Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Helio Core néven újabb kijelző nélküli Amazfit kiegészítő jött
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- CES 2026: Kezemben a Razr Fold
- Google Pixel topik
- iPhone topik
Aktív témák
-
Tacsilaci
tag
válasz
dangerzone
üzenetére
Köszi a választ!
Hol tudom beállitani hogy máshova mentsen a bluetooth? -
SPF
senior tag

Minden gépindításkor előjön ez a hibaüzenet, kétszer kell leokézni, hogy eltűnjön. Hogy lehetne megszüntetni?
-
cellpeti
nagyúr
válasz
Steelmanus
üzenetére
Vissza állítottam a sémákat, bár nem nyúltam hozzájuk,de most se jelenik meg. Ugyan az mint a linkelt képen!
-
Tim82
félisten
Sziasztok! Hozzájutottam egy Win 7 Ultimate 32 bites verzióhoz, amelyik hivatalosan "Promóciós lemez: kereskedelmi forgalomba nem hozható" felirattal van ellátva. A kérdésem az, hogy ez vajon OEM vagy Retail verziónak számíthat?
-
polonic
félisten
válasz
cellpeti
üzenetére
Hogyhogy nem engedi?
Vezérlőpultban keresősávba írd be: értesítési terület, kidobja a találatot, katt rá, utána ha bejött az ablak, ott alul kék betűkkel lesz a rendszerikonok engedélyezés és letiltása. Oda kattints és itt tudod állítani, melyik rendszerikon látszódjon, köztük a telep ikonja is energiaellátás néven. -
Moltix
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy internetbeállítási problémám win7 alatt. ADSL netem van, beállítom az internetbeállítások fülön ahogy kell. Van élő internetkapcsolat. Beállítom, hogy tárolja a jelszót és hogy ez legyen az alapértelmezett kapcsolat, meg mindenféle hülyeséget amit kell.
Működik a net kapcsolatom is addig, amíg újra nem indítom a gépet. Újraindítás után mintha elfelejtette volna a dolgokat a win7, egyszerűen nem tudok csatlakozni a netre. Valami diagnosztikai problémával zaklat, és nem értem a dolgot, hogy miért.
Törölnöm kell a netbeállításokat, újrakezdeni előlről és akkor megint van net, amíg ki nem kapcsolom a gépet.
Xp alatt persze működik rendesen, akkor win7 alatt miért nem tudom megcsinálni ugyanígy?
Tud erre a problémára valaki valami jó megoldást?
Köszi a válaszokat. -
Hát hogy melyik jó, az relatív. Ha ide módban van, akkor nem tudod leválasztani mint egy pendrive-ot. Ha AHCI-ben van, és van hozzá fent AHCI driver, (az alapgyártótól) akkor letudod választani, és a sata2 tulajdonságok működnek. Pl. hot-swap, ncq.
Ha meg nem mozgatod a géped, akkor nem tudom. Lehet hogy egy új bios kellene, vagy esetleg tényleg kipróbálni a másik kábelekkel.
Több ötletem nincs.Nálam hasonló probléma volt. Bekapcsoltam a gépet látta a vinyót, amint újraindítottam, vinyó nuku. Kikapcs, vissza, és működött megint. Amint új gépet vettem (új lapot) minden működött és nem csinálta így a vinyó. Nem az ő hibája volt.
-
klinssman
csendes tag
Hello
Nemrég raktam fel a win 7etet az Asus laptopomra, és az a gond h az usb-s dolgokat sehogy se tudom biztonságosan eltávolítani róla. Miután megpróbálom leszedni csak a devices and printers-nél látszik és egy sárga felkiáltó jel van mellett USB mass storage device is not working properly.
Mit lehet csinálni h ez megszűnjön?
előre is köszi a segítséget
-
cellpeti
nagyúr
Szevasztok!
Ügyesen letiltottam a telepikont a windows-ban és szeretném újra engedélyezni. Hogy tehetem ezt meg. Rendszergazdai jogosultságom van elméletileg,de mégse engedi visszaállítani.

-
Asifan
tag
Üdv. Olyan problémám van, hogy néha fogja magát, és 95-100 %-on megy a proci anélkül, hogy bármilyen alkalmazást használnék. Ez néhány hetente jelenik meg, de igen idegesítő.
-
ttt1
őstag
Valaki meg tudja mondani Win7 alatt miért tűnik el idönként 1 2 hdd-m?Van amikor magától kiveszi (unplugolja) és csak restart hozza ujra vissza.ez vmi energiagazdálkodási "feature" v érzékeli,hogy hdd-m mondjuk fos és inkább eltávolítj kék halál elkerülése végett?
-
anonymus89
addikt
válasz
Rebirth II.
üzenetére
Nem tudom, hogy ez jó-e de próbáld meg.
-
19870820
senior tag
Hali.Szerintetek nem gond ha ezt egy játék felrakta magának? Microsoft Visual C++ 2005 SP1 Redistributable Package (x86). Elég régi ez ahogy néztem. Előtte az ATI drivere felrakta ebből a 2008 sp1-et.A 2005 és a 2008 nem akad össze?Az nem gond hogy ezt a régi 2005öt is felrakta a játék?Win7 x64-ről van szó.

-
bucilali
aktív tag
válasz
dangerzone
üzenetére
Hali!
Sztem próbáld meg egy kis plusz fesszel a RAM-nak..Üdv: bucilali
-
Rebirth II.
tag
64 bites Win7 alá egy mouse fix (egérgyorsítás kikapcsolása)-et tud dobni valaki?
-
sedios
tag
sziasztok!
vistás pcről nézek wifin keresztül filmeket win7es notimon. (eddig notin is vista volt,és klite+mpc-vel működött a dolog.)
most uezt próbálom win7 alatt, de 10-20-30 percenként megáll a kép, és lefagy a teljes mpc gui. mitől lehet?(vlc-vel egyébként rendesen megy, csak irányítás miatt nem szeretem)
-
-
RootRulez
félisten
válasz
dangerzone
üzenetére
nyertem... azér' ciki, hogy f*s a ram és ne mutatja... vagy csak a lapoddal nem szeretik egymást...
-
dangerzone
addikt
válasz
Picturemaker
üzenetére
Igen. Ugyanez van nálam is. És a memtest is hibátlannak írja ki.
Meg akkor illenek rá a random hibaüzenetek is.
Jó lenne valakitől ddr3-as memóriát szerezni, hogy ki tudjam próbálni. -
Picturemaker
őstag
válasz
dangerzone
üzenetére
Akkor kb. ugyanezzel már találkoztam, ott elég volt 30-40 perc kikapcsolt állapot. Az első indításkor (vagy 1-2-3 indításkor) dobta a kékhalált.
A memória volt a rossz (CSX 1066 CEC kit). A memtest tökéletesnek mutatta minden futtatás alkalmával. A ramot több lapban, más-más platformon is próbáltuk, mindnél előjött a hiba. Ha viszont egyszer elindult a gép, bejött a Win (XP, Win7 64), akkor onnantól kifogástalanul működött a rendszer, soha nem fagyott le. -
dangerzone
addikt
válasz
Picturemaker
üzenetére
De, de igen.
Szóval ha pár óra után kapcsolom be. -
Tacsilaci
tag
Sziasztok!
A win7 gyári bluetooth fájlküldő programja nekem nem működik.Valószinűleg én vagyok balga.
A számitógépről simán küldök a telóra,de a telóról a gépre nem megy!Elindul a küldés és egyszercsak megszakad!!Tudd valaki segiteni hogy mit kell beállitani?Vagy másnak is ilyen? -
Picturemaker
őstag
válasz
dangerzone
üzenetére
Üdv!
"Meg fura, hogy a bsod-ok 80%-a akkor jön elő, ha pár óra után kapcsolom ki a gépet.
Tehát ha "hidegen van indítva"".Nem pár óra utáni kapcsolod be?
Mert ha igen, ilyennel már találkoztam. -
dangerzone
addikt
válasz
RootRulez
üzenetére
Sentinel szerint ja.
De most estére tolok rajta hutil-t is.Jó lenne, ha nem a lapom lenne szar.
A tápom meg hétvégén egy másik konfigban üzemelt. És semmi baja nem volt ott.Meg fura, hogy a bsod-ok 80%-a akkor jön elő, ha pár óra után kapcsolom ki a gépet.
Tehát ha "hidegen van indítva"Nem értem én ezt már...

-
RootRulez
félisten
válasz
dangerzone
üzenetére
Vinyó is fasza? Az szokott lenni a 2. a kék képernyő ludas listámban...
-
RootRulez
félisten
válasz
dangerzone
üzenetére
Memóriateszt?
-
dangerzone
addikt
válasz
dangerzone
üzenetére
-
Dusee
őstag
hi!
lenne nekem egy olyan problémám, hogy a tálcán a net ikon azt írja, hogy nincs net, pedig van, és nincs semmi olyan netes hardver amin ne lenne net.
így nézne ki.
tudom, hogy a hamachin nincs net, de eddig ez nem volt neki probléma.
valami ötlet, hogy hogyan lehetne "netet varázsolni" az ikonba?
engem idegesít
köszi előre is
-
P-SZ-S
aktív tag
Nemlehet hogy a router tűzfal vagy a win7 tűzfal blokkolja be a torrentelést neked?
-
És ebben a cikkben hol írnak 64 bites win7-ről??? Mert egy árva szó nem volt róla, hogy a 64 bit jobb. Ugyan az. A cikk lényege végülis az hogy az XP a legkevésbé biztonságos windows a windows termékcsaládon belül. Mindegy hogy 32 vagy 64 bit. Mindegyik ugyan úgy kapja a biztonsági foltozásokat legyen 32 vagy 64 bites.
Ha már ennyire benne vagy, akkor 7 alatt IE8-at használj, mert a hackerek ellen az a legbiztonságosabb páros.
-
MayerApu
csendes tag
Üdv
Nemrég váltottam netszolgáltatót. ADSL-ről kábelnetre(vidanet). Azóta ha elindítom a µTorrent-be a letöltést akkor egész egyszerűen megszakad a net. Windows XP alatt nem csinálja ezt. A Netszolgáltató egész egyszerűen azt mondta, hogy ne használjam a seven-t. Mondom Kösz
Találkozott már valaki hasonlóval? -
Picturemaker
őstag
válasz
Picturemaker
üzenetére
Megtaláltam a megoldást!
A kéz-orientáció állítódott át. Magától, mert eddig nem is tudtam, hogy van ilyen (csak az egér "balkezesítéséről" tudtam). Gyanítom, hogy egy telepített frissítés cseszte el, mert az után lett ilyen. Nagyon ritkán frissítek, mert eddig is több gondot okoztak a frissítések (XP-nél is), mint amennyire segítettek.
-
Picturemaker
őstag
-
Laccoss
addikt
válasz
Picturemaker
üzenetére
Véletlenül nem túl sok minden van a menüben, és jobb oldalra már nem fér, ezért balra nyitja meg?
-
Picturemaker
őstag
Üdv!
Csinált egy olyat a Win7, hogy amikor a menüsorból "lenyitok" egy menüt, akkor azt a gomb (feliratot körülvevő téglalap) jobb széléhez illesztve attól balra nyitja meg. Eddig a bal széléhez igazítva jobbra nyitotta meg. Ez az új beállítás roppantul bosszant és nem tudom mitől állt át. Valaki tudja, hogy ezt hogyan lehet állítani?
Köszi.
-
creed30
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudom van-e összefüggés,de mióta a hetest használom a freecall típusú ingyenes telefonprogramok nem alkalmasak arra hogy ingyen tudjak hívást kezdeményezni rajtuk,hiába tudom regisztrálni őket.
Xp-vel nem volt ilyen gondom.
Tudna esetleg valaki segíteni mi is lehet a gond?
Köszi előre is!
-
SLYM
veterán
2 giga memória elég egy 64 bites win7-hez szerintetek? emellett nyilván még játszani is szeretnék
-
válasz
animatrix11
üzenetére
Nálam az xp mode nem csinált ilyet, igaz nem laptopon van a rendszer.
-
animatrix11
őstag
xp mode-nák lehet álltani hogy a processzorból mennyit engedjen át a virtuális gépnek? mert jelenleg ugy néz ki kb hogy bejelntkezek és szaggat a hang pedig T6600os proci és 4 fb ram van a gépeben, amiből 2 gbot engedélyeztem hogy használjon, mi lehet a gáz

-
kliszi
senior tag
Köszönöm a válaszokat . Az a gondom hogy az f1 challenge nem indul el win7 alatt és sajnos van még néhány régebbi játékom . De tudom hogy viszon van már olyan játék ami meg xp altt nem indul már ell . Csak tudja követni az ember ezt az egészet . Nem értem miért nem tudnak olyan op rendszert csinálni ami teljesen kompatibilis egymással ? Igaz az nem biznisz hogy tökéletes legyen mert akkor senki nem venné meg a következöt .
-
válasz
kliszi
üzenetére
Hali!
Ha mai/friss játékokkal játszol, akkor W7, főleg ha x64-et is támogatja a játék, akkor csak W7 x64. Én nem vagyok játék megszállott, de egy 2006-os játék is szebbnek tűnik W7 alatt, mint XP-nél, az újakról nem is beszélve, főleg a DX új verzióinak köszönhetően, ami nincs XP alá.
Fire.
-
válasz
kliszi
üzenetére
Hát szerintem a 7-es az jobb már a játékra. Ha csak azt nézzük, hogy xp alatt max dx 9, itt meg már dx 11 is van. Már egy jó pár jártékot kipróbáltam 7 alatt és nagyon különbséget nem találtam xp, és 7 között.Ugyan úgy tudta hozzni az xp alatti fps-t a 7-es is. Hát én szerintem a 7-es az valamivel jobb. Persze lesz majd olyan játék, ami nem fog elindulni 7 alatt. De a nagyrésze az igen.
-
válasz
kliszi
üzenetére
A választás attól függ, hogy milyen játékokkal játszol. Ha újakkal, javaslom a Win7-et, mert ahhoz optimalizálnak mindent, a DX10-11-ről nem is beszélve. Ha viszont régebbi játékokat is előveszel, inkább az XP-t javaslom, mert vannak bizony kompatibilitási problémák, és egyelőre még nem fontos a DX11 (bár valszeg 1, max 2 éven belül az lesz).
A legjobb megoldás az, ha Win7 a fő oprendszered, és van egy kicsi XP-s partíció is, ami a nem kompatibilis játékoknak van fenntartva.
-
kliszi
senior tag
Sziasztok ! Egy kérdésem lenne és nem elfogult választ szeretnék . Szerintetek melyik oprendszer jobb a játékoknak az xp vagy a win7 ? Nem a külsöség érdekell hogy melyik csicsásabb op rendszer hanem hogy melyik gyorsabb a játékoknak . Válaszokat elöre is köszi !
-
bpx
őstag
válasz
anonymus89
üzenetére
a worms armageddonhoz pont teljesen felesleges bármilyen virtuális gép
van egy nemhivatalos verzió, amibe bele van integrálva a legutolsó patch + kicsit meg van piszkálva és megy rendesen win7-en is (a régi játékoknál szokásos fura színeket leszámítva, de azt meg egy 3soros batch fájllal lehet orvosolni)(egyébként meg vmware-ben nekem is ugrált a worms képe, virtualbox/virtualpc-n meg elindítani se sikerült...)
-
Laccoss
addikt
válasz
anonymus89
üzenetére
Miért mennének? Nem arra lett csinálva. VmWare támogatja, de az sem a játékok miatt.
-
Tosee
őstag
válasz
anonymus89
üzenetére
virtual pc nem emulálja a 3d-s környezetet! Melyik VmWare-el próbálkoztál? 7.x verziókban van 3D-s támogatás!
-
Tosee
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Igazad van, akkor ennek is mennie kéne!

Akkor még arra tudok gondolni a memórián kívül, hogy régebbi vmware-t használ, és abban még nincs 3D... -
válasz
anonymus89
üzenetére
Hali!
Van VmWare topic, ott is kérdezhetsz, lehet, hogy csak ez a játék nem akarja az igazságot. [link]
Amúgy az eszközkezelődnek valahogy így kellene kinézni, különös tekintettel a VGA-ra: [link]Tosse
Hát ha EHHEZ elég, akkor nem hinném, hogy egy Worms Armageddonhoz ne lenne...
De majd a Vmware topic-ban készséggel segítenek...Fire.
-
Tosee
őstag
válasz
anonymus89
üzenetére
Hali!
VmWare-t nem játékra találták ki! Van benne minimális 3D támogatás, ami arra elég, hogy vista, win7 aero felületét megjelenítse stb..., de lehet, hogy a játékhoz kevés! Tudom nem mostani játékról van szó, ezért még az is előfordulhat, hogy kevés memóriát adtál neki!
-
válasz
anonymus89
üzenetére
A wmware-hez én nem értek sajnos.

-
válasz
anonymus89
üzenetére
Próbáld ki másik usb vagy, ps2 porton keresztül. Hátha akkor nem csinálja. Vagy ha igen, akkor vagy egér hiba, vagy egy új bios kell.
-
Laccoss
addikt
válasz
anonymus89
üzenetére
Fogadjunk VLC vagy Kmplayert próbáltad? Nos azoknál beállítás kérdése.
Próbáld meg kmplayernél ezt:
"Jobb klikk a lejátszó ablakon > Opciók > Beállítások > Bal oldalon kattints a Videó feldolgozásra > Jobb oldalon a Leképezés fülre > A Leképezés melletti legördülő menüben: Enhanced videó leképező (csak Vistán) legyen kiválasztva."
-
anonymus89
addikt
Sziasztok!
Próbáltam keresgélni a hsz-ok között a problémáimra de nem igazán találtam rá választ.
Szóval egyik problémám, hogy miután felraktam a win7-t (32bit-es) a különböző filmlejátszóknak a képe szemcsés, kockás, viszont a win media player-n tök zsír kép van.
A másik pedig, hogy az egérmutató egyszer csak nem mozdul elméletben. Gyakorlatban mozog csak a mutató megáll egyhelyben.Szerintetek mi lehet a probléma?
Előre is köszönöm!
-
Sziasztok!
Win7-nél, a merevlemezeket, melyik regedit bejegyzésben található meg?
Remélem érthető a kérdés.
-
animatrix11
őstag
ó látom megelőztek, közben megtaláltam thx

-
animatrix11
őstag
válasz
animatrix11
üzenetére
-
negyedes
addikt
válasz
animatrix11
üzenetére
XP modebol mar van olyan aminek nem kell a hv.Vagy hasznalhatsz siman virualboxot vagy vmwaret.
-
válasz
animatrix11
üzenetére
Aktív témák
- Apple Magic Mouse A3204 (USB-C)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
- ÚJ Razer Kraken V4 Pro gamer fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest