Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android szakmai topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 12T - egytucat
- One mobilszolgáltatások
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
savoo
addikt
válasz
tomboy0013 #5597 üzenetére
Nem feltétlenül, de szerintem nem lesz belőle ma már semmi.
-
-
rbertkrl
aktív tag
Ma kellene új build jöjjön Gabe kijelentése alapján nem ?
-
Boonen007
őstag
válasz
tomboy0013 #5593 üzenetére
Igaziból nem is tudom minek van két gyűrű amikor a Fast-ra is 1 hónap alatt kerül ki*.
-
tomboy0013
veterán
válasz
confuser #5591 üzenetére
Ugyanazok a buildek kerülnek ki slow-ra mint ami fast-en is volt, csak nyilván nem mind. A 166-os van slow ringen ha jól tudom és abban van egy olyan bug ami miatt néha kifagy a képernyő hívás közben. Egyik utána következő build-ben sem volt ilyen hiba ami tulajdonképpen hazavágja a telefon legalapabb funkcióját. És ez csak egy a sokból ami például az 536-ban nincs jelen és ilyen drasztikus hibával nem is találkoztam. Szóval az sem igaz, hogy kevésbé bugosak kerülnek ki fast-re mert az 536 már rég kimehetett volna. Igazából nem is értem a slow ring minek van...
-
confuser
senior tag
válasz
tomboy0013 #5590 üzenetére
Azért ez nem válasz a kérdésre (főleg a hsz-e alapján, teljesen bizonytalan az egész témában, 1 hszben van vagy 6 kérdése).
A lényegi különbség hogy slow-ba csak azok kerülnek, amik viszonylag stabilak kevés buggal, fast-ba viszont sokkal alacsonyabb elvárásokkal is bekerülhetnek buildek. Ez azt is jelenti, hogy fast ringre sokkal több build kerül ki, általában újabb build érhető el benne, de jóval bugosabb, lassabb lehet.
-
gretzky77
veterán
válasz
tomboy0013 #5584 üzenetére
Köszönöm. Csak kiváncsiságból megnézném,de ez a telóm van csak,tehát ezt használom,így fontos lenne,hogy azért használható maradjon!
Illetve az insideren belül volt olyan,slow meg fast ez mit takar mi a különbség? Másképp jönnek a buildek?
-
BiP
nagyúr
Biztos, hogy nem. Nagyon bugos. Nálam pl. nem indul el a Gépház. (lábykori nevén Beállítások aka Settings), ami nem megengedhető.Viszont legalább gyors.
Ill. pár builddel ezelőtt bekapcsolt a navigációs gombok rezgése (amúgy ki van kapcsolva), és nem sikerül átállítani, mert képtelen újraindulni.
Legvalószínűbb a 10559
-
tomboy0013
veterán
válasz
gretzky77 #5583 üzenetére
Developer alkalmazást törölheted arra nincs szükség. A jelenlegi build-et még nem telepíteném a helyedbe, de a héten jön új inkább várd meg azt. De ha mégis frissítesz akkor az adatok megmaradnak, viszont telepítés után úgy is nyomni kell egy HR-t mert anélkül jóval gázabb a rendszersebesség és bug is több van. Visszaállítani a 8.1-et a Windows Device Recovery Tool nevű PC- programmal tudod.
-
gretzky77
veterán
Sziasztok Lumi 930-at használok,az volna a kérdésem,hogy letöltöttem a windows insider progit meg a pre dev progit is! Így ugye a telefonfrissítés menü alatt kiadja,hogy van újabb (10-es build) frissítés ha ezt leöltöm telepítem ( csak wifin lehet) akkor napi használatra alkalmas már a teló vagy még nagyon bugos? Illetve az adataim megmaradnak valamint ha nem jön be vissza lehet állni 8.1-re és ha igen hogyan? Köszönöm
-
moleculez
veterán
Kivancsi vagyok milyet alakít 930-n. Meg hogy a 920 mennyire van csúcson járatva ehhez a sebességhez.
-
Boonen007
őstag
Én is bezárom legtöbbször még a végén valami leszívja az akkut, sőt néha magától bezárja, persze pont amikor nem kellene. Ellenben igen ennyi appot biztos nem tud tárolni a RAM-ban. De majd hiszem, ha látom ezt a gyorsaságot.
Bár semmit sem ér még, ha ilyen gyors is, ha minden töltőre csatlakoztatás-levételnél, ébresztés után külön ki kell nyomni a képernyőt mert a háttérképet mutatva világítana míg világ a világ az SMS értesítések teljes hiányáról nem is beszélve. -
tomboy0013
veterán
válasz
moleculez #5576 üzenetére
Én mindent be szoktam zárni és hideg indításból megy. 8.1-en nincs is gond, mert ugyanazzal a sebességgel nyílik szinte minden amit napszinten használok mintha háttérbe lenne rakva. De valahogy nem bírom megszokni, hogy nem zárok be valamit kilépés után.
(#5577) savoo: A néha felvillanó fehér képernyőből gondolom, 536-on is ilyen ha háttérben futó alkalmazást nyitok meg. Meg amúgy is elég kizárt, hogy a 20-as széria ennyit fejlődne sebességben. Nagyon lassú alapvetően a 920-am a jelenlegi build-del is és még a 930 is töltöget a mostani alatt. Azért az elmúlt hónapok fejlesztési üteme nem ezt mutatja, hogy a MS képes lenne ennyi sebességbeli fejlődést mutatni a 20-as szériánál 1 hónapnyi fejlesztés után
-
savoo
addikt
válasz
tomboy0013 #5575 üzenetére
Szerintem meg nincsenek, pont ezért nyitja meg a skype-ot is 2x, mivel ott az első bejelentkező indítás sokáig tart. 536-on gondolkodott a sima főképernyőre való visszatérésnél is szinte állandóan.
-
moleculez
veterán
válasz
tomboy0013 #5575 üzenetére
Miért a napi használatban mindent bezársz magad mögött, és minden hideg indításból megy? A srác konkrétan vegignyomkodta a képernyőt, ennyi appnál biztos megtwllik a RAM, szóval biztos láttunk itt újratöltést is. Nativ appoknál ez elvárható, a kerdes a 3rd party appok teljesítménye.
-
tomboy0013
veterán
válasz
Plazmacucci #5571 üzenetére
Ugyanennyire pörgős az 536-os build is ha meg vannak már nyitva a háttérben az app-ok. Valószínűleg itt is megvannak nyitva a videó elején. Majd akkor mondjuk rá, hogy pörgős ha látjuk, hogy az első indításra ilyen gyorsak az alkalmazások. Egy 920-nál egyelőre ezt kétlem, hogy így lenne.
-
-
moleculez
veterán
-
busman
veterán
Kijött már az új build?
-
confuser
senior tag
Hát szvsz a skype úgy fos, ahogy van. Nekem asztalin is ilyen lassú, bár érdekes módon az asztali OS-sel mindenki türelmesebb (én is), főleg betöltési idők tekintetében (pl. böngészők nagyon lassan nyílnak asztalin mobilhoz képest), de mobilon már egy röccenés miatt is harapunk.
Szerk.: De mégegyszer mondom, ennyire csak a telepítés utáni első indításkor lassú, utána mindig sokkal gyorsabb. Szerintem egyszer ki lehet bírni. Utána 2-3 mp a hidegindítás. Az is sok, de nem ennyire.
-
confuser
senior tag
válasz
ZavaBalazs #5555 üzenetére
Igen, az. Bocs
@Blyan
Első indítás bejelentkezés nélkül WP8.1-en is ilyen. Utána már sokkal gyorsabb, azért is lépett ki vissza gombbal a srác a windows gomb helyett belőle, hogy megmutassa milyen gyors bejelentkezett állapotból az indulás, csak elszúrta, mert a skype nem csak az agentet működteti ilyenkor továbbra is, de az app is a háttérben marad, így onnan hozta vissza a telefon... (próbáld ki, WP8.1-gyel is ugyanígy működik). Be kellett volna zárnia rendesen, de mostmár mindegyAmúgy a messaging appba integrált skype 1000x gyorsabban indul, és nincs is szükség legtöbbször a "teljes" skypera, úgyhogy én tuti azt fogom használni.
-
confuser
senior tag
válasz
chipesz #5552 üzenetére
Engem legjobban az a minden eddigi, és ezen a videón is látható dadogás zavarna napi használatnál, amit a háttérben lévő alkalmazásokhoz lépő animációnál produkál minden telefon minden egyes alkalommal. Persze ez egy apróság, és biztosan meg lesz oldva RTM-re, de engem még videón keresztül is nagyon zavar
-
chipesz
őstag
válasz
ZavaBalazs #5551 üzenetére
Meg arra is hogy lássuk, hogy elég ba*ott gyors. Legalábbis a jelenlegi verzióhoz képest mindenképp gyorsnak mondható szerintem. Ha ilyen lesz a régi modelleken nekem az már kielégítő.
-
Boonen007
őstag
-
roby1520
tag
-
Clemi
veterán
válasz
Gusztáv #5544 üzenetére
Nekem minden nap 6-10 frissítés van és csak manuálisan frissül, még csak nem is jelez a telefon. Attól meg agylobot kapok, hogy nem derül ki mi frissült az adott programban.
Ma például a megint az outlook posta és naptár (nekem szinte minden nap frissül) a számológép, a Here Drive+, Filmek+TV a Windows kamera és a Microsoft fényképek.A két utolsónál tudja valaki mit frissítettek? Ezeket szinte naponta használom.
-
Gusztáv
addikt
Egy hét után bekapcsoltam a 640XL-t, 54 db frissítés várt az áruházban
.
-
junior11
veterán
válasz
Plazmacucci #5541 üzenetére
Várj, mennyire lesz használható
-
-
Boonen007
őstag
Remélem még ma lesz.
De már nem is idegesítem magam.
Majd jó lesz (vagy nem).
-
junior11
veterán
válasz
Plazmacucci #5537 üzenetére
Desktopra jött, mobilra is lesz talán a hét második felére.
-
Na hol a build?
-
Gusztáv
addikt
válasz
tatararpad #5531 üzenetére
Már egy ideje tud vcf-be biztonsági másolatot menteni, ha van microsd. Nekem még ilyen problémám nem volt, pedig 7.0-óta nyúzom a WP-t. Céges levelezés szinkronizál Exchange szerverről, magán meg Google-ról, és kb havonta cserélek készüléket, vagy ugrálok 8.1 és Win 10 között.
-
no1r
őstag
válasz
tomboy0013 #5530 üzenetére
igen, ez is 8.1
nyilván a cégest nem buherálja. -
tatararpad
őstag
válasz
tomboy0013 #5530 üzenetére
Hála Istennek én még nem, van egy backup progi a Microsofttól, ha megoldásnak nem is, workaroundnak jó lehet. [link] Mondjuk az is ideális lenne ha a WP megtanulja SIM kártyára is menteni, kőkorszaki funkció.
-
tomboy0013
veterán
válasz
tatararpad #5529 üzenetére
Az a baj, hogy ezzel én 8.1-en is találkoztam régebben.
-
tatararpad
őstag
-
no1r
őstag
[link]
ide is linkelem, lehet hogy itt találkoztam ezzel a problémával régebben. -
-
-
confuser
senior tag
Mindenki nyugodjon le a picsába
Gesztusvezérlés:
Microsoft Edge Dev: Assuming you're referring to swiping back/forward to navigate, we're working on bringing those back! -
Boonen007
őstag
Persze PC-re itt az újabb build.
-
Boonen007
őstag
válasz
Gusztáv #5512 üzenetére
Ma az áruház alkalmazás beragadt elindítottam bejön a kis logója, eltűnik a logó marad a kék háttér eltűnik a kék háttér fekete kép, majd 5 percre rá bejön az áruház kezelőfelülete.
Ami nagyon zavar a zárképernyő bénázása.. Rádugom töltőre felvillan mutatja a zárképernyő hátterét de adatok tehát óra stb nélkül az isten tudja meddig ha leveszem ugyan ez meg minden ilyen nem általam történő ébredésénél ez van. Persze ezt gondolom javítják, no meg a csengőhang hiánya és sms értesítés hiánya ami még gond. Ha elemében van egész gyors a készülék ha nem, akkor azon gondolkozom, hogy a 4 közül melyik falhoz vágjam hozzá. Tudom ez még csak teszt verzió stb., de attól még idegesítő.
Hátha a következő build már sok hibát orvosol.
-
Gusztáv
addikt
válasz
tomboy0013 #5498 üzenetére
A Messaging helyett települ az eddig Skype Messaging Beta néven futó app (csak újabb verziószámmal), automatikusan letölti a Skype Video-t is. A Beta-hoz gondolom nem lesz frissítés, az ezen a néven megszünt.
@moleculez: nekem működik
@Boonen007: 930-on semmit nem kell várni, de majd holnap megnézem a 640XL-en is. Szerintem a Win 10 jelenleg csak az új Snapdragon SOC-okra van úgy-ahogy optimalizálva, a régi készülékekkel meg majd akkor foglalkoznak, ha már kijött az első frissítési kör. -
roby1520
tag
válasz
Zsoleszhun #5509 üzenetére
Tv bekapcs a screen share!a telón a megjelenítőeszközök (vezeték nélküli csatlakozás)es párosítás
-
roby1520
tag
A miracast nagyon nagyon jól működik.neha újraindul (a teló) de tutti(LG 55lb650 v).
-
Pferi
senior tag
Van arra esély hogy az Edge-be berakják a gesztusvezérlést és a belépési név-jelszó automatikus kitöltését?
-
Tapipapi
tag
Nálam a fent említett kevés/átlagos használattal 3 nap alatt ment le a telefonom 34-35% környékére WP10-el Lumia 930-on. Közepes/kevés alatt napi 1-2 hívás, pár percesek, max 1 óra wifizés naponta meg egy kis ez+az. WP 8.1 alatt is hasonló volt, de ha 10%-al több is ment le WP 10-el 3 nap alatt, akkor 3 nap alatt van legalább 1 órám tölteni is a telefont. Csak egy észrevétel.
-
pzstm
titán
válasz
Plazmacucci #5503 üzenetére
várjuk szeretettel
-
tomboy0013
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos cigaretta 🔞
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- Friss előzetesen a DOOM: The Dark Ages
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21+ 8/128 GB
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen, 96% Akkumulátor, IV51
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy S24 szériás okostelefonok - GYÁRTÓI garanciával
- iPhone 14 Pro MAX 256 GB Black - 3 hónap Apple szervízgarancia - APCOM - 90 százalékos akku
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4500 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest