Hirdetés
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magisk
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Mobil flották
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok! Próbáltam keresni bluetooth szóval, de nem találtam semmi infóz azzal kapcsolatban, hogy vajon 2 gép között bluetooth-on át lehet-e lőni az internetet valahogy? Tudom, hogy a bluetooth 2.0 interfész miatt erősen korlátozott lenne a sebesség, de azért ki szeretném próbálni, ha lehetséges.
Az asztali gépemről szeretném átlőni laptopra a netet, de nem tudom, hogyan kezdjek neki. Odáig rendben van, hogy a két gép látja egymást, párosítás oké, illetve tudnak egymáshoz kapcsolódni, de innen elakadok, nem tudom, hogyan próbálkozzak tovább. A bluetooth szolgáltatásokban nem is jelenik meg semmi lehetőség, mint például egy telefonnál kapásból 4-5 féle szolgáltatás. Mindkét gépen w7 van, az asztalin Ultimate x64 a lapin Home Premium x86.
Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung kuponkunyeráló
- Új termékkel és áremeléssel reagál a memóriahiányra a Raspberry Pi
- Bestbuy játékok
- Eredeti játékok OFF topik
- Arena Breakout: Infinite
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- Keresünk iPhone 16/16 Plus/16e/16 Pro/16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Lenovo X1 Tablet Gen3 Intel i5 8350U Refurbished - Garancia
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 4GB W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest