Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
quailstorm #68094 üzenetére
Hazákba is kb 10bol 9nel az előlapi kivezetést külön-külön kábelekkel oldják meg...
-
Rick4
félisten
válasz
quailstorm #68092 üzenetére
Előlapi usb-t elég nehéz rosszul dugni, mivel rég egy fejben vannak a szálak, és nem egyesével dugod fel. Ott meg egy tüske ki van hagyva, tehát fordítva nem fog rámenni.
-
MaciG
addikt
válasz
quailstorm #68086 üzenetére
Köszi!
win7 lesz.
A gép meg:
Alaplap: MSI H61M-P31/W8
cpu: Core i5-3470S
ram: HyperX 8GB Beast DDR3 1600MHz CL9 KIT
vga: gigabyte gtx950 2Gb
táp: FSP FSP460-60HCN OEM
ház: Cooler Master RC-331
120Gb ssd + 1Tb HddIlyenekre buktatókra gondoltam, hogy pl. valami kábel ami adja magát hogy rossz helyre dugd, stb.
-
Vesztor87
senior tag
válasz
quailstorm #68086 üzenetére
Bootolható pendrive kapcsán jut eszembe, hátha van ötlete valakinek. Apóséknál az egyik gépet újra húztam, a pendrive-ból csináltam bootolhatót, dolgom végeztével sima fat32-esnek megformáztam, de utána akármit csinálok vele, nem akarja a tv lejátszani a rápakolt filmeket, amiket előtte simán lejátszott. Leformáztam fat32-re is már, ntfs-re is, csináltam XP-s géppel, Win7-es notival, aztán az asztali gépemmel is, de semmi... nemtom már pontosan mit ír ki a tv (egyszerű nem okos LG), de valami olyasmit hogy nem megfelelő az adathordozó... :S
-
cantus
tag
válasz
quailstorm #67548 üzenetére
Köszönöm a címet, teszek egy próbát. Számos ok van, amiért ezt a telót vettem és szeretem, de talán leginkább azért, mert okostelefon létére, heti egyszer elég töltenem. Egy 4000-es és egy 2000-es akksi van hozzá.
-
válasz
quailstorm #67550 üzenetére
Én azt se nagyon értem, miért vesz szinte mindenki ilyen kínaian kínai izéket mostanában, azon kívül hogy ócsó'.
Mikor volt igazán jó, az ami olcsó? Inkább vennék valami fiatal, használt, de márkás szrt, amire nem néznek túl furcsán, ha javítani kell.
Mondjuk engem nem kifejezetten érdekelnek a mai okostelefonok, úgyhogy nem egészen vagyok képben ezekkel.
Azt tudom, hogy megjelent egypár korrekt minőséget előállító gyártó (Meizu pl). -
válasz
quailstorm #67548 üzenetére
Hogy most mennyi illúziót döntöttetek romba szegénynél.
-
cantus
tag
válasz
quailstorm #67534 üzenetére
Köszi a választ: "Palánkhoz vidd a GSM-be" Ez utca/házszámba mit jelent?
Kb. mennyibe szokott kerülni egy ilyen csere, ha viszem a kijelzőt is? Gondolom persze függ a típustól is. A Krüger&Matz nem kínai cucc, hanem Lengyelországban gyártott minőségi teló. Csak sajnos a gyártó olyan áron csinálná meg, amennyiért már vehetnék újat is.
-
jegenye77
addikt
válasz
quailstorm #67505 üzenetére
Igen a legkisebb de kb értelmetlen nagyobbat venni mert lazán bírják a tuningot.
-
Rick4
félisten
válasz
quailstorm #67505 üzenetére
Közben megnéztem, tényleg ennyi... Jól elszálltak az árak, lefelé, az elmúlt 5 évben összesen 5 proceszorcserém volt, annyira nem figyeltem az árakat, de mikor ezek még menők voltak, nem ennyiért mentek.
-
Rick4
félisten
válasz
quailstorm #66860 üzenetére
Szerezni? Fejből tudok még 3-4et.
-
válasz
quailstorm #66811 üzenetére
Regenerációra én ezt javaslom.
-
válasz
quailstorm #66804 üzenetére
Én most nagyon röviden, mint hozzá nem értő, rákerestem, és az alapján a hatásuk nem tűnik homlokegyenest másmilyennek:
Momert 3000 infralámpa: [link]
"Az infralámpa mélyre hatoló infravörös melege ellazítja az izmokat és serkenti a vérkeringést. A kellemes meleg kitágítja a hajszálereket, melyek így hatékonyabban látják el a szöveteket oxigénnel és tápanyagokkal."Bioptron lámpa: [link]
"A BIOPTRON fényterápia hatására:ˇ javul a vér keringése a hajszálerekben;
ˇ harmonizálódnak az anyagcsere-folyamatok,
ˇ megerősödik az immunrendszer;
ˇ megélénkülnek a szervezet regeneratív és reparatív folyamatai;
ˇ felgyorsul a sebgyógyulás;
ˇ enyhül a fájdalom, csökken az intenzitása."Szóval nem úgy tűnik, mintha egyik csokoládé, a másik meg villanykaró lenne, hanem alapvetően rokonfélének tűnnek.
-
Rick4
félisten
válasz
quailstorm #66804 üzenetére
Konkrét választ vártam volna, úgy látszik, magad se tudod az igazi különbséget, mai nekem tökéletesen megfelelő tény a válaszod mellé.
Minkét lámpa fény bocsájt ki, de az egyiknél van egy polárszűrő, meg egy venti, ezt én is meg tudom itthon barkácsolni. Mi más különbség van? A fénytartomány is szűrhető, megmérni, azonos értékre hozni nem nagy kaland. -
Rick4
félisten
válasz
quailstorm #66802 üzenetére
A bioptron lámpa nem ugyanilyen technika kicsit más marketinggel eladva?
-
MaciG
addikt
válasz
quailstorm #66518 üzenetére
Ha "kisütteted" akkor független lesz.
(Nem tudom ezeknél lehet-e.)
-
veze
őstag
válasz
quailstorm #66444 üzenetére
nálam is optika van, de ide csak egy ONT eszközt adtak, ami nem router, tehát a saját routert kell mellé használni
cserébe viszont nem kell kínlódni azzal, hogy van e Bridge mód vagy nincs, az én routerem kapja a publikus Ip címet. és ez így van jól.. nem is szeretném másképp. Többek között emiatt is hagytam ott a t(r)e homot, mert rám akartak eröltetni az agyonbutitottbekorlatozott sajat routerjüket -
daniduke
tag
válasz
quailstorm #66097 üzenetére
Nem azért mondtam a Kálváriát mert az olyan szörnyű lenne, sőt. Bár még csak szűk 2 éve vagyok arra járatos, de azt mondom nem vészes. Persze a havanna előtt éjjel nappal kisebb tömeg van, a dohánybolt előtt pedig mindig ott van pár rosszarcú részeg hajléktalan, de még egy rossz szót sem szólt oda egyik sem. Azt nem is említem hogy cigányból sincs errefele hiány.
Szerintem hamarabb utalnám meg az életem egy panelrengetegben, számomra szörnyű depresszív egy környezet.
(ha holnap nem írok, akkor valaki ellopta a telefonom)
-
DarkByte
addikt
válasz
quailstorm #65978 üzenetére
Ehhez képest én pénteken voltam du. 5-ös vetítésen a CC-ben, és még a film kezdete után 15-20 perccel is ki-be mászkáltak. Konkrétan az elején a 6.,7. epizód közötti történéseket elmagyarázó szöveget el sem bírtam olvasni mert folyamatosan mentek be előttem a sorba. Vissza kellett magam fognom hogy ne szóljak be. Az ilyenek mi a francért járnak moziba?
Eddig a társaság miatt, akivel mozizni szoktam járni toleráns voltam a magyar szinkronnal, de lehet ezután preventíve az ilyen emberek elkerülése végett feliratosra fogok csak menni.
-
válasz
quailstorm #65945 üzenetére
Figyelembe veszem, de akkor is. Egyszerűen ez olyan, mintha Vettel versenyezne Marikanénivel, a helyi takarítónővel, akinek jogosítványa sincs és nem tud biciklizni sem. Ha nem aludt két napja, megivott fél liter töményet, elhagyta a barátnője, elrabolták a szüleit, és épp levágták a bal karját, akkor is lealázza, mert Marikanéni nem ért az F1-es autó vezetéséhez, Vettel meg csukott szemmel is végigmegy bármelyik pályán...
Vagy mint a Litvánia Kovács néni kosárlabda mérkőzés[link]
[ Módosította: pepe091 ]
-
Rick4
félisten
válasz
quailstorm #65807 üzenetére
Azt írják, egy az egyben tudod használni a 40 eres ide kábelt, de csak a 16 bitest, és pár szóllal mókolni kell. [link] De ide elég az is, ha egy ilyen kábelről leveszi az ember a végéről a csatit, és átteszi erre.
-
válasz
quailstorm #65807 üzenetére
Simán. Lehet, hogy egy kétvégű darab változtatás nélkül működne is.
SB Live!-nál is ilyesmi csati volt. -
pmheros
őstag
válasz
quailstorm #64666 üzenetére
igen legelőször ezzel próbálkoztam de nem engedi
MOD:
megvan a hiba, de nem árulom el mert nagyon gáz rám nézve
-
_Petya_
őstag
válasz
quailstorm #64561 üzenetére
Én a helyedben szereznék egy lézeres hőmérőt, vagy olyan multimétert ami tud hőmérsékletet mérni, és megmérném vele a hegyet bekapcsolt állapotban. Ha így jó a hőmérséklet, akkor lépnék tovább.
Egyébként igen, ez a véső formájú jó lehet. Ha neked a 7-es nem volt elég meleg (700 °F = 370 °C), akkor biztos egy 8-assal próbálnám (800 °F = 425 °C), tehát a PTC8-al.
Ha viszont nem hozza a névleges hőfokot, akkor fűtőbetét vagy mágneskapcsoló probléma, ezek is kaphatók a RET-ben. (Ha kattog rendesen, akkor a bimetál valószínű jó, tehát akkor a fűtőbetét lehet a bűnös).
-
_Petya_
őstag
válasz
quailstorm #64556 üzenetére
Nem kell posta, a RET-ben temérdek fajta Weller TCP hegy kapható, megrendeled, másnap ingyen átveheted a boltban: [link] (jobb felső táblázat ami neked kell)
btw a szám nem a méretet, hanem a hőfokot jelöli Fahrenheit-ben, tehát a 6-os az 600 °F, a 7-es 700 °F, stb...
-
_Petya_
őstag
válasz
quailstorm #64552 üzenetére
Az a 17-es is 7-es lesz, mert 9-ig vannak a betétek
Ha teli van forrasztva az alja akkor próbálj rá tolni még ónt úgy könnyebben kezd olvadni, vagy egy 8-as betéttel próbáld meg.
Vagy hozd el, és megcsinálom neked
-
_Petya_
őstag
válasz
quailstorm #64548 üzenetére
A jó öreg kattogós babakék Weller
Az még 30 évet el fog menni! Ha nem tudsz vele tápban kondit cserélni, akkor csak vegyél bele egy magasabb hőmérsékletű betétet.
Egyébként furcsa hogy nem elég meleg, hányas hegy van benne? Mert azért egy 7-essel nem kéne gondot okozzon egy kondicsere, bár 8-as az ajánlott ólommenteshez.
-
Old fox
tag
válasz
quailstorm #64543 üzenetére
Miért is?
-
válasz
quailstorm #64530 üzenetére
Rendes pákát kő venni.
Vagy Oldfox megforrasztja gondolom nem túl drágán, ha tol még ilyet. -
azbest
félisten
válasz
quailstorm #64530 üzenetére
Ha oldfox még foglalkozik ilyesmivel, akkor ő.
Az én lapomon vagy vagy 20 egyforma kondi, persze valsz elég lenne csak egy részét cserélni, de akkor már miért ne mindet... vagy dobom az egész gépet és megpróbálom alkatrészként hasznosítani, vagy felújítom... használt, hasonló korú lapot meg rizikó venni helyette. Csak időm sem nagyon volt még gondolkodni ezen.
-
tisn
addikt
válasz
quailstorm #64535 üzenetére
Irinyis gépeken amúgy miért VBOX-ban fut minden? Könnyebb a távvezérlés?
szomoru volt latni a telmatokat meg a vekonyklienseket a muzeumban
nekunk az meg hot stuff volt anno mikor megcsinaltak a geptermeket az irinyiben -
válasz
quailstorm #64512 üzenetére
Köszi!
Ted_Beneky: megnéztem, a környéken sehol sincs. Postát meg egy 3500-4000 Ft-os valamire nem igazán éri meg fizetni pluszba, most kaptam a linket hogy az edigitalban a vadiúj 5600.
-
válasz
quailstorm #64509 üzenetére
Sajnos képfeltöltés közben mikor szerkesztettem a hszt, elment a netem és a telefonról meg nem tudta feltölteni. Mindjárt teszek fel róla képet.
Az is nagy segítség lenne, ha csak segítenétek a beazonosításában. A legjobb lenne egy ilyen fajtájú, 2 gigás modul. Ha csak 1 gigás van, az is valami, de 2-es lenne a tuti.
-
Rick4
félisten
válasz
quailstorm #64509 üzenetére
Akkor írja a teszkót is.
-
SirRasor
addikt
válasz
quailstorm #64445 üzenetére
"wacom csöves réteg"
Na most állt össze a kép
Azt hittem, hogy a wacom egy tabletgyártó, de így már minden világos -
HaZse
őstag
válasz
quailstorm #64451 üzenetére
Köszi.
MÁS!
Ki tudja, hogy mi volt annak a sorozatnak a neve, ami a 80-as években ment a TV-ben?
Hasonló volt, mint az Alfa Holdbázis.
Ha jól emlékszem, akkor a magyarok is csináltak egy hasonlót. Pár éve láttam, de már szinte semmi részlet nem jön le belőle.
-
HaZse
őstag
válasz
quailstorm #64449 üzenetére
Koszonom.
annyira nem ertek, ilyet meg nem hasznaltam es nincs is ra szuksegem.
Mi az, hogy 'virslivezerelt'
-
SirRasor
addikt
válasz
quailstorm #64437 üzenetére
Ja olcsót keresek.
Wacom drága.
Surface pro 3 400k alatt nincs.Viszont közben megvan a nyertes: galaxy note 10.1 (2014 edition) 100k-ért. De továbbra se értem, hogy ezek a spec. ceruzák miért nem működnek az összes kapacitív kijelzővel. Elvileg a fenti note-nak is kapacitív
-
válasz
quailstorm #64332 üzenetére
Király.
Azon kívül volt még kettő, egyiket sem találom. -.-
Porkúr: igen, a vastag csatis oldschool, amit a régi telók generációkon át használtak.
Általában nagy trafó lifegett a végén. -
ShadowX
őstag
válasz
quailstorm #64128 üzenetére
-
válasz
quailstorm #63757 üzenetére
Volt egy blútyúk egerem, azzal nem akadt meg (illetve a menüben igen, játék alatt már minden oké volt), de sajnos a drótosra én sem tudok megoldást.
-
válasz
quailstorm #63755 üzenetére
Fospép.
Ha van affinitásod mobilon tolni olyasmit, ami nem oda való, lecgó, de ez azt jelzi, hogy túl sok az időd.
N900-on is szenvedős a Q3... kivéve külső egérrel.
Duke 3D viszont kiváló, azt már N93-on is be tudtam lőni teljesen jól irányíthatóra. Persze normal nehézség felett már azzal sem volt esélyem. -
válasz
quailstorm #63753 üzenetére
PC-n jóval előbb volt ez.
Az első mobil pedig, amin értelme is volt (a nullánál valamivel több) az E90.
N95-ön csak proof of concept, lévén irányíthatatlan. Ami bosszantott, hogy N93-on nem lehetett Q3-azni, pedig a 3D chip benne volt.
Hiányzott a Feature Pack hozzá. -
válasz
quailstorm #63488 üzenetére
Az oda-vissza játszást az enyém is tudja, ez '92-ben mikor vettem - nekem - nagy cucc volt. Rádió is volt benne, nagyon sokat használtam. Épp pár hete tettem bele elemet, és meghallgattam egy Brian May kazettámat, visszahozta a régi feelingjét.
Azt sajnálom, hogy annak idején nem volt pénzem minidiscre, csak amikor már éppen kezdett kifutóvá válni a technika. -
nap
addikt
válasz
quailstorm #63271 üzenetére
Ekkora hangerő már az idegrendszert is károsítja, ha tartós, vagy ismétlődő.
-
bb0t
őstag
válasz
quailstorm #63052 üzenetére
Nekünk van rendeld meg a neten és vedd át a Petőfi Sándor sgt-i Elektrotech boltunkban. Ha csak szimplán bemész és megbeszed picit drágább.
Ja nem látszik, de három bigyós, mint ahogy a 7538AS is.
-
quailstorm
félisten
válasz
quailstorm #63046 üzenetére
Természetesen a kábelre a vételi szándékom fejezném ki, ha már SATA volt, bátorkodom ezt megkérdezni. Próbaképpen van itthon, de az az eladó Lenovoé.
-
bb0t
őstag
válasz
quailstorm #63044 üzenetére
Bocs, a DC csatira vonatkozó részt nem találtam. Mindegy ha találsz a lapunkon olyat ami jó akkor feltöltheted vele a gépedet.
-
bb0t
őstag
válasz
quailstorm #63041 üzenetére
Milyen töltő kéne? Hány
volt hány amper, és milyen DC dugó? szerk: mit jelent az hogy kerek? külső meg belső átmérője kell a DC dugónak. [link] -
biomassza
tag
válasz
quailstorm #63029 üzenetére
Van egy elfekvő, a számok stimmelnek, azt viszont nem tudom, hogy csak egyféle véggel létezik-e. Feltölteni oda tudom adni, eladni nem szeretném (tartalék laptopé). Mennyire akut?
-
válasz
quailstorm #63031 üzenetére
Pedig az jó móka, nekem csak azért nincs 3, mert 2 fér el az asztalon.
-
Rick4
félisten
válasz
quailstorm #63029 üzenetére
Ha veszel egy ilyet, és eleve eldugod az asztal mögé, akkor minek másik töltő?
lugosi: Nekem is van ilyenem, elégedett vagyok vele. Egyet nem tudott, a Samsung ultrabook hipervékony töltőfeje nem volt benne a készletben, de vettem 4-500Ft-ért egy normál töltőfejről átalakító 10 centis kábelt, kiváló lett.
-
Rick4
félisten
válasz
quailstorm #63026 üzenetére
A sztori ugyanaz, csak a másik eset Vesztor volt. De a dolog neked is áll:
[link]
-
quailstorm
félisten
válasz
quailstorm #63001 üzenetére
come on....
nem hiszem, hogy sehova se tudnám elvinni a cuccot
ketyeg a 14 napvalaki legyen szíves kisegíteni egy Acer töltővel
-
válasz
quailstorm #62842 üzenetére
szerintem mSATA nem elég gyors
Lol?
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
quailstorm #62836 üzenetére
hát igen, ebben van ráció...
és hát alapvetően meg is szívatják a vásárlókat ezen a téren ha mondhatok ilyet
no de nem baj, ennyit tud, és használjuk arra amireakarjuktudjuk -
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
quailstorm #62834 üzenetére
hát kérlek alássan, én valóban kivettem belőle a gyári HDD-t, és ment bele egy SSD.
így azért már vállalható normális irodai feladatokra ez is ami nekünk van, meg jó lesz majd kolbásztöltő gépnek is akár
de nem akarom fikázni, mert alapvetően nem rosszak, csak az ára, eléggé túl van árazva -
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
quailstorm #62831 üzenetére
+1 nekem is hasonlóm van csak HP-ban...
nem nagy durranás a lapos, de amire mi is használjuk, arra tökéletes.
viszont eladni, szerintem esélytelen -
Rick4
félisten
válasz
quailstorm #62831 üzenetére
Én is vacakoltam, mi legyen, Pentium N-t se nagyon akartam, aztán egy AMD A8-6410 lett, most még megyek, veszek bele egy SSD-t, utána nem lesz gond vele. FB-ra pont elég az asszonynak.
-
Rick4
félisten
válasz
quailstorm #62829 üzenetére
Nincs sok különbség közöttük, az enyémből meg összesen 1db-ot találtam, azt is 150-ért. Ahhoz képest kevesebbre lőttem be az árat, majd kiderül, viszik-e ennyiért.
-
válasz
quailstorm #62705 üzenetére
-
válasz
quailstorm #62700 üzenetére
Ja.
Thinkpadek, amiket egyidejűleg akarok birtokolni alkalomadtán és véglegesen:
- T20 - már megvan
- T43
- X61
- T60 flexview panellal
- Z61t titanium fedlapos bjúti
- W500 LGP panellal - már megvan
- W520 kimaxolva, IPS kijelzővel
- W701ds
- X220 tablet verzaA retro projekttől meg reméljük a legjobbakat, igazából semmit sem kéne csinálniuk, csak egy T60-T61 házba belefaragni egy modern vasat. Képarány legyen 3:2, 16:10, 4:3 választható.
És szépen leszerződni az ALPS-szal, és a jó kis nem szétlyuggatott alapú billentyűzeteket belepakolni.
Remélem, te is töltögeted a kérdőíveket. -
martonx
veterán
válasz
quailstorm #62698 üzenetére
Honnan kellett volna tudnom, hogy Asphalt rajongó vagy? Majd egyszer összehozlak a fiammal, ő is rajongott érte, igaz ő még csak 7 éves volt akkor, és mentségére szóljon, hogy elég gyorsan kinőtte
-
válasz
quailstorm #62698 üzenetére
Én is maradok kórkettőn, míg elviselhető árra nem mennek le a W520-ak.
Amúgy szerintem szépen öregedett az architektúra, elég jól tartja magát mindennapi feladatok során.
Én sem az erő hiányát érzem a T9400-ból (sőt), hanem +2 mag jönne nagyon jól.
De még így is a VGA a limitem, úgyhogy elvagyok vele. -
martonx
veterán
válasz
quailstorm #62687 üzenetére
Egyébként ha már Asphalt 8, nekem az AMD A6-1450-es notim a maga 4,5W-os procijával rezzenéstelenül tartja a 30fps-t, igaz a felbontás csak 1366X768.
Én mondjuk nem igen játszok vele, de a 8 éves fiam jól elszórakozott rajta, amíg rá nem unt. Bár néha még most is előveszi. -
martonx
veterán
válasz
quailstorm #62682 üzenetére
"Ezen legalább 20FPS körül megy Android emulátorban az Asphalt 8" - jelzem Asphalt 8-ból van natív winapp is, szóval nem kell ahhoz fából vaskarikát csinálni, hogy win8-on Asphalt-ot játssz
-
válasz
quailstorm #62675 üzenetére
Ez pont teszkóslaptop szint, nem?
-
válasz
quailstorm #62637 üzenetére
Én megvárom, mit szívnak vele a Thinkpad topikban, aztán meglátom, mi legyen.
Nem szívesen cseszném el a Win7 kulcsom, ha nem fekszik a gépnek. -
Rick4
félisten
válasz
quailstorm #62319 üzenetére
-
válasz
quailstorm #62319 üzenetére
+1
De azért a trollkodásért egy kis +1 szintén..
-
válasz
quailstorm #62246 üzenetére
Ja, hát oké..
-
válasz
quailstorm #62244 üzenetére
Ja, de az N900 használható mindenre, amire nekem kell, míg egy akármilyen TNT2 nem használható HL2-re.
Persze, 10 percig jó móka, hogy höhö, ilyen is van. De erre külön kártyát venni..
Legalábbis engem kb addig kötött le a hasonló szitu (Dual PII+Gef3+Far Cry) -
válasz
quailstorm #62238 üzenetére
De mi értelme?
-
Attix82
addikt
válasz
quailstorm #62238 üzenetére
Ultra: 0,3 Gtexel/s + 2,9 gb/s
M64: 0,3 Gtexel/s + 1,2 GB/s
-
válasz
quailstorm #62236 üzenetére
Ez azt írja hogy megy. A kérdés nem az volt hogy hogyan
-
HaZse
őstag
válasz
quailstorm #62230 üzenetére
De jó kis kártya volt abban az időben. Én akkoriban ki is használtam a kompozit ki- és bemenetet. VHS-ről digiztem vele. Bár a kép és a hang mindig csúszott.
Az a venti "cseppet" zajos. (kb. 4000-5000RPM a fordulata)
Dying-star Pontosan a minimális gépigény a DX7-es VGA. [link]
-
válasz
quailstorm #62225 üzenetére
Tudtommal a HL2-nek minimum DX7 kell. Radeon 7500 pl.
-
válasz
quailstorm #62230 üzenetére
Ha nincs CRT-d akkor 2000 a kártya mert nem kell a szemüveg, szerintem igen.
-
válasz
quailstorm #62221 üzenetére
még az is lehet valamelyiket találnék is
-
tisn
addikt
válasz
quailstorm #62221 üzenetére
fejlesztgetunk?
-
válasz
quailstorm #62218 üzenetére
Ez nem taknyossag kerdese! Van aki foallasu troll itt van aki hasznos tagja a kozossegnek. Most eppen az elobbiek vannak tulsulyba. De lesz ez meg igy se. Viszont a ph-nak ezekre illik reagalni.
-
HaZse
őstag
válasz
quailstorm #62218 üzenetére
Persze, mindig vannak kivételek is. De a legtöbbje nem ebbe a csoportba tartozik)
totya694 De miért kell módosítani, amit egyszer kitaláltak? Ha a ranglépésen szigorítanak, azt megértem. De akkor is fenntartom azt az álláspontom, hogy szigorúan kellene büntetni az olyan emberkéket, akik a szabályzatban leírt (pl. 5 percen belüli plusz hozzászólás) elkövetik.
De pl. ez se kellene minden topikban bevezetni. Elég lenne ha ez a szabályt mindenhol bevezetnék, kivéve a Fáradt Gőz részt.
-
válasz
quailstorm #62210 üzenetére
Ne értsd félre nem a rang fosztás zavar ha nem a hozzáállás.
Miért gondolja azt valaki hogy egy rég óta működő (régebben jobb,használhatóbb,szerethetőbb) oldal fenn maradásához az állandóan változó egyre idegesítőbb ötletek sokaságának egyvelegéből születik egy tuti frankó valami? -
PazsitZ
addikt
válasz
quailstorm #61934 üzenetére
Óh, már megérte berakni ide, köszi az infót!
Én drágábban láttam, úgy jött ki ez az ár, de nem kerestem túl sokat utána, teljesen jogos.Ebben az esetben, olcsóbban is vihető
Egyébként a kérdésedre a válasz, igen.
-
tisn
addikt
válasz
quailstorm #61738 üzenetére
forgalombol kivonas, bonto?
-
-
macilaci78
nagyúr
válasz
quailstorm #61738 üzenetére
Az a baj, hogy a karosszéria egy dolog, de motorikusan is betegeskedik, ami viszont nagyon lutri.
Például hiába kapod meg mondjuk egy ötösért a 8 szelepet, a szaki rezsióradíja elviszi a büdzsét. És legközelebb mi megy tönkre? ...Nálunk egy hasonló korú Lada Samara van benzin-gáz kettős üzemmel. Apám gépészmérnök, aki vidéki mezőgazdasági cégnél dolgozik, tehát gyakorló szerelő is. Így, hogy magának szereli a gépet, megéri fenntartani dolgozós kocsinak. Átlag 4 évente van kiborítva a motortér úgy, hogy gondos kezek közt van és nincs gyilkolva a kocsi.
-
lorcsi
veterán
válasz
quailstorm #61729 üzenetére
mondjuk, ha a ha.hu-ra felnézel vannak találatok..és ebből ki lehet indulni árképzésben..
[link] -
válasz
Ennek muzeális értéke van max, mint autó nem ér semmit.
Románok viszont megveszik szerintem, érdemes feltenni hahura, egy százast hátha megadnak érte... -
macilaci78
nagyúr
válasz
Én sem értek hozzá, de egy kb 25 éves autótól megbízhatóságot várni... Le kéne jönni az anyagról.
Én kilesném, mikor lesz valami vidéki rokongyerek sulijában vasgyűjtés és oda betolnám, vagy fémhulladékként értékesíteném. -
válasz
"Fogalmam sincsen, hogy ez mennyire éri meg, meg helyette minek van értelme"
Nem vagyok szakértő, de szerintem nem igazán éri meg megcsinálni.
Ha nagyon kell egy - ahogy írod - koszos autó, akkor egy régi Ladát vegyenek inkább szerintem. Az új korában is megbízhatóbb autó volt, mint a Dacia. -
Rick4
félisten
válasz
quailstorm #61210 üzenetére
Szerintem add neki az órádat, örülni fog...
-
válasz
quailstorm #61210 üzenetére
Bor
-
Rick4
félisten
válasz
quailstorm #61137 üzenetére
E-mailt olvasni, meg válaszolni, doksikat rajta tartani tökéletes, másra nem kell. Emellett kicsi, egy táskában elfér, és napi 3x fél órát pötyögni rajta teljesen kiváló megoldás. Telefon- tablet helyett jobb, nagyobb- erősebb erre a feladatra nem kell.
-
HaZse
őstag
válasz
quailstorm #60608 üzenetére
Ment egy privi.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
quailstorm #60605 üzenetére
Van kettő, de Pesten.
-
sss
őstag
válasz
quailstorm #60103 üzenetére
Feltétel hogy működjön is? Valahol van egy csodás 9550guru@9600xt-m, de a sokadik hűtőcsere után már nem akart képet adni.
-
HaZse
őstag
válasz
quailstorm #60099 üzenetére
Ilyen SATA kábelt nem a bontóban kell keresni. Bemész egy normálisabb számtech boltba és kapsz párszáz Ft-ért.
A VGA hűtést is lehet javítani. Lehet rá kapn műtőbordát és arra már rá lehet szerelni valami ventit.
AGP-s VGA meg még van szerintem. HA érdekel, akkor feltúrom az archív pakkomat.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- 0 perces COOLER MASTER MASTERBOX MB600L V2 TEMPERED GLASS eladó! SZÁMLA (a Te nevedre)! ÁRON ALUL!!!
- Acer Predator Triton 17X Intel Core i9 13900HX/RTX 4090/64GB RAM/4TB SSD remek áron IGAZI RITKASÁG!
- LOGITECH G PRO X 2 LIGHTSPEED VEZETÉK NÉLKÜLI FEKETE HEADSET
- 0 perces RYZEN laptop eredeti Win10-zel! GARANCIA + SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- CORSAIR TC100 RELAXED SZÜRKE/FEKETE SZÖVET GAMER SZÉK
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12RAM 1024GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3033, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i7-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i7-10GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest