Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Google Pixel Watch 3 - képpontos idő
- Google Pixel topik
- Garmin topik
- Apple Watch
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Mégsem lesz Sony autó
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Márkaleépítés árnyékában dönt üzemidőrekordot a OnePlus 15T
PROHARDVER! témák
IT café témák
Aktív témák
-
sfdrakex
nagyúr
LOL
Nem tudom hol hallottál ilyen okosságokat, de irkálj olyanról aminek nem nézel utána. Miért lenne más az európai w7 mint az usa? Ekkora baromságokat régen hallottam. Gondolod az usában a kerítés kolbászból van a házak meg mézes kalács mi ? : D Egyszerüen annyi a dolog amit Morden is írt meg én is pár hszel régebben, hoyg a windows 7 jobban kihasználja az új gépeket a több magot a 64 bitet mint az xp ami nem igazán tudja, ezért a tuningra érzékenyebb.
Aktív témák
Aktív témák
- PlayStation 5
- A kisebb független stúdiók álma lehet a DLSS 5
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi belépő szinten
- Arc Raiders
- Packeta
- Google Pixel Watch 3 - képpontos idő
- Asztalos klub
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Részletre elviheted Bankmentes , Dell GAMER laptop G15 5530 360Hz
- Apple iPad Pro 12,9 (3. generáció) 64GB Wi-Fi + Cellular használt, karcmentes
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Cosmic Orange Újszerű állapot 100% akku (2 ciklus)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HP ProBook 445 G8 14" Ryzen 3 5400U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest