- Légies iPhone halvány színei
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
bunfi
őstag
válasz
velizare #18746 üzenetére
Azért a craft receptek alapanyagigényei vagy a egyes tulajdonságok hard capjei nem apróságok, amit elfelejt az ember. Vagy ha már ez sem megy hibátlanul, akkor az problémás, főleg úgy, hogy nem az első eset, amikor direkt nézték hülyének az embert. Nem véletlenül asszociál rögtön a rosszra.
-
Raulblanco07
aktív tag
válasz
velizare #18528 üzenetére
Tapasztalat alapján inkább azt mondtam volna hogy DZ nomád és lone szar, nekem folyton ezeket dobálja supply és sealed cache is.
Bár nem panaszkodhatok, tegnap végre kiesett egy 240-es sentry harnes, a korábban használt 240-es sentry harnesemen volt egy 7% dmg to elites és egy 3200 hp stat is amit mindkettőt feleslegesnek tartottam a pvp karimra, de a tegnapi harnes tökéletes, viszonylag magas 640+ stat érték, + armor alapból rajta ezen is, a két gagyi érték helyett pedig volt rajta exotic resist és mod slot, a skill része is a pulse-ra ad, szóval tökéletes.
Már csak egy 240-es 3 stat + armor sentry holster kell hogy kész legyen a karakter.
-
Brownage
tag
válasz
velizare #18283 üzenetére
erre írtuk azt, hogy nálunk nem késik. A hiba akkor nálad lehet.
amikor valaki ts-re csatlakozik és véletlenül ugyanaz a push to talk gombja ts-en és ingame voice is, akkor teljesen együtt hallod a két hangot, baromira eltúlzott ez a másfél másodperc késés. Az azt jelentené, hogy amikor raul egyszerre beszél ts-en és ingame is, akkor 1 egész szóval el kéne, hogy legyen csúszva a hangja, pedig nem volt. Teljesen együtt van, ilyen 10-20 milisec eltérés lehet vagy max 50. Egyszer próbáld ki, stoppereld le és tapasztalat után írd le mennyi a késés, ne így hasraütve, hogy másfél másodperc. Az baromira sok idő. annyi késés még akkor sincs, ha ázsiai TS szerverre mészAmerikai szerverekre sincs több késés 2-300ms-nél, ami kevesebb mint egyharmad másodperc
-
Raulblanco07
aktív tag
válasz
velizare #18269 üzenetére
Tökéletesen megfelel a játékhoz a voip, néha kicsit halk, de ez állítható, illetve sosem éreztem késztetést stopperrel mérni a késést.
Valahogy nem vettem észre, hogy bármikor amikor használtuk, az lett volna, hogy bakker, ha 1mp-el hamarabb szólsz hogy pulse-t nyomtál, akkor ez meg ez lett volna.DZ-ben persze ha angolul beszéltek, akkor érdemesebb ts-t használni, vagy a diszkót, kinek mi, nekem tökéletesen jó a TS is.
Drenadar, mesélj, mivel tud többet?
-
Anonymus23
veterán
válasz
velizare #18126 üzenetére
Akkor gyakorlatilag azzal, hogy a rugó nyomta a feladást, így tudtunk feléledni
Mert Ő később halt meg, neki később járt volna le a számláló. Van health on kill, hogy konkrétan ezen a karakteren mennyi, azt nem tudom.
Így már akkor tiszta sor3 Striker + 2 sentry + 1 Magányos csillag a settje. 255+213/203/10k (194 GS), kis DZ-be járok ezzel, tehát 182-es fegyverek vannak nála, 3x214-es + 3x191-es cucc.
Most módosítottam meg, mert dobni kellett rá egy kis tűz elleni védelmet, mert a mostani DZ (lángszórósok, és tüzes lövedék) erről szól. -
Raulblanco07
aktív tag
válasz
velizare #18055 üzenetére
Fordítva, pont ahol egyből agyonlövöd és nincs ideje tickelni, ott nincs értelme, az értelme a nagyon sok hp-s moboknál van, ahol 10 lövésenként így duplázódik a dps-ed. Na meg persze pvp-ben.
Razor, bármilyen ruhát újra lehet kalibrálni, szinte bármit lehet bármire (pl holster ha csak 2 értékre ad, akkor ott a harmadikat nem tudod rácalibárlni, és persze nem lehet mondjuk ballistic shield dmg resist helyett armort rakni rá, csak adott kategórián belül lehet változtatni, de azt úgyis írja hogy adott stat helyett miket kaphatsz), de csak egy statot kalibrálhatsz, ha valamelyik statot megváltoztattad, onnantól csak azt az egyet tudod megint másra, nincs az hogy minden értékét átkalibrálod és megcsinálod a tökéletes itemet.
A cél olyan item begyűjtése, ami csak 1-el tér el a számodra tökéletestől, mert azt még átkalibrálhatod.
-
Lefty
addikt
-
Brownage
tag
-
sith7
félisten
válasz
velizare #17507 üzenetére
Nálam is volt ez a bug, de nem így oldódott meg
Vga driver fel - nem történt változás
Pc újraindítás - nem történt változásma reggel futtattam egy file ellenőrzést uplay - ben, és aztán indítottam a játékot, ami előtt elkezdett directx - et telepíteni, és aztán indult a játék
így most jó
, nincs szellemkép, lehet írni a chat - be is ... remélem este is jó lesz
Más
MP5 - öt hogyan lehet folyamatos lövésre állítani ? -
.LnB
titán
válasz
velizare #17074 üzenetére
Pont ezt beszéltük tegnap a többiekkel. Nekem a S90-em mindhárom talent-je heal-es. Crit-re , killre..és én szoktam olyat csinálni (vadbarom módon), hogy megyek bele a mob arcába shotival, gondolván majd a crit életben tart és hamarabb lövöm ki. Hát 75%-ban én húzom a rövidebbet. Egy sima kék mob nem gáz, de az erősebbeknél ez nem működik annyira. Ezért én azt mondom, hogy a shoti csak egy jó móka, mert jó vele gyakni, de közel sem eredményes. Vagyis más fegyverekkel sokkal előrébb vagy.
predator 4es bónusz meg azért ignore, mert ritkán kell 10-et belelőni egy mob-ba ha 4-es stack-ben vagy..
-
válasz
velizare #17042 üzenetére
nem,nem. Nem így értettem. De amikor jönnek, kapsz pulse-ot, meg mindenféle okosságot. Ellenben ha az első 2 shotist levakítod sticky-vel, és agyonlövöd. Akkor nem lesz gond akkor sem, amikor a lépcsőn lefut 2 shotis.
Én legalábbis a DPS karakterrel így csinálom mindig. Sticky, és agyonlövöm a két shotist aki a lépcsőn jön. Így 1 ember megfog 1 oldalt. Persze nem mindig sikerül. Akkor wipe általában
-
Lefty
addikt
válasz
velizare #17031 üzenetére
Na ez viszont mar megint debilseg igy, extractionnel allandoan van valami szar npc, aki 200 meterrol meglovoldoz a semmibol es akkor meg is szakad az extraction. Mire megolod meg elmegy a heli, es varhatsz megint perceket az ujra remelve h nem respawn-ol oda megint valaki. Nem lesz idegesito egyaltalan.
-
VTom
veterán
válasz
velizare #17031 üzenetére
Ez mekkora egy f*szság már...
Hanégyen vagytok, akkor kettesével lehet pakolni az extraction-t, amíg a másik kettő fedez, de attól még egy-két golyót bekaphatsz.
Így meg lehet lövöldözni az NCP-ket, amíg el nem megy a helikopter, utána lehet újat hívni, aztán ahogy lejön a kötél, a semmiből majd megint megjelennek 143-an.Falconról meg ne is beszéljünk...
Komolyan mondom, minden patchbe tesznek valami éktelen nagy baromságot, ami fokozatosan b*ssza el a játékot.
-
bunfi
őstag
válasz
velizare #16999 üzenetére
Ott van a 2. pontban, hogy ha ezt nem tudják megoldani akkor valószínűleg az ő megoldásuk penetráns szar. Ezt még megfejeli azzal, hogy exponenciálisan nő. Nem, maximum n-es szorzóval lineálisan, és ebben az esetben n < 6. De tekintve, hogy az adatokat nem tudták normálisan kezelni (elveszett karakterek a raid tömb összeomlása miatt) szerintem simán csak nem választottak optimális megoldást. Kár, hogy beledöglenének, ha ezt kimondanák, inkább helyette hülyét csinálnak magukból.
Egyébként egyszer monitoroztam az adatforgalmát a játéknak. A teljes betöltési idő alatt 350-600 kbyte/sec sebességgel megy a letöltés. Nem vagyok programozó, sem hálózati szakember, de bennem felmerül, hogy mi a búbánatot tárolnak rólam?
-
Anonymus23
veterán
válasz
velizare #16932 üzenetére
Ez nem megoldás, mert nem az a problémám, amit rám akartok erőltetni...
Nem hiszem, hogy magyarázkodnom kellene, hogy nem mindig akarok PvP játszani, biztos azért vagyok DZ lvl91, mert félek bemenni a DZ-be, mert lelőnek.
Ja hogy a módszer nem tetszik, ami rá van erőltetve erre? Hát talán meg tudtok nekem bocsátani, hogy ebben nem vagyok hajlandó változni, de eldöntöttem korábban, én sem lövök le más playert hátulról.Van egy véleményem, ami szerintem megoldás lenne mindkét félnek, de csakis úgy jó ahogy ti gondoljátok.
Túléljük ezt is mint sok mindent az életben, én is ti is, max nem játszunk együtt. 9,5 M regisztrált játékos van. Csak elkerüljük egymást
Itt meg el kell viselnünk egymás nem azonos véleményét. -
bunfi
őstag
válasz
velizare #16861 üzenetére
Az ilyen a természet mellé szúrtam be a mondatot, gyors szerkesztésben. Már vártam egyébként, hogy ha valaki kifejti abbeli nemtetszését, hogy ő a virtuális világban nem (sem) kíván opportunista (az én olvasatomban gátlástalan) lenni, akkor ő egy crybaby, whiner stb. A netes "kutúra áldása" ez a nemtörődömség (ez-csak-net-LoL). De valahogy nem tudom megszokni...
-
.LnB
titán
válasz
velizare #16408 üzenetére
"végleges" van ezért csavar a történetben. Van aki kapott perma ban-t, írt a supportnak, és csökkentették két hétre. #truestory
(#16406) pzstm Phoenix Creditnek jelenleg semmi értelme. Nekem van 1000. El se költöm, a heti feladatokra se fekszem már rá ez miatt. Majd ha újra lesz értéke akkor farmolom.
(#16409) kovimester Kint a PVE területre kellene lvl30 elérése után spawnoltatni brutál nemesített bossokat. A DZ jó úgy ahogy van. Bár több nemesített ellenfél lehetne.
Ötlet
Nem tudom írtam e már, de van egy jó ötletem a (Black Desert Online alapján)
Mégpedig:Kellene a játékba betenni eldugott kulcsokat, amik vagy random esnének vagy valami teljesítése után lenne kapható.
A kulcsok arra lennének jók, hogy ha egy team (4fő, vagy akár 8 fő ha végre lehetne akkora teamet csinálni) összegyűjt belőle (mondjuk) 5 darabot, akkor bent DZ-be "megidézhetnének" egy Brutális Boss-t (vagy Boss csoportot). Mondjuk úgy, hogy egy épület ajtajánál kellene aktiválni a kulcsot. És az a Boss valami fasza cuccot dobna fixen. De a DZ-ben arra kószáló emberek is megölhetnék. Szóval szabad lenne a harc érte.Szerintem
kurvaizgalmas lenne.Mit gondoltok?
-
.LnB
titán
válasz
velizare #16226 üzenetére
Látom te csak addig tudsz gondolkodni, hogy 1v1-be egymással szemben állva belelősz nyóc'at egy rugóba aki egyedül van. Nem keveredtél te még nagyobb harcba a DZ-ben? De hagyjuk, igazad van 8 töltény több mint 14. Értem. Én is 8-cal használom, de nem feltétlen hülyeség a több.
-
.LnB
titán
válasz
velizare #16221 üzenetére
Alapból 8 töltény van a shotiba. Tegyük fel, hogy nekimész egy rugónak. Rálövöd a 8 sörétet de nem hal meg. Elkezdesz tölteni, és addig lehet lelő, vagy betöltesz és a 9. sörétre lelövöd.
Vagy, van a táradba 14 sörét, 14 söréttel nekimész a rugónak és lelövöd. Nem kell töltened.Szóval alapjáraton többet tudz lőni, és a töltést ugyan úgy meg tudod szakítani mint az alap 8 sörét esetében.
Ettől függetlenül tölthetsz fedezékbe, de egy 4-es rugó csoportból valaki tuti rádmegy míg fedezék mögött kuksolsz.
-
válasz
velizare #15645 üzenetére
Szerintem te valami elnéztél a postomban. Egy szóval sem vontam kétségbe, hogy a lista elemei nem véletlenszerűek, a bajom azzal van, hogy egyáltalán van egy ilyen lista, és mint minden ilyen lista a tartalmuk véges ezért összességében véve hosszabb távon sokkal -emberi- erőforrás igényesebb a karbantartása.
Igen abban igazad van, hogy ellátja a feladatát, pontosabban ellátná ha normálisan lenne megcsinálva de sajnos ez már a második napi küldetéseket érintő probléma 1 hónapon belül ami arra vezethető vissza, hogy valaki elkefélte a listát.
Igazából, hogy várod el, hogy a komolyabb problémákat kijavítsák, ha egy ilyen egyszerűt sem tudnak normálisan megcsinálni (tipikus "patching a bullet wound with a bandaid" szituáció)? -
válasz
velizare #15259 üzenetére
216-205-201-194 volt a team tegnap. Sajnos a socis rushok vittek mindannyionk a 10. Korben...
Majd megprobaljuk meg, de a godorbe lejon 2 socis es agyonlottek mindenkit. Levakitottunk 2ot, szotlottuk oket, kozbe hatulrol 1 leszedett mindenkit. Megcsinaltam mar tobbszor, de tegnap nem sikerult.
-
.LnB
titán
válasz
velizare #15000 üzenetére
tool
na persze. Csináltak egy exel táblázatot, rendezték csökkenő sorrendben a killeket, dmg-t, stb statokat. Aztán ctrl+f-fel rákeresnek a reportolt nevekre.
Nyitom a ládát és látom ott van a földön 2 sárga, de nem vettem fel mert
Biztos ezt az apróságot elfelejtette leírni. A láda mint tudjuk fix 2db lila!!! LILA!!!
(jó mondjuk sobott már világos zöldet is nekem a ládikó.)
-
[hun] warhea
tag
válasz
velizare #14912 üzenetére
az esesi sebzes nem a palya, hanem a fizikai dolgokat mukodteto engine feladata. nem?
mert a mobile cover jól működik, és a pályák vannak elkúrva +1
ez szvsz, hogy atrakod a mobile covert semmi mas, csak textura / palyahiba. nincs collision a coverrel igy azt at tudod rakni a falon az animacional meg szimplan nincs collision check igy atengedi a playert a falon -
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
velizare #14534 üzenetére
Én úgy vagyok vele, hogy kb egyik neves fegyver sem ér semmit hosszú távon. Warlordot még nem próbáltam, de arról sem olvasok túl jókat.
A DLC-ben érkező Legendás M1A1-et akarom megszerezni majd (Historian), csak még nincs róla semmi infó egyelőre.
(#14535) duvi
A listádban van olyan ami még nem elérhető a játékban.
-
kiezTe90
senior tag
válasz
velizare #14396 üzenetére
+1
Pont ezért akadt ki délelőtt is mert már egy hete arról szól a fórum hogy játszhatatlan, sz*R játék. Már tényleg másról se szól ez a fórum.
Amúgy meg érdekes Nekem 250 órám van, most kezdem érezni hogy már unom. Nincs tele bugokkal, csak ha direkt keresed. 2szer estem be textúra alá (250 óra alatt, nemhiszem el hogy más meg naponta 10szer leesik). Ha csalókkal talalkozom, akkor is max ki/bejelentkezek és meg van oldva. (Ehez teszem hozzá, csalókkal is vagy 5-6szor találkoztam)
Nem kell nézni a sok youtube videót és mindent kipróbálni amit ott mutatnak, utána még sírni hogy "na ez tényleg bugos ez a játék" -
grHawk
aktív tag
válasz
velizare #14379 üzenetére
Nem értek egyet. Habár a most következő hasonlatom kicsit sarkítja a dolgot, azért párhuzamot lehet húzni: a forradalmak előtt is kell valaki aki feltüzeli a népet, aki ráébreszti az embereket arra, hogy szart esznek és ízlik nekik. Tekints az itt, az - alulértékelt jelentőségű - PH fórumon mondott rossz véleményekre és panaszokra egyfajta ráébresztés célzatú vélemény nyilvánításként. A játékfejlesztők (és elsők közt a Ubi brigád) egyre jobban használja ki a játékosai bizalmát, akikben a sosem szunnyadó remény az E3 és egyéb bemutatókon látottak (és az ebbe beleképzelt elvárások is persze) iránt még mindig él, hiába a rengeteg fejlesztői moslék, hazugságok, impotens programozók bénázásai, ezek a játékosok - még ha immel-ámmal is - de lefogják nyelni ezt a sok szemetet. Nagyon vártam a játékot, nem tettem magasra se a lécet, mert engem az atmoszférája fogott meg, ki is játszottam a küldetéseket, a játékidőm másik felében pedig challange és dz volt az elfoglaltságom, majd 120 óra után kimúlt a láng. Nekem megérte a pénzt, de ettől függetlenül a tények léteznek: átkúrtak minket mint a jóélet. És ha nap, mint nap felmész játszani, megvéded a nagyközönség előtt, fórumokon, akkor újra meg fogják tenni. Mert megéri. Mert nem vagy Te vagy én más nekik, csak egy kis jelentéktelen pénzforrás. Az már csak bónusz, hogy ha limitálni próbálod az ellenreklámot. Én megfognám a massive progamozóit és egytől-egyig pakolnám őket az utcára a médiáért felelőseikkel együtt, beleértve a community managerek. Ugyanúgy, ahogyan az én vagy a Te munkahelyeden sem tűrik meg a balfaszságot, ott sem kéne. Csak Neked vagy nekem nincs egy több ezer fős rajongótáborom, aki folyamatosan megvédi a balfasz húzásaimat, ha ezt csinálnánk. Szerintem igen is kell, hogy az emberek elmondják a véleményüket, hiszen ezzel a szolgáltatás nyújtó félt kényszerítheted rendes munkára, nem értékelhetetlen szarra, amit jelenleg tapasztalunk.
A minap felmentem játszani, de a starthoz képest olyan szinten bugos volt minden, mint egy nevesebb játék privát változatán. És oké, hogy benne van 120 ~élvezetes játékórám, ők NEM azt ígérték, hogy futni fog a játék egy-két hónapig, aztán játszhatatlan lesz, vagy csak erős kompromisszumokkal. Le is töröltem, és nem azért mert a tartalom volt rossz/kevés/unalmas, hanem mert NEM
MŰKÖDÖTT úgy, ahogy kéne. Játszhatatlan ZS kategória lett belőle, ennyi. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- AOC CQ27G2S Monitor (2K/VA/165hz)
- Samsung C27F396FHR Monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest