- Fotók, videók mobillal
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Galaxy Buds4/Buds4 Pro: demómodelleken az új szárkialakítás
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Honor Magic5 Lite - fiatalít az új ruhám?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Vedd szemügyre a Poco X8-akat!
Aktív témák
-
priti
addikt
válasz
LLKobe
üzenetére
RemoveWAT neki aztán kész, csak akkor warez ha nem eredeti a példányod, de ha megvetted akkor nem az, a frissítéseket meg ugyanúgy letölti és telepíti a kiherélés után is, teszteltem, ...aztán majd ha orvosolták a problémát visszaállsz egy elmentett lemezképből egy régebbi állapotra és felteszed a hotfix-et vagy akármit ami közben kijön rá, én biztos nem foglalkoznék ügyintézéssel, most miért te telefonáld végig őket? Intézzék azok akik azért sírnak, mert az 1850 eurós bérük felett járó 14. havi bónuszt elvették tőlük a hatalmas válságban.
Én lesajnálnám a helyedben.
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4530, 100% Akkumulátor
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB / WD19TBS / WD22TB4
- Apple MacBook Pro 16 (2021) M1 Max 32GB RAM 500GB SSD használt, megkímélt 100% akku (0 ciklus)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple MacBook Pro 14 (2023) M3 Pro 18GB/500GB használt, újszerű 100% akku (9 ciklus)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én lesajnálnám a helyedben.