Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- iPhone topik
- Azonnali navigációs kérdések órája
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Aktív témák
-
Gorneck
legenda
válasz
Miller12
üzenetére
Nem a windows fejlesztők dolga javítani a drivert...te azt kapod tőlük amit az nv nekik küld...szal ne csodálkozz, ha ők nem reagálnak...nem nekik kell.
Milyen extra progik vannak telepítve? Milyen konfig ez pontosan? Másik táp másik vga-ra nincs lehetőség? Vagy esetleg felrakni másik OS-t? Legalább kiderülne mi a baj, mert így csak a találgatás megy...
-
misimagaki
aktív tag
Sziasztok!
Eddig RC (Ultimate) volt egy HP6730b notebookon. Most feltettem egy próbaverziós Profot, és nem tudom beállítani a wifi kapcsolatom. Az RC alatt tökéletesen működött.Megadtam neki minden adatot, kapcsolódik is a routerhez. A routerben is ott vannak a noti adatai. A win is azt mondja, hogy kapcsolódva, de nincs internet kapcsolat, mert Nem azonosított Nyilvános hálózatnak tekinti a hálózatom. Már több órája túrom a beállításokat, és nem tudom mit állítsak át, hogy menjen. A router egyébként rendben, hisz XP alól tudok netezni. Teljesen tanácstalan vagyok...
-
sanzi89
addikt
válasz
sfdrakex
üzenetére
Na, nekem is megfagyott újra tegnap este.
Semmi nem futott a gépen csak az uTorrent. Azokat a dolgokat amiket írtak megcsináltam pedig.
Most azt csináltam, hogy az ASUS Energiagazdálkodásos progijában a minimum processzor frekvenciát 5%-ról 35%-ra állítottam. Aztán hátha...
Nagy Win7 guruk, hol vagytok?

-
Miller12
csendes tag
válasz
pschio
üzenetére
Előszőr alapértelmezetre állítottam a biost aztán szórakoztam vele, de ugyan az!
Táp: FSP Everest 500W és igen rádugtam a +12V, amugy anélkül nem is megy ez a VGA.
Egyszerűen mindent próbáltam már, de semmi!
Valószínűnek tartom, hogy a driverrel lesz gond, hogy nem ismeri fel elsőre!
De volt egyszer egy felugró ablak még régebben, hogy driver hiba a VGA-nál és, hogy elküldöm-e a MS-nak! Na ennek már 3 hónapja, hogy elküldtem, de azóta se frissítette a Windows a VGA drivert!
Ugyhogy most kinlódok vele! Vagy mindig 2x indítom a gépet! -
hegege27
csendes tag
-
Miller12
csendes tag
Sziasztok!

HELP!!!Adott a Windows 7 (x64) Proffessional és egy Palit Nv.GTX260-as VGA.
(már próbáltam több verzióval is, de semmi)
Az a problémám, hogy mikor bekapcsolom a gépem, nem ismeri fel a VGA-t
(netezni lehet vele, de már játszani nem)
De ha leállítom és rögtön újraindítom a gépet akkor már rögtön felismeri, hogy ez egy GTX260-as és megy minden!
Már próbáltam több Drivert feltenni, most a legfrissebb van fent, de semmi változás!
Biosszal is kisérleteztem, de semmi!
Valakinek van ötlete, hogy miért csinálja ezt, esetleg hasonló probléma valakinek, megoldás? -
-
hegege27
csendes tag
Sziasztok!
Olyan problémával fordulok, hozzátok, hogy egy régebbi laptopra tettem fel a w7-et. Ezzel nem is volt gond csak a laptopban Intel 2200 BG wlan van amit sehogy se tudom rávenni, hogy bekapcsoljon, és működjön rajta a wifi. Előtte a gépen XP volt azon hiba nélkül működött. Nem tudom fontos e a laptop egy Prestigio nobile 157.
Hogy tudom működésre bírni????
Előre is köszönöm a segítséget

-
Gorneck
legenda
válasz
Stalker-2572
üzenetére
Tedd fel ezt és a gyár tűzfallal ellesznek...
Védett módba ie8 mellett (uac kell hozzá) okos netezéssel sok szar nem jön be...2-3 hetente esetleg futtass asquaredet, malwarebytes antimalware-t... -
ZCoyote
őstag
válasz
Stalker-2572
üzenetére
Korlátozott fiókból és ésszel való használattal nem feltétlenül kellenek ezek de jobb a békesség alapon egy ingyenes vírusírtó és egy néha lefuttatott spyware kereső nem árthat.
Ja és kapcsold be a windows defendert és az uac-ot told fel max-ra. -
Stalker-2572
veterán
Tegyek fel vmi vírusírtót, vagy van elég biztonságos a rendszer? Spybot mennyen?
-
ZCoyote
őstag
válasz
Stalker-2572
üzenetére
Jobb gomb a Számítogépen>kezelés>lemezkezelés, ott látni fogod a formázatlan területet.
-
Stalker-2572
veterán
Feltettem a win7-et a gépre, és installnál kérdezte, hogy hova rakja. Csináltam neki egy partritiont (38GB), fel is települt, de a maradékot nem formázta meg és nem is látom win alatt mint meghajtó. Hogy formázzam meg?

Kösszee -
ZCoyote
őstag
Szeretném a HP 6710s laptopomon Win 7 64bit Ultimate-en a proci órajelét a minimálisra beállítani mert energiatakarékos üzemmódra állítva is hangos a hűtőventi. Hogyan tudnám ezt megtenni?
Linux alatt be lehet állítani fix 800 MHz-re. Ez nem flame csak tény. -
Gorneck
legenda
válasz
Pubszon
üzenetére
Biztos realtek van rajta? Vagy nem p5k-d van?
-
pzstm
titán
válasz
sfdrakex
üzenetére
otthon édesanyáméknál most volt két éves épp a vista (vagy picit több...nem tudom pontosan már). Nem volt szétbarmolva, emailezésre, webkamerázásra, netezésre, zenére használták. SP2-ig volt frissítve. Hibátlanul működött, semmivel soha nem volt bajuk....biztos nekem egyedi verziót raktak össze

Hétvégén újítottam be Windows7-re, és minden vajsimán ment.

-
pzstm
titán
válasz
Gorneck
üzenetére
gondolod, hogy egy sima Vista-imádattal menő vagy? majd ha fizetett MS provokátornak titulálnak egy cikkben akkor lehet csak velem felvenni a versenyt

Amúgy ez a sok "szétszedett" verzió is arra jó, hogy bizonygassa a sok nagyokos, hogy MS nem ért ehhez....(aztán persze mindig kiderül hogy mégis csak ért hozzá...de legalább a csodaverziók készítőinek nőtt az e-penisze
) -
sfdrakex
nagyúr
válasz
Gorneck
üzenetére
Szétszedni nem szoktam az OS eket éppen ezért Vistával se volt bajom nekem is nem értettem mások mért szidták, bár a se7en azért jobbnak tünik. Ubuntut épp csak netezésre asználtam laptopon ami javításra volt nálam, nem rossz az se tényleg. Intézőt nem tudom meg szokni, 90 óta Norton Commandereztem, utána windows majd total commander.
-
Gorneck
legenda
válasz
sfdrakex
üzenetére
Hááát 7esen ugyan nem, de Vistát "szédszedtem" dbokra...de értelme semmi se volt...jó volt az úgy ahogy van...a divatfikázókkal meg nem foglalkoztam már akkor sem...imádtam azt az OS-t is...ahogy szeretem az ubuntut is...
Sőt...ma elkezdtem intézővel dolgozni...hmmm...hááát nem lassabb, mint egy TC...csináltam pár könyvtárat és már lehet is dolgozni vele...
-
negyedes
addikt
A cleartype nincs engedejezve a winbe?
-
Laslow
senior tag
válasz
negyedes
üzenetére
Fehér pixel az asztal bal felső sarkában téma:
A drivert az ati.amd.com-ról töltöttem, a 4600-as szériához ezt dobta legfrissebbnek. Eszközkezelő szerint a driver dátuma 2009.12.11. (v8.690.0.0), a driver frissítés gombra azt mondja, hogy naprakész. Külön catalystet nem telepítettem, csak egy 30MB-os fájlt: 10-1_vista32_win7_32_dd.exe. Előtte meg soha semmilyen videokártya drivert nem raktam fel, csak az alap Win7-es driverrel ment.
Az biztos hogy nem pixelhiba, mert ha bármit fölé viszek, már nem fehér. Nem is a háttérkép sérült meg, mert ha a tálcát átmozgatom alulról bal oldalra vagy felülre, a kis fehér pixel is odébb ugrik, hogy a tényleges asztal bal felső sarkában legyen.
A Comodo IS és a SUPERAntySpyware szerint kártevőmentes a gépem.
Segíthet, ha rakok fel Catalystet is? (Ha lehet szeretném elkerülni hogy újabb lényegében felesleges, de a rendszert lassító programokat telepítsek...) Egyéb ötlet?
-
bajbal
tag
Sajnos megint volt egy fagyásom! Kicsit most vártam a reset-tel de nem történt semmi.

-
pzstm
titán
válasz
Gorneck
üzenetére
há' most olyan izé vagy...nyilván ez egy professional, a deep blue pedig a Win7 Prof dobozának kék színére utal

(Amúgy átnyálaztam a listát egy 15 perce, csak eddig fetrengtem a röhögéstől...most sikerül feltápászkodnom
)Tweaks:
MSN settingsAzigazi tuning

Anyám borogass
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
TazLeacher
üzenetére
Ha nyomsz egy frissitést, vagy ikonok rendezése név szerintet akkor se kerülnek elő?
-
Killing
addikt
Sziasztok!
Én szeretném a monitort 1280x1024-es képernyő felbontásban használni, a gép többi használója pedig az 1024x768-as felbontást preferálja. Ha átállítom a felbontást akkor az összes többi fiók ezt használja. Hogy lehetne úgy beállítani hogy csak az én fiókomban legyen 1280x1024? -
Gorneck
legenda
Windows 7 DeepBlue x86

-
válasz
TazLeacher
üzenetére
Akkor valamit a biosban keress, vagy a programjaid között van olyan, ami nem tetszik neki.
Ha régi a biosod, egy frissítést én rátennék azért. -
sfdrakex
nagyúr
válasz
McKane
üzenetére
Újan kapsz annyiért egy ati 4350 est 512 rammal pci-e-s foglalatba valót, el megy rajta a legtöbb új játék is persze nem brutálisan gyorsan de elmennek. Régebbiek viszont simán mennek rajta. Adatlapodon töltsd ki milyen a géped, az jól jönne egyébként most is, meg később is ha kérsz segítséget.
-
McKane
senior tag
tudom nem teljesen ide tartozik,de....
segítségetekre lenne szükségem..
kellene egy videókártya olyan max. 10.000ft-ig..
minél jobb lenne,1-2 éves játékokra lenne használva. ati,nvidia,mindegy.. windows 7 alatt menne.köszi előre is
-
crazyec3
csendes tag
Üdvözletem.
Akadt 1 apró problémám amit immáron vagy 1 hónapja nem sikerült megoldani sehogy se, így végső reményeim Ti vagytok. Rá is térnék a lényegre.
64-bites Win7-et használok, egy ideig szépen is ment minden, majd kb 1 hónapja jelentkezett először a probléma: minden fut rendesen, majd egyszercsak el kezd közel 100%on pörögni a proci és gyakorlatilag lefagy minden kb 2-3percre. Utána rendesen megy minden míg el nem telik egy kis idő(mondjuk 1óra), amikor újra ezt csinálja...
Megnéztem task managerben mégis mi lehet ez ami ennyi erőforrást használ, majd sajnos azzal találtam magam szemben, hogy teljesen mind1 mit futtatok ( böngésző, video player, játék) mindig az adott program használ 95-100%ot.
Következő lépés: jó legyen vírus. Mindenféle csoda programot, egyik sem talált semmit. Rendben. Format C. Friss windows, új remények. Fail. A probléma még mindig fenn áll.
3. lépés: Úgyis tervben volt egy nagyobb upgrade, így megsürgettem az alkatrészek cseréjét. Új proci, semmi. Új alaplap, semmi, Új VGA+táp, semmi. Kezdek picit fusztrált lenni(természetesen összepasszol minden alkatrész nem csak vaktában vásárolgattam). Driverek is up-to-date-k.
4. kör: Jó biztos a 64-bit windows rossz, legyen 32bit. Nem nyert.
Most jelenleg itt tartok, minden ötletem elfogyott és Ti vagytok az utolsó reményeim
Remélem sikerül valami megoldást találnunk.Előre is köszönöm:
Kovács Krisztián -
baloghlorand
csendes tag
válasz
sfdrakex
üzenetére
Sziasztok,
sikerült megoldani a dolgot! Frissítettem a legújabb Biosra, majd rádugtam a videokártyára hdmi-n keresztül a HDTV-t és amikor eljutott odáig amikor ki szokott halni, simán átdobta a képet a tvre és ott már folytatta. Miután így feltelepült winfosban simán átállítottam a monitort elsődleges kijelzőnek és kész azóta simán működik! Köszönöm a segítségeteket!Üdv.: Loránd
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
TazLeacher
üzenetére
Az se lehet hogy kikapcsolódik az ikonok megjelenítése? Rendszer buherálót nem futtattál?
-
sanzi89
addikt
válasz
sfdrakex
üzenetére
Találtam pár tippet neten, csak nem igazán értem mindet.
1. The first thing a did was to disable sleep mode
2. I disabled putting the USB in sleep mode. (I could not get computer to turn on due to no Keyboard or Mouse being active, both USB)
3. And like mrBarry said above I increased the hibernation file sizeHogyan tudom kikapcsolni a sleep módot?
-
sanzi89
addikt
válasz
sfdrakex
üzenetére
Hát, ez egy ASUS M51VA noti. CPU P8600: 30-40fok. GPU HD3650: 50-60fok. HDD WD320GB 30-40fok.
A memóriát Memtest-tel vizsgáltam, futott vagy fél napig, hibát nem adott. Gépet szétszedni nem tudok gari miatt, éppen ezért a rammal se tudok variálni.
u.i.: Hőfokok persze Windows-ra vonatkozna, de mind a kétszer így is fagyott le. Játék alatt természetesen magasabbak, de már fél éve nem játszottam semmivel.
-
sanzi89
addikt
Üdv.
Már másodjára fagyott csontra a Win7 2 hét alatt. Semmi ötletem nincs - mem vizsgálat volt, hdd vizsgálat volt - mindennapi dolgok használata közen fagy le.
Próbáltam nézegetni az Eseménynaplót, de érdemi infót nem tudtam belőle kiszedni. Valakinek ötlet, esetleg, hogy konkrétan mit kell néznem az eseménynaplóban?
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
TazLeacher
üzenetére
Nem lehet hogy a felbontás váltás miatt esetleg? Nincs tv a gépre dugva?
-
localhost
Közösségépítő
válasz
localhost
üzenetére
Milyen ötletetek lenne erre? Az eseménynaplóból én nem találok értelmezhető dolgot.
esetleírás -
TazLeacher
nagyúr
Érdekes dolog történt velem eddig már 2x is. Kiléptem egy játékból és az asztalon kint lévő 10 parancsikonból 4 darab maradt....ugyan az a 4 maradt mind a 2x. MItől tűnhetett el a többi? A startmenüben benne maradt, de az asztalról lerántotta. Nem volt a Lomtár-ba se...

Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Tőzsde és gazdaság
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Képregény topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- 3D nyomtatás
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4243, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- Full Prémium! Gamer PC-Számítógép!Rog Maximus XII! I9 10850K / RTX 3080 Suprim / 32GB DDR4 / 2TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Az a progi csak XP-n működött.
De legalább működik.

"
)