Hirdetés
- Elképesztő robotok, kutyatelefon, Waymo, kártya méretű tracker... CES
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Crackberry Kevin telefonja, óriási Dreame stand autóval a közepén - CES
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- CES 2026: Új összehajtható 3 az 1-ben töltő az Ankertől
- Azonnali mobilos kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Aktív témák
-
negyedes
addikt
válasz
lacika8006
üzenetére
erdeti telepitot hasznalj es ne legyen tuningolva a gep mikor telepited a wint.
#13599 akkor szed le az enterprize verziot az ms oldalarol, azt lehet hasznalni ingyenesen 30 napig es nem ganyolt izekkel probalkozz.
-
lacika8006
tag
mert csak ki akarom próbálni, és nem veszem meg azért 60.000-ért....
30 napig szerintem ingyenes, és eldöntöm, hogy kell e...
-
válasz
lacika8006
üzenetére
Akkor azt a lemezt törd ketté.
-
Psychonaut
veterán
válasz
lacika8006
üzenetére
Akkor azért.
SZERK: a gyári Win 7-ben mi nem jó?
-
lacika8006
tag
moddingolt, win7 ultimate 64bit
-
válasz
lacika8006
üzenetére
Milyen Win 7? Moddingolt, vagy eredeti?
-
lacika8006
tag
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni telepítéssel kapcsolatban.
Valamiért nem akar fektelepülni a Win 7. A vége előtt mindig megszakad. Betölti az elején a telepítési fájlokat, kiválasztom, hogy hova akarom telepíteni, majd dolgozik magának...
Eljön a az újra indulás ideje, amivel nincs is baj.
Ujraindulás után jön a (setup is upgradind.....), de már ezt nem csinálja csak 5 másodpercig. Újraindul....Ezt követően megkérdezi hogy milyen módban szeretném indítani a gépet. Kiválasztom, hogy normál módban, aztán bejön a: setup is upgradind..... és 5 másod perc után újra indul a gép és kezdődik előröl.
Memória hibám nincs, lefutattam teszteket is. A Vista ultimate 64 bit, és az Xp is feltelepül hiba nélkül elsőre. Formáztam már a hdd-t gyorsan - lassan, particiót töröltem, kb 4 lemezzel is próbáltam telepíteni, de semmi....
A processzort 3 Ghz-re húzva sem sikerült, persze alapból is vinnie kellene...
Konfigom:
proci: Core2duo E6600 2,4 Ghz
lap: Gigabyte EP43-UD3L
mem: 2×2 Gb Geil DDR II 1066 mhz
vga: Gigabyte Nvidia 8600Gt silent 256Mb pci-e
hdd: Hitachi 500 Gb Sata ---> / 120 rendszer, 350 adat / -
negyedes
addikt
válasz
konfar.dani
üzenetére
Ne elege warez mar.........vegyel oemet vagy retailt es nem lesz ilyen gond.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
konfar.dani
üzenetére
Eredeti?

-
polonic
félisten
válasz
konfar.dani
üzenetére
Ajánlom elolvasásra az alapelveket, amit a regisztrációnál kipipáltál.
-
konfar.dani
aktív tag
Feltettem a Windows 7-et, de megadtam egy termékkulcsot.
A telepítésnél elfogadta, viszont amikor aktiválnál a Windows-ban, akkor nem tetszik neki, hogy erre a gépre nem telepíthatő, azt írja ki.
Próbáltam egy aktivátorral, de nem aktiválta, ugyanúgy azt írta ki, hogy 3 nap maradt az automatikus aktiválásig.Hogyan tudom törölni a telepítés végén beírt kódot, hogy ne azzal akarjon aktiválni, hanem tudjam aktivátorral?
Köszi előre is.

-
hackeeeee
Jómunkásember
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
pete_21
üzenetére
Az tud komplett meghajtót is eljreteni?
@Vasinger: Az szép..
Nekem ugye az MSDNAA-s jött néha a hülyeségeivel, hogy nem eredeti a rendszer. De csak akkor szól, ha olyan kedve van. Mostanában nem jött elő..
Barhezz-nek volt olyan, hogy kilőtte az aktiválást, javaslom, hogy telefon, aktiválással kapcsolatos kérdések, aztán majd ott megmondják a frankót. -
petrusz82
aktív tag
válasz
Neil Watts
üzenetére
Csak ez az egyfajta BSOD szokott előfordulni mindig, amit képet kiraktam. Egy másik még van a listában, de azt tudom miért volt. Nvidiám van, de azt nem windows update-en keresztül frissítem. A legújabb driver van fent.
-
Vasinger!
nagyúr
-
ricsy888
senior tag
válasz
Morden24
üzenetére
+SzalaiG
Újratettem a rendszert most sem jó. Rájöttem az miatt lehet, hogy először véletlenül a programok meghajtóra akarta telepíteni csak azt megszakítottam.
Most indulásnál kijön egy kis ablak, hogy válasszak melyik op rendszert akarom elinítani.
Ha rányomok a win 7-re akkor ugye nem látja a másik meghajtót mivel úgy látja, h azon egy másik rendszer van.
Lehet még valamit kezdeni, hogy ne vesszenek el az adataim? Vagy ha azoknak már úgy is mindegy legalább hogy tudom azt leformázni, hogy lássa? -
pete_21
addikt
Bezártam a telepítőt, letöröltem a drivert, újraindítottam, letöröltem a többi részét is, aztán a Win felrakott magától egyet, aztán restart. Aztán még egy PhysX fentvolt, de azzal nem foglalkoztam. Így már faszán felment a legújabb illesztő!!
Köszi szépen a segítséget!
-
hackeeeee
Jómunkásember
Kérdés, lehet-e valahogy úgy kivenni meghajtó betűjelet, hogy pl. total commander-ben sem látszódjon, de használja a win?
Lényegében arról lenne szó, hogy a lapozófájlt külön meghajtóra raktam, és úgy elkéne tünteni, hogy TC-ben se látszódjon, de közben ugye használja a win.
"NoDrives" registry-s megoldás jó lenne, de attól még TC-ben ott van. Ha valakinek van még valami más tippje, szívesen hallgatom.

-
csl1982
tag
válasz
polonic
üzenetére
Persze, hogy hibernálásból jön vissza, de XP-nél ez nem így ment, hanem mondjuk konfigtól függően 5-10-20 másodperc, nem 2-3 perc.
Sima hibernálást kipróbálom a hétvégén.
A hiba akkor is jött ha jól emlékszem, ha rögtön boot után altatom. Pl. bekapcsolom, otthagyom és 5 perc után magától lemegy sleep-be, akkor is ez a helyzet, pedig ekkor gyorsabbnak kellene lennie, mint egy tiszta bootnak.
-
ricsy888
senior tag
Sziasztok!
Feltettem a windows 7-et, de lenen egy problémám vele. Szóval egy vinyó ketté volt osztva, az egyik a letöltéseké volt a másik a rendszeré. Leformáztam azt amelyiken eddig az XP volt (D: ) és arra tettem fel az új rendszert. A baj csak az, hogy a másikat (C: ) nem látja.
Rá lehet valahogy bírni, hogy azt is felismerje vagy tegyem újra az egészet? -
pete_21
addikt
-
pete_21
addikt
Hi!
Most teszem fel a legújabb nvidia forcewaret. Hát már egy bő 10-15 perce megy a telepítés, a 'Az illesztőprogram összetevőinek telepítése' résznél akadt el. Feladatkezelő szerint a setup.exe 50%-on használja a cpu-t.
Most mit lehet kezdeni?
Egyébként telepítés előtt a régit le kellett volna törölni? Mert nem szoktam letörölni, és nem szokott gondot okozni... -
matthew95
tag
Helló! Úgy döntöttem, hogy az ultimate helyett felteszem a professionalt! Szóval, ha én most felteszem az újat, akkor előtte formázzam azt a partíciót, amin jelenleg a windows van?
-
< CyberBob >
őstag
Tud valaki hotmail levelek számát mutató gadget-et?
-
polonic
félisten
válasz
csl1982
üzenetére
Ez hibrid alvásnál szerintem normális jelenség. Mivel ha elmegy az áram, akkor ugye elveszti a memória a tartalmát. Ilyenkor hibernálásból tér vissza és nyilván hosszabb ideig tart egy futó oprendszert ugyanolyan állapotba visszatölteni, mint előtt volt, mintha egy tiszta indítás lenne.
-
törölt tag
-
csl1982
tag
Sziasztok,
hibrid alvással kapcsolatban kérdeznék:
Gép lemegy sleep-be, minden ok, akárhányszor ki-be kapcsolom, jól működik.
Ha viszont elmegy az áram, akkor nagyon sok idő mire visszajön, kb. 2-3 perc, akár úgy is, hogy szinte semmi sincs megnyitva.
A folyamat: POST, villogó kurzor, fekete kép, villogó kurzor, egérkurzor, aztán esetleg még egyszer villogó kurzor, majd miután visszajött, még egy fél percig lassú.
Mindez Phenom II X4 + 4GB ram + WD 640GB/16M alatt. Valami ötlet?Köszi
-
leroyclub
senior tag
Kicsit off a téma, de mivel ez egy elég látogatott topik hátha tudtok segiteni. Valami olyan jellegü stratégia játékot keresek mint az Age of Empires II. A lényeg hogy fusson Win7 alatt is. Privátban is jöhetnek ötletek. Bocs az offért!
-
Mr Manson
tag
HELLo!
Köszönöm a válaszokat! Reagáltam volna tegnap de elment a net

A lényeg a Bios-ban megnéztem a beállitásokat és valóban IDE módban telepitettem a win 7-et. Az ujratelepités nem gond mostmár pedig AHCI-ra lesz kapcsolva.
(#13407) ollie -> a live messenger folyamatosan tölt és alig lehet beszélgetni , a zenéket a winyóról lassan tölti be!A google chrome fel sem fogja hogy netezni szeretnék! A filmeket is a kmplayer alig birja megnyitni.
(#13408) sfdrakex -> Win 7 Ultimate 64 bit
(#13406) Fire/SOUL/CD
(#13410) pincehely igen az utólagos módositás valóban kék képernyővel járt
Viszont akkor is meg kellett próbálni!
A vinyók pedig: WD 500gb Black ( rajta van a rendszer 60gb partición)
Maxtor 250 gb -
Clemi
veterán
válasz
virkir
üzenetére
Az esetlegesen dinamukusan változó mappák (gondolok itt a rendszer és a users mappákra) esetén nem is a pontos méretet írja, hanem csak azt, hogy nagyobb mint, viszont legalábbis nekem a C meghajtón kívüli összes köteten korrekten írja a méretet, és nem azt, hogy nagyobb mint.
Egyébként nem véletlenül használok TC-t mióta megjelent az NC helyett.
-
Clemi
veterán
válasz
CoolBoy323
üzenetére
azért fontos h lássam, mert XPn így szoktam meg, és mert érdekel, h melyik mappa mennyit nyom...
Nekem az tetszik a legjobban, mikor a kedves user felteszi az új oprendszert, és arra nincs egy perce sem, hogy legalább körülnézzen benne, kicsit megismerje, benézzen a menük mögé, neeeeem ááááá az olyan fárasztó, meg mi az hogy ez már nem olyan, mint ami 10 évvel ezelőtt volt brrrr... ehelyett irány a fórum, és jöhet a rinya, meg a fikázás
Képzeld van egy hírem számodra. Ha rámutatsz egy könyvtárra a kurzorral máris látod egy gyorstipp ablakban a könyvtárról elérhető információkat. Na erre varj gombot. Hogy mik vannak ugye? Hogy milyen hülyék ezek a fiúk a microsoftnál ugye?
-
Adott egy Win7 x64. Ha valamilyen USB-s külső vinyót teszek a gépre, beismeri az eszközt, de nem rendel a partícióhoz betűjelet. Miután a lemezkezelőben hozzárendelek egyet, minden oké vele... Van erre valami megoldás?
-
petrusz82
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
A gép nincs húzva, már vagy 4 éve ezek a modulok vannak bent, még ilyen nem volt eddig.
eszgé100 Ezt az üzit a winamp írja ki. Ha kmplayert használsz, akkor szedd le a winampot.
-
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
sfdrakex
üzenetére
a winfos az winfos

nem feltétlen azért hívom így, mert nem jó
bár az okosok szerint nem jó, nekem megfelel 
azért fontos h lássam, mert XPn így szoktam meg, és mert érdekel, h melyik mappa mennyit nyom... pl filmek mappája... ki tudjam számolni h mennyi fér rá egy dvdre, és ne kelljen külön leírkálnom, h melyikmappa mekkora...
sok mappát használok mindenhol
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Miért fontos egyébként hogy lásd mindig a mappák méretét ?
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Nem letölteni kell, hanem a mappa beállításoknál bekapcsolni. Szóval ne Winfosozz mert benne van : D
-
pincehely
addikt
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Na de, na de.
Azért a winfows 7 egy kicst túlző, elhamarkodott megjegyzés volt részedről. -
sfdrakex
nagyúr
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Ezt találtam, bár ez Vistás de szerintem működik se7enen is, bár nem mutatja mindig a méretét a mappáknak csak gyors tippben ha ráhúzod az egeret.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
CoolBoy323
üzenetére
A legújabb verzióját próbáltad? Nem használsz total commandert vagy más fájl kezelőt csak intézőt ?
-
CoolBoy323
nagyúr
hello!
vki tud nekem egy "folder size" mutató trükköt?
a folder size nevű progi nem műxik sajna win7 alatt, de nekem nagyonnagyonnagyon nagy szükségem lenne egy ilyenre...
segítsetek pls!
köszike!!
-
Takhanto
őstag
Kéne egy kis segítség..
Felraktam a másik vinyóra os x-et,és azóta nem jó a win7-nek az alvó kapcsolója. Hogy tudom azt helyrepofozni? Tünete: alvóra kapcsolom,kilép meg minden okés,de a gép megy...
-
mAtech
aktív tag
Láma és naív kérdés következik.
A dobozos Win7 ultimate (nem upgrade) OS-t külföldiában 300 dollár körül láttam. Ennyiért lehet megvenni.
Míg kishazánkban ugyancsak dobozos Win7 HP kb 55-60.000 Jó Magyar Forint. Ez majdnem egy ár és hát nem egy a kettő.
Hogy is van ez? Kereskedői véna? ÁFA+KÖFA+VÁM+JUTALÉKNÉGYZET?
Vélemény? -
Roland06
aktív tag
válasz
sfdrakex
üzenetére
Úgy néz ki, hogy tényleg azt hiszi, hogy fent van még a játék a gépen!!! A tisztítás sem segített!
Lehet vmi megoldás, hogy teljesen leszedjem a gépről? Keresés sem talál már semmit!(amit talált azt is letöröltem) Nincs ötletem!!!! Nem akarom emiatt újra rakni az egész oprendszert!
Még a rendszervisszaállítás sem segített! -
eszgé100
őstag
azt hogy lehet megoldani, hogy a KMPlayer ne kapcsolja ki az Aero-t lejátszás közben?
ami az én gépemen volt nem váltotta át, de az most valamiért nem indult, ezért anyám gépéről áthúztam, de ott mások lehettek a beállítások, és ez átváltja. lehet, hogy win7-ben kell neki adni neki valamilyen jogot? már nem emlékszem hogyan tudtam olyanra megcsinálni, de alapból is átváltja, ha újratelepítem -
Roland06
aktív tag
válasz
sfdrakex
üzenetére
Az az egy furcsa dolog volt uninstall előtt , hogy nem találtam a "programok eltávolítása vagy modosítása" (vezérlőpult......) -nál és csak úgy tudtam leszedni, hogy bemontoltam (mintha telepíteni szerettem volna) és ott nyomtam az uninstall-ra! Leszedte és azóta nem megy újra!!!!
Aktív témák
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8-16GB I 256-500SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

A registry-s megoldás jó lenne, de az csak intézőben szedi ki.
Nekem ugye az MSDNAA-s jött néha a hülyeségeivel, hogy nem eredeti a rendszer. De csak akkor szól, ha olyan kedve van. Mostanában nem jött elő..

bár az okosok szerint nem jó, nekem megfelel