Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Mobil flották
- Úton a Vivo V40 Android 16-os frissítése
- Lesz is reklám a Nothing telefonjainak zárképernyőjén, meg nem is
Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
Az, hogy te szívsz a rendszerrel, attól nem a rendszer szar...
Ennyit erről, nincs értelme vitatkozni, de utálom azt, hogy valakinél vmi error van, akkor már a rendszer a szar.. Szokás a win-t fikázni, mert mindig a rendszer a szar...(ezért nincs értelme vitatkozni, mivel gondolom Te vagy elégedetlen, és ezért szarozod le a rendszert) Mint írtam, most raktam linux-t, nem mondtam semmit a rendszerre, csak nekem nem tetszett, volt vele sok bajom, most használom, nincs vele semmi bajom, sőt tetszik is...Mellesleg, annyi, hogy sztem több az elégedett júzer, mint az elégedetlen.. Az hogy nálad van gond, akár szoftveres, akár hardveres, az nem azt jelenti, hogy a win7 a hibás.. Mondjuk ezt megszoktam a Vistánál, mindenki a rendszert fikázta, közben elég sok olyan ember volt, akinek semmi baja nemvolt vele, pl. nekem sem...
Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- TCL LCD és LED TV-k
- Mikrotik routerek
- Windows 11
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple asztali gépek
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- PC Game Pass előfizetés
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3972
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Ennyit erről, nincs értelme vitatkozni, de utálom azt, hogy valakinél vmi error van, akkor már a rendszer a szar.. Szokás a win-t fikázni, mert mindig a rendszer a szar...(ezért nincs értelme vitatkozni, mivel gondolom Te vagy elégedetlen, és ezért szarozod le a rendszert) Mint írtam, most raktam linux-t, nem mondtam semmit a rendszerre, csak nekem nem tetszett, volt vele sok bajom, most használom, nincs vele semmi bajom, sőt tetszik is...