Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsoti90
csendes tag
Na én is kipróbáltam a legutóbbi win 10 build-ot, jó 1-1,5 óra telepítés után sikerült is használni, először hangosan felnevettem, hogy reggel levett 100-os akkumulátor töltöttség kevés használat mellett 13 órára ki is kapcsolt 0-re lemerült
na mondom itt írtátok ,hogy egy istenes hard reset sok problémát megoldhat és tényleg azóta kb. olyan szinten merül, mint a 8.1 na jó talán kicsit gyorsabban, az új külcsín nekem bejön, a sebesség kicsit lassabb mint a 8.1-nél de bőven vállalaható. Az áruház egyenlőre elég szerencsétlen és letöltés közben rendesen lelassítja a rendszert és van pár program amit nem akar letölteni, a EDGE is elég béta fázisban van, itt is jó pár oldal nem töltődik be, de éppen használható, találkoztam 1-2 random újraindulással van még 1-2 bug, a lockscreen nekem általában gyors, azt hiszem marad mert mióta megcsináltam a HR-t azóta 90% normálisan tudom használni, de előtte vállalhatatlan volt. Ja igen ez a karikás kapcsolat csempe valami nagyon ocsmány... xD Egyébként lumia 735, jó lesz ez szerintem mire hivatalosan megjelenik 
-
viewdetails
addikt
válasz
ZavaBalazs
üzenetére
-
roby1520
tag
Dynamic wallpaper

Start screen időzítő (végre) -
Clemi
veterán
Csak PIN kód kérés van, amit vagy kikapcsolsz, vagy használsz.
Kezdőképernyőhöz kapcsolódva:
Nálam restart után az egy dolog, hogy elég lassan indul a telefon, a szolgáltató logó után egyszerűen lekapcsolja a kijelzőt. Ha ilyenkor felébresztem, akkor a záró képernyőt kapom és csak annak a feltolása után jön a SIM PIN kód kérő képernyő. Ez másnál is ilyen? Ez egy bug még, vagy feature lesz?
-
Charx
senior tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenn ,hogy windows 10-es telefon a kezdőképernyőn pin kódot kér a feloldáshoz, nem lehet kikapcsolni ezt, hogy csak a képernyő végigsimításával feloldja, mint androidon? -
Thome
veterán
válasz
angelus8925
üzenetére
Itt próbálkozz meg a kérdéseddel: Telekom topik
-
angelus8925
tag
Sziasztok!
Nagyszüleim nem használták a T-home-os set top box-ot, már jó ideje, most viszont már rákényszerültek.. de, hogy ne legyen olyan egyszerű, a bekapcsolás után kéri az ip címüket, meg mittudom én még mit, ami elvileg rajta van a szerződésen, ez eddig jó is, viszont betűt is kellene tudni írni a kapcsolóval, ami nem akar sikerülni.
Előre is köszönöm szépen a válaszokat!
Bocs, nem ide akart menni és nem tudom, hogyan kell törölni + sietek
-
válasz
ZavaBalazs
üzenetére
Es a sebesseget meg a stabilitást melyik?

-
Boonen007
őstag
6 app frissult koztuk az email es naptar, most mar van dark theme.

-
savoo
addikt
válasz
ZavaBalazs
üzenetére
Hát, ha lesz is akkor remélem kikapcsolható lesz.
-
ZavaBalazs
őstag
belsős fast ringen jelenleg az 547-es bulid megy, állítólag ez hozza el a várva várt led értesítő aktiválást pl a 735-ben. kíváncsi vagyok sikerül-e megcsinálniuk a fizikai gombsoros telókon is a home gombbal.

-
BiP
nagyúr
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Jó neked, nálam még mindig nem. (L930)
-
ldave
félisten
Edge privát módja nálatok is simán lementi a böngészési előzményeket?
-
Ice_Man22
senior tag
Sziasztok nemtudja valaki, hogy Lumia 435-re fe lehet mar rakni az insider previewot, vagy meg mindig megvan a telepitesi bug?
-
-
Endii
tag
Üdv!
A ma reggeli frissítés óta nem talál mobilhálózatot a telóm.

Eseteleg másnál is jelentkezett a hiba? -
-
tomboy0013
veterán
930 tulajoktól kérdezem ismét, hogy 8.1-hez képest milyen az üzemidő és a melegedés? WindowsCentral-on elég rosszakat olvastam mindkettőről, érdekelne a ti véleményetek is.
-
Clemi
veterán
válasz
consono
üzenetére
Ez a csengőhang mizéria készülék függő lenne? Annyit tudok biztosan, hogy nálam működik, de nem csak a csengőhang, hanem mindenféle üzenet és jelzés hangja állítható (nem az összes) saját hangra.
Azt meg továbbra se vágom, hogy a "ringtones" mappát honnan állítja nekem vissza a rendszer, de megteszi, megtette eddig minden HR után. A OneDrive-on rosszul írtam, nem mappa, hanem a gyökérben egy "ringtones.zip" nevű becsomagolt állomány van, amit viszont tuti nem én gyártottam (bár az én csengőhangjaim vannak benne) mivel zip-et soha nem használtam, csak rar-t.Más: Erről a tegnap kitett és "letölthető" nyelvi csomagról van valami híre valakinek?
-
consono
nagyúr
NO, én visszamentem a Slow ringes 166-ra, az 536-on nem ment a céges levelezés a telómon. HR-t is csináltam, semmi. Olyan volt, mintha nem lenne Active Sync engedélyezve, de 8.1-re visszamenve rögtön működött. Meg 166-on is.
Lehet innen 512-re frissíteni valahogyan?
Clemi: sokunknak ez nem működik, olvasgatva a WPCentrál fórumait. Nekem 536-on ugyan azok a csengőhangok nem működtek, amik 512-n, meg 166-on, meg 8.1-en is mennek.
-
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Na automatikus feltöltés működik úgy ahogy. Tízből mondjuk nyolc felmegy, a maradék kettő sehogy sem. "Hiba történt, próbálkozzon újra később" és semmit nem lehet vele csinálni...
-
-
savoo
addikt
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Mobilneten sem megy fel, vagy csak wifin?
-
-
Clemi
veterán
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Nekem automatikusan megy fel minden kép, szép sorban és nem csak egy, hanem ha csavargás volt és képeltem a telóval, amint hazaérek elkezdenek felmászni, de még a videók is. Nem én indítom direkt, hanem felmennek maguktól. Ha megnyitom a OneDrive tárolóm a böngészőben, ott még látni is lehet ahogy érkeznek a képek és a filmek.
Direkt felküldeni nem is próbáltam soha és nem is vágom mikor milyen körülmények között lenne rá szükség, hisz még akkor is felmegy, ha nincs WiFi csak be kell állítani, hogy mobil adatkapcsolat esetén is töltse fel. A WP8.1 alatt még nem, de a W10M alatt már ráadásul a raw (DNG) fájl is feltöltődik, ami nagy könnyebbség, mert nem kell kábelen leszedni külön a telefonról.egyszerre egynél több képet osztok Ondrive-ra, Mondjuk azt se vágom, miért a OneDrive-ra és miért nem onnan osztod meg ami feltöltődött. Vagy neked ki van kapcsolva a fényképek mappa szinkronizálása és manuálisan töltögeted fel?
-
Arra, hogy ha Fényképek alkalmazásból egyszerre egynél több képet osztok Ondrive-ra, akkor vagy csak az első megy fel, vagy egyik sem. A hibás feltöltéseket nem lehet törölni vagy újra próbálni, csak elvetni. Nyolc óta azon vagyok hogy 4 képet feltöltsek de nem jön össze neki.
-
Clemi
veterán
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Ezt most mondjuk nem értem mire írtad, mert nekem azonnal megy a felhőbe még a DNG fájl is a camera roll mappából, amint WiFi-re csatlakoztam.
(#4757) consonoMármint mihez nem lehet egyéni csengőhangot beállítani? Nekem ott van a telefon gyökér könyvtárában a "ringtones" mappa (amit minden HR után a rendszer állít vissza) és semelyik számnál nincs kitöltve az id3 tag
Igaz ezeket úgy vadásztam össze csengőhang oldalakról és nem saját kreálmány kivagdosva eredeti számokból.
-
Ezen a platformon semmivel nem lehet képet felhőbe menteni
A Onedrive okádék, a dropbox kliens semmire nem jó, más ötletem nincs. -
Boonen007
őstag
Régebben mindig a Windows Phone nevű W8.1 PC-s alkalmazással raktam a telóra a csengőhangot mert ugye ott volt ilyen opció, na már most ilyet nem találok az Útitársban. Szimplán csak 2 csengőhangot rámásoltam a ringtones mappába a telóra, de nem látja őket, mit kellene tennem?
-
csizi90
aktív tag
válasz
angelus8925
üzenetére
A Barcode lens nálam egész jól megy. Keress rá a Store-ban.
-
savoo
addikt
válasz
ZavaBalazs
üzenetére
Jogos.
-
moleculez
veterán
Here Transit- tal mivan? Csak W10 alatt nem elerheto, vagy megszunt teljesen?
-
Zsoti90
csendes tag
mennyi idő míg feltelepíti?, mert megpróbálkozok vele az este, de csak ha nem órákig csinálja

-
Zsoti90
csendes tag
Halihó, egy gyors kérdés. Megéri felrakni most a win 10-et? Olvastam, hogy valakinek egészen rendben megy valaki szenved vele, nem olyan sürgős, de kíváncsi lennék, ha használható a mindennapokban megnézném magamnak

-
Lacics25
aktív tag
Szia!
"Nálam semmi gond az üzemidővel. Ha használom, persze, merül, de standby-ban nagyon jól bírja, simán van 8.1 szint szerintem."
Valóban, ha nem használod, nem merül.
Azonban ha használod, a szokásos használat mellett 60% helyett 25%-ra merül estére. Mint egy középkategóriás droid. Nem fogható rá a kezdeti frissítésekre, azon már túl kellett essen.
Személy szerint nagyon csalódott vagyok, mert szinte tökéletesen működik, de ez így használhatatlan! -
Ferikupak
csendes tag
Ez a build tudja az android apokat
-
chipesz
őstag
Most tettem vissza a 8.1-et, először azért, mert nem töltötte le 10-re a frissítést, ráadásul folyamatosan fogyott a hely, pedig már semmi törölhető nem maradt, aztán 10 MB hely már nem volt valami fasza.
Ezen is akartam maradni, de már annyira megszoktam a 10-et, hogy ez már egyáltalán nem tetszik. (Hozzáteszem, előtte tetszett). Minden olyan hatalmas rajta, hogy olyan érzésem van, mintha vakoknak készült volna. Remélem egyből a 10-et fogja leszedni és nem akarja a 8.1 Update1-et előtte feltenni.
-
Zolly444
aktív tag
Hol az istenbe találom a hard resetet? Felraktam 8.1ről(cirka 2óra letöltéssel együtt) és állítólag jót tesz neki egy HR. de sehol nem találom a beállításokban.
Edit: Megtaláltam. Bár nem értem a helyét. Majd megszokom. (Kénytelen leszek
) -
consono
nagyúr
Hát, nekem ez egyértelműen rosszabb minden téren, mint az 512... Nyomok még egy HR-t, hátha...
-
burasu4
senior tag
A Zárolási képernyőn ki tudok választani 5 alkalmazást, h mutassa ha vmi történt. A listából az egyik az MS Időjárás. Az mit mutat? A WhatsApp -ot hiába állítom be, nem jegyzi meg. Másnál?
Köszi. -
honeker
őstag
Vissza ment a 8.1......sokat javult 166 hoz képest de van még mit javitani .
-
Tapipapi
tag
Írtam már Lumia 930 fórumban, de hátha valakinek kedvet csinálok az utolsó buildhez. Lumia 930-on használom 1 napja a wp 10-et. Több build kimaradt, mert 8.1 nálam jobban beváltnak és stabilabbnak tűnt, azonban ez a build számomra már mindennapos használat mellett is jónak tűnik. Képernyő feloldás késik, de már jóval kevesebbet, kamera app indul és nem fagy le, gyors a rendszer, nem fagyott le, nem indult újra, az értesítési sáv minden ikonja még nem villogott egyszerre, mint a régebbi buildeken és az akku idő (igaz főleg a készenléti időről van tapasztalatom) egész meggyőző. Utóbbi pl. éjféltől reggel 8-ig merült 1%-ot a telefon, szerintem ez korrekt. Vannak apróbb hibák, de egész használható.

-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
E.Kaufmann
üzenetére
egy youtube-os videót tölts le mp4 360p-ben és azt nézd meg a gyári lejátszóban
ha azt sem viszi a gyári lejátszó,akkor az furcsa -
Clemi
veterán
Lehet hogy én vagyok a béna, de nekem egyrészt a Lumia Camera indul alapértelmezettként, (ami nem változtatható) másrészt azon belül a beállításoknál az alkalmazások menüben semmi nincs, az áruházat akarja indítani, de ugyanez a helyzet a Lumia Camera leváltására készülő "Kamera" alkalmazással is.
Vagy másnál ott van a QR kód olvasó?
(#4716) consono Nekem simán a Fájlok könyvtárban van a OneDrive-on és komolyan lövésem nincs hogyan és miért, de letöltődik az egész mappa a zenék könyvtárba.
-
rbertkrl
aktív tag
Másnak is eltűnt a messaging app a telefonról 10536 hr után?
-
Clemi
veterán
válasz
viewdetails
üzenetére
Nálam úgy néz ki a csengőhang történet, hogy még a WP8.1 alatt gyártottam egy Ringtones mappát és azt tömtem meg mindenféle mp3 csengőhanggal, olyanokkal is, amiket még az E72-n használtam, de oda kerültek a ZEdge-vel leszedett hangok és a ringtones maker-el készített hangok is. Ezt felnyomtam a OneDrive mappába, és azóta minden egy HR-nél illetve mikor reinstall van nulláról, az alkalmazásokkal, sms-ekkel együtt ez a mappa is visszakerül a telefonra és a jelzések, csengőhangok beállításnál látszik is az összes hang.
Van viszont egy komoly kérdésem megint! A korábban a kereső alatt elérhető QI kód olvasó most hová költözött, mert sehol nem találom? Kikerült teljesen? Csak hogy tudjam, kell-e keresnem 3rd alkalmazást.
-
consono
nagyúr
válasz
viewdetails
üzenetére
hát akkor így jártam. -
viewdetails
addikt
válasz
consono
üzenetére
Hogyasszongya a Májküldzsekszon, hogy jú ár nát ölón

Egyébként sorry, mert nekem is a szám jár, erre a buildre nem volt időm visszamásolni a hangokat, gyáriakat használtam. Megnéztem, az előző buildeken látszódó csengőhangok itt nem jelennek meg.
-
honeker
őstag
A skype nem tud megosztani képet valoszinű megy vissza a 8.1

-
consono
nagyúr
válasz
viewdetails
üzenetére
Nincsenek speciális karakterek
Sherlock.mp3, csak a genre kitöltve...Ez valami bug lesz, vagy nálam valami nyűg, a ringtone maker meg a zedge sem tud csengőhangot menteni, beállítani..
-
consono
nagyúr
Ti tudtok egyedi mp3 csengőhangot beállítani? Nálam nem mutatja a hangok között, hiába másolom be a régi csengőhangjaimat... Pedig a műfaj is ki van töltve...
-
Clemi
veterán
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Ez nálam is így van 930-on. A fényképek és a kamera rész még nagyon nincs kész ahogy észrevettem. Nem kezdem el felsorolni, de még ez az egész terület eléggé sántítva működik, de legalább működik

Más kérdés: A "takarékos üzemmód"-ban van egy tétel, konkrétan a "Windows Default Lock Screen" ami csak a háttérben, de fogyaszt. Néztem egy 8.1-es telót, azon nincs ilyen. Ez vajon mi akar lenni?
-
BiP
nagyúr
válasz
tomboy0013
üzenetére
Nálam semmi gond az üzemidővel. Ha használom, persze, merül, de standby-ban nagyon jól bírja, simán van 8.1 szint szerintem. Kb. másfél naponta töltöm, és úgy, hogy nem is hagyom teljesen lemerülni.
Melegedés: lehet, hogy jobban melegszik, mint a 8.1, nekem nem tűnt fel. Alap dolgoknál nem melegszik, netezés közben langyosodik, játék, videó, navi alatt meg a 8.1 is rohadtul melegedett már. Napon meg forró, navigálás közben meg előfordult már, hogy lekapcsolta magát túlmelegedés miatt egy korábbi W10 build. Az újat nem tudom.
Újraindítás tényleg fárasztóan lassú, storage checket nem nyomogatom, így azt nem tudom.Ami viszont feltűnt, hogy pár napja a Lumia camera nem csinált külön sima és highres képet, hanem a sima néven tárolta el a highres képet, kicsit meg nem is mentett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Házimozi belépő szinten
- Windows 10
- Sorozatok
- AMD off topik: VGA, CPU, APU és minden, ami AMD
- TV antenna és jelerősítés
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Honor Magic V2 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Endgame Gear & Xtrfy gamer egerek /MZ1/OP1 8K/XM2we/XM1R/XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- 27% - GMR 16GB (2x8GB) DDR3 1600MHZ Memoria!
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R5 7600 16GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H7 Flow fehér 750W
- Samsung Galaxy A22 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
na mondom itt írtátok ,hogy egy istenes hard reset sok problémát megoldhat és tényleg azóta kb. olyan szinten merül, mint a 8.1 na jó talán kicsit gyorsabban, az új külcsín nekem bejön, a sebesség kicsit lassabb mint a 8.1-nél de bőven vállalaható. Az áruház egyenlőre elég szerencsétlen és letöltés közben rendesen lelassítja a rendszert és van pár program amit nem akar letölteni, a EDGE is elég béta fázisban van, itt is jó pár oldal nem töltődik be, de éppen használható, találkoztam 1-2 random újraindulással van még 1-2 bug, a lockscreen nekem általában gyors, azt hiszem marad mert mióta megcsináltam a HR-t azóta 90% normálisan tudom használni, de előtte vállalhatatlan volt. Ja igen ez a karikás kapcsolat csempe valami nagyon ocsmány... xD Egyébként lumia 735, jó lesz ez szerintem mire hivatalosan megjelenik 

De már találtam egy kábelt.

)

Nálam is eltűntek a saját hangok sajna

Sherlock.mp3, csak a genre kitöltve...