Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Aktív témák
-
Dot
őstag
válasz
Laccoss
üzenetére
Hát válaszok sorba:
Igen a cod 1 magot használ, de ha rárakom 2 magra nem laggol annyira!!
ezt a Prefetch mappa törlést más is javasolja? /bocsi, de jobb a biztonság/TS3 egy kommunikációs program, majdnem olyan mint a skype. PowerISO nem használok.
Amúgy csak 2MB/s-el töltöttem az a gadget félremér.
Ráadásul csak az utóbbi 5másodpercbe ugrott fel olyan magasra!És igen, kőkori 1.7.7-esem van ami a digi és a utorrent topic-ok szerint a legjobb a netemhez.
-
polonic
félisten
Amit előbb a kollega írt a torrenttel kapcsolatban, azt vedd fontolóra. Meg az ikonjából ítélve valami kőkorszaki verziód lehet, nem ártana a legújabbat feltenni. Ez a 2.0.2.
-
-
válasz
szabonagyur
üzenetére
Mert nem szabvány felbontás talán... (ez nem biztos, csak mintha úgy rémlene)
Van amúgy egy program, ami 1366-ra széttudja húzni a képet, de nem tudom mi. Majd holnap megnézem, vagy hátha eszembe jut a neve. -
Dot
őstag
Hali!
Néha a gépem elkezd belassulni, annyira, hogy még az egér is akadozik!
Ahogy a képen is látni a memória elfogy! De miért??
W7 x64 profMeg még1 dolog: Ha régebbi játékkal játszom jelen esetbe Call of Duty 2 akkor csak az 1ik magot használja ki a játék CPU-Control 2-vel be tudom kapcsolni hogy 2 magot használjon ekkor "jól" fut a játék. A feladatkezelőbe az affinitást nem engedi a játéknál állítani!
De néha még így is elkezd iszonyatosan szaggatni a játék! Alacsony grafikán /dx7/ is 150FPS-em van! Ez azér a gépemhez képest.. hát hogy is fogalmazzak.. kevés?
Ráadásul ilyenkor meg-megáll a kép és alig érzékeli a beviteli eszközöket. Pingem is felmegy 100-500ig a netemhez képes ez is irreális/digi 80/25/!
Valaki tud segíteni? -
Laccoss
addikt
válasz
Storms
üzenetére
Próbálj minden telepítést rendszergazdaként. Jobb egérgomb a telepítőn és Futtatás rendszergazdaként. Vagy az is lehet hogy el van rejtve. Óra melletti kis felfele nyílra rányomsz, testreszabás - és ott amit az óra mellé akarsz rakni kiválasztod az Ikonok és értesítések megjelenítése.
Naponta? Minek... ha valami gond van azt te csinálod rosszul.
-
szabonagyur
félisten
Sziasztok!
Adott egy nem éppen mai gép. Szeretném kikérni a tanácsotokat, hogy mennyire éri meg win7et rakni rá, és milyen szolgáltatásokat érdemes kikapcsolni, hogy jól is menjen rajta.
CPU: Intel Celerin 2.00 Ghz @ 2,66-on
RAM: 1 gb ddr1 266 vagy 333on
V.Kártya: nVidia GeForce FX 5500 128 MB
Sztem ezek a legfontosabbak. Általános, mindennapi használatra kéne.Tanácsotokat előre is köszönöm

-
dJ Peer
aktív tag
Üdv!
Noti(Win7) + Asztali(XP) gépemet egy UTP kábellel összekötöttem!
Hogy tudok fájlokat csereberélni?
Valami ötlet?
Köcc -
Storms
őstag
üdv!
Olyan problémám lenne, hogy a windows nem tölti be néha az automatikusan induló programokat... KÉP mit látszik lentről megint hiányzik a hangkártya beállitásának az ikonja, az MSI Afterburner, a Daemon Tools, AWC 3, stb...Pedig csak ujrainditottam a gépet. Szinte minden nap ujratelepitem a windowst, de ez a hiba mindig előjön. hol betölti őket vagyis kiteszi az ikonjait hol nem...Miért csinálja ezt?

-
betyarr
veterán
Sub-ZeRo, polonic: igaz,köszi.pusztán csak megrémültem kicsit hogy 55-56 folyamat meg egyszerre.ez nekem xp-n 40 alatt volt.
-
válasz
t.kristof
üzenetére
Az első bekezdés: "Press Windows R. A command box should appear. Type control userpasswords2 and hit the enter key. This should display the User Accounts screen in Windows 7. Select the user account in the main table and uncheck the “Users must enter a user name and password to use this computer. A click ..."
-
polonic
félisten
-
-
t.kristof
senior tag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy amikor bekapcsolom a gépem, betölt a windows és utánna kikell választanom, hogy melyik fiókot akarom használni. Namármost nekem csak egy fiókom van, az is rendszergazda. Vendégfiók nincs bekapcsolva. Hogy lehetne azt megoldani, hogy ne kelljen mindig "bejelentkeznem"? -
betyarr
veterán
van pár folyamat ami nem igazán tudom,hogy micsoda,de a winhez tartozik.ezekből lehet kivonni a forgalomból,hogy ne egye a memóriát?mármint olyanra gondolok amire végképp nincs szükség.
-
virkir
veterán
Sub-ZeRo
Gyorsabban olvasol
-
ByB
addikt
Windows XP + Outlook Express után milyen levelező programra érdemes váltani Windows 7 mellé? A Live Mail-en és az Outlook-on kívül van más lehetőség?

-
vans?
őstag
üdv, olyan problémám van, hogy a Tálca laggol. na most ez így lehet hogy kicsit hülyén hangzik, de tényleg.
ha elhúzom az ikonokon az egeret, akad az egész, ugye kéken világít, meg ott marad alul a kis világítós izé. meg kiírja az ikon fölé, hogy mi a neve, és ott marad egy ideig. szóval laggol. elég szar. amúgy nem lassú a gép, nincs vírus, és van hely. -
Steelmanus
addikt
válasz
üzenetére
Szia.
Ezek szerint a Free 1.88 nem kompatibilis a 64 bites verziokkal ahhoz a Pro valtozat kell.band1103 : Nincs mit en mar regota hasznalom XP-W732 ala nagyon jo.
-
betyarr
veterán
hiába szedtem le,így sem engedi visszakapcsolni.

-
TROG AIR
aktív tag
Üdv. A 32 bites és a 62bites win 7 között csak a "memóriamennyiség látás és használat" között van -e különbség?....
-
betyarr
veterán
kikapcsoltam a 7 tűzfalát,tettem fel egy comodot.most a torrent nem megy rendesen így gondoltam mint az xp-nél itt is hozzá kell adni a win tűzfalához.de hiába kapcsolom ki a comodot,a win tűzfalat nem lehet visszakapcsolni.
mi a gond ilyenkor? -
BudaiZoli
tag
hát akkor sajnos így jártam..
Köszi a válaszod! 
-
BudaiZoli
tag
Hali,
azt szeretném kérdezni, hogy az XP-ről lelehet-e menteni a programok beállításait? Applications Data és a Local Setting mappákra gondolok főként. Mert egy csomó beállítást stb. ezek tartalmaznak, és eddig csak simán a szűz Xp-n bemásoltam ezeket a mappákat, és minden programnak ott volt az eddigi beállítás. Megoldható?

Üdv: Zoli

-
pukkancska
tag
válasz
pukkancska
üzenetére
Erre senki?

-
Zwiebel
tag
Sziasztok!
Ha a COA matricán levő számot más is látja rajtam kívűl abból nem lehet gond?
Válaszotokat előre is köszi!
Zwiebel
-
törölt tag
Üdv!
Az a bajom hogy ma reggel bekapcsolom a gépet és rámegyek a felhasználói fiókra mondja hogy Üdvözöljük! és utána fekete lesz..... csak CTRL+ALT+DEl. el új feleadtnak tudok csinálni bármit is! 2X újraindítottam ugyan ez... semmi vírus nincs kb 3 hónapos a rendszer NOD32 van CClearral mégigfuttatom minden nap stb.. mi lehet a baj?
-
band1103
őstag
válasz
Steelmanus
üzenetére
Köszönöm kipróbáltam. Elég jó kis progi.
-
betyarr
veterán
válasz
Sub-ZeRo
üzenetére
köszi a linket!úgy látom van még mit javítani a win 7-en is.megcsináltam a leírtakat és bár a már nem létező progi ikonja eltűnt,de az advanced system care-é és az autosweep nem is tért vissza,csak miután elindítottam.illetve az autosweep akkor sem.arra lennék kíváncsi hogy ettől függetlenül vajon végzi(k)-e a dolgukat?
-
betyarr
veterán
az vajon miért van hogy eddig rendben ment minden az advanced system care-el,indult a rendszerrel,auto takarítás működött,most meg nézem,valahogy eltűnt az automatikusan induló progik közül mindkettő.hiába teszem vissza,csak nem indulnak.az értesítési terület ikonjai menüben pedig azt írja hogy (miután változtatok és visszaállítom az ikonok és értesítések megjelenítésére) ez az értesítési ikon jelenleg nem aktív.

illetve az értesítési terület ikonjai menüből hogyan lehet kitörölni hogy ne mutassa a már uninstallált programokat?
-
pzstm
titán
válasz
Rebirth II.
üzenetére
-
törölt tag
válasz
Steelmanus
üzenetére
Revo Uninstaller nálam 64 bites win7-nél is működik!

-
Laccoss
addikt
válasz
Rebirth II.
üzenetére
-
pukkancska
tag
válasz
Killing
üzenetére
Na így már értem

Tehát akkor nem is a gép csatlakozik, hanem a router.
Nekem nem kell a router, ezért kellene így megoldani, ahogy Xp-ben is.
De hidd el: A modemnek nincsen semmilyen kezelőfelülete, csak egy parancssoros cucc, amivel azt lehet,csak azt tudod beállítani, hogy kisebb sebességre veszed, ha szakad. -
Laccoss
addikt
válasz
Rebirth II.
üzenetére
De ugye amit leírtam azt megcsináltad?
-
h0o2a7j6
tag
Szűz win7 X64 alatt nincs netem. Eddig xp volt a gépen, most váltottam 7re.
A net kábelnet /PRtelecom/ xp alatt tökéletesen ment, nem volt vele gond.
Eddig raktam fel legfrissebb LAN drivert, semmi változás, nincs fent se tűzfal vagy bármi más.
Másik gépen /erről vagyok most/ xp-n megy, szóval a net jó.Ötlet, hogy mi lehet a baj, vagy kell-e a 7-ben vmit állítani? /szeritem menni kellene magtól.../

-
Laccoss
addikt
válasz
Rebirth II.
üzenetére
Szóval mit ír neked?
-
Rebirth II.
tag
Szóval 64 bites Win7 boot file-it hogyan tudom javítani?

-
Laccoss
addikt
válasz
belaazallat
üzenetére
Ez érdekes, mert akkor mást tapasztaltunk.
Rebirth II: Akkor neked csuda egy windowsod van. Pedig win7 telepítőlemez be, javítás lemegy, parancssor és X:\sources-hez beírod hogy bootrec, és már ott is hogy mi micsoda. De gondolom windows alól indítottad...
-
belaazallat
addikt
-
Laccoss
addikt
válasz
belaazallat
üzenetére
Talán fel kellene telepíteni a frapsot, mert anélkül nem igazán lehet.
-
Dolby
senior tag
válasz
Steelmanus
üzenetére
Nem, win7 prof lenovo g550-en. Nekem is ez volt az első kérdésem tőlük :-S
-
belaazallat
addikt
Üdv!
Win7 (64 bit) alatt nem tudok a print screen gomb megnyomásával képernyő mentést csinálni játékokból. Mindig egy sima fehér oldalt illeszt be a paintbe.
Mit/hol/hogyan állítsak, hogy működjön? Köszi!
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

mi a gond ilyenkor?