- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
bunfi
őstag
válasz
marilllyo #14729 üzenetére
A válasz ott van a kérdésedben. Dobhat.
(#14727) Vtomi80 Nagyszerű, de 980Ti SLI alatt esélytelen a kihasználásuk, akkora többletterhelés (nomeg annyira nem látványos a javulás, amit okoznak, de ez csak személyes vélemény). Az A-Sync pedig nagyon nem nVidia betüszó.
(#14716) Maxtreme A Guardian cikkében is hivatkoznak erre a forrásra. Én olvastam, és elkönyveltem magamban amit kellett. Ez a játék soha nem lesz jó, csalómentes, mert ahhoz alapjaiban kellene újraírni az egészet. A szánalmas az, hogy 3 évet végighazudtak, hogy a PC az nem lesz elhanyagolva.
-
kovimester
aktív tag
válasz
marilllyo #14689 üzenetére
Nem hiszem.
Irok is egy példát.
Tegnap warengate kihívás fokozatban. Sokszor teljesítettük már kb 20 30 perc 4 emberel kb 201 gs átlag.
Na szóval; tegnap nem olyan szarok voltak a serverek hogy a sebbzést se számolta plusz az ellen sebbzése 1mp késésel talált be.
Nem tudom hogy netcode server lagg vagy maga a játék egy szar...Na én ebből gondolom azt hogy akikel toltad lehet hogy igy jártak.
Utomi kolléga a megmondja a történtekbek... -
bunfi
őstag
válasz
marilllyo #14652 üzenetére
Ahogy warcat írta, lehet, de a 30-32 között 1-5% növekményről beszélhetünk maximum. A divtechtemető. Ugyanannyira mint a gear modok. Az, hogy Stamina+Skill power kombót kapj, lehetetlen. Én azt sem értem, hogy az ilyen minor holmikkal minek pusztíttatják a divtechet...
-
-
ada19
senior tag
válasz
marilllyo #14210 üzenetére
Pedig biztos lehetsz benne. A megoldás az lett (nagyon sok idő után) hogy bizonyos értékeket, változókat átraktak lemezről szerveroldalra. Előtte bármennyi pénzt kaphattál rablásért, vagy saját tankod volt garázsban ami normál körülmények között nem megoldható.
Az egészet csak arra írtam, hogy a "konzolon nincs csalás" nem igaz, de abban megegyezhetünk hogy sok év 360 után talán csak a GTAO volt ilyen.
-
warcat
veterán
válasz
marilllyo #14083 üzenetére
Az RPM itt van fölötted, 725
A kiírt sebzés változik a firearms skilled függvényében.Én úgy tudom,hogy maximum közeli értéket dobott,de ezért kértem,hogy valaki aki rendelkezik a 204-es AUG recepttel,nézzen rá a vendorosra,hogy hol helyezkedik el a skálán (pl ha a recept neki 11000-12500-at ír,a vendornál meg 12.3k-t lát,akkor ez egy magas roll)
-
-
Telda
addikt
válasz
marilllyo #13352 üzenetére
Jelenleg a menetrendem, hogy letolom a napikat, a napi kihivást akár 2x is. Ez után 2-3 Lexington kör és ennyiből ki is fújt. Hangulattól függően kicsit mászklok, felfedezek.
Incursion-be nem megyek, pughoz nem igazán van erőm, glitch-ből meg nem kérek.
DZ felejtős, tele van supermanként röpködő cheaterekkel, meg glitchből felhúzott játékosokkal.marilllyo: Szívesen segítek Warrengate-ben, igaz nincs 220+ glitchből felhúzott karakterem, de szerintem ide még jó lesz.
-
pzstm
titán
válasz
marilllyo #13366 üzenetére
Azt meg nem tapasztaltam ki pontosan. De tuti nem kis mertekben számít, mert 4000 feletti firearmsal erezhetoen kevesebb mint 1 masodperc egy 32-es mob, jelenlegi 3700 korulivel meg tobb mint 1 masodperc......4170-ig tudom felvinni, de azt csak pve csapatban vállalom be
-
vendingo
veterán
válasz
marilllyo #13352 üzenetére
Én annak örülnék a legjobban, ha az alap map is hasonló lenne a DZ-hez, csak nem lennének benne rúzsok.
Vagy ha az alap map nehézségét is lehetne állítani. Jelenleg ha összetalálkozok valakivel DZ-n kívül, elég mellé lőnöm, mert attól is meghal. Elég uncsi a gyors utazás, jobban élvezném, ha lenne lehetőség gyalog is eljutni úgy a küldikhez, hogy történik is valami izgalmas. -
D.Orion
veterán
válasz
marilllyo #13109 üzenetére
Napi feladatok:
-Iktass ki 5 ellenséget robbanószeres tölténnyel. 10Phoenix credit
-Készíts el 5 szabványos vagy jobb tárgyat. 1Gold Division tech
-Iktass ki 10 fegyencet a fekete zónában. 7500xp DZNapi küldetés: Maradt ami volt, hajnal ~01:30 körül vált.
-Hudson menekült, nehéz fokozat.
-Lincoln alagút, kihívás.
-Madison kórház, nehéz.Nálunk a csapatban én vagyok a felelős a healt/ammo + buff adagért, így ez az enyém:
Be kell szereznem még pár sárga tervrajzot a kiegészítőkre. A mesterlövészt tegnap szereztem, tudom, hogy lassú, de tetszik a háborús jellege.
200K felett visz fejre ha beadja, három crit talent van rajta, plusz a kiegek. Lerakatban van FW M1A és Socom is, ha megunnám.
Plusz DZ-ben a rugók ellen van egy meglepetés M870 shoti, de az titok.
-
marquuard
veterán
válasz
marilllyo #12930 üzenetére
Nem álltunk neki Incursion-nek, ketten voltunk csak. Majd kellesz te, meg még egy srác. DZ volt tegnap estétől, de azt se mondanám valami sikeresnek, mert minden Landmark-nál azzal szórakoztak, hogy boss ölés közben befutkostak elénk... Szánalmas egy húzás. Az egész estém arról szólt, hogy lv. 58-59 között ugráltam.
-
-
Raulblanco07
aktív tag
válasz
marilllyo #12815 üzenetére
Egy két fegyver modon lehet találni ilyet hogy + 10-en x százalék weapon damage.
Kesztyűn van ilyen hogy + smg, assault rifle, marksman, LMG, shotgun, pistol sebzés.
Holsteren csak pisztolyra van ezekből.
HE gearen talent ami +13% sebzés de +10% bejövő sebzés.
más hirtelen nem jut eszembe.Vagy ha csak ilyen 3-400k-s statot akarsz látni akkor tedd tele Accuary-val és Hip fire accuary-val, azt hiszem ez a kettő amitől a DPS mutató az égbe szökik, de ténylegesen kb semmivel nem lett erősebb a fegyvered.
-
bunfi
őstag
válasz
marilllyo #12790 üzenetére
Örülök, hogy vannak még rendes emberek is ebben a játékban, akik segítenek másoknak. Nem csak arról ömlengenek Redditen, hogy mekkora szar már, hogy mindenkinek lehet gearje, miközben a kedvenc szórakozásuk a full pre-maddel, full gearben alázni a dzben szintért, lootért pvezőket.
-
duvi
nagyúr
válasz
marilllyo #12750 üzenetére
- Biztos, hogy beragadt? Emlékszem, hogy a vége felé nekem is volt pár "szekrényes" problémám, de kiderült, hogy van egy időrendi sorrend. Amikor megcsináltam egy másikat, akkor beadta ezeket is. Tedd félre ezeket a beragadt küldetéseket és csináld meg a többit. Elvileg a végén ezeket is le tudod adni.
- Ha mégse működne a leírtak alapján, akkor csatlakozz be egy másik játékoshoz, akinek még hiányzik a küldi. -
ßrainiac
addikt
válasz
marilllyo #12695 üzenetére
Nem mondom biztosra, de eddig nekem bugosnak tunik az egesz "Trading"
Tegnap 5 felvett cuccbol 2-t tudtam volna megosztani, ha akarok.
Amugy azt vettem eszre, hogy pl a key chestekbol lootolt cuccot nem engedi atadni. Viszont nem tudom, hogy mi az elvart mukodes.
#12698 ha ott volt melletted a tag es egy csoportban veled akkor miert ne?
-
warcat
veterán
válasz
marilllyo #12032 üzenetére
Egyszerűbb ha megnézed mint magyarázni
Nem gondoltam volna,hogy ennyire lelkesek vagytok a témában,napok óta farmolom,hogy altnak legyen pénze olcsó nyersanyagra(keddig)
,ha tudom,hogy van igény rá,szóltam volna
-
DummyBoy
senior tag
válasz
marilllyo #11490 üzenetére
Én próbáltam Skill powerre és HP-ra gyúrni lila cuccokból, healing és revive talentek, és ha sikerült a napikat letolni, mentem Lexington vagy Tunnel körökre... Így szépen gyűlt a tapasztalat, a gear és a Phoenix kredit is. Utána lehet venni blueprint-eket és craftolgatni...
-
.LnB
titán
válasz
marilllyo #11385 üzenetére
Engem mindig jó csapattal dob össze. Múlthéten volt egy fogyi brigád Lexington-on. Hát azt hittem beszrok a röhögéstől. Tudod mit csináltak?! Nem hittem a szememnek. 3 szor wipeoltak ez miatt. Én meg csak álltam és kérdezgettem chatbe, hogy ez mi? Na szóval a tetős résznél, mikor felmentek a tetőre lifttel. Ez a három hülye instant elkezdtek futni hátra ahol a túsz van (meg egy sniper) és ott kempelték be a placcot. Minek?!
De tipikusan no DPS, no Brain emberek voltak.
Mindig csak azt láttam, hogy felér a lift aztán szaladnak oda hátra. háromszor nem sikerült élve elfutniuk odáig, negyedjére már igen. Még medic ultit is elnyomta a tag, hogy ne haljanak meg furás közben.
Da azóta profi teamet kapok mindig. -
válasz
marilllyo #11279 üzenetére
m1anál nagyobb sebzést az ssr és az m44 tud. ezek viszont nem félautomata, hanem tolózáras fegyverek, azaz lassú a tűzgyorsaságuk, ami nagyon büntet, ha mellélősz pl. egy shotgunosnak, és a táruk is kicsi (m44 5ről, ssr 7ről indul.) ssr és m1a sebzése kb. ugyanaz, viszont a tűzgyorsaság miatt az m1a egyértelműen a nyerő. az m44 meg ugyan üt, mint a gyorsvonat, de sajnos nagyon lassú, pedig különösen nagy kedvencem.
-
válasz
marilllyo #11274 üzenetére
mod: hazudtam.
van boo vendornál police mk17 (ez egy scar), dz vendornál tenebrae (ez egy legendary scar), és mk20 (a vicc kedvéért, ez is egy scar
), valamint custom m44. a sniper puskák királya az m1a, ilyen sajnos nincs. én ezzel nem kínlódnék, néha lehet kapni vendoroknál lila m1a-t balanced talenttel, szerintem az mind jobb ezeknél, kivéve, ha kijön egy jó roll az m44re. viszont ez utóbbi a division techet égeti.
-
Hunner
senior tag
válasz
marilllyo #11196 üzenetére
Lehet boostolni, de Demmer, amilyen keveset ír ide, annál többet tolja a játékot. Multkoriban volt szerencsém egy félórára együtt szaladni vele, manhunton volt két rugó dz1-2 környékén a benzinkútnál fenn a tetőn. Felmászott szétszedte őket a picsába. Nem volt kecmec. Nap 6-8óra játékkal folyamatos DZ-vel (rank90+ba van már) simán kijön ez a szám.
-
warcat
veterán
válasz
marilllyo #11105 üzenetére
Lehet egyedül is,mind le lett már szólózva.
A skillpowerre még visszatérve,lemaradt a legfontosabb,a skillek erején kívül az újratöltődésük idejét is csökkenti ám a nagy(obb) spellpower.
Ezért értek egyet vele,sokkal jobb build mint a random#672 Rambo mindent a Firearmsra- karakter. -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- E-roller topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- OLED monitor topik
- Autós topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- Formula-1
- Interactive Brokers társalgó
- Napelem
- További aktív témák...
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest