Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android szakmai topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 12T - egytucat
- One mobilszolgáltatások
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
T.Peter
őstag
válasz
Partyface007 #3397 üzenetére
Ha wp8-on vagy: 8.1 -> 10166 -> 10512
Ha w10m-en vagy: 10166 -> 10512
Ez a kettő variáció van.
Nálam egyébként 0x80244019 hibát dob update keresésnél. Remélem később megembereli magát, ha nem, akkor hr lesz belőle. -
burasu4
senior tag
Nekem megtalálta, folyamatban van.
-
mtm800
senior tag
válasz
Plazmacucci #3393 üzenetére
azzzzzzzzz
-
-
galmat
aktív tag
válasz
Boonen007 #3391 üzenetére
A Microsoft fiókodban, ha be van állítva a kétlépcsős azonosítás, (telefonszám vagy email), akkor a telefonos módszer nem fog működni. Szóval ha esetleg erre lenne beállítva, ideiglenesen át kell állítanod email címesre, különben nem fogsz tudni bejelentkezni.
Ha nem használsz kétlépcsős azonosítást, akkor nem érint. -
Boonen007
őstag
Mi ez az MSA hiba amit írnak?
-
Boonen007
őstag
10512 elérhető fast ringen.
-
Partyface007
őstag
válasz
Plazmacucci #3368 üzenetére
de van: eléggé nem szép :-), és akkor még finom voltam és nőies...
-
-
törölt tag
válasz
Plazmacucci #3375 üzenetére
Ez a Continuum is úgy lenne az igazi, ha csinálnának egy Intel alapú telefont amin teljes Win10 megy, és akkor monitorra kötve tényleg van egy PC-d. De tény, hogy a Windows 10 Mobile is jobban használható lesz egérrel és billentyűzettel mint egy Androidos telefon. Legalábbis egyelőre.
-
trafoka
tag
válasz
tomboy0013 #3354 üzenetére
Köszi, sikerült csak kicsit bugos: A beérkezett üzeneteken hosszan tartva az ujjam feljön egy menü, ahol ki lehet választani hogy levétel a kezdőképernyőről. Jó de mit? Mind1, rányomtam, utána hosszan ujj rajta, és ekkor már engedte a kitűzést is. Így már eggyel jobb a helyzet, de még így is elég szarcsi ez az email app. Exchange alatt használok belső mappákat, és rohadtul nem tudom beállítani hogy az összes bejövő üzenetet mutassa egy helyen, vagy legalább jelezze hogy belső mappába is jött új cucc. Remélem ezen javítanak, leírtam feedback-be biztos ami biztos. Esetleg ha van ilyen megoldás csak én vagyok a béna, azt leírhatnátok, köszi
Más: a kirakott csempéknek meg lehet változtatni egyesével a színét? Rohadt egyhangú hogy minden egyszínű, még ha áttetsző is... -
-
Воланд
titán
válasz
csizi90 #3369 üzenetére
uj lock screen mar 8.1-ben lett volna kulon app-kent, csak ugye azt nem tudtak megoldani, az ertesitesek, sms, hivas egy logikus lepcsofok lenne, cortana-t, split screen-t meg passzolom. gesztus helyett meg a "3d-s" vezerlessel kiserletezgettek, de hat az sem jott ossze.
a redstone meg egy remek alkalom lenne, hogy a pc es a telefon egy szintre keruljon, mert ezt a w10 elso korevel nem sikerult osszehozni.
-
-
Воланд
titán
válasz
Plazmacucci #3366 üzenetére
kor alaku az ios-ben a profil kep, kor alaku az androidban, kor alaku az fb messengerben, valahogy muszaj egyedinek lenni. jah varj, nem.
-
-
Воланд
titán
válasz
#42308056 #3364 üzenetére
nincs mar ket honap, ennek legkesobb szeptember kozepen rtm statuszba kell lepnie. telefonoknal nem lehet azt eljatszani, hogy kiadjuk bugosan a gyartoknak*, ok feltoljak a keszulekeikre, a user megveszi, aztan majd fel ev mulva adunk ki hozza frissitest.
*bar mondjuk ez is erdekes, hogy az ms-en, meg egy-ket kinai kicioco gyarton kivul eleg nagy a csond a w10-es telefonokat illetoen.
-
Воланд
titán
válasz
Plazmacucci #3358 üzenetére
nem az a baj, hogy ezt kitalalta valaki, hanem az a baj, hogy a rengeteg feedback ellenere nem valtoztatjak meg. ertem en, hogy igy egyseges, mert most mindenhova betettek a kor alaku profilkepet, de konyorgom, gurulo fejek?
es ez meg csak a kisebbik problema, a nagyobb az, hogy nincs uj lockscreen, a quiet hours cortanahoz van kotve es meg mindig csak a hivasokat kepes atengedni, nincs split screen, nincs gesztus vezerles, nincs semmifele egyuttmukodes az asztali win10-el (nincs kozos action center, nincs sms iras geprol, nincs hivasfogadas geprol). egyszeruen a continuum-on kivul semmilyen "parasztvakito" ujdonsag nincs, csak a gui atrajzolasa, meg under-the-hood fejlesztesek, amik majd valamikor meg is fognak latszodni az alkalmazasokban.
-
vidaila
senior tag
Az OTG funkció legalább belekerült? Rá lehet dugni pendriveot?
-
BiP
nagyúr
Ha ez így marad, akkor az tényleg elég sovány lesz.
Vígasztaljon az, hogy ingyen van
Én mondjuk már annak örülök, hogy az Outlook Mailben végre működnek a külön csempék, ahogy az elvárható lenne (korábbi buildben nálam nem volt jó).
Meg azért pár dolog tényleg kényelmesebb lett, de így ez még inkább 8.2 feeling, mint desktop vonalon.Bár azért az Android appok futtathatóságára kíváncsi leszek, hova fejlődik, most még kb. sehol sem tart, de elmondhatjuk, hogy valami azért van. De ha egyszer nagyjából működni fog, az nagy fegyvertény lesz.
(#3358) Plazmacucci: baba szappan
-
-
Воланд
titán
Windows 10 Mobile build 10512 screenshots leak
eleh szomoru, hogy ez "feaure complete".....
-
chipesz
őstag
válasz
tomboy0013 #3355 üzenetére
Plusz, ma jött egy frissítés az Insider apphoz. Így már én is bizakodó vagyok a holnappal kapcsolatban.
-
trafoka
tag
Sziasztok!
Elnézést ha volt már erről szó, kicsit sok a bejegyzés hogy végigolvassam
Az a kérdésem, hogy ez a "szép új" levelező tudja-e azt az igen frankó funkciót hogy fiókonként csempéket kitesz a kezdőképernyőre, vagy marad a buzulás appon belül? Csak kb. 2:50 órája vagyok Win 10 felhasználó, elnézést ha triviális dolgot kérdeztem!
-
Boonen007
őstag
Gabriel Aul: "We have a build that is looking good (in the 105xx range) to share very soon, but it won't be today."
-
bepken
veterán
válasz
viewdetails #3344 üzenetére
bár nálam csak néhány alkalmazásnál van kikapcsolva, de így minden egyébről rendesen kapok értesítést.
-
viewdetails
addikt
Visszaolvasva nem látom, de vajon az ismert bug, hogy ha kikapcsolod az alkalmazásszalagot (ne villogtassa a képernyőt, csak csörömpöljön) akkor a telefonhíváson kívül SEMMIRŐL nem ad értesítést (hang+rezgés), akárhogy van beállítva?
-
BiP
nagyúr
Hát, ha követték a Desktop számozást (márpedig igen), akkor a 10240 sem volt akkora ugrás, a kettő között nincs 1 hét különbség. (10166, 176, 192 ... így 16-onként ugráltak 10240-ig). Majd közben párhuzamosan elindították 10500-zal a th2-es branch-et (még a 10240 előtt).
-
pzstm
titán
válasz
tomboy0013 #3338 üzenetére
10240 volt nqgyobb ugras, utana 10500-as branch jött
-
pzstm
titán
válasz
tomboy0013 #3336 üzenetére
-
pzstm
titán
Augusztus 7-én állítólag néhány Gold partner megkapta a 10512-es buildet
Erős pletykaként kezelendő, de remélhetőleg a héten mi is kapunk valamit, s nem kizárt, hogy ez a 10516 lesz
-
moleculez
veterán
Szép dolog ez a Project Astoria. Csak a helyén kell kezelni: Aki azt várja, hogy most majd mehet a Go Emoji keyboard, egy launcher mellett, az csalódni fog, de pl jó dolog hogy egyszerűbb appok így telepíthetők lesznek, pl egy kisvárosi busz menetrend app, vagy ilyesmi. Az hogy nem illik majd a Win arculataba az mas kérdés. Ja hogy be lett vezetve a hamburger menü rendszer szinten: Hogy Szokjatok😉😁
-
mtm800
senior tag
válasz
viewdetails #3330 üzenetére
Lehet, de a gombkombinációs javallott, úgy kicsi az esély a szomi jelre....viszont a menüből visszaállítás után nagyobb valószínűséggel lesz szomi jel. Nálam ez a tapasztalat több készülékkel és típussal is is.
-
viewdetails
addikt
válasz
viewdetails #3329 üzenetére
Egyszerűbben
: legyalult, gyárira visszaállított 8.1-re húzott W10-et lehet HR-ezni nyugodtan?
-
viewdetails
addikt
8.1->W10->HR bug (szomorú szmájli)->WRT (majd backup mellőzése) után ha ismét nekifutok a W10-nek, a végén mennyire esélyes újra a HR bug?
-
tibcsi0407
félisten
válasz
gyurkikrisz #3327 üzenetére
Én minden build után megfogadom
De most ezzel elvagyok a megjelenés óta.
-
Gusztáv
addikt
Azért e így nem igaz, nekem pl 2 hete fenn van a céges telefonomon. Megy a céges exhange szinkronozáció, a saját gmail, messenger, skype. A hívásokat is tökéletesen kezeli, soha nem volt gondom vele. Néha az Outlook kilép, egyszer-kétszer nem ébresztett, egyszer-egyszer nehezen talál vissza a kezdőképernyőre, ezért kb 2 naponta újraindítom. A telefon 0-24-ben be van kapcsolva, folyamatosan elérhető vagyok. A készülék egy 830, a rendszer átlagos sebessége érzésre nem csökkent, csak néha egy-egy program belassúl. Az üzemidő érzésre kicsit kevesebb, de így is elvan egy napot.
-
Воланд
titán
válasz
gyurkikrisz #3324 üzenetére
majd ha kesz lesz az eszkoz, akkor kiderul, hogy mennyire igaz ez. ha az app hasznal ertesitest, vagy valamilyen google szolgaltatast, akkor mar nem igaz.
-
gyurkikrisz
őstag
válasz
Plazmacucci #3319 üzenetére
Elvileg bármilyen apk-ból 0 sor módosítással csinálhatsz appot a telefonodra. Aztán ogy ez mennyire igaz, azt kitudja.
-
Воланд
titán
válasz
Plazmacucci #3319 üzenetére
felteheted, aztan vagy megy majd, vagy nem.
-
Levwi
aktív tag
Hellosztok a mostani build menyire használható? mennyire szívja az akkut, ébresztés működik? telefonálni lehet vele rendesen gyorsaság milyen? Hétköznapi használatra lennék kíváncsi, egy lumia 920-ra hegeszteném fel ha már kielégítően jó a használata.
-
-
Воланд
titán
válasz
Plazmacucci #3315 üzenetére
az. az android runtime ott van, csak fel kell eroszakolni az appot. persze aminek kellenek a google szolgaltatasok azok nem fognak menni.
-
gyurkikrisz
őstag
válasz
Plazmacucci #3315 üzenetére
Ja, ott van alatt a cikk, hogy már fel is tette a twittert pl
-
-
Воланд
titán
-
BiP
nagyúr
válasz
tomboy0013 #3310 üzenetére
"Talán" a 10512?
-
tomboy0013
veterán
válasz
integrated #3309 üzenetére
A 10240-ről van videó, de tudjuk, hogy nem az fog kijönni hanem valami újabb.
-
integrated
tag
válasz
tomboy0013 #3307 üzenetére
Van videó.. 1-2 oldallal hátrább..
-
chipesz
őstag
válasz
tomboy0013 #3307 üzenetére
Én sem komolyan mondtam.
-
chipesz
őstag
válasz
tomboy0013 #3304 üzenetére
Péntek van, esetleg még este 7 körül jöhet, akkor szokott. 😁
-
mtm800
senior tag
válasz
tomboy0013 #3304 üzenetére
Jah....várom már én is.
-
tomboy0013
veterán
Piszok lassan jön az új build, a héten már tuti nem lesz belőle semmi...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos cigaretta 🔞
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- Friss előzetesen a DOOM: The Dark Ages
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy S21+ 8/128 GB
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy S24 szériás okostelefonok - GYÁRTÓI garanciával
- iPhone 14 Pro MAX 256 GB Black - 3 hónap Apple szervízgarancia - APCOM - 90 százalékos akku
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest