Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Titan 2 Elite néven érkezik egy újabb BlackBerry-szerű Unihertz
- Lesz is reklám a Nothing telefonjainak zárképernyőjén, meg nem is
- Apple Watch
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok! Próbáltam keresni bluetooth szóval, de nem találtam semmi infóz azzal kapcsolatban, hogy vajon 2 gép között bluetooth-on át lehet-e lőni az internetet valahogy? Tudom, hogy a bluetooth 2.0 interfész miatt erősen korlátozott lenne a sebesség, de azért ki szeretném próbálni, ha lehetséges.
Az asztali gépemről szeretném átlőni laptopra a netet, de nem tudom, hogyan kezdjek neki. Odáig rendben van, hogy a két gép látja egymást, párosítás oké, illetve tudnak egymáshoz kapcsolódni, de innen elakadok, nem tudom, hogyan próbálkozzak tovább. A bluetooth szolgáltatásokban nem is jelenik meg semmi lehetőség, mint például egy telefonnál kapásból 4-5 féle szolgáltatás. Mindkét gépen w7 van, az asztalin Ultimate x64 a lapin Home Premium x86.
Aktív témák
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Próba
- Háztartási gépek
- Gumi és felni topik
- Asztrofotózás
- LEGO klub
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI GF63 Thin 10SC Gamer - i5 10500H 16GB DDR4 1TB SSD GTX 1650 4GB Max-Q W11
- Apple iPhone 14 Pro max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest