Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- MWC 2026: Óriásakkut tuszkoltak egy szupervékony hajlíthatóba
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
PROHARDVER! témák
IT café témák
Aktív témák
-
bocsika
aktív tag
Hali
A win 7-et szeretném felrakni a notebookomra. Jelenleg gyári Vista HP van rajta, egy nagy partíción. Van még egy recovery is. A vinyo 320gb-os. Van rajta vagy 100giga cucc amit nem tudok hova tenni. A win7-nek egy 40giga helyet akarok a többi menne az adatoknak. Tehát ketté is szeretném osztani a vinyót.
Szerintetek ezt hogy tudnám megcsinálni.
Én úgy gondoltam hogy megbontom a c:-t és csinálok egy 40 gigás partíciót és felrakom rá. De nem tudom hogy csapjam le a vistat, nem lesz e baj hogy nem c: lesz a win7 alatt. Mit fog szólni a win7 ha meghal mellőle a vista...
Előre is köszi a segítséget.
Aktív témák
Aktív témák
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Raspberry Pi
- Google Pixel topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Crimson Desert
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Ableton Live 12 Suite Education
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÚJ AKCIÓS HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- 5G! Lenovo ThinkPad P14s Gen 4 Intel Core i7-1370P RTX A500 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- AKCIÓ! Intel Core i9 12900KF 16 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Asus ROG Zephyrus G14 OLED 2.8K G-Sync 120Hz Ryzen9 270 32GB 1TB Nvidia RTX 5070 8GB W11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest