Hirdetés
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2026: Íme, a Lenovo és Motorola foci vb-s különkiadásai
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyurkikrisz
őstag
Frissült az extras+info, ahogy látom jó irányba mennek, végre kidobják azokat az undorítóan hatalmas szövegeket fentről.
-
-
moleculez
veterán
válasz
Plazmacucci
üzenetére
De mintha egyszer átjött volna IEből minden. Lehet rosszul emlékszem.
#4995: W10nek mi köze a cseréhez? Ugyanannyi értelme van 8.1-el is váltani. -
Amúgy szerintetek W10-re gondolva érdemes lenne a L925-öt L930-ra cserélni? Ahogy olvasom az új csúcsmodellek 5' felett lesznek, nekem az pedig nem játszik

-
-
moleculez
veterán
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Mobil Edge vs Destop IE?
-
-
moleculez
veterán
Desktop és mobil EDGE könyvjelzőit nem lehet szinkronizálni?
-
Clemi
veterán
.ezzel együtt, most, hogy nyomtam egy HR-t, és nekiálltam visszaállni online mentésből, a visszaállás egyik pontján, sms-t kérhettem a telefonomra, mint biztonsági azonosítást - igen ám, de a teló még nem jutott el addig, hogy fogadjon sms-t, hiszen épp a beállításokban volt! - Loooool
- még jó, hogy volt másik számom is megadva, amire már tudtam fogadni az sms-t?!Ezen azért minden alkalommal jót derülök, mikor ezt olvasom! A biztonsági azonosításhoz lehet kérni emailben és telefon hívással a szükséges kódot. A folyamat legelején a "kód kérése szöveges üzenetben" mezőre bökve lenyílik a választó menü. Már anno a legelső HR óta én a telefon hívást választom. Ilyenkor amint beírtam az telefonszám utolsó négy számát, néhány mp múlva csörög a telefon és egy gépi hang (magyarul, ha magyar nyelven van a szoftver) kétszer lediktálja a számsort. Egy néhány HR után a rendszer már emlékszik, hogy milyen módon kéri valaki az azonosítást így nekem már a telefon hívás az alapértelmezett.
-
angelus8925
tag
De jó is lenne, ha megcsinálnák a négy oszlopos közepes csempét a kisebb kijelzőkre (Lumia 925) és akkor állítható lenne a 2,3,4 oszlopos start menü/kezdőképernyő vagy hogy is hívják most
Csak nekem nem hajlandó még mindig normálisan szinkronizálni a mobilos Outlook Naptár, a Modern asztalival és a böngészőssel? Ha módosítom a színeket, a többiben nem módosul és a korábbi bejegyzéseimet sem tölti le, pedig időkorlát nélkül kellene. (a 8.1-es tudta, remélem később javítják) A szín meg azért zavar annyira, mert a mobil app-ban nem lehet állítani és alapból valami hihetetlenül ramatyot rakott be, ami a fehér témához oké is lenne, de a sötéthez, amit használok...
Rich capture funkciót beépítik a régebbi telók alkalmazásába vagy a csekély részesedés miatt azt fogják hangoztatni, hogy gyenge a processzor és nem lehet rá megírni vagy valami hasonló...?
Van itt valaki, aki próbált már iOS/Android alkalmazást telepítenie? Milyen eredménnyel? Működik, nincs gond vele? Facebook-ot és vagy a Messenger appot szívesen felraknám az enyémre is, mert a Windows-os borzalom.
Ha úgy döntök, kipróbálom ezt a fajta telepítési módot az van\lesz valamilyen negatív hatással később a telefon op rendszerének frissítésére?Előre is köszönöm a válaszokat!
-
gertitorpe
tag
válasz
Gusztáv
üzenetére
10536-es build óta mindenkinek elérhető a félkarú mód
"Microsoft also added a universal one-handed view, regardless of the size of your phone screen"
http://www.pcworld.com/article/2983976/windows-phone-os/windows-10-mobile-build-10536-adds-one-handed-mode-better-photos-management.html -
chipesz
őstag
válasz
tomboy0013
üzenetére
Nem hiszem. De Registry módosítással már most is be tudod állítani.
-
Gusztáv
addikt
Na felraktam 640XL-re, az egykezes móddal már elég kezelhető ez a méret is. A négy sor közepes csempe meg a két soros alkalmazásváltó az új build-el jött, vagy csak a nagy méretű kijelző miatt van?
-
burasu4
senior tag
Valaki meg tudja mondani, hogy hogyan kell beállítani, hogy mobil nézetben mutassa a ph fórumot? Az edge igy van beállítva, csak tegnap a ph lap alján a desktop nezetre nyomtam, mert arra volt szükségem, utána vissza a mobil nezetre, de akkor már kidop a ph kezdő oldalára...
Hm??
Köszönöm. -
-
MrCsiT
addikt
válasz
Plazmacucci
üzenetére
..hm.. érdekes, és illogikus. Vajon, miért lehet?

hjoci1980: miért nem próbálod ki?
"Nem tudom, de egy napon keresztül néztem a fogaskereket mire rájöttem..." -
like.. és köszi. 
-
-
Steelers
senior tag
-
MrCsiT
addikt
válasz
Plazmacucci
üzenetére
A fast - és hát, éppen ez a különbség a 2 féle insider "hozzáállás" között - a legújabb, kevesebbek által tesztelt, de - és ebben igazad van - újabb, tehát a slow-hoz képest hibajavított verziót takarja, éppen csak, azt nem tudod, hogy esetleg milyen egyéb hibák csúsztak még bele, vagy, hogy a következő fast build fel fog-e települni az előzőre, vagy, visszaállás után tudsz majd csak a legújabbra frissíteni (lsd. legutóbb is volt valami ilyesmi probléma az egyik fast verzióval).
Ezzel szemben, a slow verziókat jóval többen tesztelték, elvileg stabilabbak e miatt - legalábbis, a hivatalos indoklás szerint.

.ezzel együtt, most, hogy nyomtam egy HR-t, és nekiálltam visszaállni online mentésből, a visszaállás egyik pontján, sms-t kérhettem a telefonomra, mint biztonsági azonosítást - igen ám, de a teló még nem jutott el addig, hogy fogadjon sms-t, hiszen épp a beállításokban volt! - Loooool
- még jó, hogy volt másik számom is megadva, amire már tudtam fogadni az sms-t?!ehem.. azt írja a cucc, hogy 173 alkalmazás vár letöltésre..

lemaradt: miután a fentebb írt Samsung SDHC->Sandisk SDHC cserét megcsináltam, semmiféle várakozás nem volt a bekapcsoláskor, azonnal kérte a pint, szóval a lassulás a Samsung tartalmának olvasása miatt volt.
-
-
consono
nagyúr
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Hát, azt hiszem, ezúttal eltekintenek az "amikor készen van" dologtól
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Az igazat megvallva, nekem már a mostani állapotában is majdnem jó lenne a rendszer, de az Outlookkal megszívatott az MS, nem tudom mikor fogok tudni W10M-re váltani
Mondjuk tény: most, hogy visszamentem 8.1-re minden simábban fut. Csak ne lenne minden olyan nagy... 
-
-
-
consono
nagyúr
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Végül is csak a beragagó quiet hours, meg a lassú lockscreen volt 512-n, ami 166-on nem...
-
-
MrCsiT
addikt
válasz
Plazmacucci
üzenetére
még a Te kedvedért sem szívok extrán egy-egy fast-os hibával, sry.

Ezt is csak azért tettem fel, mert kolléga szerint, a 930-án stabil.
-
-
MrCsiT
addikt
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Kérdezd meg az Insider-t, miért azt ajánlotta ki slow ringen a 830-amnak?!

Van stabil verzió, ami jobb? Ha igen: hogyan tehető fel, ha az update nem ajánlja ki? Fast ringet nem szeretnék, hogy esetleg 2 nap alatt 2x kelljen op.rendszert cserélnem, pláne, hogy a játékállásaim elvesznek hr-nél, mert az MS-nek egyszerűbb a fejlesztőre kenni, hogy
bénanem tud tisztességesen megírni egy mentési megoldást a saját platformjára!
-
-
MrCsiT
addikt
válasz
zojjektum
üzenetére
"Azután tettem vissza a 8.1-et, hogy a telefon törölte a kártya tartalmát."
Az kemény..
Slow ring, vagy fast ring prewiew volt a telón, mikor ez megtörtént vele?
Egy bug a 166-os slow-ban: a zárolási képernyőnél, ha választanám, melyik alkalmazás jeleníthessen meg részleteket, akkor
- a lista körbepörög, ugyanazokkal az elemekkel;
- Posta nincs felsorolva, így e-mail részletet nem tudok megjeleníteni.
-
savoo
addikt
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Lol
-
MrCsiT
addikt
válasz
viewdetails
üzenetére
Nem akartam HR-t, mert elég sok appom van telepítve, és 3 óra, mire visszatölti őket.

E mellett, Samsung memóriakártyával (32GB SD HC Micro Samsung EVO CL10) úgy tűnik, kompatibilitási gondom van, mert mind a párom 830-a, mind az enyém magyaráz egy idő után a kártyára, hogy valami nem jó vele: vettem 2 db ilyen Samu mem.kártyát, először a párom telója szólt a mem.kártyára, hogy nem jó, az enyémnél nem volt ilyen gond, így kicseréltem a 2 telóban a mem.kártyát.
Minap néztem, restartra párom telója szól, hogy gond van a mem.kártyával, és pár napja az enyém is szól rá.
Nem hiszem, hogy rossz lenne a mem.kártya (pláne nem kettő), de cserélem őket SanDisk-re, aztán, meglátom mi lesz.Talán ma meglesznek az új mem.kártyák, lehet, akkor csinálok egy HR-t is.
Arról esetleg van infó, hogy a 166-os slow build-re mikor jön valami frissítés?
Amúgy, első óra tapasztalata alapján, nekem tetszik az új kinézet, és az is, hogy az appokat felsoroló listaképernyőn is ott látszik a beállított háttérképem, plusz, hogy tudom halványítani az ikonokat.
-
-
MrCsiT
addikt
Sziasztok!
Az mennyire normális, hogy a telefon ( 830 ) restartja után, mire a főképernyő betöltődik, és bekéri az eszköz a sim-pin-t, addig 7-8 perc eltelik?

(most lett frissítve W10 slow ring-re a teló) -
Nálam (L925) kezd szétesni az Edge, folyton újratölti az oldalakat scrollozás közben vagy egyszerűen csak kilép a főképernyőre.
-
MKLS
aktív tag
Akkor mindenki próbálja ki, hogy ha észreveszi az elnémulást akkor lője ki a Messengert. Elméletileg vissza kell jönnie minden hangnak.
-
moleculez
veterán
Nekem is ment már el hang, azt hittem ataludtam a csörgést, de akkor ezekszerint van ilyen hiba... 930-n nyomom.
-
otto1
tag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
625-nél is elmegy a hang néha, újra indításkor visszajön.
-
-
MKLS
aktív tag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Remélem nálad is működni fog a dolog. Ha igen akkor sikerült felderíteni egy olyan bugot, ami miatt 735 topikban már valaki készüléket is adott el...
-
-
MKLS
aktív tag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Lumia 735 topikban már kaptam megerősítő visszajelzést, nagyon nagy valószínűséggel a Messenger az okozó. Elnémulás után ha kilövöd a Messengert a háttérben futó alkalmazások közül azonnal visszajön minden hang.
-
rbence
senior tag
válasz
tomboy0013
üzenetére
Nálam pont hétvégén jött elő ez, egyetlen egyszer, miután visszaálltam w10m-ről, de újraindítás óta nem csinálta.
Másnál is recseg néha a hangszóró az utolsó build alatt? -
tomboy0013
veterán
válasz
Plazmacucci
üzenetére
920, 930 nem produkált még nálam ilyet 1,5 illetve közel 1 év alatt. Se a 8.1 se a 10.
-
-
savoo
addikt
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Ilyennel soha nem találkoztam.
-
Vajon a rendszer hang bug javítva van? Nem használom annyit a rendszert, hogy ez kiderüljön. Tudjátok az amikor elkussolnak a hangok, és nem jelez, nem csörög, nem ébreszt. De ha lejátszok zenét az meg szól. Szerintem nagy az esély, hogy benne marad. Nekem az összes 8.1-es Lumiám produkálta (aka 3 különböző készülék).
-
dzoli87
aktív tag
Üdv!
Nálam pár napja csinál olyat L925-ön, hogy a naptár alkalmazás nem nyílik meg, úgy csinál, aztán be is zárja!
Kikapcsolás nem segít! -
Boonen007
őstag
SMS értesítés mindenkinek működik?
-
rbertkrl
aktív tag
Én nem kaptam ilyet
-
Clemi
veterán
Ez most vajon pontosan mit is frissített? Csak mert vagy 10 percig fogaskerekezett, most meg épp az adatok áttelepítését végzi már újabb 10 perce és még sehol nem tart

-
-
no1r
őstag
jelen állapot szerint a 930 csak annyira "jó", hogy ha nem fáj a majdani új fancy feature-k hiánya... mert sajnos nem fogja megkapni őket (vagy egy részüket) az okosok szerint...
-
Steelers
senior tag
Az alap időjárás elméletileg ugye alkalmas a zárképernyőn működni?!
Vagy WM10-en nem? -
törölt tag
válasz
ZavaBalazs
üzenetére
Ennyire rossz a helyzet?

(#4915) netpeti98: Gondolom kell hozzá garancia, különben kifizettetik a különbözetet. Szal 520-ról leginkább sehogy.
-
Boonen007
őstag
Ma várható esetleg valami?

-
Gusztáv
addikt
-
jeni
félisten
válasz
üzenetére
Igen. Trendi az volt, akinek Nokia 800 telója volt kapott egy 820-s telót. Akinek még a 900 az meg kapott egy 920-s mobilt. Amúgy a 950 nem lesz annyival jobb a 930-nal de az árát nézve nem is lesz jobb annyival az MS-950. Főleg, hogy a Snapi 810 procikkal gondok vannak. Mint egy fütőkazán úgy melegednek.
-
jeni
félisten
Trükközéssel most kell venni egy 930-t és majd ha nem lesz javítható akkor a drága MS cseréli egy Microsoft 950-re. Így lesz majd egy occóó "Lumia" 950 mobil.
-
savoo
addikt
válasz
Pinyo16689
üzenetére
De, ez marad.
-
Pinyo16689
senior tag
Pont azt sallangmentes egyszerűségét veszíti el a rendszer, ami számomra vonzóvá tette. Eddig nekem a wp letisztult, viszonylag egyöntetű képet mutatott. A wm10 nem ilyen. Erős számomra az android utánérzés a csempéket leszámítva. Sajnos.
-
Pinyo16689
senior tag
A kapcsolatoknál a képek hamburgerkarika megjelenése ronda. Nagyon. Az élő csempe pedig kifejezetten ronda. Remélem nem ez a dizájn marad...
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
- Linux kezdőknek
- Pánik a memóriapiacon
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen processzort vegyek?
- Gyúrósok ide!
- LEGO klub
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 15 5G 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 90 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4089
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4062
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
8.1 alatt nem éreztem lassúnak a L925-öt, viszont lehet hogy a W10 erősebb vasat igényel majd, így a L930 hardverén jobban futna az új rendszer.

"Microsoft also added a universal one-handed view, regardless of the size of your phone screen"
like.. és köszi. 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Az kemény..