Hirdetés
- Android szakmai topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Mobil flották
Aktív témák
-
Clemi
veterán
válasz
Zoli1222
üzenetére
Már kezdtem agyvérzést kapni. Na mondom ha a vga a sz@r....
Na nem csodálom
Képzelj el engem akkor! Háromból három VGA csinálta ugyanazt, sőt az ujabbak már boot képet se adtak. Na erre alaplapot cseréltem a gépben, aztán csak néztem ki a fejemből, mikor a friss telepítés után a driver telepítést követően a hiba maradt ugyanaz!
Azt gondoltam, hogy az alaplap hazavágta a VGA-t így gyorsba vettem új videokártyát is.
Na miután az új kártyával is maradt a hiba, akkor tettem át az én gépembe azokat a kártyákat, amikkel nem volt kép, és láss csodát nálam mind működött.
Ekkor kezdtem a monitorra gyanakodni. 
De ki a fene gondol ilyenkor a monitorra, hiszen képet adott!!! Aztán kiderült, hogy a DVI kábelen érkező jelet kezelő szoftver ment el vadászni valamiért. Legalábbis a szervízben azt mondták, egy szoftvert cseréltek ki mindössze.
Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Apple iPhone 13 128GB,Vodafone,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 12 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 89%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Képzelj el engem akkor! Háromból három VGA csinálta ugyanazt, sőt az ujabbak már boot képet se adtak. Na erre alaplapot cseréltem a gépben, aztán csak néztem ki a fejemből, mikor a friss telepítés után a driver telepítést követően a hiba maradt ugyanaz!
Azt gondoltam, hogy az alaplap hazavágta a VGA-t így gyorsba vettem új videokártyát is.
Ekkor kezdtem a monitorra gyanakodni.