- A Dreame három okostelefont mutatott meg Lengyelországban
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- OnePlus 9 Pro - gyorsulási futam
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Apple Watch
Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
Az, hogy te szívsz a rendszerrel, attól nem a rendszer szar...
Ennyit erről, nincs értelme vitatkozni, de utálom azt, hogy valakinél vmi error van, akkor már a rendszer a szar.. Szokás a win-t fikázni, mert mindig a rendszer a szar...(ezért nincs értelme vitatkozni, mivel gondolom Te vagy elégedetlen, és ezért szarozod le a rendszert) Mint írtam, most raktam linux-t, nem mondtam semmit a rendszerre, csak nekem nem tetszett, volt vele sok bajom, most használom, nincs vele semmi bajom, sőt tetszik is...Mellesleg, annyi, hogy sztem több az elégedett júzer, mint az elégedetlen.. Az hogy nálad van gond, akár szoftveres, akár hardveres, az nem azt jelenti, hogy a win7 a hibás.. Mondjuk ezt megszoktam a Vistánál, mindenki a rendszert fikázta, közben elég sok olyan ember volt, akinek semmi baja nemvolt vele, pl. nekem sem...
Aktív témák
- Windows Insider Program
- OLED TV topic
- PlayStation 5
- Milyen videókártyát?
- Amazon Fire TV stick/box
- A Dreame három okostelefont mutatott meg Lengyelországban
- Gaming notebook topik
- Miért tűntek el ezek a PC-alkatrészek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 430 G6 - i5-8265U I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- DELL Precision 3430 SFF,i7-8700,8GB,256GB SSD,NVIDIA Quadro P620 VGA,Win11
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 9400F 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ennyit erről, nincs értelme vitatkozni, de utálom azt, hogy valakinél vmi error van, akkor már a rendszer a szar.. Szokás a win-t fikázni, mert mindig a rendszer a szar...(ezért nincs értelme vitatkozni, mivel gondolom Te vagy elégedetlen, és ezért szarozod le a rendszert) Mint írtam, most raktam linux-t, nem mondtam semmit a rendszerre, csak nekem nem tetszett, volt vele sok bajom, most használom, nincs vele semmi bajom, sőt tetszik is...