Hirdetés
- WayteQ blog: Megérkezett az x995 androidos GPS
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Android szakmai topik
Aktív témák
-
luise178
tag
szevasztok!
olyan problémával fordulok hozzátok, hogy a bejelentkezéskor nem dob be egyből a win7 az asztalra, hanem a felhasználó kiválasztó menübe, pedig csak 1 felhasználó van beállítva, a sajátom. mikor megnéztem a felhasználói felügyeletet, ott csak azaz 1 felhasználó van, több nincs. még a vendégfiók is ki van kapcsolva. a szülői felügyelet beállításánál kerül elő az alábbi felhasználó:
"ASP.NET Machine Account
általános jogú felhasználó
jelszóvédett"alatta pedig a sajátom, ami ugye a rendszergazda.
hogy tudnám azt onnan eltüntetni, hogy egyből asztalra dobjon be? már gondoltam arra is hogy valami félbemaradt telepítés, de az nem volt, csak az UPDATE. de az meg nem maradt félbe. azóta csináltam még1 UPDATE-tet, de az sem segített.
remélem ti tudtok.
előre is köszi a helpet!
Luise
-
Lui04
aktív tag
-
Celithrandi
addikt
válasz
Celithrandi
üzenetére
erre senki?
-
JoHnni
senior tag
Hali!!
Most ultimate-m van és az lenne a kérdésem, hogy teljes újratelepítés nélkül lehetséges upgradel-ni professional-ra?
-
Celithrandi
addikt
szerintetek mi lehet a gond ha win7 alatt outlook2007 azt írja mikor a levlek között akarok keresni, hogy nincs elegendő memória a program futtatásához?
4giga ramom van és ebből 37% a foglalt. mindkét progi új telepítés és jogtiszta -
Megoldva!
250MB hely volt a C:-n, kicsit takarítottam. -
Van ötletetek arra hogy miért tűnt el az összes kép miniatürnézete? Csak az ikonja maradt meg hogy az egy kép. Lemezkarbantartót futtattam és utána pikk pakk minden eltűnt.
-
virkir
veterán
-
Morden24
nagyúr
válasz
pincehely
üzenetére
Malware-ek ellen vírusirtó való.
Ennek ellenére sok geciséget blokkol az UAC és a hw tűzfal, de példának okáért a bedugott pendrive-ok, netről engedéllyel letöltött akármik stb. mind a te felelősséged (és ezzel együtt a vírusirtóé).Nekem is fent van a Microsoft Security Essentials, és szintén nemigen szokott csipogni, de jobb a teljes békesség (nálam is van hw tűzfal + a Win7 tűzfala + UAC legmagasabb fokozaton: hozzáteszem, nem vagyok security freak, csak ez mind olyan dolog, ami számomra nem jár kényelmetlenséggel, ergo hadd menjen). Azt az 5 megát, amit üresben felzabál, szívesen nekiadom

-
sfdrakex
nagyúr
-
hackeeeee
Jómunkásember
Sztem meg nem, mivel ha használod az UAC-t, akkor az eleve nem hagyja, hogy írjon a reg-be. Ez a lényege...
Szal lehet ott van a fertőzött file, de semmit nem tud csinálni. Aktív vírusírtó ezt annyiban küszöböli ki, hogy csipog, hogy fertőzőtt. Bár lehet erre gondoltál, akkor meg nem szóltam. 
MSE jó cucc, most frissült, mostmár tud madzsarú is.
-
Tosee
őstag
válasz
pincehely
üzenetére
Vannak kártevők, amik több helyre írják be magukat a rendszerbe... pl regisztrációs adatbázis
Esetlegesen több néven is létrehozza maga után a fájlokat! Ha meg az uac jelez, akkor már a gépen van a kártevő! Szerintem nem árt ha van vírusirtó is! Vagy ha mégis úgy döntesz, hogy nem használsz akkor időnként futas le online vírusellenőrzést a biztonság kedvéért!MSE tényleg jó megoldás lehet...

-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
pincehely
üzenetére
MSE sztem bőven elég... +router.
Malwarebytes mondjuk jó cucc, néha scannelni érdemes vele.
Nekem csak MSE van, bőven elég, mondjuk én sem járkálok olyan helyeken, ahonnan minden hülyeség becsúszhat.
@laolaj: A CRT-vel sajna csak szívás van.. :\ mondjuk havernál asszem megy az Eizo 100hz-n, de nem vagyok benne biztos.
-
pincehely
addikt
Mióta megjelent az 5-ös Avast azóta fent van a gépen, és még sosem jelzett, vagy talált semmilyen kártevőt.
Szintúgy a Malverbytes Anti-Malvare sem.
Lehet, hogy csak nem járkálok olyan helyeken ahol nem kéne. -
törölt tag
Sziasztok! Próbáltam keresni bluetooth szóval, de nem találtam semmi infóz azzal kapcsolatban, hogy vajon 2 gép között bluetooth-on át lehet-e lőni az internetet valahogy? Tudom, hogy a bluetooth 2.0 interfész miatt erősen korlátozott lenne a sebesség, de azért ki szeretném próbálni, ha lehetséges.
Az asztali gépemről szeretném átlőni laptopra a netet, de nem tudom, hogyan kezdjek neki. Odáig rendben van, hogy a két gép látja egymást, párosítás oké, illetve tudnak egymáshoz kapcsolódni, de innen elakadok, nem tudom, hogyan próbálkozzak tovább. A bluetooth szolgáltatásokban nem is jelenik meg semmi lehetőség, mint például egy telefonnál kapásból 4-5 féle szolgáltatás. Mindkét gépen w7 van, az asztalin Ultimate x64 a lapin Home Premium x86. -
pincehely
addikt
Hardveres tűzfal mellett van szükség vírusírtóra win 7-en?
Mondjuk a hardveres tűzfal kiegészítve UAC-ac elég lenne? -
laolaj
aktív tag
ÜDv mindenki
gondom lenne.. de már idegben vagyok tőled...
Win 7 32bit, DellP1110 Crt monitor. Nvidia driver. és csak max 85hz .... mikor 144hzen használnám.. de nem engedi.
- kézileg Nvidia pultban próbáltam. nem engedi max 85hz
- driver nincs a monitorhoz Win7 alá.
- monitor beállításnál szürke négyzet ( monitor által nem támogatott.. )már annyi oldalon jártam szétnéztem.. de sehol semmi.. senki nem bírja leírni h mi a f@sz van.. már kezdek nagyon idegbe lenni.. ha ma nem bírom megoldani kivágom a ge*ibe...

valaki segíjen..

-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
spartan1
üzenetére
Imgburn, vagy Ashampoo, vagy max nero lite, bár azzal nem lehet képfile-t kiírni, vagyis én nem jöttem rá, hogy hogy kell.
De sztem nem is lehet...Nha viszont, üresnek látja a lemezt, nézd meg másik gépben is, ha nem jó ott sem, akkor esetlegy 1 firmware frissítés, ha az is volt már, akkor lehet haldoklik az író...
-
Steelmanus
addikt
válasz
bobsys
üzenetére
Olvasd el ezt es mutass ra hogy mikent van koze a kernelhez, azonkivul hogy az IE-t foglalja ja az igaz hogy abbol a 32 bitest hasznalja szinte mindenki. Mintha fentebb irnak is hogy telepitve lett a javitas de biztos az is fertozott gep.
-
bobsys
veterán
válasz
Steelmanus
üzenetére
a patch jo volt, a rootkites win nem volt jo, azert vontak vissza mert ha nem indul el utanna a gep akkor szarfoswindows ahelyett hogy a userek beismernek hogy rootkites a gepuk
-
Tosee
őstag
Ha belepiszkáltam volna, akkor lenne az előző állapotról mentésem, de nem tettem! Tegnap vettem észre valamit meg akartam nézni nála, és már nem tudtam megnyitni!
ui: Bemásoltam újra a hibát okozó modult ntdll.dll fájlt, újraindítottam de továbbra sem jó!
Már arra is gondoltam, hogy hátha a win frissítés okozza amit azóta visszavontak! Megnéztem a telepített frissítéseknél fel volt telepítve, de eltávolítottam és ez sem oldotta meg...
Eseménynapló:
A hibát okozó alkalmazás neve: Explorer.EXE, verzió: 6.1.7600.16450, időbélyeg: 0x4aeba271
A hibát okozó modul neve: ntdll.dll, verzió: 6.1.7600.16385, időbélyeg: 0x4a5bdadb
Kivételkód: 0xc0000374
Hiba pozíciója: 0x000c283b
A hibát okozó folyamat azonosítója: 0xc30
A hibát okozó alkalmazás indításának időpontja: 0x01cab20f69dba9fa
A hibát okozó alkalmazás elérési útja: C:\Windows\Explorer.EXE
A hibát okozó modul elérési útja: C:\Windows\SYSTEM32\ntdll.dll
Jelentés azonosítója: b9b693d0-1e02-11df-b8f1-00241d886e91 -
spartan1
aktív tag
Esetleg még ha volna ötlet arra,hogy miért nem tudok sem nero 7-el,se nero8-al irni
Valamiért az üres lemezeim irottnak érzékeli 
-
spartan1
aktív tag
Sziasztok!Van valakinek erre valami ötlete miért lehet?Minden nap újra kell raknom a vga drivert,mert ha elinditom a játákaimat akkor akadoznak,de ha újratelepitek akkor futnak simán.Gts 250 karim van,a gyári lemezével és az nvidia oldalról letöltött verzióval is ezt csinálja
Egyépként a win7 nem volna olyan rosz de evvel szivat engem 
-
Clemi
veterán
problémám az egyik géppel, hogy a vezérlőpult elemei közül pár nem nyitható meg, mert azt írja, hogy a windows intéző működése leáll, ha szeretném újraindíthatom az explorer.exe -t! Hibát okozó modul neve: ntdll.dll
Szvsz tipikusan "rendszerbe belepiszkáltam, tisztítottam, megtuningoltam" hiba. Mivel piszkáltad a sevent?
-
Steelmanus
addikt
válasz
bobsys
üzenetére
Jo rendben, meggyoztel. Egy kernel patch nem szereti a rootkit-et. Miert ki szereti? Jo ez a rootkit/malware gyozkodes az AID frissiteskor is egy megnem nevezett malware-re fogtak mindent hogy sokaknak azert lett ervenytelen a regisztracioja. Azert ha jo lett volna az a patch nem kellett volna visszavonni olyan surgosen, gondolom en.
-
Morden24
nagyúr
válasz
Steelmanus
üzenetére
Amit írt, annak semmi köze nincsen az N vagy akár a tervbe vett E verzióhoz, mivel ő a tuningról illetve MS bosszúról írt.
Azt azért lássuk be, hogy (akárhonnan is szedte) aki az általa leírt érvelést akár picit is komolyan tudja venni, azt csak kigúnyolni lehet, és ez nem hozzáértés vagy utánaolvasás kérdése (egy cég "bosszút áll", már itt vissza lehetne menni az oviba).
Persze lehet, hogy csak lefelejtette a szmájlit a végéről.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Steelmanus
üzenetére
Értelek, csak ő nem arra célzott amit te leírtál, legalább is ahogy írt ő ne marra gondolt hogy média player nélküli változat, hanem hogy az EU-s w7 butább az USÁsnál. Nekem nem az jött le az írásából hogy az N ről beszél, amit írt akkor lenne igaz ha csak azt lehetne kapni az euban illetve, az N se büntetés az eu-s w7 usereknek mivel az meg az eu kérése volt.
-
bobsys
veterán
válasz
Steelmanus
üzenetére
ertelmezem az egesz cikket ugy,
A Microsoft megerősítette, hogy az Alureon rootkit okolható az operációs rendszer lefagyásáért
Az Alureon, más néven TDSS, Tidserv, TDL3 nevű rootkit felelős a windowsos kékhalál-jelenségért – erősítette meg független szakértők véleményét a Microsoft
A Microsoft Security Response Center (MSRC) csoport megállapította: a kernelben lévő sérülékenység orvoslására kiadott, egyébként fontos besorolású MS10-015-ös patch telepítése okozza a nehézségeket
Miután a hibajelenség publicitást kapott, több szakértő is ugyanarra a következtetésre jutott: egy rendkívül nehezen detektálható rootkites fertőzés állhat a kékhalál mögött
van egy rootkit ami osszeakad a frissitessel
-
Tosee
őstag
Üdv!
Lenne egy olyan problémám az egyik géppel, hogy a vezérlőpult elemei közül pár nem nyitható meg, mert azt írja, hogy a windows intéző működése leáll, ha szeretném újraindíthatom az explorer.exe -t! Hibát okozó modul neve: ntdll.dll
Viszont ha a start futtatásból indítom az adott vezérlőpult elemet, akkor gond nélkül megnyitja...
Ezekkel próbálkoztam:
- vírus és egyéb kártevő keresés eredménytelenül
- parancssorból sfc /scannow futtatása, nem talált hibátArra gondoltam, hogy egy másik rendszerből (win7 prof mindkettő) kimásolom az ntdll.dll fájlt, és kicserélem a mostanival! Nos ezzel totál szétesne a rendszer vagy megoldhatja a problémát? Esetleg egyéb ötletek az újratelepítésen kívül?
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Steelmanus
üzenetére
Persze készít, média player nélkülit, és most már majd a böngésző is választható lesz, de amit írt a srác az olyan mintha csak olyat adna el euban ami butított és USÁban lenne csak full ami viszont hülyeség.
-
dimarson
csendes tag
Üdv Fórum!
Most álltam át Win7-.re, és van egy olyan probléma, ami WinXP alatt nem votl.
Ha hibernálom a gépem, és visszatér a hibernálásból, nincs net! Vezetékes upc net.
Vagy jobb klikk-->hibaelhárítás--> sokáig szöszöl a Win7, és helyreáll a kapcsolat, vagy ki kell húznom a hálókábelt, és visszadugni.
Hardveres problémám nem lehet, sima 10/100-as hálókártyám van, és mint írtam, WinXp alatt sosem volt ilyen hiba.
Mit tehetek a hiba ellen?Köszönöm
-
Steelmanus
addikt
válasz
sfdrakex
üzenetére
A szoveg amire reagaltatok valoban kisse rosszul van fogalmazva, am az EU-nak az MS valoban keszit W7 X N -es valtozatot direkt az EU kenyszeritesere ami nem tartalmazhatja a WMP-t. De persze ennek semmikoze a Linux-hoz vagy a tuninghoz.
Az mas kerdes hogy a kutya sem veszi
-
bpx
őstag
válasz
swoody
üzenetére
hogy fagy ki?
egyébként nálam az összes régi 256-színű grafikát használó játék le szokott fagyni random időközönként (starcraft, worms armageddon, fallout 2, stb...)
a kép egyszerűen megáll és egy kicsit elsötétedik, a hang megy tovább, de a gép nem reagál semmire, és marad a reset
(több különböző windows telepítéssel és driverrel is ugyanazt csinálja) -
-
-
Morden24
nagyúr
válasz
sfdrakex
üzenetére
Látod, nem olvasol figyelmesen.
Nem arról van szó, hogy kolbászból van a kerítés, hanem arról, hogy a Microsoft bosszút állt az EU-s államok kormányzatán.
De most figyeld az összefüggést: mivel Linuxra váltanak az EU-s kormányzatok, ezért úgy áll rajtuk bosszút az MS, hogy az EU-s Win7 összeszarja magát a tuningtól. Remélem most már felfogtad.Szóval a lényeg az, hogy az EU-s államok kormányzatai 1. a sarki boltban vásárolják az OS-eiket 2. fontos lehetőségnek tartják a gépeik tuningolhatóságát.
Felfogtad végre?!
(
) -
sfdrakex
nagyúr
LOL
Nem tudom hol hallottál ilyen okosságokat, de irkálj olyanról aminek nem nézel utána. Miért lenne más az európai w7 mint az usa? Ekkora baromságokat régen hallottam. Gondolod az usában a kerítés kolbászból van a házak meg mézes kalács mi ? : D Egyszerüen annyi a dolog amit Morden is írt meg én is pár hszel régebben, hoyg a windows 7 jobban kihasználja az új gépeket a több magot a 64 bitet mint az xp ami nem igazán tudja, ezért a tuningra érzékenyebb.
-
Morden24
nagyúr
-
swoody
senior tag
Sziasztok.
Nem tudjátok miért van,hogy Starcraft folyton kifagy.
Amikor belépek egy game-be,játék közbe, bármikor képes megfagyni.ati 4850
-
Morden24
nagyúr
Gondolom ugyanott, ahol ezt olvastad, még lehetett cikkeket találni a jetiről, néhány ufó által elrabolt öregasszonyról és Nessie-ről.
Röviden: ekkora tömör baromságot ritkán olvas az ember.
A Win7 nem a "tuningra érzékeny", hanem aktívabban használja a hardvert, mint egy XP, éppen ezért üresjáratban is kijöhet instabilitási hiba.
Akinek fagy a tuningja alatt a Win7, az tuningoljon újra.Légyszi legközelebb ne az Ufómagazinból tájékozódj a Microsoft termékekről, köszi.
-
raus
aktív tag
Igen mar akkor hallottam ezt amikor csak beta allapotban leledzett a W7, hogy nagyon erzekeny a tuningra es összeszarja magat amikor overklokkolt a rendszer. Az is teny hogy mivel az unio tagallamaiban a hivatalokban, kormanyzati strukturakban sokhelyütt atalltak a linuxra ezert "bünteteskeppen" az europai piacra egy butitott valtozatot dobott a microsoft. Az usa valtozatu W7 a legjobb.
-
pr1mzejEE
addikt
Sziasztok!
Előre is bocs, ha már volt róla szó.
Az a problémám, hogy mikor bootol be a gépem, nem tudom választani, hogy XP-re vagy w7-re lépjek be. 3 partícióm van. (a, c, d) Az első kettő az xp, a c win7. Jelenleg csak a c-re tudok belépni. Mikor felraktam a w7-et lehetett választani, de miután a c particiót megint újra raktam ismét nem lehet
A lényeg az, hogy szeretném elérni valahogy azt, hogy megint tudjak választani.
Nem nagyon értek ehhez a dologhoz, ne bántsatok 
Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 13700K 32GB DDR4 2TB SSD RTX 4080 16GB be quiet! 500DX Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

de jó lett volna ha lehet
Sajna a tisztaszoftveren keresztül csak profhoz lehet igényelni kulcsot... de ezek szerint nem úszom meg a telepítést. Köszi a választ!

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)