Hirdetés
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Apple iPhone 17 - alap
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- CES 2026: A Lenovónál már akasztják a jövőt
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Aktív témák
-
varmi2
nagyúr
Köszönöm a gyors válaszotokat!
-
válasz
Celithrandi
üzenetére
Hali!
Vezérlőpult/Megjelenés és személyes beállítások/Mappa beállításai
A többi meg a képen: [link]Fire.
-
polonic
félisten
válasz
Celithrandi
üzenetére
A mappabeállítások nézet fülön vedd ki a pipát a rendszerfájlok elrejtése elől és a rejtett fájlok mutatását is válaszd ki.
-
Celithrandi
addikt
még egy uccsó kérdés, hogy lehet beállítani hogy a rendszermappákat is lássam?
pl az appdat mappát sose találom. -
bobsys
veterán
válasz
labuwx
üzenetére
itt leirjak
a vbs sctiptet nem muszaj letolteni, mert a profile listnel latod a user nevet a profileimagepath tartalmazza (c\users\x) -
xtmod
senior tag
megnéztem. az eredmény 2/42, tehát valószínüleg vak riasztás. igaz ott van még a .bin, és a patchupdater. megnézem azokat is. kösz a linket. hasznos kis oldal.
üdv.
egyébként van antikeylogger 64 bites win 7-re?
-
xtmod
senior tag
válasz
Rambovits
üzenetére
szia.
ha már itt vagyok. nekem is van cod2-őm, én is minden fullon szoktam vele bohóckodni, már ha van időm.

nem tom, milyen neted van, de ha abból indulunk ki, hogy az jó, akkor nem árt egy alapos defrag, és bizony van olyan progi, aminek akkor is kell lapozófájl, ha fizikaiból is egy szekérderékkal van. esetleg ellenőrizd, hogy a megfelelő meghajtó van e telepítve a v. karihoz. nem mindíg a legújabb a legjobb. esetleg előfordulhat, hogy a vga beállítások nem jók ehez a gémhez. elég régi már.üdv.
-
xtmod
senior tag
szevasztok!
remélem valaki tud segíteni. valószínüleg jártasabbak vagytok ebben a dologban.
a kérdésem a következö: milyen progival lehet keyloggert törölni 64 bites win7-ről?
amiket találtam, az vagy nem működik, vagy nem is létezik. ( a link alatti tartalom, köszönő viszonyban sincs, a linkben álló szöveggel) a lányom metin2-vel játszik, és a kis2010, keyloggert lát benne, de nem egyértelmű, hogy blokkolja-e, mivel minden indításkor mutatja. (hivatalos, a metin oldaláról letöltött fájl, amit ha ezerszer húzunk le, akkor is fertőzött.) a rendszer friss, előbb lett telepítve a kis, mint a driverek.
ha tud, valaki segítsen. előre is köszi.üdv.
-
Rambovits
senior tag
Sziasztok!
Olyan problémám van, hogy Call of Duty 2 alatt win7-nél, ha felrakom a max fps-em 250-re elkezd laggolni a játék, felugrik a pingem 150 környékire. Ha visszaveszem az fps-t 125-re akkor meg olyan 50 körüli. XP alatt 125 és 250 fps-el is 30as a pingem. Havernál ugyanez volt, nekem win7 pro-m van, neki ultimate-je.
Ha valaki tapasztalt már hasonlót, és esetleg tudja, hogy mi okozhatja, akkor írja meg ide köszi előre is.Ja és régebben nem volt ilyen problémám, arra gondolok, hogy hátha valamilyen frissítésben van a bibi.
-
labuwx
tag
Sziasztok!
Meg tudnátok mondani, hogy hogyan tudom megváltoztatni egy konkrét felhasználó mappájának a nevét?
Pl.: C:\Users\x --> C:\Users\y
Arról már találtam leírást, hogy a Users mappát hogyan lehet áthelyezni máshova, de erről még nem. -
virkir
veterán
válasz
werszomjas
üzenetére
c:\Users\Felhasználónév\AppData\
Természetesen megjelenítve a rejtett fájlokat. -
Morden24
nagyúr
válasz
Morden24
üzenetére
Szóval még egyszer:
Users\[neved]\Appdata
Ehhez is be kell kapcsolnod a rejtett file-ok és mappák megjelenítését ofkorsz.
A Documents & Settings már Vista óta nem létezik. Ami van, azt nem tudod használni, csupán kompatibilitási okokból maradt meg: a valós adatok az Appdata-ban landolnak.
-
Morden24
nagyúr
válasz
werszomjas
üzenetére
Azt nem sok helyen.
Users/(név)/appada
-
g.gergo
senior tag
válasz
werszomjas
üzenetére
Pl. Total Commanderben kapcsold be a Látszik a rejtett/system fájl opciót.
-
werszomjas
addikt
A win7-ben hol találom a :
Documents and Settings\All Users\Application Data könyvtárat?

-
bobsys
veterán
válasz
sanzi89
üzenetére
itt nezz korul
van egy ilyen wifi driver problema techneten -
-
sanzi89
addikt
válasz
sfdrakex
üzenetére
Miután megszívtam a Turbo Memory driverével amit a gyártó oldaláról töltöttem le, így csak az Update-n keresztül töltök drivert. Gondolván ami már a Win Update-ra is kikerült azt csak mégnézte valaki a Microsoft-nál.
Szóval nem, nem kereste fel a gyártót (jelen esetben Intel, mivel az ASUS Vista óta nem frissített drivert) a legfrisebb driverért.
-
sanzi89
addikt
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
sanzi89
üzenetére
Ha bekapcsolod hogy ne induljon ujra hanem a hiba képernyőnél álljon meg élszaka is megáll és reggel látod. Vezérlőpult/rendszer/speciális rendszer beállítások/inditás helyreállításban van. Automatikus újra indulás elől pipát vedd ki. A kék képernyőn hibakódra guglizz rá.
-
sanzi89
addikt
válasz
Gorneck
üzenetére
Csak az a baj, hogy elég ritkán jön elő. Ezt úgy próbálom "sűrűsíteni", hogy éjszaka is be van kapcsolva a gép amikor természetesen nem látom mit ír ki, csak reggel szembesülök a ténnyel.
Most mindenféle memoria dump-ot meg gőzöm sincs, hogy még mit csinált a leállás előtt, mert nem csontrafagyás volt. Utólag azokból nem lehet infót szerezni?
-
sanzi89
addikt
válasz
sanzi89
üzenetére
Mivel lefagyott ezzel a vírusírtóval is újratettem a Win7-et.
Nem telepítettem fel SEMMIT! csak a fentebb említett Windows-os vírusírtót, azokat az Update-ket amik nem hardvert érintettek illetve egy Portable utorrent futott. Éjszaka megint fagyás történt. Most annyival változott a dolog, hogy kicsit inteligensebben kezelte le a dolgot, mert bedobott egy kékhalál képernyőt, és újraindította magát. Azonban az Eseménynaplóban ugyan az a hibakód szerepel.
Tegnap este szobatársam áthozta a laptopját és együtt néztünk YouTube videókat amikor bekékhalálozott neki a Win7. Sose csinálta neki, de most összeesett szegény és ugyan az a hibakód szerepelt neki is az Eseménynaplóban mint nekem. Ezek alapján szerintem nem egyedi eset, főleg, hogy már itt a fórumban mások is panaszkodtak erre.
-
Gorneck
legenda
Bár nem ide tartozik, de elérhető a magyar MSE [link].
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Morden24
üzenetére
Szerintem így helyes a mondat, illetve így kellett volna tagolnia, bár ebben nem vagyok biztos azért is kérdeztem rá:
"64bites okossagot felraktam, msn-re nem engedett belepni,le is toroltem.Mi lehet a hiba?
"Ha így szol a mondat akkor, sokan panaszkodtak msnre a napokban hogy nem tudnak belépni mindenféle OSről, nem a 64 bites W7 a hibás.
-
paprika
aktív tag
Tudna nekem valaki egy linket szúrni a megfelelő Win Xp mód letöltéséhez? Win 7 Ultimate 64 bit hez. köszi
-
Zin
őstag
64bites okossagot felraktam msn-re nem engedett belepni,le is toroltem.Mi lehet a hiba?

-
paprika
aktív tag
Heló. Hogyan tudom elindítani a Win7 Ulimate 64 Bit rendszeremen az Xp módot?? Feltelepítettem de erre utaló ikont meg semmit nem láttok.. Annyira nem vágom ezt a témát. Előre is köszi

-
04ahgy
nagyúr
Szerintetek van esélyem a win7 egy herélt változatát 2GB HDD-re telepítenem? Mennyire kellene kigyomlálni. egy minden csili-vili nélküli starter alatti dolog elegendő lenne. Net, USB támogatás legyen, meg hang, és csókolom.
HGyu
-
Roland06
aktív tag
Sziasztok!Help PLS!
A probléma a következő! Adott egy win7 és szerettem volna feltelepíteni egy játékot (cod4) és nem engedi!" A telepítési csomag nem nyitható meg. Ellenőrizze, hogy létezik-e a csomag, valamint, hogy van-e hozzáférése, illetve keresse meg a csomag szállítóját, és kérje meg, hogy ellenőrizze, hogy a csomag egy érvényes windows installer csomag-e. /CoD4MW.msi" -->hibával áll meg! A játék már fent volt csak leszedtem és most ujra szerettem volna installálni! Soha nem volt még gond a telepítésekor! Nem csináltam semmi mást csak a játékot "uninstall" és kész -majd újraindít és ujra telepíteném a megszokott módon és akkor EZ.......
Előre is köszönöm a segítséget!
-
matthew95
tag
Hogy tudom a kék képernyőt elővarázsolni? A progi megvan meg az ablak!
Minidumpot megnyitottam! -
matthew95
tag
18 perc és még mindig semmi! Nem tudom mitől lehetett!
-
matthew95
tag
válasz
Morden24
üzenetére
A a probléma, hogy nem a gép előtt ültem amikor 2x is újraindult így a kék képernyőt nem láttam csak amikor elindult a windows akkor írta ki, hogy a rendszerrel valami van rámentem és ott írta hogy blue screen stb.
Ilyet írt nekem is:
Problem signature:
Problem Event Name: BlueScreenAdditional information about the problem:
BCCode: 124
BCP1: 00000004
BCP2: 84A44024
BCP3: 00000000
BCP4: 00000000
OS Version: 6_1_7100
Service Pack: 0_0
Product: 256_1Files that help describe the problem:
C:\Windows\Minidump\070109-33883-01.dmp
C:\Users\passatgt\AppData\Local\Temp\WER-45115-0.sysdata.xmlEzt egy oldalról szedtem, de nekem is ilyet írt ki!
9 perce megy a stresszteszt és semmi probléma eddig! -
matthew95
tag
Helló! Megtudnátok mondani mi a probléma? Azt hozta ki a hiba, hogy bluescreen, megtudnátok mondani, hogy ez mitől van hogyan lehet megoldani? 1 órán belül 2x indult újra a gép:S Csak a torrent ment, rajta kívűl semmi!
-
pk2
tag
Úgy fest a cfosspeed legyalulása megoldotta az akadozást, de az új kapcsolat létrehozásánál a nem talál hálózati eszköz hibát viszont nem sikerül javítani. Ötlet?
Ez a hiba javítva, rájöttem mi volt a gond, viszont a cfosspeed jó lenne ha menne. Nincs valami ötlet miért akaszthatja a netet, mert még ha valami régi verzió lenne, de amit használtam az win7 kompatibilis.
-
negyedes
addikt
válasz
theniel
üzenetére
Juniusig raersz ugyan de marcius 1tol 2 orankent ujra fog indulni, fekete lesz a hatter es figyelmeztet, hogy le fog jarni(mikor letoltoted akkor benne volt ez is). Szoval lehet sporolni a boltira.

Hint:Ha az amazon.co.uk-rol rendeled olcsobban kijosz. Morden kollega is igy rendelte ha jol remlik. Lehet rapakolni magyar nyelvet, szoval nem kell megijedni.

-
theniel
aktív tag
Azt vágom, de hivatalosan március 1 ig működik? Arról volt szó anno, hogy júniusig lehet használni.
Az a bajom, ahogy nézem, újra fel kell raknom az összes programot is mivel újra kell telepíteni a rendszert. Amúgy ez egy RC verzió volt. Talán a boltiban már javítva vannak ennek a hibái.
Csak kicsit meglepett, mert nem foglalkoztam eddig vele annak tudatában, hogy júniusig ráérek, de akkor ezek szerint márciusig van csak időm. -
pk2
tag
válasz
Gorneck
üzenetére
NOD 32. Viszont most hogy kínomban már a cfosspeedet is uninstalláltam találtam egy olyan hibát, hogy a netre csak akkor tudok felmenni ha bekapcsolom az auto csatlakozást, ugyanis sehol máshol nincs ikonja. alul az állapotjelzőn azt írja nem állnak rendelkezésre kapcsolatok. Ha meg új kapcsolatot akarok létrehozni azt írja nincs hálózati eszköz. Na ez meg mi már, mikor alaplapon is van, meg van egy pluszhálókártya is benne.
UPD. A drivert kösz, ez tényleg frissebb.
-
theniel
aktív tag
Sziasztok!
Kaptam egy figyelmeztetést, hogy 12 nap múlva lejár a win7. Lehet ezen hosszabbítani vagy ennyi volt és meg kell venni a boltit?
-
Gorneck
legenda
Milyen víruskeresőt használsz?
-
Clemi
veterán
válasz
Moltix
üzenetére
Akinek ASUS P5KC alaplapja van és sikerült win7-et felraknia az kérem vegye fel velem a kapcsolatot priviben, mert én nem tudom kikapcsolni a gépemet.
Az eszközöknél, az IEE1394-es tulajdonságlapján az energiagazdálkodás fülön, engedélyezni kell, hogy az eszközt kikapcsolja rendszer, hogy energiát takarítson meg.
-
pk2
tag
Úgy fest rájöttem mikor van akadozás, ha a neten nagyobb adatfolyam jön akkor akadozik az egész. Mi a fenétől lehet ez, mivel lehet orvosolni a problémát?
-
Moltix
csendes tag
Hello mindenkinek!
Akinek ASUS P5KC alaplapja van és sikerült win7-et felraknia az kérem vegye fel velem a kapcsolatot priviben, mert én nem tudom kikapcsolni a gépemet.
Köszönöm. -
Dictator^
veterán
üdv.
két napja írtam, egy kékhalál ügyében.. le is szedtem, ezt a bluescreenview nevezetü programot, bár még mindig kérdéses, hogy miért kaptam a kékhalált.
ha valaki kibogozná http://dictator.uw.hu/bluescreen.jpg
illetve az utolsó előtti kékhalálból : driver irql not less or equal, értem mit akar, de minden autómatán van belőve.
igazából az utolsó kékhalálomra lennék kiváncsi.
kösz.
-
pk2
tag
válasz
sfdrakex
üzenetére
3 vinyó van a gépben, arra én is gondoltam ,hogy esetleg az kavarhat, hogy arra a vinyóra mentek amin a rendszer van csak másik partícióra, de aztán másik vinyóra mentve is ugyanez a gond. Lan drivert frissítettem. Ha a letöltést megálljtom egyből megjavul minden. Próbáltam a bitcometet is ugyanez a gond.
Na most megnéztem azt is ,hogy ha csak másolok lemezről lemezre, vagy akár saját magán nagy filet, milliónyiapró file-t akkos nincs semmi gond. Úgyhogy nem tudom mi lehet.
-
Roland06
aktív tag
Sziasztok!
A probléma a következő! Adott egy win7 és szerettem volna feltelepíteni egy játékot (cod4) és nem engedi!" A telepítési csomag nem nyitható meg. Ellenőrizze, hogy létezik-e a csomag, valamint, hogy van-e hozzáférése, illetve keresse meg a csomag szállítóját, és kérje meg, hogy ellenőrizze, hogy a csomag egy érvényes windows installer csomag-e. /CoD4MW.msi" -->hibával áll meg! A játék már fent volt csak leszedtem és most ujra szerettem volna installálni!
Előre is köszönöm a segítséget!
-
gabor85
őstag
válasz
LordDarkness
üzenetére
aztahéccentszarkalábát nékijje
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- TCL LCD és LED TV-k
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- SteamOS gyere már PC-re! Nem, még nem jött el az idő.
- Apple iPhone 17 - alap
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Indul a ChatGPT Health
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- PC Game Pass előfizetés
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (utolsó DARAB!)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- Lian Li SP850 SFX tápegység /850W Gold/Full moduláris/Fehér/Újszerű/Garancia/Számla/
- magyar billentyűzet - 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

"

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)