Hirdetés
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 17 - alap
- Android szakmai topik
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Felújított okostelefonokat kínál a Rejoy
Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok! Próbáltam keresni bluetooth szóval, de nem találtam semmi infóz azzal kapcsolatban, hogy vajon 2 gép között bluetooth-on át lehet-e lőni az internetet valahogy? Tudom, hogy a bluetooth 2.0 interfész miatt erősen korlátozott lenne a sebesség, de azért ki szeretném próbálni, ha lehetséges.
Az asztali gépemről szeretném átlőni laptopra a netet, de nem tudom, hogyan kezdjek neki. Odáig rendben van, hogy a két gép látja egymást, párosítás oké, illetve tudnak egymáshoz kapcsolódni, de innen elakadok, nem tudom, hogyan próbálkozzak tovább. A bluetooth szolgáltatásokban nem is jelenik meg semmi lehetőség, mint például egy telefonnál kapásból 4-5 féle szolgáltatás. Mindkét gépen w7 van, az asztalin Ultimate x64 a lapin Home Premium x86.
Aktív témák
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android játékok topikja
- AliExpress tapasztalatok
- PlayStation 5
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- LEGO klub
- Először beszélt bővebben az új Xbox konzolról a Microsoft
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- PC Game Pass előfizetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ZALMAN Z10 PLUS Seasonic 750W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4306, 100 AKKSI
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- HP EliteDesk 800 G3 (USDT), i5-6500T, 8GB DDR4,128GB SSD,WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest