Hirdetés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- MWC 2026: Hálózattechnológiai mélyvíz Bóday Tamással. Mint rendesen.
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- 18. helyet ért a Samsung Galaxy S26 Ultra kamerarendszere a DxOMarknál
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- Olcsó Realme mutatkozott be
Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
Az, hogy te szívsz a rendszerrel, attól nem a rendszer szar...
Ennyit erről, nincs értelme vitatkozni, de utálom azt, hogy valakinél vmi error van, akkor már a rendszer a szar.. Szokás a win-t fikázni, mert mindig a rendszer a szar...(ezért nincs értelme vitatkozni, mivel gondolom Te vagy elégedetlen, és ezért szarozod le a rendszert) Mint írtam, most raktam linux-t, nem mondtam semmit a rendszerre, csak nekem nem tetszett, volt vele sok bajom, most használom, nincs vele semmi bajom, sőt tetszik is...Mellesleg, annyi, hogy sztem több az elégedett júzer, mint az elégedetlen.. Az hogy nálad van gond, akár szoftveres, akár hardveres, az nem azt jelenti, hogy a win7 a hibás.. Mondjuk ezt megszoktam a Vistánál, mindenki a rendszert fikázta, közben elég sok olyan ember volt, akinek semmi baja nemvolt vele, pl. nekem sem...
Aktív témák
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Dell Latitude 5410 - 14", Core i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP AI Laptop 15 - Intel Core Ultra 7 255U 16GB 1000GB 1 év garancia
- Xiaomi Redmi 15 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Alkalmi vétel! HP Omen 17! I7 12700H / RTX 3070Ti 8GB / 1TB Nvme SSD / 16GB DDR5 !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ennyit erről, nincs értelme vitatkozni, de utálom azt, hogy valakinél vmi error van, akkor már a rendszer a szar.. Szokás a win-t fikázni, mert mindig a rendszer a szar...(ezért nincs értelme vitatkozni, mivel gondolom Te vagy elégedetlen, és ezért szarozod le a rendszert) Mint írtam, most raktam linux-t, nem mondtam semmit a rendszerre, csak nekem nem tetszett, volt vele sok bajom, most használom, nincs vele semmi bajom, sőt tetszik is...