Hirdetés
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Aranyozott különkiadást kapott a Red Magic 11 Pro+
- Google Pixel topik
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Aktív témák
-
blümbli
csendes tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
oké megvan de ez is valami.exe, nekem igazság szerint az kéne hogy hogyan tudok elindítani egy .exe fájlt, mihez társítsam???
-
Joey89
tag
Sziasztok
Pár napja a gépem játék, internet, vagy úgy hogy nem csinálok rajta semmit időközönként összeomlik, egy pillanatra elmegy a kép, aztán kék képernyő rajta valami kiírás aztán újra indul magától.
Windows 7 Ultimate 64 bitet használok, januárba lett felrakva, mostanában elő jött, hogy újra kell aktíválni, de egyik loaderrel sem sikerült, viszont ezzel igen: RemoveWAT
Lehet hogy ez okozza a problémát? (mondjuk a legelső kék képernyőt azelőtt produkálta a gép)
ezt írja ki az újra indítás után:
Probléma-aláírás:
Problémaesemény neve: BlueScreen
Operációs rendszer verziója: 6.1.7600.2.0.0.256.1
Területibeállítás-azonosító: 1038További információk a problémáról:
BCCode: d1
BCP1: 0000000000000000
BCP2: 0000000000000002
BCP3: 0000000000000000
BCP4: FFFFF880029194F2
OS Version: 6_1_7600
Service Pack: 0_0
Product: 256_1Valakinek valami ötlet?
-
Ger_man
senior tag
Sziasztok,
nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy szerintetek, játékhoz melyik a jobb választás, a 32bit vagy a 64bit?
Ma már sok játék kihasználja a 64bitet, mert én csak a Crysisról tudok...A másik lényeges pont, hogy most 4gb ramom van, de 32alatt csak 3.25öt használhatok ki.
-
blümbli
csendes tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
milyen az a rendszer visszaállítás?
-
kelzsoca
félisten
Üdv urak!
Egy eredeti Windows 7 home premium 64 bites OEM szoftverrel rendelkezem.
Most egy MSI P55-GD65-ös lappal rendelkezem, ehhez van beregisztrálva a win is, viszont lehet hogy lapot cserélnék, és ezzel kapcsolatban lennének kérdéseim:
- Lapcserénél mennyi esélyem lesz hogy elfogadja a friss lapot a windows?
- Ha csak lapot cserélek, de ahhoz friss win-t nem húzok fel, tehát a jelenlegi regisztrált rendszert próbálnám használni a friss lappal az mennyire megoldható?
- Ha mégsem használható, akkor mit lehetne tenni, próbáljak telefonálni hogy garanciális csere történt?Aktiváló okosságokat nem szívesen használnék, ennyi erővel warezról is lehúzhattam volna a win-t tehát ez számomra nem megfelelő.
-
BenJoe80
senior tag
válasz
Sub-ZeRo
üzenetére
Pillanat...!!! Kipróbáltam és a "BIOS\IDE Configuration\Onboard IDE Operate Mode\Enchanced Mode Support On"-t átállítottam [S-ATA+P-ATA]-ra. Újraindítás után így néz ki a felállás:
- Primary IDE Master - [Seagate 200GB SATA]
- Primary IDE Slave - [WD 1TB SATA]
- Secondary IDE Master - [DVD-ROM SATA]
- Secondary IDE Slave - [DVD-RAM SATA]
- Third IDE Master - [Not Detected]
- Third IDE Slave - [WD 250GB IDE]Ez lenne akkor az optimális beállítás?
-
BenJoe80
senior tag
válasz
Sub-ZeRo
üzenetére
Aha... ha a "BIOS\IDE Configuration\Configure SATA As"-t [AHCI]-re állítom akkor változik a felállás a következőképpen:
ALPE and ASP - [Disabled]
Stagger Spinup Support - [Disabled]
AHCI Port 3 Interlock Switch - [Disabled](mind a három esetben csak két variáció van: Disabled/Enabled)
Tehát a "BIOS\IDE Configuration\Onboard IDE Operate Mode\Enchanced Mode Support On"-t be sem tudom állítani [S-ATA+P-ATA] módra.
Akkor most mi legyen?
-
BenJoe80
senior tag
válasz
Sub-ZeRo
üzenetére
Egyetlen egy IDE merevlemezem van - egy WD 250GB - amit "slave" módra "jumper"-eltem. Ez csatlakozik az alaplap IDE csatlakozójára és ez csak adattárolásra kéne.
Ezenkívül van egy Seagate 200GB SATA és egy WD 1TB SATA2 merevlemezem, plusz egy DVD-ROM és egy DVD-RAM, szintén SATA-s mind a kettő. Tehát van négy SATA és egy IDE csatlakozóm az alaplapra.
Szóval azt mondod, hogy állítsam át a "BOIS\IDE Configuratuion\Configure SATA As"-t [ACHI]-re, és akkor a SATA-s vinyók lesznek az elsődlegesek (mondjuk ez lenne mindenképp az egészségesebb)?
Az OS merevlemez (partíció) mindenképpen az alaplap 1-es SATA csatijára van csatlakoztatva (0-ás nincs). Azt az alaplap kézikönyve alapján úgy csatlakoztattam; a kézikönyv szerint a SATA1-2 Master, Boot disk és a SATA3-4 Slave, Data disk.
Aha... a "BIOS\IDE Configuration\Onboard IDE Operate Mode\Enchanced Mode Support On" alatt be lehet állítani [S-ATA+P-ATA]-ra.
Viszont:
a "BIOS\IDE Configuration\Onboard IDE Operate Mode"-nál is három lehetőség van:
- Disabled
- Compatible Mode
- Enchanced Mode (jelenleg ez van aktiválva)Amúgy köszönöm a válaszokat - kipróbálom amit mondtál, aztán majd jelentek!
-
válasz
BenJoe80
üzenetére
Szerintem azért nem elsődleges a satád, mert van ide vinyód. Ez csak szerintem. Mondjuk nekem a AHCI-ben vannak a vinnyók és nincs már pata vinyóm, csak sata. Pata csak meghajtóra van szánva, vagyis dvd író(k)ra.
Hogy vannak a pata vinyóid? Master, slave? Hogy vannak belőve? A satát akkor azért rakja 3. patának, mert Ide módban vagy. Ha ahci-ben lennél, szerintem akkor lenne elsődleges a vinyó a satad.- ezért kezeli az összes satát ide-ként.
- akkor lenne, ha az első ide meghajtó, master vinyójára raknád, vagy sata0 vezérlőre
(értsd úgy, hogy ha 2 ide dugód van, akkor van 1-es vagy 2-es, vagy 0-1-es. Ha a legkisebb számra rakod és azon belül masterre kötöd, akkor lehet elsődleges.
-ezekért nem elsődleges
-mert a sata szerintem agreszívabb, mint a sata.. (máshogy nem tudom elmagyarázni)Biosban meg állítsd majd át, AHCI és Sata + Pata módra. Nézzd meg hogy mit csinál úgy. De előtte olvasd el a lapodhoz kapot könyvet, abban minden le van írva, hogy hogy kell jól bekötni a dolgokat...
Nekem pl sata0-án van a rendszer, egy 80-as vinyón. Elsődleges is... -
BenJoe80
senior tag
válasz
hackeeeee
üzenetére
Na, megy most már minden szépen... sikeresen elindítottam a gépet és feltelepítettem a Windows 7-et. Szóval így áttekintve az egész bonyodalmat - lehet, hogy hülyeséget mondok - de az, hogy a felerőltettem a az alaplap telepítő CD-jéről az alaplapi hangkártya driver-ét bekavart valamiért, de olyan mértékben, hogy a gép lefagyott, el sem indult és még a BIOS beállításomat is átállította - igaz csak részlegesen.
Válaszolva kérdésedre igen, a Seagate 200GB-os SATA merevlemezre volt mindig is szánva az OS (egészen pontosan azon a merevlemezen csináltam egy 30GB-os partíciót és arra lett telepítve). Aztán ebben a kavarodásban valahogy, valamiért ez OS merevlemez nem az első merevlemez lett a BIOS-ban. Mondjuk ilyet még csak nem is hallottam, hogy létezhet, hogy BIOS egy driver miatt módosulhat.
Az még mindig egy rejtély, hogy miért írja ki a Primary IDE Master-hez, hogy [Not Detected], a Primary IDE Slave-hez miért rendeli a WD 250GB-os IDE merevlemezt és a valódi OS partíciót - a Seagate 200GB-os SATA vinyót - pedig miért a Third IDE Master-hez rendeli??? Eleve:
- miért IDE-ként kezeli az összes SATA meghajtót, optikai meghajtót (ugyebár mindegyikhez azt írja ki, hogy IDE)?
- miért nincs Primary Master (elvileg mindig ez az OS meghajtó)?
- a valódi OS meghajtó miért Third IDE Master és miért nem Primary?
- eleve miért van az IDE-s meghajtó előbb mint a SATA-sak (nem fordítva kéne lennie)?Szóval ez nekem ez így elég zagyva, bár mióta az eszemet tudom, ez ennél a gépnél így működött...

A BIOS-ban, az IDE Configuration\Configure SATA As-nél van három mód:
- Standard IDE (jelenleg ez van beállítva - ez is volt mindig)
- AHCI
- RAID modeTovábbá az Onboard IDE Operate Mode-nál [Enchanced Mode] van beállítva és lejjebb az Enchanced Mode Support On-nál pedig megin három választható variáció:
- S-ATA+P-ATA
- SATA mode (ez van kijelölve)
- P-ATAEzek így okay vagy valamit mást kéne beállítani?

-
kNG
senior tag
válasz
Sub-ZeRo
üzenetére
Igen, itt előfordult párszor hogy az egész házban lekapcsolt pár másodpercre az áram, majd vissza...a gépnek egyébként ettől sosem lett baja! Most mióta az energiagazdálkodási lehetőségekben a "magas" áramellátást választottam (tehát minden alkatrészt ellát annyi árammal amennyi annak kell), azóta [lekopogom] nem fagyott le!

-
Fényhozó
tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Időközben megtaláltam ám a kompattibilitási izét, de ott sem leltem megoldást a problémámra.
Nem szeretek én szarakodni ilyesmikkel, asszem holnap első dolgom lesz feltenni egy 32 bites verziót. Vagy XP-t majd meglátom.Köszönöm a segítséget.
Üdv

-
Fényhozó
tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Lehet hogy csak én vagyok hülye, de "Kompattibilitás fület nem találok az istennek sem a jobb klikk+tulajdonságok után.
Ami van:
- Általános
- Parancsikon
- Biztonság
- Részletek
- Előző verziókEzek a választható fülek vannak.
-
WonderCSabo
félisten
-
Fényhozó
tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Segíts ki kérlek... -
Fényhozó
tag
válasz
pukkancska
üzenetére
Gondolod?
Remélem nem ez a gond... Mert az reinstallt jelentene akkor.Egy tippnek mindenesetre megteszi, kösz.
Ha minden kötél szakad, felteszek egy 32-es Ultimate verziót.
-
Fényhozó
tag
Sziasztok!
Az oprendszerem Windows 7 Home Premium 64bit. A problémám a következő:
Néhány Játék indításánál azt az üzenetet kapom, hogy"A program futtatásához rendszergazda jogkörrel kell rendelkezned."
A szokásos módon, (Jobb klikk + Futtatás rendszergazdaként, már próbáltam, nem megy úgysem.)
Valami ötlet esetleg?
Előre is köszönöm.

-
Killing
addikt
A windows 7 lemezkezelőjében lehet partícionálni? Én nem találtam sehol ilyen lehetőséget.
Van egyáltalán mód arra hogy külső program nélkül, a windows 7 gyári cuccaival partícionáljak? -
kNG
senior tag
válasz
Sub-ZeRo
üzenetére
#23862 és 23863 :
Biztos hogy nem hardveres gond, mert játékok alatt sosem fagyok, memtest, prime95 rengetegszer lefutott hiba nélkül. IBT is! Az energiagazdálkodásban annyit módosítottam azóta, hogy átálítottam magas teljesítményfelvételre, a balanced-ról! Most a legújabb updateket is feltettem, egyelőre kivárok hogy mi a helyzet, és szólok hogy milyen eredmény született! A rendszernaplót pill és nézem!
Köszi mindkettőtöknek!

-
kNG
senior tag
Sziasztok!
A következő problémám lenne, gondolom már sokan hallottatok róla : A windows 7 állandóan kifagy...
A jelenség a következő : Amint nem csinálok semmit a géppel, és eltelik 5-10 perc, a kép kifagy, az egér, billentyűzet használatára semmi változás, az óra meg éppen ott áll meg, amikor kifagyott a gép...egyébként a gép megy tovább, minden venti pörög stb., de csak hard resettel tudom újra használni a rendszert...végig googleztam a fél világot, de mindenki mást mond hogy mi ennek az oka...van erre valami általános megoldás? (Nem ilyesmire gondolok, hogy : "igen, használj vistat, linuxot, xp-t"...
.Vistan, XP-n sosem fagyott így a gép...sőt sehogy sem fagyott!
Számítógép specifikációk az aláírásomban, rendszer : Windows 7 ultimate x64.
Köszönöm mindnekinek előre is a segítséget!

-
bobalazs
nagyúr
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Plug n play pl sokszor futott, 50% cput zabálva fél napig, mire észrevettem.
Az is fölösleges volt, ki is kapcsoltam, így nem kell letiltanom a folyamatokba...
Biztos van olyan ami kell, amit nem értettem azt hagytam. -
bobalazs
nagyúr
thx csomó mindent kikapcsoltam :d
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Jó na, kösz.

-
-
bobalazs
nagyúr
Erre tud valaki magyarázatot? MS programozókon kívül.
Felment a proc használat, eltünt az aero, basicre váltott, mondom megnézem mi az, és a winsat futkozott pár percig. Pontszámot nem változtatott, de magától futott, én hozzá nem értem.
Van ilyen funkciója win7nek hogy terheletlennek érzi magát és elkezd ilyen fölösleges dolgokat csinálni? Kicsit zavaró! -
student
őstag
most lecseréltem a vinyomat nagyobbra uhogy tökmind1 mien oprendszert rakok rá.
megéri lecserélni xp-t erre ien konfig esetén p4 2.6ghz geforce gt6600
1giga ddr2 nem csücskös hozzá?
os sebesség élménybe gyorsulás/lassulás várható-e? abba biztos vagyok hogy menne mer lecsekkoltam csak az a nem mind1 hogy tetü lassu lesz vagy akár gyosabb mint xp-vel
-
blümbli
csendes tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
azért mindent kösz.
-
blümbli
csendes tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
dohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh. ezt nem akartam. na hát én olyat nem tudok szal akkor viszem szervízbe.
-
blümbli
csendes tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
nem még minden döglött, az adobe readert meg letöröltem. az explorert is csak az előzményekből vagy linkről tudtam megnyitni és ha normálisan ikonról próbálom akkor meg valamit installáltatni akar velem, de ugyebár azt sem lehet. az adobe readert is letöltöttem újra de azt is installálni kell.
Egyéb ötlet? 
-
Tim82
félisten
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Oké, akkor az lesz.

Köszönöm mindenkinek a segítséget!
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
tomiee85
üzenetére
Ez hülyeség.
E8400-am is tuningolva volt, 3GHz@4GHz, és a mostani konfiggal sincsenek gondjaim, telepítéssel sem volt.Mivel értelmesen ki kell tesztelni, hogy mi a stabil.Tehát lehet kicsivel több fesz kell mindennek. Mivel az XP nem finnyás rá, és lehet úgymond nem veszi észre a hibákat, amit már a 7 észrevesz.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
BenJoe80
üzenetére
Na várjá.

Szóval akkor Te a satás vinyóra telepítenél ugye? És azt nem látja a telepítő. Vagy hogy van ez? Mer kicsit zavaros, olvastam előzményeket de abból sem volt világos.
Ott a sorrendeknél a lényeg az, hogy az elsőnek annak kell (kéne) lennie, amelyiken a rendszer van. Nálam ha ez nem így volt, nem indult el.
nade, próbáld meg azt, hogy rakd akkor azt elsőnek, ami szokott lenni, és próbáld meg, hátha.
Mondjuk ha magát a vinyót nem látja a telepítő, akkor az más gond lesz, sajna illesztőprogram hiánya. :\ -
Tim82
félisten
Sziasztok!
Win 7 Pro x64-nél nem tudom aktiválni a Windowst, ezt a hibaüzenetet dobja. Tipp, ötlet?
(/IMG)[/L] [L:/dl/upc/2010-06/20/105499_spubvxxnpuqgs7xa_win7_desktop_aktivalas.png](IMG:/dl/upc/2010-06/20/105499_spubvxxnpuqgs7xa_win7_desktop_aktivalas.thumb.png)(/IMG)[/L]](//cdn.rios.hu/dl/upc/2010-06/20/105499_rwaurjfo0tpgskwi_win7_desktop_aktivalas_2.png/800)
Megjegyzés: nem warezolt Win természetesen, de letöltött telepítő + legális, felhasználatlan MSDNAA-s kulcsom van hozzá, amivel aktiválnám... ha hagyná.
-
BenJoe80
senior tag
válasz
hackeeeee
üzenetére
Az a baj, hogy a Win7-el el sem indul az alaplaphoz kapott eredeti CD. Innentől kezdve ezt nem is tudom használni. Viszont...
BIOS-ban van a Boot\Hard Disk Drives menüpont alatt be tudom állítani, hogy melyik legyen első, második, harmadik... stb. meghajtó. Ott viszont fura módon az IDE-s WD 250GB merevlemez volt beállítva - ami új dolog! Mindig is a Seagate 200GB volt beállítva rendszer meghajtóként, mivel az SATA - mi több - erre is telepítettem a Win7-et és az IDE-s meghajtó pedig csak adattárolóként volt használva.

-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
BenJoe80
üzenetére
Az a baj, hogy vizuális tipus vagyok.
Látatlanban kicsit nehéz a dolog.Van egy olyan menüpont, (nálam ez AMD-s lapban ez HARD DISK BOOT PRIORITY néven fut, Intelesben asszem más volt, de nem tom már pontosan, hogy mi volt a neve) ahol tudod állítani a sorrendeket, valami ilyesmit kéne esetleg keresni, hátha van. Ha ebben más a vinyó sorrend, tehát nem az az első, amin az OS van, akkor nem indul el a rendszer.
Az IDE/SATA módot már tényleg nem tudom, mivel már nem az a lapom van.
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
tomiee85
üzenetére
De esetlegesen router restartot nem próbáltál?
Amúgy ezt csak azért mondom, mert itt is voltak ilyesmi gondok. Sőt nekem a router-noti távolsággal is voltak problémáim, nem is kevés. El kellett pakolnom a router-t a noti közeléből, különben folyamatosan sz@r volt a wifi jel, nem tudni miért. Amúgy milyen router-ed van?
Esetlegesen javaslom ezt a topic-ot, itt lehet hamarabb tudnak valami segítőkészet mondani.
-
tomiee85
senior tag
válasz
hackeeeee
üzenetére
Az a helyzet hogy XP alatt soha semmilyen gond nem volt. Szóval tuti nem a router baja. Tény hogy a router nem mai darab de megbízhatóan működött és működik (XP-s gépen). Ja és az adapter lett tesztelve XP alatt és semmi baja se volt.
A legnagyobb gond az egészben hogy én neten játszom és nem tudom tolerálni az 5-10mp-es kihagyásokat.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
tomiee85
üzenetére
Hasonló akad nálam is, bár nálam linux alatt csinálja ha olyan kedve van, de általában egy router/modem restart megoldja a gondot egy időre.
Viszont, 7 alatt nálam ilyen kósza csomag kimaradások mindig vannak, azokkal nem lehet mit csinálni. Nem lehet, hogy sokan használnak wifit feléd, és a router-t kéne konfigolni? Gondolok itt arra, hogy esetleg megpróbálni más csatornát használni.
-
tomiee85
senior tag
Sziasztok! Pár napja írtam, hogy netes problémám van azóta kipróbáltam mindent.
Ezért kérdezném meg hogy nem volt e valakinek WLAN problémája win7 alatt? Működik csak instabil és néha elmegy egy időre, amit ki szeretnék küszöbölni.
(Ultimate- TP-LINK wlan adapterem van legfrissebb win7 driverrel)
Köszi -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
BenJoe80
üzenetére
Nem lehet az, hogy azt a vinyót teszi előre, amelyiket lehúztad?
Pontos hibát nem tudom, csak tippelek. Mert előfordulhat az is, hogy megcseréli a merevlemezek sorrendjét, és hiába van master vinyód, lehet, hogy a slave az első, és arról szeretne bootolni, csakhát nem megy neki. Ugyanez lehet a SATA vinyókkal is.
Bár ha nem ilyesmi hibát volt, hanem kékhalál v ilyesmi, akkor nem szóltam, mert ez arra nem igaz.
Az IDE-s vinyót IDE-sként kezeli. Vagyis, ez sem teljesen igaz.
Ezt meg csak azért mondom, mert a P35-ös lapomban volt egy olyan mód, hogy valami emulált sata módban használta az IDE-s optikai meghajtót, éshát jóval gyorsabb is volt. -
negyedes
addikt
Kicsit off a tema, de nalatok szinte mindenki msn messengert hasznal. Miert van az, hogy ba bejon a screensaver(talaltam egy vagany jagerest
) akkor signoutol engem az msnbol??? -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
WonderCSabo
üzenetére
"Váltás most játszott elemre", ilyen van. Ebből pedig "Váltás műsortárra"
És a mostjátszott elemnél van lejátszási lista is, nekem relatív ez elég lenne, csak indításkor mindig műsortár van...
Jah értem, az kár..
Na sebaj. Rákéne venni magam a váltásra.
Egyszer kétszer próbáltam már, ugyanaz van mint a böngészőknél. 
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Értem.

Azt be lehet benne állítani valahogy, hogy "most játszott" nézetbe induljon eleve? Mert ugye alap indításkor a műsortár jön be, nekem arra meg nem nagyon lenne szükségem.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Végülis. Bár más úgysem nyitná meg. M3U-hoz meg egyéb hangfile-okhoz hozzárendelem a x64-es exe-t, aztán nekem az elég.

A másik kérdés, winamphoz képest mik a vélemények erről? Nem akarok vitát szítani.
Csak kíváncsi vagyok az esetleges személyes véleményekre. -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
WonderCSabo
üzenetére
És ha csak spontán az X64es exe-t rendelem hozzá a fileokhoz?

-
WonderCSabo
félisten
válasz
hackeeeee
üzenetére
Egyébként, ha azt akarod használni, rakd be defaultra.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Ez már bőven elég.
M3U-ból meg tudok rádiózni.
Aktív témák
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4041, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Segíts ki kérlek...
.

Egyéb ötlet?
(/IMG)[/L] [L:/dl/upc/2010-06/20/105499_spubvxxnpuqgs7xa_win7_desktop_aktivalas.png](IMG:/dl/upc/2010-06/20/105499_spubvxxnpuqgs7xa_win7_desktop_aktivalas.thumb.png)(/IMG)[/L]](http://cdn.rios.hu/dl/upc/2010-06/20/105499_rwaurjfo0tpgskwi_win7_desktop_aktivalas_2.png/800)
Na sebaj. Rákéne venni magam a váltásra.