- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Légies iPhone halvány színei
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Yettel topik
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
bunfi
őstag
válasz
Raulblanco07 #20036 üzenetére
Csalással gyilkolt? Köztudottan? Olvassál vissza és ne állíts valótlanságokat. Főleg annak tekintetében ne, hogy esetleg akkor jelenthetnéd ki biztosan, ha a Ubi kiadna ilyen infót. De nem teszi, mivel egyébként is külső cég végez statisztikai elemzést. Nomeg, magát az Ubit SEM ZAVARTA, hogy a pc-s játékosbázis nagy része szépen lassan csaló lesz. Mert ha zavarta volna, akkor nem csak azután lépett volna érdemben valamit, hogy élő adásban megbaszarintották jazz zenész barátunkat. Egyébként vicces volt, hogy utána már csak xboxról streamelt
De egyébként a kijelentésem pedig igaz, a DZ arra épül, hogy kihozza az emberekből a legrosszabbat. De ezt már próbáltam megértetni egy párszor, de sajnos semmi foganatja nem volt, felesleges magyaráznom megint.
(#20037) sith7 Ebben nem volt semmi személyeskedés, kérlek ne lásd bele azt ami nincs. Egyébként pár hete játszottunk együtt és amikor jött egy csapat gyökér az extraction után, majd hátbalőttek minket és utána elfutottak nem nagyon vitatkoztál Anonymousszal, mikor "méltatta" őket ezért.
-
Brownage
tag
válasz
Raulblanco07 #20010 üzenetére
Én azért önmagában a pve-t nem temetném/ítélném el ennyire
Ami unalmas, az az ismert DZ mapen lévő 3 pont körkörös farmolása. Na az tényleg hányás, és kurva lassú is a fejlődés, gyűjtés, minden.
Helyén kell kezelni a dolgot. Jelenleg a DZ, az pvp-ben élvezetes, pve-ben csak bosszúságot okoz, aki nem szeret pvpzni.
Viszont jelenleg nem igazán van más alternatívája a pve-re vágyóknak. Lehet ezt a HVT-t tolni, de az meg inkább a hétvégi hobby játékosoknak lett kitalálva, akiknek nincs sok idejük játszani a játékkal és belépve letolnak pár ilyet aztán örülnek neki. Aki sokat játszik, annak ez a HVT rendszer gyenge tartalom. Főleg, hogy kellő jutalmat se kapsz mert csak lone start dobál.
A két incursionbe én mindig szívesen jártam. Sok kritika érte a Falcont, de eleinte letolni párszor igenis kihívásnak számított, én szémély szerint élveztem. Csakhogy ez sem elegendő PvE tartalom napi szinten. Hisz lemész 1-2-3x egy héten, de minek farmold ugyanazt folyton?
Az Underground reményeim szerint nagy hiánypótló lesz és bízzunk benne, hogy nyújt elég élvezetet. Hisz alapvetően az NPC-ket halomra öldösni jó móka. Mindezt random map-en tenni, folyton neves bossokkal találkozni tök jól hangzik. A DZ-nek a hibája éppen az, hogy még ha lenne is külön PvE only DZ, akkor is csukott szemmel is ismerjük már a map-et, unalmas ugyanazokat a pontokat várni, hogy mikor jelenik meg az egyik, odamenni, kiírtani. Főleg, hogy sajnos a 201+ DZ-t nem úgy csinálták meg, ahogy szerintem sokkal élvezetesebb lenne, hogy az egész DZ1-6-ig ugyanúgy 34-esek lennének. Így aki a legjobb 240-es cuccokat szeretné farmolni, az nem 3 nyomorék landmark közt (Qbuilding-Midtown-Pit) + 2 földalatti boss +a fertőzött terület közt rohangál, hanem az egész térképet ki lehetne használni.
PvP is sokkal mókásabb lenne, mert nem az lenne, mint most, hogy a 4 fős gankerek DZ1-ben szopatják ugyanúgy a szóló játékosokat, így mi mindig fast travelelhetünk le dz1-be megölni őket.
Szóval talán az Underground ad kellő játékélményt a PvE részhez, ami egyébként élvezetes, ha nem 326-odszor mész aznap vissza midtownhoz, hanem haladsz előre az alagútban
-
kovimester
aktív tag
válasz
Raulblanco07 #20010 üzenetére
Plusz hála égnek a sok noob rigo sas oda fog menni azt a 231- DZ üres lesz
-
arnikusz
veterán
válasz
Raulblanco07 #20011 üzenetére
Egy négyes bandát tegnap nem szedett le valaki 21-22 között, az egyik mekegett mint a kecske és egy más után dobálták maguk mögé az elektromos tureteket?
Akkor tegnap Végső nap lehetett, mert a supply-s Nomádok mellett a lángszórós Boss nekem is Dobott egy 240-es Végső térdvédőt mikor délelőtt üldözés közben belebotlottunk, de mellette egyfolytában M870-eseket dobáltak, este meg AUG-okat.
Kérdés:
Érdemes -e még a DZ03- első Hullám M1A-át megvenni ( a mostani 182-es és még 77 és 2/3-on állok)
Az biztos, hogy a 80 kell. -
bunfi
őstag
válasz
Raulblanco07 #19852 üzenetére
Vagy éppenséggel venni kellett volna a fáradtságot és normálisan megtervezni. Már a béta után mondták, hogy azzal, hogy az csak az smg-n van viable bonus nem lesz jó. Nagyon örvendetes, hogy így 5 hónap után képesek voltak ezt asszimilálni. De persze ezt sem tudják normálisan megvalósítani és ha bejön az előbb linkelt számítás, akkor meg köszi-puszi, semmit nem ért.
Ugyanez igaz a szettekre. Az elején a striker még +100% critical damaget adott. Akkor az hogy volt? Jó lenne ha nem azért kellene nekik gratulálni, hogy kijavítják azt, amit egyértelműen elbasztak.
-
Balika23hun
aktív tag
válasz
Raulblanco07 #19839 üzenetére
Ezzel nem értek egyet, a hibái ellenére elvoltam/vagyok a játékkal de már nem látok benne annyi játékidőt hogy kifizessek érte még 8k Ft-ot. Főleg úgy hogy továbbra is hülye döntéseket hoznak a játék formálásával kapcsolatban, mint pl az smg nerf vagy a sentry/striker szett nerf.
-
sith7
félisten
válasz
Akinek eddig nem tetszett, annak az Underground sem fog, akinek eddig tetszett annak az Underground is fog, kb ennyi.
Nem akarom védeni a panaszkodókat, én nem tartozom közéjük, nekem tetszik a játék, és a DLC - t is megvettem már, de ez így nem teljesen igaz.
Sokan pont a DZ miatt hagyták abba a játékot, most meg itt lesz az UG, ami egy pve DZ
-
Madoc
veterán
válasz
+1
-
arnikusz
veterán
válasz
Raulblanco07 #19830 üzenetére
Szép napot mindenkinek.
Final/Sentry szettedben ezek mind 240GS cuccok, vagy 214GS kalibráltak megspékelve módosítókkal.
Köszönöm.
-
válasz
Raulblanco07 #19830 üzenetére
A 3 final pvpnel semmit nem er, nem? Taktikusra jobbnak tartom a pve reszre a 2+4et, de tankom is 2+4be van. Hetvegen menjuk egyet, kiprobalom majd a 3+3at en is.
De most megint elvezem a dps karit, most meg utoljra, mert kedden hulyere nerfelik...
-
Anonymus23
veterán
válasz
Raulblanco07 #19766 üzenetére
Nem, ez nem megelégedésről szól, hanem arról, hogy %-osan nem tudsz craftolni olyan cuccot, ami jó lenne.
Ha ez az arány 10-15% körül lenne, akkor azt mondom, hogy OK, de nem ingyen carftolok, hanem azért a rohadt anyagért is sokat kell "dolgozni", mert a craft alapanyagigénye meg az egekben van.Értem én, hogy aki gyors sikert akar, az játsszon passziánszt very easy fokozaton, de ez meg egy kicsit a ló másik oldala, de nem is a jobb vagy bal, hanem a szagosabb vége, nem a harapós...
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Raulblanco07 #19761 üzenetére
Battlefield 1-gyel példázódni elég gyenge érv volt, köze nincs egymáshoz a két játéknak. Bf3 és Bf4-be is beletoltam ~1000-1000 órát, és hoppá van 500 órám Division-ben is és még itt vagyok, és ezzel nem vagyok itt egyedül
-
TTomax
félisten
válasz
Raulblanco07 #19761 üzenetére
Igazad is lenne ha az utóbbi 50órámban kaptam volna bármi mást is mint Lone Star,ennyit a tudatról.Amúgy te azt gondolod hogy mekkora skilles játék a Divison,a BF1 meg kétklikkes?
(#19764) Anonymus23
Pontosan ezt érzem én is 250órám van benne.Eddig nem sírtam az előző patchnél sem,mindig ígértek valami,türelmesen vártam. -
Anonymus23
veterán
válasz
Raulblanco07 #19751 üzenetére
Milyen könnyen megszerezhető dolgokról írsz te????
Majd 25 napom van a játékban, nagyon sok DZ-t is toltam, de még mindig csak közepesnek tartom a karaktert. Na jó a tank az valahogy tegnap egész tűrhetőre összejött, de a kevés képzettség pont miatt nem biztos, hogy jól használható lesz.Pl fegyver: én craftoltam minden féléből összesen vagy 200-at (Vector, M1A, AUG, M44, AK), és kb 5-t tudok belőle használni, ez mi ha nem elszúrt koncepció? Ami lootbol esett abból meg kb a MIDAS volt amit sokáig használtam, aztán átálltam én is a Vector/AUG+M1A kombóra. SMG még mindig a BOO-n megvehető AUG van. Ha ezt tudom, akkor vettem volna 4-et belőle anno....
25 nap játék alatt azért statisztikai alapon eshetett volna az összes típusúból olyan 240-es, ami normális lenne... Ehhez képest
. Van akivel nap mint nap együtt toljuk, de lootban a közelében sincs még annak sem, ami nekem esett. A fegyver lootról nem is beszélve, ~3900 kimentett cuccból szinte csak alapanyag legyen...
Szerintem a jelenlegi helyzet nagyon messze áll attól, hogy könnyen megszerezhető geares játéknak nevezhessük ezt.
-
TTomax
félisten
válasz
Raulblanco07 #19751 üzenetére
De sajnos kötelező,nem mond hogy nem,mert blueprintért be kell menni,meg kell venni és le is kell crafdtolni vagy 10X többet a random miatt,és sajnos van olyan szett item ami meg csak ott esik.Azért most elgondolkodtam,hogy ugyanazt a játékot játszuk-e? Amúgy meg gondolom Te is randomokkal mész DZbe,aki kilép mellöled majd hátbalö ugye?Na mindegy én is rá is hagyom...
(#19753) Garsza
Tudatos karakter építés?Random loot és craft mellett?Majd amit dob abból csinálsz valamit és ráfogod tudatosan ilyenre akartad.Mert akinek nincs elég ideje/nem szán rá annyit az szokott base cuccokat craftolni,és azzal menni,ami semmiben nem kiugró,de arra elég hogy bemenjen challengera,és ne wipe legyen miatta,pontosan erre való lenne a craft...na mindegy...Szerk: Nem mondhatod,hogy folyamatosan ide járok sírni....A gáz az,hogy 5barátommal kezdtem és már csak egy játszik... mind ragequit,és nem bannolva lettek.Mi lesz itt még ha kijön a bf1....
-
sith7
félisten
válasz
Raulblanco07 #19727 üzenetére
Hm ... akkor elég lesz egy fegyvert találni, és addig tekered a talenteket, amíg ki nem dobja pl.: a brutális - halálos - élettöltős 3 -ast ?
-
TTomax
félisten
válasz
Raulblanco07 #19740 üzenetére
Ezzel nem is lenne baj,ha craftolni tudnál magadnak egy olyan szettet amivel be lehet menni úgy kb mindenhova,ha jobb kell szenvedj meg érte.Ugy ahogy fegyverböl is van nevesített gearböl is kellene.Meg persze ne kényszerítsék az embert hogy DZbe menjen,aki nem akar az találhassa meg a számítását e nélkül is.Ja és DZbe meg vagy csak squadot engednék be vagy csak solo embereket,semeddig nem tartani megoldani külön serveren ezt,hogy 4vs4 3vs3 és a mobok is skálázódjanak ehhez...ááá de gyorsan ki is húzom a biliből a kezem...
-
TTomax
félisten
válasz
Raulblanco07 #19731 üzenetére
Én meg nem,és ezt itt rövidre is zárhatjuk.Az viszont biztos hogy eddig mindenhol tudtam magamnak crafoltni értelmes geart,és nem random generált cuccokat.Azon is el lehet gondolkodni,miért is hagyta ott a játékosok 93%a a játékot,persze biztos bannoltak mindenkit...persze ez a jó az ubinak,nem kell annyi szerver, a játék meg már úgy is ki van fizetve.
-
bunfi
őstag
válasz
Raulblanco07 #19731 üzenetére
Sorold már fel kérlek, hogy mik voltak azok...
-
kiezTe90
senior tag
válasz
Raulblanco07 #19727 üzenetére
Ezaz 1.3-al fog érkezni?
-
sith7
félisten
válasz
Raulblanco07 #19721 üzenetére
hogy nézzük DZ6-ot de minden lila, nincs ott senki.
Mert "ár/érték" arányban nem éri meg a kínlódást, főleg ha csak dz kredit / xp a farmolás célja
-
marilllyo
veterán
válasz
Raulblanco07 #19662 üzenetére
Semmi értelme jelenleg a DZ ládának 201 felett hisz csak 163-mas fegyót dobhat.
Hetek óta először ma kezdtem el nyitogatni mert a haveromat húztam picit.
-
TommyS_27
senior tag
válasz
Raulblanco07 #19675 üzenetére
Lehetne benne részletesebb stat a pvp részhez. Túlélt manhunt megölt nem rugók száma és KD mutató meg accuracy mint pl Battlelogon.
-
Anonymus23
veterán
válasz
Raulblanco07 #19675 üzenetére
Hááát, ha betámadnak, akkor többnyire nem azért nem tudom lelőni, mert csak mellélövök, hanem mert nem megy lefelé az élete, vagy az enyém megy lefelé túl hamar
De az én példám nem jó mintacsoportnak, mert nem szerzetem a Division által preferált PvP módot, így ha lehet kerülöm.
-
Spancho
senior tag
válasz
Raulblanco07 #19662 üzenetére
1-2 dolog jó lenne belőle.
Ha lenne dps/heal/aktivitás mèrő akármi ,akkor kiderűlne ,hogy ki lèbecól ,vagy gs hustárkodik csak. -
Brownage
tag
válasz
Raulblanco07 #19652 üzenetére
ki lehet venni az összes +armor mod-ot, így lehet tenni be +crit vagy + skill powert, a holstert vissza lehet rollolni socketre + a hátizsák vagy térdvédőn ha valakinek armor lett, akkor visszarakja critre és kész is. kaptunk csomó + dps-t
-
sith7
félisten
válasz
Raulblanco07 #19596 üzenetére
Nekem nincs ekkora szerencsém a cuccokkal, nekem csak ilyen jött össze: 75/310/41
Ha feltölt a set teljesen, akkor 81k a képzettség, azt hol tudom megnézni, hogy a sticky mekkorát sebez ? -
RazoR
veterán
válasz
Raulblanco07 #19589 üzenetére
Jogos, de nem a Star Wars a lényeg, hanem hogy hogy lehet megoldani?! És itt most nem arra gondolok, hogy a telefont odatartom a mikrofonhoz...
-
Anonymus23
veterán
válasz
Raulblanco07 #19581 üzenetére
Inkább köcsögök, semmint ravaszak
-
Anonymus23
veterán
válasz
Raulblanco07 #19572 üzenetére
LOL, ne viccelj már, nem tini kislány vagyok, aki egy jól sikerült szelfitől elájul, egyszerűen csak tetszik, hogy végre nem fekszek attól, ha véletlenül fél másodperccel tovább vagyok a nagy lángszórós tüzében.
Hogyha lelőnek se megyek Dunának, megvannak a karakter korlátai.De pl ezzel már jobban be lehet menni Falcon challengre is, mert legtöbben amúgy is DPS-re gyúrnak.
A másik meg az APC, ezzel simán ott állok benne a pirosban, meg még jön a gránátos is, de simán túléli.
Lehet nem sebzek akkorát, de ha a figyelmet elvonom a többiekről, és engem lőnek, addig a DPS-ek tudnak takarítani. Azért mondjuk arra kíváncsi leszek, hogy challengen mit bír az APC ellen.Az, hogy ez működik DZ-ben (azon részében, ahol többnyire előfordulok), az nyilvánvaló, hogy magasabb szinten már csak csapatban lesz jó, mert DPS az gagyi, de ezzel DZ3-ig elvagyok egyedül is. Nem beszélve arról, hogy csapatban sem lőnek már le olyan könnyen.
Mindegy, keresem és nézem a szett korlátait, és meglátom, de ez eddig az én játékstílusomhoz jobban bejön.Ezzel együtt a 200 alatti DZ-s karaktert szanálom, ezek a cuccok mennek át rá...
-
arnikusz
veterán
válasz
Raulblanco07 #19574 üzenetére
Így van .
Teljesen logikus, - de jó húzni a játékosokat+ rávenni hogy megvegyék a kiegészítőt- ha van régebbi fegyver magasabb GS-el, akkor szetteteket is előkészítünk gondolják a fejlesztők.
.
Az új területen legyenek az újak, mikor pedig lecsengett két hét jöhetnek a régiek is magasabb GS-el.
Meg ne feledkezzünk el a következő két tartalomról sem arra is hagyni kell valamit.A napalm lángszórós tűzoltó autós új Incursionra nagyon kíváncsi leszek.
AA12-ről nincs semmi bennfentes infó, mert eddig a shoutgunok valahogy nem érintettek meg, de ez a fegyver nekem nagyon szimpatikus lenne a föld alatt.
-
törölt tag
válasz
Raulblanco07 #19575 üzenetére
Nézd a fegyverèt làtszik ahogyan rángatja az aimbot. +a betalált lövések mind fejre mennek. Ez a jàtèkos csal kár vitatkozni rajta.
-
válasz
Raulblanco07 #19575 üzenetére
Az uj aimbotok igy vannak beallitva. Igazabol te tudod beallitani mennyi menjen melle... 4talal 1 melle... Pl. Leven ubi azt figyeli, mennyi talal fejest. Ha 99% fole mesz, kitilt. Vagy valahogy igy van. De majd az okosok mindjart leirjak.
-
Brownage
tag
válasz
Raulblanco07 #19516 üzenetére
én néha-néha összefutok egyel. okosban csalóval. Amikor Rumpllel meg még 3 random sráccal mentünk és szóló manhuntos 5-ünket öldösött meg. Éppen nem halt meg soha, de valahogy mindig ledarált egyesével minket ahogy a kocsik körül futkosott. Nyilván én nem vagyok ügyes játékos. Nyilván vannak nagyon ügyes emberek, akik 2v1 3v1-ben is nyernek. De hogy egy kis területen rohangálva körbe respawnból visszamenve folyamatosan megöldös 5 embert és nem fogy ki medkitből, stb?
Igen is vannak olyanok, akik egy okosan beállított aimhackkel veled szembe rohanva cikkcakkban megy, blind fire-rel lő, mégis úgy halsz meg mintha egyhelyből célozva fixxen fejre lőne. Vagy mondjuk egész jó arányban fejre. Márpedig ugye ilyenkor baromira nagy az előny, mert te nem tudod őt rendesen lőni a lag miatt, a cikkcakkban mozgása miatt, őt mégse zavarja, hogy csípőből tüzel, te is oldalazol, mégis meghalsz.
-
válasz
Raulblanco07 #19511 üzenetére
Cyberek osszefutottak egy sraccal. A srac 1 maga leszedte Cybereket tobbszor is. Termeszeten lecsitereztek. De nem csiter volt, csak egy pro, aki twitchen streamel sokszor. Aha... Es melle godmode-ot adnak?
-
válasz
Raulblanco07 #19511 üzenetére
Azert az, hogy 1v4be lenyom, ugy, hogy Cyber tobb mint 1 tarat belenyom, meg a masik ket tarsam is, es nem sebzodik szart sem, de o kb 10 sec alatt leoli oket, hadd feltetelezzem, nem skill...
Van taktikusom ( support es pvp build is )
Nehezrn is lonek le, mert gyorsan tudom healelni magam. 135e a dps rajta, melyet a pulse azert megdob. Namarmost playeren 500-800at sebez... XD tehat egy tarral ( 63 loszer ) felig se lovom le a hpjat meg egy kis szivossagu playernek sem.
Az meg kulon vicces, mikor a majd 600 szivossagot 1-2 sec alatt lovik at...
Ugy lelovik, mint en a 265e dpsel azt a sracot, aki szorakozott velem... Rugokergetes kozben veletlen playerbe lottem. 19 sec. Elkezdtek a tarsaval gecizni. Kertem ne... Nem ment le a hpm ( csak nagyon lassan ) a dps karin. Volt tuzerejuk.
meguntam, es egy rovud sorozattal, kozvetlen kozelrol max 10 golyo az augbol ( 10-12e-t sebzett ra/loszer ), vagy meg annyi se, ugy rogyott ossze, feltamaszthatatlanul, mint egy rongybaba.
Kis jatekos volt, azota is sajnalom...
De amikor a tank esik igy ossze... Azt ne mondja senki, hogy buildbol csinalja...
-
grHawk
aktív tag
válasz
Raulblanco07 #19510 üzenetére
Én nem parázok
Az sem zavar ha 20 szintet bukok meg minden fasza geart. (Nem tudom miért, de egy ideje nem érdekel mit vesztek, nem mintha olyan könnyű lenne visszaszerezni őket...)
Viszont, ha igazad van ez akkor sincs rendjén. Egyenlőtlenné teszi az egészet. Mikor ilyen eredményekre jutnak (amikor egy-egy build között ekkora különbség tapasztalható), akkor miért tartják bent? Az egyik oldalról a játékosnak nincs kihívás a gyilkolásban, a másik oldalról pedig több tucat másik játékos tapasztal rossz élményt. Egyszerűen érthetetlen, mi a jó ebben? Nem azt mondom, hogy legyen totális balansz, de ez túl nagy eltolódás az erőviszonyokban. Mindegy, az elején járnak még az MMO témának, majd alakul ez.
-
válasz
Raulblanco07 #19508 üzenetére
Folyamatosan ulti alatt van... Youtubeon van video ezekrol...
-
válasz
Raulblanco07 #19293 üzenetére
heti hvtnél a két set itemesnél tudsz intelt bukni, ha meghalsz/tok. a skint dobó két versenyzőnél csak visszamész a vendorhoz, és felveszed újra. napiról nem tudok mit mondani, azokat nem csinálom.
-
Anonymus23
veterán
válasz
Raulblanco07 #19293 üzenetére
A legelején még vissza lehetett menni, és "újraindítani" intel nélkül, de szerintem valamelyik patchben javították...
(#19290) Omli85
Működik,
-
Brownage
tag
válasz
Raulblanco07 #19234 üzenetére
Vagyok, leszek, csak lett egy varjú fiókánk és most vele kell foglalkozni. szerda, csüt este wow raid ugyhogy este meg azért nem voltam. de már vagyogatok estefele
-
törölt tag
válasz
Raulblanco07 #19255 üzenetére
Jól kell helyezkedni de pvp-ben fontos, hogy minnél gyorsabban le tudd lőni a jàtèkost. Pl: ha 4-en vagyunk nálunk van egy stabil csapattag aki brutál módon visszahoz minket halál közeli állapotból. CybR ès én is 275 280k élettel rendelkezünk. Nálam 310k dps van CybR ha jól emlèkszem 320-330k körül van de lehet, hogy 340?? Nem tudom pontosan majd este megkérdezem tőle.
Sniper! Jövök holnap kb 9-től. Igen dz6 ban a 600k èlet sem ér semmit. A csillagos fickoknak zenénèl 2 lövès vagy. A lángszórósnak elèg ha csak meglátod a fényét ès fekszel. A másik brutal a gázgránát amibe ha belefutsz instant kill.
-
VGNGR
senior tag
válasz
Raulblanco07 #19234 üzenetére
-
törölt tag
válasz
Raulblanco07 #19237 üzenetére
4-en kell menni mint a Kinaiak
2dps 1 tank 1 taktikus
-
válasz
Jaja, de ez majd kiderul. Falcon mostanaban kenyeztet a jobbnal jobb striker es orszem cuccokkal.
Szerintem pve teruletre az elitesebzes a legfontosabb. Tegnap kiprobaltam falcon challengen, mit szamit az elite sebzes. Hat, -20e dps +18% elite sebzes es brutalis kulonbseg. De csak pve teruleten jo.
Van az az adottsag, mikor megjeloli az ellenfelet pulse-al. Az gondolom ennel is szamit. Amugy a pulse megnagyobb szerepet kap majd, mert elveszik az smgk criteselyet, ha jol tudom...
-
Lefty
addikt
válasz
Elite damage-et, pancelserulest siman tudod huzni a cuccok alaptalentjevel, crit daamage-et meg fegyo modokkal, plusz egy taktikus a csapatba pulse-al. A striker mar kicsit gagyi az uj cuccokhoz kepest.
-
Brownage
tag
válasz
Raulblanco07 #19156 üzenetére
én azóta várom az undergroundot, mióta a játék megjelent és olvastam róla, hogy mi lesz az első dlc. remélem, hogy valóban élvezetes lesz és nem csak ilyen heti hvt-s szintű valami.
-
RichieTri
senior tag
válasz
Raulblanco07 #19170 üzenetére
vegyi-gyümi vagyok, éppen ezért sajnálom az AR-buffot.
nem értem miért kell a fegyver osztályokat ilyen módon szeparálni...értem ezalatt,hogy a bizonyos bónuszok miért hatnak csak pve-ben mások meg miért hatnak mindenhol?!
-
Anonymus23
veterán
válasz
"pvp dz teljesen értelmét veszti,"
Már miért vesztené értelmét? Ment itt a sok sírás, hogy nem találnak/tok olyat aki PvP-zni akar, aki oda beteszi a lábát, akkor azt mindet lehet lőni, előlről, hátulról, bárhogyan
Ha oda bemegyek, akkor legalább tudom, hogy mire számítsak, és nem lootolni megy az ember, hanem lelövetni magát az agyongearelt játékosokkal. -
bunfi
őstag
válasz
Én meg remélem, hogy igen. Tudom, hogy neked nem tetszik az öltet, mert nem lesz kit megalázni a stickiddel, de a reddites témákat, kommenteket, petíciókat olvasva lesznek páran, akiknek ez nagyon fog tetszeni.
Szvsz. az LMG +30% az kb. az smgkkel egy dmg/bullettre hozza fel őket, kíváncsi vagyok érzetre milyen lesz.
-
válasz
Raulblanco07 #19152 üzenetére
En pve-t szeretem, es az uj pve dz-ben elleszek, dz-t hanyagolom majd
-
válasz
Raulblanco07 #19148 üzenetére
Felreertetted. Te PVPre irtad. Npc ellen szart sem er...
Nekem a tactikusom szintem maxos sticky es majd 40% hatosugarbovitessel van. De ritkan esnek ossze 1 stickytol. Kiprobaltam. 350E szivossag 2 vegso megoldas cuccal es felig megy le a stickytol az elet...
Csak sokan dpsben vannak. Es semmi exotic ellenallasuk nincs. Nekem a taktikus karin van 7x%. Felere sem megy le az eletereje 1 stickytol ( 470 szivossag, overheal eseten 2/3ra esik vissza )
-
válasz
Raulblanco07 #19076 üzenetére
-
Brownage
tag
válasz
Raulblanco07 #18844 üzenetére
Elméletileg mindegy, igen. Két azonos értékű szívósság ugyanazt jelenti. Hogy ekkora lövést bír ki.
Csak alapvetően bármilyen ruhánál, modnál a legfontosabb, hogy a 75%-ot igyekezzük elérni és csak aztán foglalkozzunk azzal, hogy mi mennyi hp-t ad. Armorból sokkal kevesebb %-nyi emelkedés kell ugyanannyi thoughness növeléshez, mint amennyi HP. Ha nincs armor capen, akkor 20%-nyi armor növeléssel ugyanannyi szívósságot nyer, mint 40%-nyi HP növeléssel. Az azért nagyon nagy különbség.
De igen, az eredeti felvetésed az helyes. Ha most van 350k szívóssága, akkor elvileg mindegy, hogy az hogy tevődik össze. Ha nincs max armoron, akkor abban a szerencsés helyzetben van, hogy esetleg ha nem armor mod-okat használ, akkor könnyedén emelhet még azon az értéken anélkül, hogy a ruháját kéne rollolni
-
RichieTri
senior tag
válasz
Raulblanco07 #18844 üzenetére
Sztem nem mindegy.
A több hpt kevés skillel nehezebb túltölteni. -
Brownage
tag
válasz
Raulblanco07 #18816 üzenetére
Én múltkor pl direkt bugreportoltam magamat. Mivel bent voltunk abban a dz6-os épületben aminél hátul működik ez a kiteleportálás. Előtte nem tudtunk róla. Nyilván mikor az egyikünk véletlenül kiteleportálódott, akkor a többiek nem akartunk ott maradni emberhátrányban így követtük. Aztán írták is generalon, hogy glitchelünk meg reported. Mondtam, hogy nem gond, jelentem én is a bugot, amit épp most fedeztem fel.
El is küldtem a ticketet, vissza is írtak, hogy
"However if you do not hear from us regarding any instances of cheating you will not need to worry. I would advise continuing to play as normal and avoiding triggering this issue in the future to prevent potential reports."
Tehát ha reportoltak is miatta, ha cheatet nem találnak, akkor nincs félnivalóm ilyen miatt.
Az ilyen bugok/glitchekbe belefutva azoknak van félnivalójuk, akik "okosan" beállított aim bottal/egyéb cheattel járkálnak és amúgy nem reportolná őket senki, viszont egy ilyen report után simán lebukhatnak. Na az szopás
-
válasz
Raulblanco07 #18816 üzenetére
Elméletileg igen
-
Anonymus23
veterán
válasz
Raulblanco07 #18773 üzenetére
Azt is nehezen tudom elképzelni, hogy f*** y***, és s. o. b. miatt lenne bann, ez mivel megoldották a chatet benne van.
Tegnap valami hülye banda bedarált bennünket, és mondogatja a gyerek "fuck russia" mert hallott bennünket magyarul beszélni. Ott tapsol felettem, meg ismételgeti, mondom neki angolul, hogy te kis hülye óvodás, hogy lehetsz ilyen hülye, hogy nem tudsz egy idegen nyelvet megkülönböztetni az orosztól? Hirtelen csend lett és elhuzta a csíkot.
Nagyon sok barmot vonz a DZ. -
válasz
Raulblanco07 #18749 üzenetére
Már nem azért Raul, de néha kicsit figyelmesebben is olvashatnál... Tegnap is amikor írtam arnikusznak, hogy ne aggódjon, hogy a GS még nem minden akkor jöttél és elmagyaráztad nekem, hogy a GS nem minden
Szvsz bunfi nem azért említette az alapanyagigény változást mert megint változtattak volna, hanem mint példa a nagy horderejű változásra ami szerepelt a patch notes-ban addig a crit chance cap nerf/fix nem és bármennyire is zavar titeket, a felháborodása (meg másoké is) jogos. -
bunfi
őstag
válasz
Raulblanco07 #18749 üzenetére
"...Eli Pariser, amerikai viral-atyaúristen 2011-ben állt elő a filterbuborék koncepciójával, ami nagyjából annyit takar, hogy a közösségi web mindenkinek készít egy kis buborékot, amibe csak a vele egyetértő és őt támogató véleményeket engedi be, és minden mást kizár. Ez egyébként valahol az emberi agy működésének lemásolása: a pszichológusok megerősítési torzítás néven ismerik a jelenséget..."
-
RazoR
veterán
válasz
Raulblanco07 #18730 üzenetére
Tegnap kicsit belekóstoltam ebbe az oldalába is a játéknak és nekem bejön. Ha nincsenek fent akikkel tolni szoktam keresni foglak titeket az tuti. Csak még kellene fejlődni, hogy érdemben hozzá is tudja szólni a dologhoz és ne haljak meg 2 golyótól.
-
Anonymus23
veterán
válasz
Raulblanco07 #18720 üzenetére
Ezt írtam én is, csak más szavakkal...
Annyiból nem mindegy, hogy mennyi erőforrás van allokálva erre a játékra. Mert max akkor döglik meg egy játék, ha totál nulla a support.Pl mint a Saboteur. Rohadt jó kis játék, nekem megvan régóta lenyomtam vagy 2x a virágbolti verzióban, aztán végre meg tudtam venni az Originen és szinte minden évben végigjátszom, jó játék, sajnos egy bosszantó hibával (map FHD felbontáson a layerek nem egyformák, azaz a csomagok meg egyéb jelzések 1280x1024-es felbontásban vannak az 1920x1080-as mapfelbontáson, de sajnos megszünt a fejlesztő cég az 1.2-es patch után, és már senki sem módosítja/javítja.
Nem egy nagy grafika, de a játékélmény az nagyon jó. Gondolom játszanak még vele vagy 100-an, de attól még jó kis játék, csak eljárt felette az idő... -
sith7
félisten
válasz
Raulblanco07 #18675 üzenetére
biztosan
-
sith7
félisten
válasz
Raulblanco07 #18671 üzenetére
Se modokat, se gear -t nem cseréltem, csak a 2 fegyvert, de akkor valószínű itt van a kutya elásva:
A lényeges különbség úgyis az, hogy az SMG-nek alapból van 20-25% crit esélye, míg a többinek nincs.
köszi a választ
-
Anonymus23
veterán
válasz
Raulblanco07 #18635 üzenetére
Igen, amikor már a DZ-ben a 600-as itemek esnek
-
hitvanyalak
senior tag
válasz
Raulblanco07 #18615 üzenetére
Na igen, de azokról sokszor éles kritikák fogalmazódnak meg. De értem. Köszönöm
-
Anonymus23
veterán
válasz
Raulblanco07 #18609 üzenetére
Mi is gondoltunk mindenre, de a mobok viszonylag nyugalomban voltak egészen addig, amíg mi oda nem keveredtünk, de ha pont akkor jött oda egy játékos, akkor mivel egy kupacban voltunk ott (5-10 méteren belül) és mindenki lőtte a mobokat is, miért csak kettőnknek emelkedett a körözési szint.
Mindegy, ezt már nem derítjük ki így.
Jut eszembe, tegnap is volt IllIlIlIIIllJLILILI csíter az egyik szerveren
Csak nem pusztultak még ki. -
Anonymus23
veterán
válasz
Raulblanco07 #18605 üzenetére
Nem keverem, ismerem hogy működik, tudom mi a manhunt, bár viszonylag kevésszer voltam rugó, de tudom mi micsoda.
Ha minket lőnek, akkor csak megáll a számláló, nem ugrik felfelé...
Mi meg nem is találkoztunk akkor playerrel, csak mobokkal. Vagy valaki nagyon jól álcázta magát.A lényeg: mobot lőttünk le és felfelé ugrott a számláló és a szint is emelkedett. a 4-ből kettőnknél.
Ennyi. bug, csak mondom hátha más is járt így. Player a közelben sem volt, turret sem volt lerakva.Az lehet, hogy éppen nem manhuntból volt a cooldown (sűrű volt ez a 1,5 óra), de a lényegen ez nem változtat, mivel mob nem okozhatna rugó szint és másodperc EMELKEDÉST. Ha csak nekem tűnt volna fel, akkor azt mondom, biztos benéztem, de ketten is voltunk, akiknél ez történt.
-
Lefty
addikt
válasz
Raulblanco07 #18587 üzenetére
Jogos, igazad van, alapvetoen nem is szoktam ilyet de olyan nyugodtan tunt a szerver addig
-
Anonymus23
veterán
válasz
Raulblanco07 #18599 üzenetére
Nem ez volt, hanem a csík is ment felfelé.
Azaz mintha playert lőttünk volna le. Tehát nem csak a számláló ugrott fel, hanem a csík is felment 2-ről 3-ra.
Ott néztük, hogy mi vaaan?
Aztán kitakarítottuk a vermet, és lent az aluljáróban megvártuk a végét.
Jött oda 3-4 játékos, de egyik sem mert lejönni, de még csak közelbe se nagyon... -
Brownage
tag
válasz
Raulblanco07 #18584 üzenetére
Az a pár játékos kinyírása az ugyanazok az ex-rogue-ok voltak egyébként. De igen, Birodalmi indulóra elkezdeni a fightot elég hatásos volt
Meg amikor mondtam TS-en poénból, hogy maradjunk csöndbe, ne beszéljünk ingame voice chaten, hogy el tudjunk bújni és ne halljanak meg, majd rá egy secre kötélen felfele mászva megint benyomtam a birodalmi zenétNagy móka volt.
De nem voltak azok a srácok se egy nagy eresztés. Pár nappal ezelőtt azért belebotlottunk néhány olyan csapatba, hogy 1 embert se tudtunk leölni a 4-ből
Bár azóta azért fejlődtünk most mi is kicsit. Mondjuk én tegnap alttal voltam
Szóval kicsit gyengébb vagyok mindenből. De kell azzal is a Rank 99
De azért jó, hogy nagyjából meglett a többieknek is a kívánt cuccok és nem kell dz5/6-ot farmolni. Hiányzott már a rogue-hunting. Tegnap vagy 20 + Rogue killem lett. Abba mondjuk egy szóló orosz srác is elég sokat besegített. Elég bizarr volt. Nem értettük a srácot Rumpllel. A gyerek rogue volt eredetileg. Lelőttük. Aztán folyton megkeresett minket. És mindig elkezdte lőni egyikünket, és folyton meghalt. De vagy 6-7x visszajött lelkesen. Egyszer már úgy mondtam Rumplnek, hogy várj, ne lőjük már le olyan hamar, várjuk meg míg térdre rogyik az egyikünk és utána öljük meg, hogy legalább vmi jutalom járjon érte. Mert előtte folyton 19 secesként halt meg. Na kétszer meghalt így 90 secesként. Persze mindezt public voice-on beszéltük, hogy hallja a gyerek is. 2x halt meg 90 secesként, rájött, hogy így már több xp-be/pénzbe fáj neki a dolog, úgyhogy megunta és lelépett
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Raulblanco07 #18594 üzenetére
Mondjuk úgy hogy nem akarták annyiban hagyni a dolgot és visszajöttek... M44 + robbanólőszer ellen meg aligha tudtak kezdeni valamit.
-
Local
csendes tag
válasz
Raulblanco07 #18587 üzenetére
Szia !
Igazad van !
Nem figyeltem vagy is nem nagyon figyelem hogy mennyi root van nálam sokszor nem is értem amikor már nem tudok többet felvenni és jön a szörnyű rádöbbenés hogy tele vagyok.
Valóban jobban kellene figyelnem erre mert volt, hogy 4 zöld és 5 lila csomagot hagytam ott, mert egyszerűen nem tudtam kimenteni. -
arnikusz
veterán
válasz
Raulblanco07 #18578 üzenetére
Köszönöm a válaszotokat.
Akkor Vasárnap ebéd után megnézem. -
nyamsas
aktív tag
válasz
Raulblanco07 #18543 üzenetére
Már láttam 520k critelni is, a sticky-met, de ez random....
Átkalibrálva a taktikus set, sticky sebzés+ hatósugár(szűk 6m), egy komplett kivonási zóna kb.DZ-be felemás tapasztalataim vannak, főleg a 200++ bracket esetében..32-es, 33-as bossok ellen már kevésnek érzem, dz 2-3 felett meg nem nagyon járok.
Más:
Rugókat kerülöm sok esetben, szégyen a futás de hasznos alapon..
A sticky buildnek van egy erős ellenfele most már, végső megoldás 2-es bónusza, 50% exotic damage resilience, amit fel lehet húzni akár 75-80%-ra is....dz-be, előszeretettel használják, mert hatékony!Viszont, ha már sokat haltam, kicsit felb*szom magam, és a legközelebbi aktiv kimentéshez sietve, fellövöm a heli aljára a sticky-t, faszául beállitva a visszacsapódás szögét, a többit meg a fantáziádra bizom..
-
Brownage
tag
válasz
Raulblanco07 #18555 üzenetére
ahh mert túl gyorsan támadtak. azt reméltem feljönnek utánunk a tetőre, nem pedig rögtön rádugranak, miközben ketten már a tetőn voltak tőlünk
-
Brownage
tag
válasz
Raulblanco07 #18546 üzenetére
Jah imádom az ilyen trashtalkingot. Múltkor Rumpl nagyon belelendült. Rocdollarral meg fetrengtünk a röhögéstől
De múltkor mikor a rogue-ok elbukták mindenüket, vagy 3 zöld green cache-t és jól kiröhögtük őket, akkor azért lementünk vagy DZ2-ig extractolni...
Ja de akkor pont ott voltál emlékszem! Hívtuk a helit erre nem pont megjelennek a buzik? Követtek egészen odáig és ott is meghaltak
Az utolsó után még te futottál el Sport bolt felé. Az is jó lecke volt nekik
-
TommyS_27
senior tag
válasz
Raulblanco07 #18541 üzenetére
Megyek szívesen máskor is. Élvezem a vadászatot, meg azt is ha ránk vadásznak.
Készül nekem is az új karakter. Kellene majd egy jó tank build.
-
Brownage
tag
válasz
Raulblanco07 #18536 üzenetére
Én nem rontottalak meg, ne rám fogd
Csak elmondtam, hogy nem rossz dolog a pvp.
De én is alapvetően jobban szeretek rogue-okat üldözni. Csak ez egy ördögi kör. Mindenki legszívesebben csak rogue-okat üldözne, így nincs elég rogue. Szóval néha be kell vállalni. Főleg, mikor találkozik az ember egy-két nagy arcú exrogue-al akik megúszva a rogue státuszt elkezdik játszani az agyukat. Az olyanokon nagy örömmel válok rogue-á.
Viszont számomra sem szimpatikus, amikor megyünk és csapattársnak viszket a tenyere folyton minden szóló playerre és mondogatta állandóan, hogy ott egy banános joe...
Ha már nincs szükség dz rankra, nincs szükség pénzre, mi indíttatás van abban, hogy szólójátékost öldössön az ember. Főleg, mikor a 4 fős csapat ezt DZ1-ben teszi biztos, ami biztos alapon. Legyen faszagyerek, menjen DZ6-ba és a shotisok közt rohangálva mutassa a menekülési képességét a rogue, ha már annyira futóbajnok akar valaki lenni. De ez az unalmas a pve farm, mert szétlőnek az npc-k, gankeljünk dz1-2-ben... Na dehát kinek mi
Mondjuk ennek annyi haszna van, hogy lehet menni dz1-2-be ezeket levadászni, csak ugye ezek meg mivel igazából nem pvpzni akarnak, csak gankelni, ahogy 1-2x meghalnak, mennek inkább új szerverre, ahol nem gátolja őket senki a gankelésben
Legutóbb pl. DZ6 kimentőhelyen látjuk, hogy extract lesz. Ó mondom várjunk, mert előbb is voltak errefele rugók. Mentek is volna kötelet vágni, mi meg mentünk fel megtámogatni az extractolókat. Nagyon hálásak voltak, hogy megvédtük az ő csomagukat. Ráadásul mégegyszer visszajöttek az idióták és scant se nyomtak, észre se vették, hogy 2 méterre előttünk másztak fel a kötélre. Mentek már támadtak is, rögtön két tűz közé kerültek és haltak ismét a rogue-ok
-
Anonymus23
veterán
válasz
"A sima fun - troll karim amit azért csináltam, hogy nyugisan rugózzak bent, ne a főkari bukja a DZ creditet és xp-t, ott tart hogy csak rugóvadászat és rugólétből 51-es szint és 1 millió + credit, pedig azzal csak pvp, semmi más."
Na itt van a kutya elásva
Amikor mindegy akkor semmi sem drága
Nekem is van 3 karakter ami már 30-as, abból egynél elfér a trollkodás, de sokan vannak akiknek az 1. karaktert is elég felhúzni, és amikor lelövöd, akkor bizony Ő már sokkal többet bukik.Pl múltkor DZ-ben (kis DZ-ben) egy lengyel srácot behívtam, mivel egyedül mentem, majd lettünk 3-an, valamelyik ismerős becsatlakozott hozzám. Kérdezi a kisgyerek, hogy mehet a rugózás, mondom neki:
- OK, but don't be gay...
- What you mean "gay"?
- I mean don't shoot other players from behind..
Jót nevetett és egyetértett. De volt olyan, hogy belelőttünk egy 3-as csapatba, ott álltak és megint lőttünk, forogtak össze vissza, megkaptuk a 20 secet, majd lelőttük őket. Hát volt náluk 1-2 lila cucc.
Nem volt jó érzés. Amikor már normális ellenfelek voltak, akkor nem volt gond, ott ment a játék, de viszonylag kevés az ilyen. Az biztos, hogy rugóölésből és rugózásból többnyire pozitívan lehet kijönni, kivéve a ládakulcsot, mert azt az veszi fel, aki hamarabb odaér.A múlt héten meglettem 99, és a "fun" karakterrel este még toltunk egy kis DZ-t Alfékkal, ott kb 2 óra több sárga divtech össze jött mint a másik karakterrel az elmúlt 1 hétben. KB DZ4 elejéig jók voltunk az akkori builddal, de pl nekem csak HVT-ben esett használható cuccos. 230/210/19-ről most a karakter 262/283/12 lett, ezzel már jóval tovább bírja a kiképzést a DZ-ben. A DPS kárára lehet még feljebb vinni a szívósságot, lehet megéri, úgyis a DPS elég furcsán adja a számokat.
Egyébként egyszer kipróbálnék veletek egy kis rugózást, hogy mi is mehet ott, viszonylag ritkán voltam még úgy, hogy direkt csapatban, akik csak ezért mentek be.
-
TommyS_27
senior tag
válasz
Egy élmény volt.
-
arnikusz
veterán
válasz
Ebben a hónapban ez is lesz a fő irányvonal a PVP, a DZ-nél meg a héten elérni a 75-öt ( már csak 1 és egy negyed) hátha lesz egy jó fegyver a szombati váltáskor.
Hungry Hog használóktól kérdezném ( szeretem a szemtől szembe stílust) milyen set kombóval használjátok.
Köszönöm. -
arnikusz
veterán
válasz
Raulblanco07 #18529 üzenetére
Nem is az automatikus védelemről van szó, oké saját gondom, ha egyedül vagyok és nincs mikrofonom, de ha már akkor eldöntik és a játék is ezt szorgalmazza, hogy leszedik a magányost, mikor még nem is látják az bosszantó, a DZ pénzt sajnáltam csak.
Ennek ellenére továbbra is bejárogatok ( napi másfél óra ) mert élvezetes, viszont kint csinálhatnának valamit, mert a célpont info keresés unalmas és hosszú. Fent az LMB részen ad 4 intelt is egy kör végén.
-
Lefty
addikt
válasz
Raulblanco07 #18400 üzenetére
Tegnap 3db 240es Nomad taska esett...
-
Brownage
tag
válasz
Raulblanco07 #18383 üzenetére
jaja velük voltam egy csapatban. Bullekaj hozta a tini nindzsa teknőcök zenét
Az én PoV-omat nem mutatom, mert nagyon csúnya kill lopás volt. Gyakorlatilag mire odaértem, már a földön volt, csak megsoroztam, hogy nekem számolja a killt -
Anonymus23
veterán
válasz
Raulblanco07 #18306 üzenetére
Azért patch előtt jó párszor megcsináltuk challenge-en.
Akkor érdekes módon nem tűnt fel, hogy ennyire durva lenne, és akkor még arról volt szó, hogy nerfelik őket. Erre fel erősebb a karakter, de érezhetően hamarabb fekszik.
A fentiek hogyan aránylanak ezzel: "220 is elég alacsony adat" mikor ez még mindig több mint ami előtte volt...Újra mondom, a probléma az (nekem), hogy ez nem gyengítés, sokkal inkább hegyeztek rajtuk, hogy nehezebb legyen, az hogy ezt melyik karakteren érzem, az már csak körítés...
(#18311) Madridista83
És én ezzel mit kezdjek? Főnököm szokta mondani, hogy ha nunim lenne akkor csaj lennék...
Nekem nincs akkora mint neked -
válasz
Raulblanco07 #18281 üzenetére
A destructive-hoz írtam, hogy pve-hez jó szóval ne keverd a pvp-hez pls... másrészt a destructive sokkal jobb mint csak egy sima x% elit elleni sebzés mivel egyrészt univerzálisabb mivel a veterán mobok ellen is jó másrészt eleve 2x%-ot bónuszt ad míg ugyan annyi elit elleni sebzéshez minimum 2 de inkább 3 felszerelésre kellene +elit dmg bónusz hogy kihozz ugyanannyi bónusz sebzést és egy hard küldetésnél/incursion-nél meg már el is buktad a bónuszt.
A deadly meg különösen hasznos ha van self preserved is van a fegyveren. -
válasz
Raulblanco07 #18287 üzenetére
T821 az 550.
Nekem bejon.A hangja, a kinezete. Minden.
Persze inkabb az smg kellene, mert a technikusom azzal megy, csak kicsike az alapsebzese.
M4em van, 1100 koruli rpmel, igazi lezeragyu.
-
válasz
Raulblanco07 #18285 üzenetére
En egy 204es smg v. 204 t821 tervrajzot varok
-
válasz
Raulblanco07 #18270 üzenetére
nem a hangerejével van bajom, hanem azzal, hogy amit mondok, az a többiekhez másfél másodperc után érkezik meg. ez kommunikációra tökéletes, kompetitív játékra tökéletesen alkalmatlan. a tssel szembeni hátránya nemcsak az, hogy hallja mindenki a környékeden, hanem az is, hogy aki tst hall, az hamarabb reagál az ott lehangzottakra. pl. jön a sticky!
-
Brownage
tag
válasz
Raulblanco07 #18281 üzenetére
részemről sokkal jobban örülnék egy magas alapsebzésű, jó +crit chance-ű augnak/mp5/mp7-nek amin van self preserved és a két sebző talent közül (brutal/deadly) az egyik, mint brutal + deadly self preserved nélkül. számomra a god roll az a brutal/deadly/self preserved. Vagy esetleg fierece? asszem az ad +crit chance-t. mármint a fierce az vagy a brutal vagy a deadly helyén. de a self preserved baromira hasznos, számomra nagyon fontos talent lenne a fegyveren, ha találnék egy használhatót, amin az van. régi vectoromon az volt, nagyon imádtam.
-
Drenadar
veterán
válasz
Raulblanco07 #18277 üzenetére
A TS, a Ventrilo, a discord is VOIP, úgyhogy ezt nem értem.
Bizonyára a játék szánalmasan szar ingame voice chatjére gondolsz...Én pl jelenleg több közösségben vagyok, nem egyetlenegy játékkal játszom. Igyekszem nem egydimenziós lenni... ÉS ki mertem próbálni a discordot, sokkal kényelmesebb... de ahogy megbeszéltük mindenki azt csinál amit akar
-
Brownage
tag
válasz
Raulblanco07 #18277 üzenetére
ventrilo, mumble, etc. Mindig alkalmazkodnia kell az embernek egy adott társasághoz általában
régi szép idők, mikor csak a roger wilco létezett, mindenki azt használta és kész. Aztán jött a sok újabb és újabb.
Kb. mint az anno egyeduralkodó ICQ, aztán jött a divatosabb MSN, majd FB Chat, Skype, mostmár ezek cikik, mostmár whatsapp, meg egyéb progik. Azt próbálja meg az ember egy helyen tartani az ismerőseit
Apropó el ne felejtsük Raul, péntek vagy szombaton menni kell Clear Sky challenge-t lenyomnunk, kiváncsi vagyok sikerül-e egyáltalán
-
Drenadar
veterán
válasz
Ez itt totálisan off...
Ingyenes szerver előnyei. // Lényegtelen ha igénytelen free tömeg TS-eken csövezik az ember
Friends list előnyei. // Lényegtelen ha nincsenek barátai
Chatet megjegyzi. // Lényegtelen ha az ember írástudatlan.
Böngészőből megnyílik linkkel azonnal használható, telefonon detto, telefonon is ingyenes.Lehet ezen vitatkozni, végül mindenki úgyis azt fogja használni ami neki szimpatikusabb.
De mi az előnye a TS-nek? Nekem egy konkrétum ugrott csak be, a Whisper, amivel olyan személyhez is lehet hangüzenetet küldeni akivel nem is vagy egy szobában. Ezt én nem sokszor használtam, megvagyok nélküle.
-
válasz
Raulblanco07 #18254 üzenetére
Ami továbbra sem fog semmit érni a megfelelő talentek nélkül...
-
Brownage
tag
válasz
késést én se vettem észre sose.
Amúgy a chat része miatt hasznos. Van egy közös szoba. lehet társalogni, mint egy guild chat pl. be lehet írni, hogy falcon challenge-re valaki? azt akkor azt ott olvassa egyszerre x ember aki ott van, nem kell egyesével whisperelgetni, hogy ki jönne. Szóval alapvetően a + chat támogatás, ami jól kiegészíti a játékot, ha már ingame nincs egy hun chat vagy valami. -
válasz
Raulblanco07 #18264 üzenetére
olyan másfél másodperc a késése az ingame voipnak. egy fokkal jobb, mintha egyáltalán nem is lenne.
-
Drenadar
veterán
válasz
Ingame voip tökéletes?
TS már inkább, de a discordnak így is sok előnye van ahhoz képest.Én is TS párti voltam, gépemen elfér mindkettő, de már csak a discord megy...
-
válasz
Nem neked szólt
-
i@lex
őstag
válasz
Raulblanco07 #18217 üzenetére
Mindenképp kerüld a PC-t, az összes online játék tele van csalókkal, ez a játék meg pláne.
Sokszor hamarabb elkészül egy trainer, mint maga a játék, kis túlzással.Nem véletlenül a Division PC-s játékosállomány 80%-a, már rég lelépett a játékból.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Hobby rádiós topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A HMD visszalép az USA piacáról
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- További aktív témák...
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- AOC CQ27G2S Monitor (2K/VA/165hz)
- Samsung C27F396FHR Monitor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest