- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vulpolone
tag
válasz
Raulblanco07 #21234 üzenetére
Szombaton heroic-on mi is pont ugyanezt a generátor megvédős termet kaptuk a végére. Random emberekkel mentem, de baromi jó volt velük játszani, senki nem rohant előre rambózni, mindent megbeszéltünk, mindenkinek mindig meg volt a helye, simán eljutottunk a végéig. Aztán néztünk a végén nagyokat, hogy meg kellene védeni a generátort úgy, hogy egyből mellette van az ajtó, ahonnan jönnek ki a mobok, de lentről nem lehetett velük mit kezdeni.. esélytelen volt :S Ment is utána az anyázás, hogy milyen idióta tervezte így a pályát és hasonló finomságok.
-
arnikusz
veterán
válasz
Raulblanco07 #21234 üzenetére
Azokat a generátoros küldetéseket én is nagyon utálom megspékelve LMB shotgunosokkal.
Ezért kellett volna simán berakni a Showstopper kalibrálhatóként a játékba, mert ahogy írtátok vasárnapra biztos belenyúltak a játékba, mert egy sima páros 2 dírektívás hardon egy korábban nyomi 32-es shotgunos leszedett miután elkezdtem a játékot míg pénteken meg sem éreztem.
Utána már nem Rambóztam előre. -
arnikusz
veterán
válasz
Raulblanco07 #21229 üzenetére
Ez a benti gizda net eddig vacakolt.
A platót kerestük tegnap, de meglesz.
A Bossok páncélbontása healig nagyon hasznos tanács, mert miután kettő leszedve hárman feküdtünk -egy heroic társunk pedig kivégezte a technikusokat míg pl. én henyélve-feküdve néztem a kemény munkáját.
És így a loot-os tanács a 4 Bosstól, hátha bead valami jót.
Nálam az underground 1-5 és 14-17 között hardon egyedül 229-es fegyvereket dobott, így abszolúte kiszámíthatatlan mit ad normál-hard-challenge-heroic.
Este ha egyedül leszek a 2 fázist kipróbálom most, hogy elértem a 20-as szintet és még kell 3000 a következőig, kíváncsian várom hogy mit ad, viszont szombaton delta megette 3 dírektívámat.
Egy nyomorult Blind Táska kellene a szetthez ( nagy öröm lenne), de szándékosan Firecrestet dobál.
-
arnikusz
veterán
válasz
Raulblanco07 #21225 üzenetére
Köszönöm.
A heroic dragon nest jó tipp, de nekem még hard sem sikerült olyan gyenge voltam tegnap este, de volt két alkalom bent a végén, amikor egyszer csak megfeküdtünk és nem tudni miért.Kíváncsi leszek mi lesz a G36-al akkor 1.3.1 után.
Érdemes még szerintetek egy 01 második karakterrel szórakozni, mert 2 hét múlva megyek 3 hét szabira és akkor beleférhet, vagy inkább Underground 40. felett ami a múltkori táblázat szerint elmehet 100. szintig.
Köszönöm a tippeket.
-
válasz
Raulblanco07 #21219 üzenetére
Cybernek tegnap 191es zoldet adott lexington heroic xD
-
válasz
Raulblanco07 #21198 üzenetére
Nagyszerű Raul, ennek igazán örülünk, de igazából a gond az, hogy képtelen vagy más problémáját átérezni/átgondolni pusztán azon egyszerű oknál fogva mert a szerencsések meglehetősen szűk táborába tartozol.
Lásd a korábbi postom. És én nem "minden cuccom 240" szintről indultam hanem 1-2 kósza 240-es item a java 214. Van ugyan egy 268-as blind backpackem, de azt is csak azért használom mert egy picivel több armor van rajta mint az előzőn és ad lőszert is és nem azért mert annyira szükségem lenne a setre (striker/sentry/alpha/reclaimer-nek sokkal jobban tudnék örülni hasonló paraméterekkel). Nekem már a 240-es is upgrade lenne néhány itemnél, de ilyen se esik nem, hogy 268-as. Szeretném kipróbálni a PP-19-et is, de eddig összesen 1 azaz _egy_ darab 204-es HE esett ami ment a zúzdába mert használhatatlan volt.
Az 1.3 óta igenis sz*rabb a drop rate/loot, DZ-ben már sealed cache-t is csak mutatóban látok mert a mobok töredékét dobják (1.3 előtt konkrétan 1 nap alatt többet vittem ki mint most 1 hét alatt). Szóval attól, hogy neked sikerül az nem jelenti feltétlen azt -nagyon nem-, hogy másik hülye meg nagyon válogatós.
A megjelenés óta közel 3 órát játszottam napi átlagban és azt hiszem joggal elvárhatom, hogy ennyi játékba ölt idő után igenis adjon ez a rohadt játék olyan itemeket néhanapján amik legalább egy kis upgrade-et jelentenek a korábbiakhoz képest és itt a hangsúly a kicsin van mert nagy upgrade-ről nem is merek álmodni. És légyszíves ne gyere nekem incursion challenge meg heroic módokkal mert az közel sem olyan egyszerű mint ahogy állítjátok mivel a csapat, idő és gear hármasnak egyszerre kell meglennie és hát gearben a játék egyáltalán nem partner (talán pár hónap múlva ha baromi szerencsés vagyok akkor lesz már olyan felszerelésem amikor már nem 1 lövés vagyok a 34-es elit LMB-s shotisnak, 50 méterről...)
@Snip3r_HUN: Hát sajnos az UG is eléggé felemás lett, challenge/heroic-on pl. 99,9999% eséllyel LMB lesz ami ugye nettó kicseszés a hozzám hasonlókkal akik küzdenek egy használható felszerelés beszerzésével mert azért egy 34-es elit LMB az nagyságrendileg erősebb mint egy hasonló riker/rioter/cleaner ráadásul ezért szinte semmi értelme a challenge módnak amikor heroicon 35-ösök vannak amik annyival már nem erősebbek, cserébe nagyobb eséllyel szerezhet 268-as set itemet az ember.
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Éppen ez baj, mire összejön(ne) egy használható szett emelnek a GS-en, meg szétnerfelik a legnépszerűbbeket. Én például nem járok falcon challage/heroic-ra mert nem köt le és nem is tetszik, de őszíntén szólva már az underground is kezd unalomba fulladni nálam pedig még lv20-at sem értem el (hiába a random generált küldetések, mindig ugyan az van).
(#21200) players111: Az pvp-re elég jó lesz, egy baj van vele csak 40-es tár extended mag-gel.
-
válasz
Nem érted, nem ezzel van a gond, hanem, ha a legerősebb küldetéseket is farmolod, akkor sem kapsz már jó lootot: http://forums.ubi.com/showthread.php/1469149-So-we-completed-3-Phase-UG-with-5-Directives-and
Elég nagy a felháborodás a fórumon, elvileg lesz valami finomhangolás, de nem igazán egyezik még ez sem azzal, ami a "beetető" első pár napban volt (amikor valószínűleg el kellett adni a DLC-t és azért esett több jobb cucc).
Félre ne érts, igen, én már 268-as set itemekre megyek, de nyilván a játékosbázis 90%-a arra megy, mert már beleölt 300-500+ órát és nem azt szeretné látni egy heroic végén, hogy megint egy halom 204-es hulladékot kapott. Ugyanaz a helyzet, mint 1.2-nél a DZ ládákkal, amik 163-at dobtak 201+en is...
És ez így elég gáz, hogy nem adod meg a játékosoknak az élményt, hanem inkább visszaveszel belőle. Ha arra mennek, hogy mindenki félnapokig farmoljon heroicon egy incursiont/UG-t, nagyon hamar visszaesik majd a játékosszám megint.
-
KaYaK
tag
válasz
Raulblanco07 #21184 üzenetére
Smart cover meg folyamatos heal nélkül fent nagyon felejtős... Kell egy elektromos oda nagyon...
Sokan vannak es nyílik az ajtó mogottetek... Meg szerencse hogy valamelyik srác tudta melyik körbe nyílik es szólt előtte.. Különben nagyon meleg a pite....
Tegnap esett egy M870 alapból 100k reckless mellénnyel 127k a sebese alap... Talentek sajnos rosszak rajta de majd módosítom egy kicsit... -
KaYaK
tag
válasz
Raulblanco07 #21180 üzenetére
Azt még nem toltam le mert elkeseredetten próbálok sentry 268 set-hez hozzájutni de eddig 1db se esett... VICC....
Mind1 amíg bevisznek Falcon heroicra addig nincs gond... Sajnos pedig skoszor (ma kb 5x nem)már a 235-9GS(mellény csere) lenézik pedig nem olyan rossz az...Valaki akkorát pulsált smart coverben, hogy így felment a DPS.... Ne kérdezzétek hogyan fogalmam sincs csak azt vettem észre hullanak az emberek a szokásosnál sokkal jobban...
Volt hogy egymás után 3x beadta a 2,4milliót... Na az szép volt...Alapjában véve 2.-ik hullám után balra leugrottunk egy sarokba és onnan végig toltuk az egészet... Korábban az alagutban voltunk végig úgyis lement de itt valamiért a srácok erre esküdtek...
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
Raulblanco07 #21156 üzenetére
Igen, vannak ilyen gyengébb csapatok
A legjobb az volt, mikor manhunton voltunk csapattal és ilyen 10-15 ember jött utánunk, de nem bírtak megölni
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
Raulblanco07 #21135 üzenetére
thx!
2 final (1 db 268-ös, 1db 240-es) megvan + mellé most 4 striker van ,de abból is csak 1 240-es és 3 214-es...
sajna nem nagyon dobálja a striker vagy őrszem cuccokat...olvastam, hogy a falcon lost adja talán a legesélyesebben, de ott csak hardon megy (itt meg nagy gs-ost ugye nem dobhat), kihívás-hősi vmiért nem...
napi küldis helyek simán mennek hősin (tegnap pl. ketten vittük a 4fős csapatot, 2en lekapcsolódtak...), de ott meg csak fegyók jönnek főleg...
no mindegy, akkor az irány megvan legalább!
(#21134) RazoR8402
thx neked is, ezt is tesztelem majd! -
RazoR
veterán
válasz
Raulblanco07 #21110 üzenetére
Kérlek ne szítsd a tüzet. Bár akiknek szólt a zárójeles rész kis pihenőn vannak. De akkor se.
-
Madoc
veterán
válasz
Raulblanco07 #21035 üzenetére
Leszarozod mert neked nem tetszik. És attól szar lesz valami mert te azt mondod,vagy Recska. Más stílus érted?! Neki ez jó.És miért kené pp19-et használni meg lone start? Mert azt mondjátok? Én 5 csapásmérőt használok , a félreértések elkerülése végett de nem vagyok ilyen elfogult mint ti,bocs. De már az én szememet is szurja ami itt megy. Mert igaz keveset szólok hozzá de állandóan olvasom. És ez nem az első ilyen eset.
-
pzstm
titán
válasz
Raulblanco07 #21000 üzenetére
PC-n igen, mert glitches...konzolon még nem hallottam ilyenről...
-
kovimester
aktív tag
válasz
Raulblanco07 #20985 üzenetére
Jól van akkor szerintem meg a sentry egy hulladék...
Semmi értelme erre a fórumra írni.
Próbál az ember érvelni miért jó de minek.
Raul neked meg ez volt az utolsó hogy válaszoltam sajnos cső láttásod van, se jobra se balra nem nézel...
Az a jó amit te használsz meg a haverjaid a többi set az szar.
Ugy hogy mindenkinek további set köpködést! -
válasz
Raulblanco07 #20978 üzenetére
ha együtt játszunk, az alphabridge-t felém dobáld lécci-köszi!
-
kovimester
aktív tag
válasz
Raulblanco07 #20973 üzenetére
Nem tudom én ezt a 3/3 setet striker sentry nem sokat használtam. Igy nem tudok véleményt nyilvánítani.
Amugy meg nem vagyok dps huszár én a codbam is szeretem a gyors töltést igy itt is nagyon hasznos.
De ahogy mondták is ki mit szeret és használ.
Én nekem mondhatnák hogy jobb a 3/3 használd azt nem fogom mert az nem az én stílusom (vagy 5/1 mindegy).
De szerintem vissza fele is igaz.Amigy csak azért írtam hogy jó nagyon jó mert sokan fikázák....
-
Lefty
addikt
válasz
Emiatt lehet kene tolni vagy 20 falcon heroicot, hogy essen sentry meg striker, mert most dz sem nagyon akarja adni.
-
ori_za
tag
válasz
Raulblanco07 #20978 üzenetére
Ugyanígy csinálom én is, Reclaimerből már csak 1 kell hogy tudjam használni, BLINDOT az egyik emberemre összeraktam+2 Final Measure, túlélő lett ugyan, meg van egy kis dps is (230k) de a 4-es bónuszt csak akkor aktiválja, ha én lövök le valamit, ráadásul pár mp cooldown-ja is van, szóval egyelőre nem sok hasznát látom. Talán azzal a puskával majd valamikor. A többi új set az leves.
-
ori_za
tag
válasz
Ez sajnos így van, ahogy leírtad. Azt nem teljesen értem, hogy nem sikerült rendesen kiegyensúlyozni az új szetteket, mert a Sentry-Striker nerf után is még mindíg azokra pályázik mindenki, lévén hogy ezek az újak a szép 4-es bónuszukkal együtt a kukába sem valók.
-
arnikusz
veterán
válasz
Raulblanco07 #20956 üzenetére
Sajnos 1.3 után dobott itemekre ez a lehetőség megszűnt.
Tényleg az van amit tegnap beszélgettünk a fórumon, hogy a kitalált baromságaikra akarják rászorítani a játékosokat.
Kíváncsi leszek egy 5 kijelölt 3 fázisú Undergrond missziót egyáltalán normal fokozaton egyedül meg fog-e tudni csinálni. -
válasz
1.3 ota nem lehet...
-
válasz
en bloc nem lehet semmire sem gear modot rollolni, ami 1.3 után esett.
-
kovimester
aktív tag
válasz
Raulblanco07 #20903 üzenetére
Az utolsó sorral nem értek egyet!
Most mondod hogy 4es set helyet 5 lett.
Na most ha veszünk egy átlag játékost aki 2-3 órát zúza és 1 hét alatt össze kapálja a réten a 4 krumplis zsákot és örül mert mellé van 2 hagyma is (hagyma a sentry!).
És jönn egy gyengítés és igy nemtud használni 2 set combot csak egyet.
Ez mi ha nem kibaszás. (Én nem nagyon használtam 4es setet csak hogy elkerüljük jogy sírok).Plusz az hogy neked van egy über (itt nem a taxis hukyeségre gondolok xD) csapatod és van minden set benne és ahoz hasonlítasz mindent itteni csapatot hát.....
Szerintem vicces....Lehet hogy jókat írsz (ált. a kommentjeidet else olvasom csak néha sry!) de amit ma olvastam az az volt hogy mindenkit a saját csapatodhoz hasonlítasz ( nem mind).
-
KaYaK
tag
válasz
Raulblanco07 #20915 üzenetére
Snip3r_HUN
Az ugye 200k sebzes? Volt nyomva "T" betű ? Ha nem akkor ne gyere velem egy sötét utcában!!Korábban mar írtam erről a Nerf dologról a topicba de akkor sem vettem észre konkrétan veszítettünk e mint mezei játékos valamit az 1.3 patch el?
En korábban 3/3 ugynok voltam striker/ sentry kombó + AUG A3 para 250k DPS el es futkoztam DZ ben napi HVT utaltam mindig is inkább Falcon CH vagy hard amit toltam a striker sentry cuccokert1.3 után
5/1 sentry / striker vagy 204 HE mellény a Felelőtlen miatt + G36
Attól függ melyik mellény van rajtam 345/367/13 vagy 411/286/11 az értékek
Nemrég írtam hogy az új X-45 pisztoly is mekkora OP lehet es 34 mobot lehet vele ölni nem csak durrogtatni
Jött az UG új settek azóta en a föld alatt elek nem is megyek föl csak craftolni
Nekem kb napi 1/2 óra jut átlagban van a játékban 156 órám es nem érzem úgy hogy bajban lennék egy Falcon heroicon ( mar letoltam)
Jahh 100% ban random csapatokkal megyek akar Falcon akar UG es minden rendben van velük !! Végig lehet tolni velük simán persze van gyengébb es olyan is hogy megyünk mint a tank nem használtam mikrofont de hallom ha mondanak valamit akkor megpróbálom úgy csinálni ennyiÚj settek közül jelenleg egyik sem kell... Nem látom értelmét... Jó ez a 5 sentry melle striker vagy HE204 mellény mikor milyen kedvem van
Ez szigorúan egyéni vélemény Én nem vettem észre nerfeft sőt erősebb lett a karakter mint volt pedig csak a fegyverek változtak es 1 új 268 striker mellényem van ennyi
-
Anonymus23
veterán
válasz
Nem, nem vágod, akkor inkább hagyjuk, nem terhelem ezzel a topicot, más már úgyis még egyértelműbben megfogalmazta.
Köszönöm az eddigi tartalmi infókat. -
utomi
senior tag
válasz
okké csak akkor ne írd már úgy le mintha a 268-as Striker meg Sentry minden utcasarkon ott lenne. Mert én pl. 1-el sem találkoztam. Persze nem is megyek Falcon Heroicra mert még a Challenge is kihívást jelent. Nincs nekem azzal problémám ha valakinek napi 8-10 órája van játszani vagy van egy fantasztikus 4–es csapata , mert tök jó, csak ne írjátok már úgy ezeket a dolgokat mintha álltalánosak lennének. Egyébként mentem én 5-db Strikerrrel (240gs) és valahogy nem tűnt úgy, hogy annyira nagy nagy ász lenne. Persze lehet jelentős előnye egy 268-as szentnek de olyannal sajna még nem találkoztam.
Igaz ne legyen egy egyszeri parasztnak ugyanolyan könnyű a Heroin mint egy Full kockának de ha túl nagy lesz a különbség akkor az sem biztos, hogy egészséges. Főleg , hogy akár hiszed akár nem a játékosok nagy része egyszeri és mezei noob.
Mindettől függetlenül nem hazudsz vagy mondasz hülyeséget csak eszméletlenül leereszkedő stílusban nyilatkozol minden egyes esetben ami picit bicskanyitogató. -
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Nem a 4-es szett átalakításávak van bajom hanem azzal hogy a 3-as set bónuszt is elb@szták. 3-3-striker/sentry-ben toltam,most meg kénytelen vagyok 6 db sentryben... Az aug-os nerffel együtt durván ~60k dps mínusz,plusz erősített mobok. GG Massive.
-
utomi
senior tag
válasz
Raulblanco07 #20892 üzenetére
Annyira fantasztikus lenne ha kb. 5 percig nem lenne csőlátásod és akkor talán észrevenned , hogy nincs mindenkinek napi 8 órája játszani és mostanra nem rakott össze egy 500dps/600thoug. Buildet. És akkor nem nem 2 lövés egy 34-és vagy 35-ős Elite és 400e t.-vel is simán agyanlőnek 2 lövésből. Eddig nem is volt olyan nagy baj mert egy jó G36-al megvolt a balance de ha nerfelik 10-11k-ra értelme semmi nem lesz ezek után a G36-nak és nem is lesz semmi amivel komolyabban fel lehet majd lépni a mobok ellen. (Miután az összes SMGt is kinyírták
) Így meg az egész játék egy szenvedés lesz mert értelmes cuccokhoz heroic kell de ott meg a 35-ős elitek ellen értelmes fegyver is kellene.
-
Anonymus23
veterán
válasz
Én már várom, hogy minden ilyen "sírásra" mikor jön a pro hozzászólás, hogy csak noobok vagytok mert nem tudjátok normálisan tolni....
Mintha a sentry 4-es szettet a vizet kéregető egyszerű polgárok osztogatnák amikor jön megy az ember az utcákon, meg reclaimert is a kóbor kutyák gyurmáznák oda eléd 2 ugatás között...Ne értsd félre, jók a tanácsaid (a tartalmi részét értem), meg minden, de kicsit gondolkozhatnál azok fejével is, akiknek TÉNYLEG gondot jelent ez a sok buff meg nerf-nek a követése, és kb 2-3 héttel (legalább) el vannak maradva gear szempontjából azokhoz képest, akik hamar leveszik a változásokat, és még élvezik is, hogy változatosság van.
A másiknak végre összejön a jó kis gear (ami a proknak már 1 hét alatt megvan) erre fel meg egy héten belül jön az új patch, és megint kuka az egész, csak kapkodják a fejüket, hogy tegnap még feküdt a mob, most meg legyalázza az egész csapatotEgy "kissé" leereszkedőre sikerülnek ezen részei a hozzászólásaidnak, de szerintem vágod te mit írok...
Ha nem vágod, akkor hagyjuk, inkább nem is szóltam...
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
"csak kell vinni pulse-t, okosfedezéket, sentry 4-es szettet és reclaimert,"
Pont ez a gond, túl sok a kritéria... Nem adják meg a lehetőséget, hogy többféleképpen legyen az ember dps... Minden buildre van egy életképes lehetőség, a többi sz*rt se ér... Hát nagy ötlet volt berakni ennyi szettet így a játékba
Akkor raktak volna be összesen hármat, egyet DPS-nek, egyet tanknak, egyet electronics buildnek aztán nesze paraszt menjél... ha meg valaki hybridet akar akkor meg kombinálja őket és meg van oldva.
Jó dolog, hogy rájöttek, hogy el kéne kezdeni balanszolni, csak kezdik szétb*szni az egészet, mert az embernek 500+1 dolgot fejben tartania, hogy összerakjon egy normális karaktert, ráadásul patchenként változtatnak a szetteken, hogy véletlen se lehessen már kihasználni a hetekig tartó grindolással megszerzett geartPlusz most a fegyverekkel is variálnak... Nem igaz, hogy nem tudják eldönteni, mit akarnak.
-
kovimester
aktív tag
válasz
Raulblanco07 #20880 üzenetére
Igy van!
Csak azért irtam le mert nem mindenkinek van olyan csapata akivel Solymot tud heroinon vadászni és talán az hogy valaki mást használ bátorítja a többit hogy elérheti ezt is anélkül. -
kovimester
aktív tag
válasz
Raulblanco07 #20871 üzenetére
Akkor félre értetél.
Na akkor igy írom. Más gear-el pulse alatt is élérem okos fede. nélkül de ugy is élérem ha okos fede. használok de pulset nem... Remélem igy érthetőbb. -
kovimester
aktív tag
válasz
Raulblanco07 #20842 üzenetére
Miért ne hasonlítgasam?
Semmi különbséget nem láttok pulse és okos fed. alatt.
A lőtér meg szerintem pont arra van hogy ott probálgasd a setet mittud... és ha tenyleg a lőtér egy gyakorló rész akkor azt kéne mutatnia amit a játék közben is lősz; ha nem akkor semmi értelme azt nézni mert nem mutatja rendesen. -
Garsza
veterán
válasz
Raulblanco07 #20804 üzenetére
Azért az a 360k gyakorlatban nincs meg. Mivel a 2. talent az vérengző ami csak teljes életerőn adja a 14% körüli krit esélyt és a 3. talent gondolom fókuszált ami meg csak akkor adja a 14% sebzés bónuszt mikor nincs töltődés alatt egy skill sem. De ettől függetlenül az alapsebzése vaószinű magas a firearmsához képest mert még így is magas az a DPS érték.
-
SütiGTi
senior tag
válasz
Raulblanco07 #20800 üzenetére
Volt egy ilyen tervem nekem is csak nehezen talalok olyat aki boxon jatszik/ismerosom es nem csinalta meg meg azt a mellek kuldit :-) probalkozom :-)
Kosszi
-
válasz
Raulblanco07 #20767 üzenetére
Sajnos nem csak a boss group, de semmi sem dob extra intelt már (1.2-nél még a S&D alap npci is dobtak sokszor). Hogy most ez is a felhúzott 30-as szintű bóklászó npck miatt van, mint a 30-as szintű bossok vagy direkt visszavették ezt is mint a lootot, már mindegy is.
A legrosszabb, hogy órákig tart így 8-asával (sőt, volt olyan session, amikor csak 3 db critical safe house volt, utána mind sima - ez is vagy bug vagy limit van rajta vagy random) összeszedni az intelt, mert az utazásokkal meg sétálásokkal elmegy az idő nagy része.
-
pzstm
titán
válasz
Raulblanco07 #20737 üzenetére
csak PC-n
Konzolon nem
-
-=Jam=-
őstag
válasz
Raulblanco07 #20747 üzenetére
Az lesz az igen
-
válasz
Raulblanco07 #20741 üzenetére
egyik stabilityt sem használja a játék a dps kalkuláció során.
az első lövedékre vontakozó visszarúgás értékek eltérőek, mint pl. sorozatlövésnél az utána következőeknél, és ezt csökkenti. az eltérés nem észrevehetően nagy, szóval ez egy nagyon elméleti hasznosságú stat. értsd: lóf@szt sem ér.
hogy mi minősül első lövedéknek, az jó kérdés. a megfigyelések szerint az egyes lövésre képes fegyvereknél (tolózáras dmr, pl. m44, vagy pumpálós shotgun, pl. m870) van talán érezhető hatása. lehet vele kísérletezni, de mivel a többi stability minden lövedékre hat, én azokat használom.@sith7: persze, hogy rángat, egy deka stability sincs a fegyvereden, amivel csillapítanád a visszarúgást.
-
-=Jam=-
őstag
válasz
Raulblanco07 #20741 üzenetére
Mikor vállhoz veszed a fegyvert előbb áll be a célkereszt. Sniperre jó ha van.
-
sith7
félisten
válasz
Raulblanco07 #20738 üzenetére
Annyira nagyon mást nem tudsz betenni
Akkor most mit csináljak ?Anno próbálgattam azt a pontosságot, M1A-val, teleraktam egyet pontossággal, egyet pedig semmi pontossággal, semmi különbséget nem éreztem.
Ez lett volna a következő kérdésem, hogy honnan tudod, hogy csak papír adat, de nem ad többet
Azt gondoltam a lőtéren tesztelted ... nagy dps + pontosság, kisebb dps pontosság nélkül, és utóbbinál nagyobb értékek repkedtekcain69
Köszi a kimerítő választ, nem stack -eltem semmit, jöttek a cuccok, kiegek, és úgy pakoltam fel , hogy a DPS szám a létező legnagyobb legyen ... ez lett belőleszerk.
ha a szórás sokkal (!) nagyobb, mint a célalak
Azért ez a G36 szór rendesen .. .ehhez képest a pp19 egy sebészi műszer -
sith7
félisten
válasz
Raulblanco07 #20734 üzenetére
oké, akkor be is zúzom ezeket, ne mutassanak hülyeséget
-
sith7
félisten
válasz
Raulblanco07 #20708 üzenetére
-
sith7
félisten
válasz
Raulblanco07 #20680 üzenetére
-
válasz
DZ5 vendor az
-
szteve
csendes tag
válasz
Köszi az infot, reggel ha hazaértem melóból rá is nézek
-
KaYaK
tag
válasz
Raulblanco07 #20601 üzenetére
Az komoly 13-as szinten vagyok kell még 7szint ezek szerint. Többet kapok ha csapatban csinálom vagy mind1?
Az még azért pár kör biztos van....Lehet nem lesz meg...
baker_Szerencséd volt! GRAT! Nekem is olyan kéne de nekem lehet egy élet is kevés lenne(kis túlzással) a DZ6 ban hogy olyat vagy jobbat kapjak. Ez most itt van és brutal van rajta... Igazából csak 1 talentet cserélnék le és frankó lenne... (már számomra persze)
-
válasz
Raulblanco07 #20607 üzenetére
Az a vicc, hogy én hardon még egyet sem láttam, pedig az egyedül szoktam csinálni és végignézek mindent
Challenge-n viszont tegnap több is volt. Fura
-
válasz
Raulblanco07 #20604 üzenetére
Viszont challenge-n már van nagyláda a pályákon is, nem csak a kijáratnál, azok is dobnak jobb cuccot.
-
-=Jam=-
őstag
válasz
Raulblanco07 #20604 üzenetére
A térkép kikapcsolás direktívát mindig bekapcsolom, úgyhogy térkép az nincs
Mondjuk nem szoktam körbenézni, csak megyek előre, minél gyorsabban
De a +300XP-ért, akkor jobban körbenézek.
-
-=Jam=-
őstag
válasz
Raulblanco07 #20601 üzenetére
Minden körben van felvehető cucc?
-
KaYaK
tag
válasz
Raulblanco07 #20595 üzenetére
Basszus most hogy olvasom én meg szenvedtem a random csapatokkal kihíváson a 20-as szintért és néha tényleg le kellett állni lövöldözni főleg hogy 3 direktívát használtunk a 3.-ik meg asszem felezte a muníciót....
Előbb is írhattad volna!
Ma hazamegyek és hardon tovább felviszem a 20-as szintet mert nagyon fáj a fogam a vendornál lévő G36-ra azt meg csak 20-as szint után tudom megvenni. (Az alap kiegészítő nélküli DPS-re azt írja hogy 195k.... még a mostaninál is durvább...)
Meddig marad ez a készlet a vendornál? Ez nagyon fontos lenne!Tegnap random csapattal letoltuk a Falcon heroicot. tetszett jó volt nagyon két alapvető dolog:
- nem csak én lövök nagyot mesterlövésszel hanem a csukjás 35-ös koma is....
- belőnek alulra egyszer pont telibe (pedig ezt írtátok is....)
- a többi ok hullanak hiába 35-ösek kivéve a duci terminátor fegyós csávók azoknak kell 2tárSzerk
Megnéztem igazad volt! 204GS 13,5% ad...
Megjegyzés többet kellene beszélnünk... -
sith7
félisten
válasz
Raulblanco07 #20595 üzenetére
Nekem még nincs olyan jó gear - em mint neked, nekem még a kihívás is bőven jó
-
sith7
félisten
válasz
Raulblanco07 #20588 üzenetére
hogy meglegyen a 20-as szint gyorsabban.
miért jó, hogy minél előbb meglegyen a lvl 20 ?
-
sith7
félisten
válasz
Raulblanco07 #20586 üzenetére
Mindig keveritek a sárga sealed cache-t amit szintlépésért kaptok a küldi jutalmakkal.
Lehet, hogy abba volt, de a lényeg, hogy volt
-
Lefty
addikt
válasz
Raulblanco07 #20528 üzenetére
Annyira azert nem szarok az ujak, jo a reclaimer meg a deadeye nem nagy szam. A strikernek meg sentrynek ugy is kevesebb az ertelme mar, az smg alapbol majdnem adja a crit sebzes bonuszat, pancelserulest adja a rifle, az elitsebzest rarollolod valamire.
-
TommyS_27
senior tag
válasz
Raulblanco07 #20526 üzenetére
Érdekes, nekem a 4 boss nem volt nehéz, a szoba meg nem nehéz hanem kaotikus lett egy kicsit.
-
KaYaK
tag
válasz
Raulblanco07 #20505 üzenetére
valami ilyesmi csak valahogy nem jön ki a matek az alábbi miatt:
- mellény ad 15% sebzés bónuszt + fegyveren van fókusz talent ami 14%-ot ad ha nem töltődik egyik
képesség sem így nem jön ki az a 27%.... 29%-nak kéne lenni így továbbbra sem értem max megnézem
Tudod mi az érdekes hogy a halálos talentet hova számolja? mert az meg 28% lenne...mivan ha leveszem a mellényt és akkor ad-e vagy más fegyvernél mennyi az értéke...
-
-=Jam=-
őstag
válasz
Raulblanco07 #20526 üzenetére
Tudsz adni linket, mert én még nem találtam challenge videót róla?
-
TommyS_27
senior tag
válasz
Raulblanco07 #20524 üzenetére
Toltuk tegnap mi is de már későn, fáradtan és sajnos a shotis roham ledarált. De ma nekiugrunk. Nem tűnt nehezebbnek, csak annyiban, hogy már belő a tank.
-
Lefty
addikt
válasz
Raulblanco07 #20517 üzenetére
Underground-ban esik a blind es a firecrest, Dragon's Nestben pedig a deadeye es a reclaimer set.
-
Lefty
addikt
válasz
Raulblanco07 #20445 üzenetére
Akkor ezert tartott 5 percig a 40 inteles HVT...
-
sith7
félisten
válasz
Raulblanco07 #20441 üzenetére
értem, ok
-
sith7
félisten
válasz
Raulblanco07 #20439 üzenetére
köszi, akkor a mob - ok maradtak lvl 32 - esek, csak többen vannak ?
-
Brownage
tag
válasz
Raulblanco07 #20356 üzenetére
szerintem egyik se hivatott arra, hogy megölje a másikat. Egyrészt más a célközönség és más a játékstílus is. Az, hogy melyikben milyen a loot az sztem másodlagos szempont a játékélmény mögött. Teljesen mindegy, hogy A vagy B helyen jobb picivel a loot, ha A tetszik jobban, menj oda, ha B, akkor meg oda. A DZ-t max azok számára öli meg, akik amúgy sem szeretik a DZ-t és csak "kötelezőből" megy oda.
Aki nem akar PVP-zni és csak háromszögelni akarja az NPC-ket DZ-ben ahelyett, hogy Undergroundot élvezné (most ugye csak azokról beszélek, akiknek megvan a DLC. Akiknek nincs, azoknak nincs választási lehetőségük), az meg is érdemli. Mármint ha unalmas számára a DZ és bosszantó a sok "görény" rogue és csak morog azon, hogy szar a DZ-ben.
Akinek tehát eddig nem jött be a DZ, annak van egy kellemes pve része, ami tökre élvezetes. Ahol van ismét szintezési lehetőség, stb. Pár órát megint bele lehet tenni. Nem azt kell nézni, hogy hol esik több loot, hanem hogy hol élvezed a játékot.
-
Warzoz
senior tag
válasz
Raulblanco07 #20409 üzenetére
Már miért lenne logikátlan (nem kell válaszolnod. Nem értünk egyet és nem is fogunk ebben)?
A jártasság angol leírásában úgy van, ahogyan te is írod, a társaid kapják a 40%-ot. A magyar leírásban nem egyértelmű, hogy te miért nem kapod. Miért ne kaphatnád? Fordítsák le normálisan, vagy ne fordítsák le egyáltalán. -
arnikusz
veterán
válasz
Raulblanco07 #20405 üzenetére
Ezt én is elfelejtettem írni reggel.
Ha végeztetek egy Phase küldivel érdemes bóklászni és mindenhova bekukkantani, mielőtt a kivonási pontra mennétek..
Anno még a bemutató videóban is volt több ilyen helység az egyik pl. egy elektromos csapda mellett, így én mindent megnézek.
Az elején még kis karakternek lehetnek benne jó dolgok. -
válasz
Ez az alcakulcsos szoba. Ott van mindig egy lada. Az visszaadja az alcakulcsot is. Ha jol tudom. Tobbszor is nyitottuk tegnap, 229 aug isbesett belole
de fos talentekkel. Ellenben vegre van ertelme a szovetnek. Mert szovetbol craftolhato weaponkit is van.
-
Madoc
veterán
válasz
A pályarészeken nézzétek meg a térképet. Mutatja a ládák helyét.,
-
Warzoz
senior tag
válasz
Raulblanco07 #20404 üzenetére
Mert csoportra hat. Ha az egyik jártasság ami csoportra hat, hat rád is(értelemszerüen, mivel te is a csoprtban vagy), akkor a másik csoportra ható jártasság rád miért nem hat? Abban az esetben miért nem vagy csoporttag?
-
Warzoz
senior tag
válasz
Raulblanco07 #20398 üzenetére
Ez egy jó nagy bikakaki... ezen miért kellett volna javítani? Inkább nerfelték ezt is, hiszen egy csoportra ható jártasságról beszélünk. Vagy mi nem vagyunk a csoport tagjai? Nem értem. Akkor a Priorítás nevűt is "javították", ahol ha gyógyítjuk a szövetségeseket, gyorsul 15%-kal a képzettségek feltöltődése (ez a jártasság is csoportra hat)? Akkor mostmár ennél is a szövetségeseknek a képességét gyorsítjuk a gyógyítással, nem a sajátunkét?
-
JanOSX
csendes tag
válasz
Raulblanco07 #20369 üzenetére
Szia!
Nagyon jó a cucc és nagyon tetszik. Majd rakok fel képeket. Úgy emlékszem h heroic-ban a menekülttáboros boss dobta. Vagy a legerősebb hvt már nem emlékszem, de ha heroic a tipped akkor a menekülttábor (Hudson). Egyébként heroicban nagyon élvezetes volt a pálya, sok nagy lángszórós, meg robbanós kocsik, amiket a többiek nagyon szerettek közelről is megnézni
. Jól is jött a két final measure. Ha jól rémlik a fegyón vicious (full heal esetén plussz crit hit chance), deadly és showstopper (minél kevesebb a lőszer a tárban annál jobban nő a pontosság). Egyébként szerintem a vicious-t majd lehet átkalibrálom, mert sotival közel kell menni és akkor ugrik a full health. Szerencsére a sentry négyes bónuszt ez is adja. Ebből a szempontból nagyon jó jelölésre, mert messze elvisz (showstopper), igaz akkor a sebzés már nem nagy de a csapattagoknak jól jön. A showstopper úgy néz ki, hogy a "célkereszt" egyre jobban szűkül és sokkal pontosabb lesz, a végén olyan kicsi a kör, h messzire is majdnem az összes "repesz" fejre megy.
Janesz
-
válasz
Raulblanco07 #20389 üzenetére
Jaja, 3+3-rol 5 strikerre valtottam. Lvl34-35 mob tolti szepen.
-
Lefty
addikt
válasz
Raulblanco07 #20385 üzenetére
Hat ja, vagy direkt ugy rollolod a fegyo talenteket, hogy a 6 egyutt jo legyen.
-
válasz
Raulblanco07 #20385 üzenetére
Ez a te véleményed
De: ugyanúgy vissza tudod rakni bármikor a másik fegyveredet és használhatod, nem veszítesz vele, csak a 4-es bónuszt (tehát 6 helyett 3 talent lesz aktív). A másik: azért a 6 talentet össze lehet válogatni rendesen, hogy megérje, csak meg kell találjad a játékstílusodhoz megfelelőket. Ezen kívül mindegyik set itemet oda kalibrálod, ahova szeretnéd, nyilván nem azonnal fog az öledbe hullani a legjobb roll, de van esély rá, hogy csak azzal az egy kalibrálással üti a többit.
Többé nem lesz olyan DPS set, mint a Striker+Sentry volt, azt szerintem mindenki elfelejtheti (ahogy majd szerintem a tanktician buildek is megszűnnek a későbbiekben). Az új setekből kell megtalálni azt, ami neked megfelelő, hiába lázong mindenki, előbbiek túl voltak/vannak tolva.
Bár az is látszik, hogy a fejlesztők sincsenek képben még, hogyan is kellene a balance-t jól kivitelezni... lásd még G36 milyen erős lett és ez nem derült ki release előtt?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Raulblanco07 #20372 üzenetére
Nekem pl nem. 201-es szintű vagyok, és nem kaptam még sem maxos fegyvert sem maxos rucit a ládákból.
-
Lefty
addikt
válasz
Raulblanco07 #20379 üzenetére
Persze, ami ugyanolyan mindketton, az egyszer fog elni.
-
válasz
Raulblanco07 #20379 üzenetére
Azt mondták az egyik videóban, hogy ha többször szerepel egy talent, akkor azt biztosan csak egyszer veszi figyelembe, de hogy melyik értékét, az még nem derült ki. Érdemes 6 teljesen különböző talentes két fegyvert berakni (már akinek megvan már a 4-es set
), úgy ki lehet maxolni.
-
szallasi007
őstag
válasz
Raulblanco07 #20377 üzenetére
Mivel el vagyok tévedve már teljesen a sett-ek ügyében (nagyjából azóta nem játszottam mióta behozták a gs szinteteket, tehát elég sok kimaradt) az lehetséges hogy 2 DeadEye meg 4 BLIND?
Én bujkálós sniperes-be tolom a játékot és ezt eléggé jó kombinációnak gondolom aztán lehet hülyeségolvasom a topikot de mivel nem játszottam a felét nem is értettem
-
válasz
Raulblanco07 #20367 üzenetére
Hogy hol, arra már nem emlékszem, de majd töltetek fel screenshotot vele este.
-
válasz
Raulblanco07 #20363 üzenetére
Igen, biztosan, de azért a cuccainkat felvették köszönetként
@arnikusz: Janesz kapott Showstoppert tegnap, élvezte is a használatát DZ-ben (főleg, hogy él rá a Sentry 4-es bónusza, még)
-
arnikusz
veterán
válasz
Raulblanco07 #20358 üzenetére
Ezt jó tudni.
Köszönöm a hasznos infókat.
Valakinek sikerült-e már AA12 Shotgunt- alias Showstoppert szerzni? -
válasz
Raulblanco07 #20356 üzenetére
Igen, DZ supply drop + boss drop nagyon erős lootból és gyorsabb még mindig, ráadásul a ládák is jobb cuccokat dobálnak már (normál ládák kék meg sárga sealed cachet-!), csak kell a jó csapat + bátorság
Más kérdés, hogy kinek mi esik... (szegény Johnny)
-
RichieTri
senior tag
válasz
Raulblanco07 #20242 üzenetére
azt olvastam, hogy a CHC megmarad. arról viszont nem olvastam(vszeg elkerülte a figyelmem), hogy a régi fegyókra nem aplikálják az új bónuszokat.?!
-
TommyS_27
senior tag
válasz
Raulblanco07 #20213 üzenetére
Akkor Én előbb nyitok, 3-ra hazaerek majd megosztom miket adott.
-
válasz
mivel egy csomóan kérdezték, hamis már megválaszolta ezt. a ládákból eshetnek új cuccok, igen. de gs229/268 nem fog esni a pre1.3as ládából.
btw, a ládára már ránézve meg lehet mondani a publikus infók alapján, hogy mekkora gs/ilvl a cucc, ami benne van. -
bunfi
őstag
válasz
Ahogy olvastam új setet nyitottak, de magasabb gear scoret még nem nyitottak belőle,
de még semmi nem biztos ebből a szempontból.Lásd fentebb -
kovimester
aktív tag
válasz
Raulblanco07 #20199 üzenetére
De azt se hiszem el hogy végtelen generált térkép van.
De hogy pontositsak....
5x5 generálás:
Pl:normál szint 1. térkép +nehezítés 1. térkép igy generál egy 1x1 keveréket. De mondjuk normál szint azaz 1. térkép + 2. nehezités igy 1x2 térképet generál...
és folyt köv...
Hát ha igy jobban lehet érteni. -
válasz
Raulblanco07 #20200 üzenetére
Fegyver sebzes pvpre, pvere pedig elite sebzes kell ra.
-
bunfi
őstag
válasz
Raulblanco07 #20199 üzenetére
Akkor megint nagyon ügyesek voltak, mert a kesztyűre a patch előtt sem eshetett mod slot, így nem világos, hogy miért nyúltak hozzá. Különösen fájdalmas, hogy a dps nyesés után az egyetlen gear piece amin lehet CHC és CHD az pont a kesztyű.
-
-=Jam=-
őstag
válasz
Raulblanco07 #20062 üzenetére
230+ bracketben csak azt fog adni ezek szerint. Akkor fel kell magad rakni először 230 fölé, és úgy kinyitni őket, akkor csak újat fog adni. Nekem csak 4 zöld van félretéve
-
Anonymus23
veterán
válasz
Raulblanco07 #20052 üzenetére
Van egy 122/535/25 karakter is, de azzal is lelőnek ha sokan vannak
CS-re viszont tökéletes, elbóklászik az ember a mobok között, megy a heal szinte folyamatosan, ha tudok ölni 2-3 mobot...
De ez is csak csapatban jó, egyedül nem megy(#20054) Sárkányvölgy
Akkor ismerős az érzés, nem az XP/credit zavar ezeket hamar vissza lehet szedni, hanem az esetleges loot (rohadt sok idő egy jó kis loot összeszedése "erkölcsös" módon), és az, hogy elvették az idődet, amit elvileg "szórakozásra" szánnál. -
bunfi
őstag
válasz
Raulblanco07 #20055 üzenetére
Bocs b+, hogy nem látok hátrafelé a hóviharban.
-
bunfi
őstag
válasz
Raulblanco07 #20046 üzenetére
Nem egy kategória, egy motiváció. A kettő nem ugyanaz. Egyébként én tisztában vagyok vele, hogy ezt szeretnék a kedves fejlesztők, meg is van róla a véleményem. Ezért maradt még mindig a DZ a legidőhatékonyabb formája a farmolásnak.
Egyébként meg aki arra hajt, hogy meglegyen a kredit és a szint a kibaszott AUG blueprintre, hogy végre ő is haladjon előre vagy épp nem a mások kárán nyerészkedés a zsánere [link], az miért lenne beszari? Bár szépen bebizonyítottad Sithnek is, hogy az ő hibája, hogy lelőtték.
Nagyon fura, hogy te jobban tudod, hogy engem miért bannoltak ki, miközben még én sem tudom biztosan az okát, pedig nem nyughattam és mégis felvettem a kapcsolatot annó a supporttal.
-
sith7
félisten
válasz
Raulblanco07 #20045 üzenetére
őszintén ?
fogalmam sincs már, hogy mi volt a szituáció, este 1/2 9 - 9 előtt nem nagyon tudok leülni, munka + 2 gyerek lefáraszt rendesen ... van amikor 2 gyufaszállal van már kitámasztva a szemem, hogy lássak is valamit, és örülök, ha el is találom a mob - ot. -
bunfi
őstag
válasz
Raulblanco07 #20041 üzenetére
És meg is értettem. Azért csal(t), mert megteheti következmények nélkül, legalábbis akkor még. Amikor elmeséled, hogy hány embert öltél le, robbantottál fel az ugyanerről szól. Megteszed, mert megteheted. Szarsz rá, hogy ők szerettek-e volna veled pvpzni vagy nem. A dzben nincsenek szabályok, se keretek, se kötelező erkölcsök, vagy moralitás, mint ahogy másokat megtámadni sem kötelező. Innentől nem értem miről beszélsz a szabályosan alatt.
(#20042) sith7 Voltam, vagyok is DZ - ben, de nem azért, hogy görény legyek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gitáros topic
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Milyen egeret válasszak?
- Google Pixel topik
- Vírusirtó topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- További aktív témák...
- Asztali pc
- ASUS ROG STRIX Z790-H GAMING WIFI Alaplap - Garancia: 2027.01-15.-ig - BeszámítOK!
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest