Hirdetés
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Luxuspóráz: okosláncot akasztana a nyakadba az Apple
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Íme az új Android Auto!
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
Aktív témák
-
volvoguy
addikt
hát kövezzetek meg de én eddig csak szívok ezzel a qrva Win7-el....az Xp sokkalta használhatóbb volt, mint ez....csipáncsak a testreszabhatóság meg az Aero felület miatt raktam fel, de:
- Hogy a pcsbe tudok keresni? Komolyan mondom mindjárt bőgök...egy rohadt játékmentést akarok megkeresni, de nem találja, pedig a gépen kell lennie, de a keresés is olyan szarul van megoldva, ráadásul oda megyek hogy Egyéni, beállítom a dolgokat, és nem jegyzi meg a beállításokat, kész téboly....

Hogy a francba lehet keresni ebben a szennyben? Start menüben keresek, de már ott szar, mert egy rohadt ikont dob ki a Start menüből, ha meg véletlen Enter-t nyomok elindítja, rámegyek hogy További eredmények, Egyéni, nem jegyzi meg a beállításokat...de nem is találja, meg egyáltalán nem is tudom hogy jó helyen vagyoke-...össze vissza van az egész
Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760
- Honor Magic V5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 256GB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs