- A HMD visszalép az USA piacáról
- Légies iPhone halvány színei
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sebestyen01
őstag
Ruha kiegekkel lehet eleg szepen!
orichalcos:
Most ha azt mondom en meg tudnam venni a vestor receptjet, es le tudnam gyartani, kar hogy nem tetszik, aragy augot akarok majd, csak a receptje dz50-es!
Csipat meg hoiztam ki dz-bol tegnap elott esteBar nem bolt action ha nem fel automata szeretik a mobok nagyon a fejest
-
bence1885
aktív tag
Próbáld meg ezt.
Sziasztok ! Kis segítség hogy kell hozzájutni az előrendelői meg mindenféle plusz ruhákhoz cuccokhoz, hogyan aktiváljuk a kapott kódot.
Itt a link innen csináltam meg, nemrég sikerült nekem is begyűjteni a Paramedic DLC-t.
Link : https://support.ubi.com/en-gb/faq/9/3502/exclusive-contents-and-events-rewards/kA030000000tiaYCAQ#q2
Röviden annyi hogy kiválasztod hogy hány karakteres a kódod, majd bejövő Division oldalon kiválasztod melyik platformra van a játékod valamint hogy melyik kiadás. Boltot nem kell választani !
Majd lejjebb görgetve, lesz a lap alján hogy REDEEM CODE katt rá ! És beírod a kapott kódot.
Aztán máris kapod emailben a KÖVETKEZŐ kódot azt majd a játékban kell aktiválni. -
elég kemények hardon a küldik. nézek egy streamet, van fetrengés rendesen, pedig ezek nem olyan bénák. túl sok taktika, összedolgozás persze nincs, csak darálnak. az előbb benéztek valami magasabb szintű dz-be, megértek élve kijönni. az ottani a mobok 1shot1killben nyomatták.
-
duvi
nagyúr
Nem szabad ilyen drágán megvenni
Viszont nem riogatásból mondom, de elkezdtek felmenni a gold csomag árai is. LINK Már csak a GamesPlanet UK oldalán van 21K-ért. Nemrég még az FR és DE oldalaikon is kb. ennyiért adták. Pár napja a FunStock Digital még kicsit olcsóbban is adta a GP-nál. Most már 23.200-ért hirdetik a goldot. Úgy tűnik, hogy a hatalmas érdeklődés miatt, folyamatosan emelik az árakat.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Az ilyeneket srácok ne itt, vagy tegyétek bele aláírásba, mert ha nagyon szigorúak akarunk lenni ez is hirdetésnek számít (hiszen keresel terméket), azért meg warn járna...
(#6723) pohár
Nem vagyok modi, hiába a nagybetűs rang, törölni meg csak ebben a topikban tudok. Amúgy hidd el, olvassák a topikot modik.
(#6724) Edem05
Na hja, de az igaz poén az lenne, ha a térkép összes kocsijának az ajtaját be kellene csukni és azért adna ahie-t.
-
westlake
félisten
Az a probléma, hogy sokan már átesnek a ló másik oldalára. Ez az egész előrendelői dolog "felesleges" és az összes kereskedő csak saját magának csinál ezzel plusz munkát. Senki nem kötelezi őket arra, hogy a megjelenés pillanatáig bármilyen előrendelést biztosítsanak a vásárlóknak. Azt kellene csinálniuk, amit régen is. Fel lenne tüntetve a weboldalon, hogy x-edikén kapható a boltban y verzió, ami a készlet erejéig tudnak biztosítani. Majd nyitásko meg nyugodtan kiszolgálnák a kígyózó sor tagjait. Mivel az előrendelés szerintem sehol sem jelent vásárlási kötelezettséget, egyik bolt sem nyer azzal semmit, ha a megjelenés napjáig regisztrálnak 200 előrendelést. Szóval lehet, hogy nem teljesen kezelik ezt a dolgot profin a boltok, de az is tény, hogy az egészet szívességből teszik. Őket nem kell, hogy érdekelje, hogy a megjelenés másnapján Pistinek nem jutott SA verzió. Őket az érdekli, hogy eladják a teljes készletet.
-
.LnB
titán
Én úgy vagyok vele, hogy bejelöltem mindenkit aki benne van a listában, és aki online lesz, és hajlandó lesz velem játszani akkor nyomjuk.
Előzetesen úgy indult ez, hogy én mint családos ember leírtam, hogy mikor érek rá, és kerestem hasonló időbeosztású embereket, hogy esetleg összeszokunk és egy megszokott társaság alakulhat ki. De mostanra nagyon összekuszálódott a dolog. Lehet így is kialakulnak majd klikkek, ennek örülnék is, de majd keddtől kiderül.
Szóval csapatosdi szerintem is felesleges.
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
Első megvan, másodikat én sem találom egyelőre.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
daveoff
veterán
Kapsz! Addig volt előrendelést, ami nem telt be a keret, tök mindegy, hogy házhoz szállítás, vagy személyes átvétel, akinek sikerült leadni a rendelést, az kapni fog. Mit nem lehet ezen érteni....
(#5542) grHawk: Az igaz, hogy ebben nincs nagy tapasztalatom, mert általában digitálisan veszem a játékokat, 576-tól ez az első rendelésem, én így értelmeztem a dolgot. Hogy átvágnak, azt nem számoltam bele....
-
NomadND1
senior tag
Köszönöm szépen, a csapat nevében
#5507,5513: Ők az alapkarakterek(nekem így jött le,ha tévednék szóljatok)és ha minden igaz különböző képességekkel, történettel fognak rendelkezni.
Az oldal többi részét a játékosok karaktereinek szánom. Aki szeretné annak ki fogom oda rakni a karakterét statisztikai adattal és leírással. -
NomadND1
senior tag
A listában találtam meg őket, majd meg is kerestek, hogy tegyem fel a csapatuk logóját a honlapra.
Jövő hétre ígértek egy bemutatkozó írást és segítséget a fordításhoz.#4269: Még nem indult el a játék és biztos vagyok benne, hogy sokan kivárnak mi lesz. Ez tipukusan egy olyan játék amit TS nélkül nehéz sikerre vinni. Ha nincs kommunikáció a csapattagok között, akkor mindenki össze-vissza fog rohangálni és nem érti a többiek (akik TS-en vannak) miért mennek az ellenkező irányba.
Az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy család mellett kevesen tudják használni a TS-t, mert attól tartanak a gyerek olyat hall/tanul ami nem biztos, hogy előnyös. Ezekkel tisztában kell lenni és el kell fogadni. Játék közben könnyen el tudunk morzsolni egy b+-et és nem hiszem, hogy ezért bárkit is felelősségre lehetne vonni. -
westlake
félisten
Látod, ez viszont nem korrekt. Nyilván szíved joga, de te már valamilyen szinten kirekesztesz embereket azért, mert valami olyat tesznek, ami neked nem tetszik. Nem kell velük azonosulni. Azért, mert a TT-sek a DZ "urai" akarnak lenni, már nem is lehet velük PVE küldetéseket csinálni?#4011: Nincs olyan, hogy "Ph!" klán. Valaki elindított valamit, ami nevezhető a TT ellentétének, de nevet már nem találtak ki maguknak.
Én hülye, eddig nem tudtam, hogy az a nyolc ember a hetvenötből miért fogadta el a "barátságom". De legalább most már tudom!
#4022: Akkor viszont a bocsánatodat kell kérnem.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Nem tudunk erről eddig semmit. Az SP leírásában az van, hogy jön egy horda mód, meg kapunk egy föld alatti területet is. A 3. DLC-ről semmi infó, ott még lehet hogy bővítik a terület nagyságát majd.
Én arra lennék kíváncsi, hogyan oldják meg a végső játékban a terület határát. Mert ok bétában ott a vörös zóna a felirattal, hogy "Nem elérhető a bétában", de a teljes kiadásnál nem írhatják oda hogy "Nem elérhető a teljes játékban"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- AOC CQ27G2S Monitor (2K/VA/165hz)
- Samsung C27F396FHR Monitor
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest