Hirdetés
- Magisk
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
Van valahol egy jó összefoglalás arról, hogy miért jobb a W7 mint az XP?
Nincs kedvem leírni már megint.
-
válasz
szabonagyur
üzenetére
És miért baj, hogy be kell kapcsolni a router tűzfalát? Örülj neki, hogy másképp nem engedd fel, hardveres tűzfallal netezel akkor. Szerintem hagyd bekapocslva a router tűzfalát. Én is úgy használom, hátrányom meg nincs belőle.
-
szabonagyur
félisten
Sziasztok!
Nem teljesen ideillő a probléma, de csak win7nél jelentkezik.
Adott egy vadonatúj wlan router és van h a laptopot nem engedi fel, vagyis csak akkor ha bekapcsolom a router tűzfalát. X, linux alól meg jól megy.
Illesztőprogram/firmware a legfrissebb, kábelen is megy a tűzfallal csak wirelessbe nem
Valakink hasonló tapasztalat, megoldás??Köszi
-
válasz
xrvman
üzenetére
Gyorsabb nem lesznek a vinyók AHCI módban. Ha minden vinyód Sata2-es, akkor van értelme az AHCI-nek, mert kitudja használni az előnyöket. NCQ, Hot-swap. De ehhez az alaplahoz tartozó AHCI driver szükséges, de a win7 anélkül is felfog települni a vinyókra, ha AHCI módban van. A hot-swaphoz kell a driver, mert nekem nincs vinyó leválasztásom. (nem telepítettem fel hozzá a drivert.)
-
xrvman
őstag
Sziasztok!
Melyikben a jobb hasznalni a Windows 7 et? BIOSban lehet allitani: IDE modban vagy AHCI modban?
Csak Sata eszkozeim vannak.
Van ertelme az AHCI modnak? Most telepitek ujra, Win7 64bit. Eddig 32bit volt.Am memo vasarlas utan elkell a 64bit a 4gb memo miatt. -
CarrGomm
aktív tag
válasz
Laccoss
üzenetére
Az ikonok megvannak mindig, csak a sorrend változik meg állandóan miután visszaállítom a gyorsindítást. Akkor kell mindig az általam megszokott sorrendbe tennem őket és ez idegesít a legjobban (lehet, hogy csak én vagyok erre allergiás
), de az is hogy eltűnik, mert tudom miért?Amúgy látom vannak megoldások, csak nem néztem körül a témában.
Kösz mindenkinek a választ!
Amúgy most ahogy így gondolkodok, ha rögzítek valamit a tálcán (egyelőre 3 adobe-s progi van így), annak nem jelenik meg újabb ikonja, ha megnyitom, szal van hely még a tálcán, úh akár a nagy ikonok is maradhatnak. Gyorsindításon amúgy 28 ikonom van, ebből csak a felét tettem láthatóvá (a másik fele a nyíl alatt van), de csak durván 10-et használok belőle minden nap...
Na mindegy. -
CarrGomm
aktív tag
Üdv!
Random időközönként, de folyamatosan felbukkanó probléma nálam az, hogy eltűnik a gyorsindítás eszköztárom. Valamikor hónapokig ott van, de van olyan is, hogy hetente, néha naponta újra elő kell varázsolnom. Nagyon idegesítő, mert csomó programot onnan indítok, és ha eltűnik mindig folyamatosan rendeznem kell ott az ikonokat stb...
Miért csinálja ezt? Másnak nincs ilyen gondja? Valami megoldás? -
dugomc
tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Isten vagy köszi. Már régen egyszer csináltam ilyet csak azóta elfelejtettem. Köszi a gyors választ megvan és jó. Csáó
-
-
dugomc
tag
sziasztok. Valaki tudna segiteni. A vinyómon nem ismeri fel az egyik particiót a win7. A megoldás az volna hogy betüt adok a beghatónak csak nem tudom hogy. Ha bemegyek a winyó tulajdonságaiba ott van a partició csak nincs betüjele. Hogyan tudom megcsinálni? Előre is köszi a választ.
-
válasz
Sátán44
üzenetére
Hali!
OEM változatot csak géppel együtt lehet eladni(átruházásnak nevezik).
A teljes változatot egy alkalommal lehet "továbbadni", itt természetesen nem kell a gép, "csak a többi" (COA matrica, termékkulcs, a beszerzést igazoló dokumentum(eredeti számla, akitől veszed))Fire.
-
Laccoss
addikt
válasz
Sátán44
üzenetére
És mire fel jelentenének fel? Hogy vásároltál egy win7et? Ennyi erővel lehetne jelentgetni a wowos és steames acc eladókat is. Ha az a kulcs nincs letiltva akkor az legális. Az hogy nem számtech üzletből vagy mstől vásároltad lényegtelen. Mint írtad bontatlan, eredeti csomagolás, akkor az a tiéd. Teljesen mind1, hogy 40e-ért vetted, vagy csak 5ért.
-
priti
addikt
válasz
LLKobe
üzenetére
RemoveWAT neki aztán kész, csak akkor warez ha nem eredeti a példányod, de ha megvetted akkor nem az, a frissítéseket meg ugyanúgy letölti és telepíti a kiherélés után is, teszteltem, ...aztán majd ha orvosolták a problémát visszaállsz egy elmentett lemezképből egy régebbi állapotra és felteszed a hotfix-et vagy akármit ami közben kijön rá, én biztos nem foglalkoznék ügyintézéssel, most miért te telefonáld végig őket? Intézzék azok akik azért sírnak, mert az 1850 eurós bérük felett járó 14. havi bónuszt elvették tőlük a hatalmas válságban.
Én lesajnálnám a helyedben. -
-
Előre szólok nem ide kellene írnom, tudom, de itt pörög a totyik
DOS alatt hogyan tudok formázni úgy, hogy ne 2GB-os particiót csináljon 20GB-os vinyóból ?Utólag is elnézést
-
Sátán44
addikt
Most vásároltam egy win7-et kéz alól,de a csomagolás sértetlen volt a sorozatszám sem volt még aktiválva.Ha írok egy adás-vételi szerződést azt elfogadják ellenőrzéskor?
-
pottyantós
aktív tag
Sziasztok!
Létezik magyar verzió a Windows 7 Manager-ből? Ha igen hol találom?
-
stargazer
senior tag
ezt nem hiszem el! feltettem a 64-est és az eredetileg 32-esen a memóriára kapott 6,6 pontomat leminősítette 5,9-re! ez hogy lehet? pont azért tettem fel 64-est hogy ne csak 3 gigát ismerjen föl, erre nemhogy gyorsabb, lassabb lett! hogy lehet ez?!
-
BemAnyó
senior tag
Sziasztok,
Misztikus win 7 problémám van a céges gépemen, hálózatba csatlakoztatva van egy HP2840 es nyomtató amit alapból nem akar felismerni de a helyi (? na ez is érdekes) portok listájából már megtalálható és üzembe helyezhető, viszont állandóan eltűnik, vagyis azt jelzi hogy a nyomtató ki van kapcsolva úgy 10 perc után, csak a reinstal segít ilyenkor, már próbáltam kihúzni visszadugni kikapcs bekapcs újraindít, hp driver, hp driver update, win7 driver, hálózatot többször is újra beállítottam (othoni és munkahely is amivel amúgy nincs gondom mert a hálóba kötött gépeket és hálózati HDD látom és használni is tudom) eddig nem jöttem rá miért van ez. Ami érdekesebbé teszi hogy a kolleginámnak ugyan úgy 64bit es WIN 7 je van csak nem pro hanem ulti, és neki simán működik.

ui : minkét gépen Panda Antivírus van és a panda tűzfala megy, persze én kipróbáltam a win7 -esel is meg tűzfal nélkül is de semmi.
bármilyen építő jellegű ötletnek örülnék

Bem
-
LLKobe
veterán
Üdv!
Lenne egy kis gondom a Win7-el. Eredeti MSDNAA-s, és az utóbbi 2 napban ezt dobálja:
Pedig az MSDNAA hozzáférésem még él, megnéztem, még egy éve sincs hogy letöltöttem:
És végül ez nem ellentmondásos? Mert ha a rendszer tulajdonságait megnézem, ott azt mutatja hogy semmi gond:
Van erre valakinek valami ötlete?
Köszi előre is!! -
jfehervari
tag
Üdv!
Az a gondom töbszöri ujra indiításra jön be a Windows 7 mi lehet a gond?Azt írja hiba üzenetben a távoli eljárás hívása nem sikerült. -
Ap3x89
aktív tag
köszi majd beugrok akkor és megkérdezem.
azt nem tudjátok hogy ha hibernálom a gépet és utána ha elindítom akkor mindig bejön a bejelentkezős fiók és mindig kell nyomni egy entert/rá kell kattintani a fiókra hogy bejelentkezzen a hibernálás tán(nincs jelszavam) hogy ezt hogy lehetne kikapcsolni hogy egyből az asztalt mutassa?
-
gyurci76
csendes tag
Sziasztok megint!
A problémám még mindig a következő:
Leállítás gombra nyomva a számítógép nem kapcsol ki csak a monitor!
Csak úgy tudom kikapcsolni a gépet, hogy megnyomom a főkapcsolót!
Nincs alvó mód beállítva..Megnéztem a biost is, minden oké!
Mi a fene lehet a probléma mert már kezdek bekattanni! Amúgy szépen
megy minden! A rendszer 64 bites. Nem tudom mennyire számít e valamit
de anet az vodafone mobil net!aki tud valamit segítsen mert fogalmam sincs!!!!
-
brd
nagyúr
Hogyhogy milyen már? Nyilván sz.r. Aki rendelte tőled a szolgáltatást, az mennyit fizetett érte (ha fizetett egyáltalán), ill. ki az illető főnöke? Miért nem rúgja ki/magyarázza el neki, hogy ingyen/kevés pénzért ezt kapjuk, és ha nem tudod használni, akkor...
Ha rendesen fizetnek a szolgáltatásért, akkor tessék vásárolni tanúsítványt, ha pedig nem, akkor mondhatod, hogy a rendes tanúsítványnak költségvonzata van. Ingyen ez ilyen. Egyébként nem vicceltem, ilyen hibás tanúsítvánnyal a HTTPS csak egy tréfa, a sima HTTP-hez képest annyi a különbség, hogy aki meg akarja tudni, mi van az adatfolyamban, picit felkészültebbnek kell lennie, mert a legtöbb felhasználó nem fogja minden egyes alkalommal megnézni, hogy ki állította ki a tanúsítványt, így mondjuk a hamisított weboldalon ugyanúgy rányom a továbblépésre, és próbálna is bejelentkezni, kiadva ezzel az adatait. -
-
Egzee
őstag
Jó, én meg megtaláltam, hogy mi szopat... Hangkártyadriver!!! Hát persze... Ki ne gondolt volna a jó öreg hangdriverre, hogy sorvadjon el tövig a keze aki csinálta!

-
-
pzstm
titán
válasz
Ap3x89
üzenetére
sóházba bemész ISZK-ba, vagy http://www.tisztaszoftver.hu
WAIK-on kívül mást nem nagyon tudok javasolni, bár azzal sem pont a kívánt hatást tudod elérni...meg persze a WAIK sem egy egyszerű történet...

-
Hol tudom lelőni a noti ventijét? Mióta újraraktak a wint folyamatosan megy alap sebességen.
-
Ap3x89
aktív tag
üdv!
olyat szeretnék hogy egy win7 telepítő dvd-jébe bele legyenek integrálva azok a programok amiket fel szoktam rakni és ezek közül választani is tudjak a telepítéskor ezt meg lehet csinálni ha igen akkor hogy?most a corvinusra járok K-karos vagyok most láttam ezt az ingyen win7-es dolgot itt a forumban. hogy lehet ilyet igényelni írjátok le légyszi hogy mit kell csinálni hogy kapjak egyet. előre is köszi.
-
Egzee
őstag
SEGÍTSÉG!!! NEM BÍROM TOVÁBB, ELEGEM VAAAAAAAAAAAAAAAAN!
Harmadszor teszem újra ezt a rohadt tetves winfost, mert folyamatosan szopat ezzel az svchost dcomlaunch meg Localsystemnetwork 100%-os processzorterheléssel!!! VALAKI SEGÍTSEN KÖNYÖRGÖM MERT KIBASZARINTOM AZ EGÉSZ TETVEDÉK GÉPET A KERTI TÓBA!!!
-
Mi az oka annak a jelenségnek, hogy MSN webcam alatt ha tegyük fel everestet vagy valami olyan dolgot indítok el amire az UAC rákérdez az rendre kilövi az aerot. Abban a pillanatba hogy az igenre nyomok. Az oknak azt írja: MSN Live
Amint bezárom az MSN-t és várok minden visszajön.
Gép: Noti -
pzstm
titán
válasz
jahatpersze
üzenetére
30 naposra gondoltál esetleg? az nyilván Microsoft oldaláról nem szedhető le, ellenben van egy 90 napos trial, ami INNEN letölthető.
-
jahatpersze
aktív tag
Meg tudná valaki mondani, honnan szedhető le a 3 napos angol próbaverzió? a Microsoft oldaláról nem tudom leszedni.
-
negyedes
addikt
válasz
jahatpersze
üzenetére
Igen lattam. Nem mindig vagyunk itt es nem mindig tudunk valaszolni. Tema lezarva szerintem.
__________________________________________________________Lattunk mar nem egy esetett ahol az aktivator miatt kekhalalozott a gep. Azert mondtuk tobben is, hogy probald meg egy "tiszta" win7tel(amibe nem nyultak bele, nem lett aktivalva, marad 3 napod tesztelni+ meg a a rearmok). Ha igy is kekhalalozik akkor ott mas baj van.
-
jahatpersze
aktív tag
válasz
polonic
üzenetére
Nem tudom, hogy jó-e az a win. ezt töltötték legtöbben, nem tudtam, hogy a warez verzió ilyen rossz lehet. Elvileg azt írták, hogy csak 30 napos demo verzió volt az a win. A tisztaszoftver keretében csak a Windows 7 Professional x64 -t tudnám beszerezni, 3ezer+posta és 1 hónap amíg kihozzák. Nekem mindenképp 32 bites kellene
-
törölt tag
Még mielőtt elfajulnának a dolgok higgadjon le mindenki!
-
polonic
félisten
jahatperszenek
Nem gondolod, hogy ott is probléma lehet, hogy egy letöltött szart használsz, kitudja milyen crackel.
Meg nem a windows kompatibils valamivel, hanem a programnak kell kompatilbisnek lenni az oprendszerrel. -
beci
őstag
Üdv.
Lenne egy olyan kérdésem,hogy win7-et használok,és töltéskor,mikor a 4pontból összeáll a win jel,ugrik egyet.
Ez mitől lehet? -
negyedes
addikt
válasz
jahatpersze
üzenetére
nem hangozhat el negatív érv a topicban
De elhangozhat, csak hulyesegeket ne irj."Legyetek szívesek segíteni..." akkor a kutya se fog válaszolni
Kiprobaltad ebben a topikban? Altalaban akkor nem valaszolunk ha nekunk sincs semmi otletunk.de ha negatívumot írok akkor biztos valaki leordítja a fejemet
Mert sokszor nem a program a hibas......... -
jahatpersze
aktív tag
válasz
negyedes
üzenetére
Elnézést kérek Negyedes, hogy nem hangozhat el negatív érv a topicban, viszont a te "...
vegyel macet bazzzz..." hsz-edet szívesen vesszük kedves "Emese". Pszichológia van a dologban, hogyha úgy írom meg a problémámat hogy "Legyetek szívesek segíteni..." akkor a kutya se fog válaszolni, de ha negatívumot írok akkor biztos valaki leordítja a fejemet hogy "én mekkora egy Emese vagyok meg totál retardált meg full kretén, és még pimasz is mert meg próbálom védeni magam. És akkor még a "...már bocs,. hogy ezt mondom" felirat sem vidít fel. Amúgy tényleg nem ez fórum témája, már bocs bazzze... -
negyedes
addikt
válasz
jahatpersze
üzenetére
Ez mar kicsit tullepte a forum szabalyait.
Szerintem adj elsore erdemi infokat, a szidkozodas meg kioktatas helyet. Pl gep tipusa, hibakod(stop kod), mit latsz, mikor jon elo stb.
Evente minek os cserelni?
3 ev alatt csak ossze lehet gyujteni 40K(de mar 25kbol siman kjohetsz, cska tudnod kell, hogy honnan rendelj).Szerintem probald meg egy sima erintetlen!!! windowsal(home premium,prof vagy ultimate).
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
jahatpersze
üzenetére
És? ha nem használsz kulcsot hozzá, ki tudja, hogy az miaz? Mond már meg..
Meg mit akarsz kinyomtatni?
Állam fizeti az MS-nek, mivel felsőoktatásban tanulsz. 
Kulcs nélkül használod 4 hónapig a rendszert... Kipróbáláshoz eleve elég.
@pzstm: Adjisten.

-
pzstm
titán
válasz
jahatpersze
üzenetére
rég hallottam ettől nagyobb marhaságot már bocsi....
A tisztaszoftver program kereteiben elérhető Win7 Prof ugyanaz a Win7 prof mint a boltok polcain ami van, csak épp nem Te fizetsz érte a Microsoft-nak, hanem állambácsi.Amúgy valójában NEPTUN kódodat meg az indexed digitálisan aláírt hiteles másolatát küldi el az MS-nek

-
válasz
jahatpersze
üzenetére
40-ért már doboz ultimatet majdnem hozzávágják... Igaz angol...
Amúgy meg 30 alatt már veszel magyar home premiumot.... -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
jahatpersze
üzenetére
Indításkor, miután eltűnik a POST, kezd el nyomogatni az F8-at, és láss csodát.

Más, érdemes keresgelni neten, az adott gép ügyében, hogy hogy áll a rendszerhez... Mellesleg, minek 40?

A másik (tudom, hogy nem mindenki egyetemista.., vagyis tanul felsőoktatásban), de már úgy is legális oprendszerhez lehet jutni, akkor meg minek warez? Sőt, ha már van ismerősöd, akkor már megvan a telepítő, és 3szor tudod rearmolni a rendszert, és nem kell barmolni az aktivátorokkal.. Nah mindegy, ezt én se fogom soha megérteni...
-
jahatpersze
aktív tag
válasz
negyedes
üzenetére
Hát ha XP alól minden jól megy, ez egy HPQ 6910p új notebook+ a barátomén is szaggat a Solid Edge, na mármost a HW-hiba nem lehet a SW függvénye, ezért a HW-ek jók.
Szerintem egy stabil OS nem teljesíthetetlen mikulás kívánság, azért jól kiparodizáltad, Ha te kiadsz simán 40 rugót egy OS-ért évente, holott ingyen is letöltheted, akkor vegyél rögtön két Wint és az egyik lemezt küldd el nekem! -
válasz
jahatpersze
üzenetére
Dupla.

-
válasz
jahatpersze
üzenetére
Ha olyanod van, akkor szedj le egy érintetlen win7-et, és akkor gyere vissza, hogy valami nem jó... Főleg ha Ati edition win 7 akkor meg főleg egy olyat szedj le, ami érintetlen.
-
negyedes
addikt
válasz
jahatpersze
üzenetére
Most vagy a te winedben van a hiba, vagy a te hwben van a hiba. Masnal atomstabil, nalam solid edge siman megy(vistan is, core 2 solos gepen!!!).
Nekem kell hogy egy OS stabil és kompatibilis legyen
vegyel macet bazzzz. de azert a 3.11-el ne legyen mar kompatibilis ugye?
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
jahatpersze
üzenetére
Csökkentett mód. Ha valami hardver okozza, akkor nem tölt be ilyenkor hozzá illesztőt, és így el lehet indítani a rendszert, és így ki lehet kapcsolni az auto restartot... Ha így is kékhalál van, akkor egyéb gond lehet.
Aktív témák
- Spiegen Rugged Armor Pro tok PS Portal-hoz
- Samsung Galaxy A05s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060Ti 8GB SilentiumPC Signum SG1 TG FSP 700W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

), de az is hogy eltűnik, mert tudom miért?

Én lesajnálnám a helyedben.

Rájuk nem gondoltam.

Köszi előre is!!