Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
Aktív témák
-
volvoguy
addikt
hát kövezzetek meg de én eddig csak szívok ezzel a qrva Win7-el....az Xp sokkalta használhatóbb volt, mint ez....csipáncsak a testreszabhatóság meg az Aero felület miatt raktam fel, de:
- Hogy a pcsbe tudok keresni? Komolyan mondom mindjárt bőgök...egy rohadt játékmentést akarok megkeresni, de nem találja, pedig a gépen kell lennie, de a keresés is olyan szarul van megoldva, ráadásul oda megyek hogy Egyéni, beállítom a dolgokat, és nem jegyzi meg a beállításokat, kész téboly....

Hogy a francba lehet keresni ebben a szennyben? Start menüben keresek, de már ott szar, mert egy rohadt ikont dob ki a Start menüből, ha meg véletlen Enter-t nyomok elindítja, rámegyek hogy További eredmények, Egyéni, nem jegyzi meg a beállításokat...de nem is találja, meg egyáltalán nem is tudom hogy jó helyen vagyoke-...össze vissza van az egész
Aktív témák
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Beszámítás! Apple Mac Mini M4 16GB 256GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Dell Precision 7750,17.3" FHD,i7-10875H,32GB DDR4,256GB SSD,RTX 3000 6GB VGA,WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- iPhone 15 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest