Hirdetés

Aktív témák

• priti

addikt

válasz brd #21157 üzenetére

Na igen, csak nekem annak a júzernek a gépéhez közöm sincs, aki nem tud bejelentkezni, csak vendégként meg tud nézni adatokat, amiket egy harmadik személy nyilvánosnak minősít. Gondoltam rá, hogy kiírom a weblapra amolyan üdvözlőlapként még egy "tovább" gombos weblapot beszúrva, hogy előfordulhat, hogy böngészője ilyen lapot jelenít meg és ez esetben klikkeljen már rá arra a kib... sorra, de ez milyen már? Értesz...

...hát majdnem mindegy hogy most azt írom ki, hogy ilyen képernyő esetén klikkeljen a "továbblépés a weblapra (nem javasolt)" sorra, vagy azt, hogy böngészés közben vegyen levegőt, különben megfullad ! Ígyis-úgyis megtalál, mert semmit nem olvas el, vagy amelyik elolvassa az pláne sötét. Még ha angolul lenne, de nem, mádzsárúú ván :W Felveszed a telefont, tombol a türelem, gyenge kezdés után erős visszaesés. Istenííííí. ...Rátalál végre...

-Sikerült?
    - Nem.
    - (?)
    - Jó, mondom mégegyszer...
    -De az nem javasolt, attól nem lesz vírusos a gépem?
    -Dehh, az lesz B+! Szóval égesd el, a hamvait tedd urnába és a temetőbe járjál, ne ide!

Felhív másnap:
    -Vírusos lett a gépem!
    -(és ki a fa...t érdekel?)
    ..de ő más weblapot nem nézett meg és ő biztos benne és én fizessem ki a szervízköltséget...

Aktív témák