Hirdetés
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bluetooth hangszórót készít a HMD
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Aktív témák
-
Eagl3
veterán
válasz
sfdrakex
üzenetére
De piszkáltam, letoltam legalulra, hogy soha nem kérek értesítést, de ezt még korábban, akkor nem volt gond...
uTorrentel egy másik meghajtóra töltök, az új letöltések helye és a fájlok mozgatása is a másik meghajtón lévő mappára van állítva.
A users mappában meg a tartalom indexelés van engedélyezve meg írásvédetté van téve... a biztonságnál meg a "mindenki" van beállítva ha jól értelmezem.
-
kozmi55
tag
Van egy program Xp-hez, amit úgy hivnak, hogy tweakUI. Én csak az ún. X-mouse funkció használtam benne. Kéne nekem egy hasonló program win7-hez, amiben benne van ez az X-mouse.
A kisegítő lehetőségeknél be lehet állitani, de ott csak 1mp után ugrik át arra az ablakra, amelyikre viszem a kurzort. Úgy kéne megoldani, hogy azonnal átugorjon.
-
zetecR
addikt
Sziasztok!
Két prolémám van a 7-tel:
1. Tiszta telepítés után (7600 RTM) 2-3 nappal IE böngészés közben egyszercsak kírja, hogy az IE hibát észlel, leáll, stb. Leokézom és látszólag minden megy tovább, viszont van, hogy rögtön az első, van, hogy a 20. új ablak, vagy új fül nyílása esetén lefagy.
Kinyomom, újraindul, ott folytatja ahol abbahagyta, majd újabb leállás,stb.
Az asztali 7100 build is ezt csinálja és a noti friss 7600-osa is.
Chrome, Opera működik rendesen és ami a legérdekesebb, hogy InPrivate módan egyáltalán nem csinálja az IE.
Mi lehet a gond?2. Az asztali (elég régi 7100) újabban a Sleepre nem áll le, csak kirak a bejelentező képre, csak Shut Downnal tudom kikapcsolni. Gondolom valami energia-menedzsmentes probléma lehet, de nem igazán tudom, hogy mit nézzek meg.
Előre is köszi.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Megpróbáltam, úgy sem jó.
Mármint amit javaslott a súgó, arra a dologra közölte, hogy már telepítve van, nem a frissítésre, nha mindegy, nem rágódok rajta, elrejtem azt kész...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Morden24
üzenetére
Sanszos...

Most még azt próbálom, amit a sugó ír, bár abból meg csak RC-hez van, amit ott ajánl, hogy töltsek le, szal, max marad az h elrejtem a frissítést rajta azt kész, ha nem megy fel...
Közölte, hogy ez már telepítve van, nah mindegy, akkor elrejtem a frissítést aztán kész.. :\ Köszi a helpet.
-
Morden24
nagyúr
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Nem hinném, hogy a WU-val van baja, ha más frissül azon keresztül & az ominózus frissítés kézzel sem megy fel a rendszerére.
Feltételezem, hogy konkrétan az adott hibajavítással van görcse. -
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
Morden24
nagyúr
válasz
hackeeeee
üzenetére
Nekem felment WU-ról, de próbáld meg ezt (64-bites).
hackeeeee: Itt a 32 bites.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Sziasztok !
Az lenne a nagy kérdésem, hogy valaki találkozott e olyan hibával, hogy a KB975560-as frissítés nem hajlandó települni?
Már a letöltésnél megakad 800B0100-as hibával...
-
Morden24
nagyúr
válasz
Biriboyka
üzenetére
Gondolom az kizárható, hogy rossz az XP telepítőlemeze.
Ebben az esetben pl. törölhetnéd a partíciót, és újra létrehozhatnád (természetesen az XP telepítőjével).Másik opció (egyáltalán hol dob BSOD-ot a telepítő), hogy ahci-ról átállítod ide-re a meghajtóidat (vagy megfelelő XP-s drivert dobsz alá).
Amúgy sokat segítene az a bizonyos számsor.
Mellesleg miért cseréled le a Win7-et?
Ha eredetileg Win7-el jött a noti, és te most rá akarod erőltetni az XP-t, akkor lehet egyszerűen arról van szó, hogy valamilyen hardverelemet, pl. chipset vagy akármi nem tud kezelni az XP.(#12966) bobsys

-
Biriboyka
senior tag
A notimra rá akarom telepíteni a winxp-t win7 helyett, de nem engedi, kék halállal kifagy az egész telepítés közbe. Szerintetek?
-
pincehely
addikt
-
kozmi55
tag
Van egy program Xp-hez, amit úgy hivnak, hogy tweakUI. Én csak az ún. X-mouse funkció használtam benne. Kéne nekem egy hasonló program win7-hez, amiben benne van ez az X-mouse.
A kisegítő lehetőségeknél be lehet állitani, de ott csak 1mp után ugrik át arra az ablakra, amelyikre viszem a kurzort. Úgy kéne megoldani, hogy azonnal átugorjon.
-
peti800
tag
Helo, röviden annyi volna a kérdésem, hogy haveromnak csupán 1gb-ramja van a gépben, és el futna e esetleg neki a win7?
-
Vagtam
tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Nem baj tudom, hogy lélekben velem voltál

-
Eagl3
veterán
Heló!
Valamit sikeresen elállítottam...
Ha megnyitom a Firefoxot, ezt írja ki:
Nem sikerült az alkalmazás biztonsági részét inicializálni. A legvalószínűbb ok az lehet, hogy gondok vannak az Ön fájljaival a beállítási könyvtárában. Ellenőrizze, hogy nincsen írási/olvasási korlátozás a könyvtáron és van-e elég hely a merevlemezén. Tanácsos kilépni az alkalmazásból a hiba elhárításakor. Amennyiben nem lép ki, helytelen működést tapasztalhat a biztonsági képességek használata során.Ha az uTorrentet bezárom, akkor pedig ezt: Hiba a folytató állomány mentése közben. Némi adat elveszhetett. Lehet, hogy másik program használlja az állományt, vagy a lemez megtelt. Hozza helyre........
És törli is a nem befelyezett letöltéseket a listából.
Láthatóvá és hozzáférhetővé kellett tennem egy programhoz a C:\Felhasználók\User\AppData mappát, lehet, hogy itt állítottam el valamit.
Tudnátok segíteni? -
válasz
< CyberBob >
üzenetére
32 bitesen nekem sincs vele bajom. Csak 64 bitesen nem tetszett neki valami...
Ez van. Így jártam.
-
Tosee
őstag
Saját tulajdonba vétellel próbálkoztál?
Nálam is van ilyesmi tulajdonos, de az amiatt lehet, mert az adat partíción lévő mappákat még a másik OS hozta létre! De ettől függetlenül ha saját tulajdonba veszed, akkor utána azt csinálsz vele amit akarsz elméletileg!jobb katt a mappára -> tulajdonságok -> biztonság fül -> speciális -> tulajdonos tül -> szerkesztés
válaszd ki a kívánt tulajdonost, majd pipáld be ezt:
Tulajdonos cseréje az altárolókon és az objektumokon is! -
szki
őstag
válasz
virkir
üzenetére
Nem műkszik semmilyen módon, mert nem enged teljes hozzáférést magamnak azutátn s, hogy tulajdonosa vagyok a könyvtárnak. takeown és icacls parancsokkal se jött össze a kívánt jogosultság.
Van egy DOS boot pendrive-om. Megpróbálok erről bootolni és törölni a <>#&@#>{@<<>#&&#< könyvtárakat
(szétcsesz az ideg a Windows hülyesége miatt) -
Prego
senior tag
lenne nekem egy Java-ban írt progim, ami Log-olja egy másik progi működését. A Logger.jar-t viszont hiába indítom el, nem látja a másik progit.
Hogy lehetne beállítani hogy Rendszergazdaként fusson? Persze Tulajdonságok/Kompatibilitás fül nincs -
szki
őstag
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
spartan1
üzenetére
Azért minden fullra téve AA és AF is megtudja fogni a géped régebbi játékoknál is. bioshockból ne mtudom az egyet vagy a kettőt futtatod de a procid sztem nem túl bika a gépedhez képest főleg. Szóval az ok ha ment pár órája azóta mit csináltál? Esetleg egy sima újra inditás? Ha megy torrent lődd ki.
-
-
-
szki
őstag
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Killing
üzenetére
Home Premium is elmenne, kikapcsolt Aeroval. De akkor meg elég a Home Basic is. Különbségek.
-
ne_nezze
aktív tag
-
Juli2003
csendes tag
Sziasztok.
Hogyan lehet azt megcsinálni, hogy most van egy win7, és egy vista particióm, de a vistát le szeretném gyalulni, és feltenni egy xp-t. Nem fog a win7 kiabálni az indításkor? Mert most feladja az oprendszer választót, de ugye ez megváltozik majd.
Segítségeteket köszönöm. -
Killing
addikt
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Ekkora különbségek vannak a különböző verziók között? És hogy menne rajta, mert azért jó lenne ha egy youtube videó nem jelentene neki gondot a hetes miatt.
-
pzstm
titán
válasz
katt777
üzenetére
nem kevés dokumentáció áll WAIK esetén rendelkezésedre:
Windows Automated Installation Kit for Windows 7 documentation (October 2009 Update) -
-
-
-
Killing
addikt
Hello!
Ezen a netbookon hogy szerpelne egy 32 bites windows 7? Igaz, azt írják hogy windows 7 kompatibilis, de én egy kicsit karcsúnak találom.
Nagyon off, de a garancia ugrik ha új rendszert tolok rá? -
spartan1
aktív tag
Ja mig el nem felejtem,ha netezek és nyitom az oldalakat akkor a hangszóróból fura ciccegő hang jön

-
spartan1
aktív tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
A gears of war-nál ha indul a game akkor pár másodperc és kilép.A bioshok-nál megy a játék de csak a menü-ben van hang.A vga drivert is frissitettem ma és szerintem a dx10 is frissült vele!/remélem
/Egyedül a call of juarez 2 megy hibátlanul 
-
spartan1
aktív tag
Sziasztok!Újból segitségeteket kérném!!Mókázik a win7 velem.Kilép a játékból különböző hibaüzenetekkel,vagy ha nem akkor nincs hang a játék alatt!Eredeti játékok igy nem herélt darabok!Ha valaki tud ebben nekem segiteni azt nagyon megköszönöm.Driverek a legfrisebbek igy ez a része szerintem nem lehet a probléma forrása.
-
Morden24
nagyúr
válasz
katt777
üzenetére
Itt van a link a Windows 7 AIK-hoz.
Ahogy kolléga is mondta előttem, ez nem ilyen amatőrség, mint az xLite progik.
-
pzstm
titán
válasz
WonderCSabo
üzenetére
nem épp nLite vagy vLite szintű a dolog...de hála istennek ilyen kifestőkönyv szintű progi (még) nincs hozzá

-
katt777
félisten
Mivel lehet a W7 telepítőt szerkeszteni? Vmi nLite-hoz vagy vLite-hoz hasonló cuccra gondolok. Kereső nem segített.
-
Vagtam
tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
-
2 ingyenes változattal is megjátszotta ugyan ezt nálam a nod és erkó, végleges win 7-en. Mindkettőnél fagyott, a és telepítés után feldobtam az ESS-t (nem tört verzió volt) majd net és vége is volt... Letöröltem, megint ment a net és működött...
Ebből állapítottam meg....
Akkor örüljetek, hogy nálatok működik, nálam nem ment egyáltalán. -
Csabee.
nagyúr
Miért van az hogy ha a gépem megy, kb 2-3 órát úgy hogy nem nyúlok hozzá, a képernyő ugye kikapcsol, mert bevan állítva, viszont a tálca ELTŰNIK! Tapasztaltatok már ilyet? Miért van ez? Tök idegesítő..
Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Óra topik
- Sorozatok
- LEGO klub
- AliExpress tapasztalatok
- Jöjjön ami KIMARADT... 😅 — 2025 REEL
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Razer Blade 17" i7-12800H / 32GB / 1TB / RTX 3080 Ti 16GB / 4K 120Hz
- Új, Aktiválatlan iPhone 16 Pro (256 GB) (rendelhető)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok -30%
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)

A feladatkezelő szerint a procim alaphelyzetben 5% terhelve 70%.Memória is majd ugyan ez.