepődtem a híren. Úgy emlékeztem az írott tesztekre, hogy gagyi a játék.
-
tibaimp
nagyúr
yb videót néztem belőle, tetszik! Szerintem meg fogom venni majd, mikor olcsóbb lesz.
-
Chapel
addikt
Most őszíntén: vajon itt lenne a macskák nélkül is?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Spigen Essential EF323MQ 3in1 Mágneses MagSafe Vezeték nélküli töltőállomás 25W Qi2.2 Fekete
- Lenovo Thinkstation P320 MT,E3-1220 v6,32GB DDR4,256GB SSD,Quadro P2000 5GB VGA,WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4666
- Honor Magic5 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HP EliteBook 840 G6, G5 14" i5, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

( szeretem az OW programokat )