- iPhone topik
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz
macilaci78 #12064 üzenetére
Persze, ha csak egy vasdarabról lenne szó. demár létezik a mágnesen kívül RFID-s kulcs is elég régen.
-
kispéé
senior tag
válasz
macilaci78 #11961 üzenetére
Rendben, mi a hiba jelenség, mit lehet tudni?
-
ErőVarázsló
aktív tag
válasz
macilaci78 #11811 üzenetére
vga
-
Polemius
senior tag
válasz
Biztosan 3 hosszú, szünet, 3 hosszú? Ha 3 rövid, akkor memória.
Takarítás, minden kábel és csatlakozó megmozgatása nem árthat mindenesetre.
Meg az elemre is ránézhetnél, nem merült-e le. -
finest
addikt
válasz
macilaci78 #11819 üzenetére
Mert ez nem szegedi probléma, hanem falusi.
-
finest
addikt
válasz
macilaci78 #11815 üzenetére
Futtass valami 3D-és tesztet, ha kicsúszott az AGP-ből a kari, hibázni fog! Hátha nem toltad rá azt a zárat beszereléskor.
-
Inv1sus
addikt
válasz
Én csak azt tudom, hogy egy hosszú az memóriaprobléma.
-
finest
addikt
válasz
Kicsúszhatott az AGP-slotbóla kari talán? Memó, táp esetleg.Sípszók
-
válasz
macilaci78 #11726 üzenetére
Be kell rakni a vezető ülés alá.Minden nagyobb fékezésnél "előkészíti önmagát" az EÜ doboz
-
válasz
macilaci78 #11708 üzenetére
az se rossz ötlet
-
válasz
macilaci78 #11687 üzenetére
Ha garis akkor is lehet lelkiismeret-furmány nélkül toldani....
-
regvoltrossz
aktív tag
válasz
macilaci78 #11648 üzenetére
"Múltkor egy vasúti dolgozóval utaztam kupéban. A szerelvények bírnának másfélszer ennyit,a pálya a szar."
Ez hülyeség! A kocsik 120-asok (ekkora sebességre képesek) és most is ennyivel mennek, tehát ki vannak használva a határukig. Van pár kocsi és motorvonat, amely akár a 140-et, vagy a 160-at is bírná, ott tényleg a 120-as pálya miatt nem megy gyorsabban. Most építik át a csabai, és a Cegléd-Nyíregyháza közötti részt, azok már ilyen pályasebességre is képesek lesznek, Persze ha majd egyszer valaha teljes egészében elkészülnek.
"Egy TGV szintű szerelvény Kecskeméten állna meg egyedül."
Tizenegynéhány éven keresztül utaztam, majd dolgoztam ilyen vonaton, igaz a vége felé már megállt Kiskunfélegyházán is, de azelőtt évekig csak Kecskeméten. Tehát létezett ilyen és 2006 decemberében szünt meg. Debrecenbe is volt ilyen vonat Hajdúszoboszlón állt meg egyedül. Azt is megszüntették akkor.
"Hőbörgés lenne."
Két út áll illetve állt előttünk 2006-ban: az egyik a svájci rendszer, ami az ütemes menetrendet és a sűrű járatokat jelenti, ebből adódóan hatalmas szervezettséggel, viszont a szükös lehetőségeinkhez mérten kevés kocsival esetleges zsúfoltsággal; a másik a román rendszer, amely szintén megoldotta a vasút problémáit (késések stb.) csak pont az ellentétes oldalról. Ez utóbbinak a lényege az, hogy azelőtt ment mondjuk Temesvárról Bukarestbe nyolc vonat 7-8 kocsival, de mivel mindenütt várt a csatlakozásokra, ellenvonatokra ezért sokszor késett, a kevés kocsi miatt nagy volt a zsúfoltság és így tovább. Lecsökkentették négyre vagy még kevesebbre a járatszámot, de akkor már jutott a vonatra akár 15-20 kocsi is ráadásul az emeletes fajtából és mivel nem volt az útjában semmi ami akadályozza, hiszen szemből is ritkábban járnak a vonatok, tudott haladni rendesen, és pontos is lett.
Namost melyik a megfelelőbb a magyar viszonyokhoz? Akkor úgy döntöttek, hogy az első jobb. Nem vagyok benne biztos, hogy ha akkor a másodikat választjuk rosszabbul jártunk volna!
Van még a Francia módszer ami a TGV-féle vonatokat jelenti, ahhoz viszont külön pálya kell meg minden egyéb. Ráadásul ott a vasút a repülőgéppel versenyez, nálunk meg a személyautóval, tehát a viszonyok teljesen másfélék. Ilyen viszont nem hiszem, hogy nálunk belátható időn belül megvalósulna, lévén, hogy egyetlen focistadiont sem szoktak vasúti pályára építeni, pedig akkor még talán meg is valósulhatna.. -
válasz
macilaci78 #11612 üzenetére
Dániában egy fizikai munkás min 20€/órát kap.
A nyugati munkaerőpiac fizikai és szellemi munkásokat felszívó képessége: ott most is elfogadott h 4-6 órában akár többen is csinálják ugyanazt a munkát, rendes megélhetésért. Itt napi 12 óra és éhbér.
-
finest
addikt
válasz
macilaci78 #11612 üzenetére
Nagyapádnak igaza volt, van is erről egy régi vicc, ami nagyon passzol hozzá.
Egy fiatalember tanácsért fordul a rabbihoz, h mi legyen. -Legyél pék, mondja a rabbi, annak sosincs gondja a kenyérre! -De mi van akkor, ha elfogy a liszt, kérdezi a az ifjú? -Akkor nem vagy többé pék, válaszolja a rabbi. -
finest
addikt
válasz
macilaci78 #11606 üzenetére
Szégyen, és hány hasonló van, aki egyetemi végzettséggel inkább végez betanított munkát nyugaton, mert a diplomás bére itthon max. egy kinti félállás megfelelője.
Itt azért sokan vagyunk harminc felettiek, cáfoljon meg, aki tud, h amikor ti topiklakók középsuliba, felsőoktatásba jelentkeztetek, azzal számoltatok-e, h itt fog tartani az ország 10-15 év elteltével!
Ki választott akkor rosszul? Lehetett-e jól választani, amikor Rick szerint is a külföldi munkavállalás a legjobb alternatíva? Miért van az, h a magyar gazdaság nem tudja felvenni a a gyengén képzett munkaerőt, bezzeg a technikailag is fejlettebb nyugati meg elnyeli a kétkezi munkásokat is? -
rt06
veterán
válasz
macilaci78 #11597 üzenetére
a kis- es nagybetuk megoldhato mod nelkul is, van egy upper/lowercase panel a felso reszen (a search and replace alatt)
az ekezetes betukre nem tudok megoldasrol, azokat legjobb tudomasom szerint egyesevel kell, hogy lecsereldszerk.:
azaz nem egyesevel, az alabbi lepesek kellenek, regexp bekapcsolasa mellett (es feltetelezve, hogy beallitottad a kisbetusse alakitast is)
[á] - a
[é] - e
[í] - i
[óöő] - o
[úüű] - u -
gabesz82
őstag
válasz
macilaci78 #11597 üzenetére
Én 8.0-ást használok, abban van kis/nagybetű csere (pontosabban olyan, hogy mind kisbetűs vagy mind nagybetűs), ékezetre nem találtam benne megoldást, de 2-3 körben meg tudod csinálni... é csere e-re stb.
-
ALI_G
veterán
válasz
macilaci78 #11594 üzenetére
Köszi az infókat, A B125-ös képzések már elindultak, de azzal csak 125 ccm-es motorkerékpárt lehet vezetni.
-
ALI_G
veterán
válasz
macilaci78 #11590 üzenetére
motoros jogsi kellene, nőnap játszik, diák nem
-
Rick4
félisten
válasz
macilaci78 #11577 üzenetére
Nos ez ilyen, akkor Te nem vagy rászorulva egy komolyabb jövedelem miatt messzebb utazni. Ez is csak addig lesz így amíg nem adódik valami lehetőség.
Tökmindegy mennyi az üzemanyag, meg hányszor kell egy héten tankolni, ha az autóhasználat egy jövedelem jelentős részét elviszi, ott valami baj van, mondtam már. -
Rick4
félisten
válasz
macilaci78 #11572 üzenetére
Ne tekintsük már ezt autentikus forrásnak, mikor 3 hete a telefonokat nézegettem, kb 20 db volt benne, az is az 5-10K-s kategória. Akkor telefon is csak ennyi lenne eladó a városban?
Egyébként meg a röghöz kötöttség egy dolog, az is a kényelem része, hogy nem keresek 10km-nél messzebb munkát, mert akkor be kell járni, meg korábban kell kelni. Pont ezért van rendben a segély megvonás. Én ismerek olyan embert, aki minden nap felvonatozik Bp-re, este meg vissza, és az itteni bérének a dupláját keresi. Neki megéri így is.
-
Attix82
addikt
válasz
macilaci78 #11557 üzenetére
És az mi?
-
Attix82
addikt
válasz
macilaci78 #11555 üzenetére
Az ilyen melók nem tartanak sokáig. Fontos , hogy azt csináld amit szeretsz , mert ha nem akkor nem adsz bele apait anyait. És akkor úgy végzed a melód, hogy na mikor lesz már vége a munkaidőmnek.
Persze ha nincs más lehetőség oké, de próbál az ember olyat csinálni ami érdekli is. -
válasz
macilaci78 #11553 üzenetére
Ilyenkor azért mindig röhögök egy kicsit, mikor szellemi foglalkozásúak keseregnek azon hogy az emberek nem akarnak fizikai munkát végezni. Feltételezem ti se kőművesek vagytok.
-
gabesz82
őstag
válasz
macilaci78 #11525 üzenetére
De ez a baj, hogy nincs aki kikaparja nekik a gesztenyét, mert olyan túl nagy szervezkedés nincs sajnos civil fronton sem... volt a Milla, de az elcsöndesedett, igazából nagy port nem kavart, és azóta sincs tudtommal semmiféle nagyobb megmozdulás tervben. Ennek egyébként sajnos szerintem az az oka, hogy nincs egy igazán karizmatikus, karakán, ismert, jó beszélőkével rendelkező, értelmes és hiteles ember aki az élére tudna állni akár a politikai akár a civil ellenzéknek, mert így szerintem nem fog menni.
-
válasz
macilaci78 #11504 üzenetére
annak a tövében volt a sulim, míg be nem zárták
szerettem oda járni -
válasz
macilaci78 #11393 üzenetére
Én még jobbat mondok neked: már 96 óta a telefon forgalom IP alapú...( döntően )
-
válasz
macilaci78 #11391 üzenetére
hmm szerinted az anonymus mit fog művelni a fideszes e-mailcímekkel és a fideszes userek internetével
-
válasz
macilaci78 #11387 üzenetére
mikor fog jönni, az hogy kajajegy lesz mindenkinek és nem kapunk pénzt? Illetve háztartási eszközöket, informatikai eszközöket, stb meg majd igényelni kell... és 4-5 év múlva kapsz...
-
Agyasima
őstag
válasz
macilaci78 #11368 üzenetére
Ha ilyen partyt tolnának a barátnőivel, tuti, sűrűbben látogatnám! A hozzászólás lényege mégis a vízforraló volt.
-
tajcsi
őstag
válasz
macilaci78 #11368 üzenetére
Remélem mindegyik
http://varrogepszakuzlet.hu/images/products/large/burdakonyv_1.jpg
ez valakinek?
-
rt06
veterán
válasz
macilaci78 #11365 üzenetére
az, hogy nagy (lemezjatszos-magnos erosito) es max buszozva tudnam vinni, ami egy ekkora cuccnal problemas
de ha mas nem lesz, lehet csak az lesz a vege -
rt06
veterán
válasz
macilaci78 #11363 üzenetére
igen, en is remenykedem benne
ha meg tudnam oldani a szallitast, mar reg elvittem volna hozza, csak sajnos nem ez a helyzet -
Rick4
félisten
válasz
macilaci78 #11338 üzenetére
Akkor gondolom kínából elvből nem rendelsz, mivel ott 6$ egy ilyen akksi, és 6$-ért szállítják.
Akkor is olcsóbb, és akkor is menni kell utána, szóval a 990-et elbukod időben. -
válasz
macilaci78 #11348 üzenetére
meg majd lopni kell a szomszéd netét ....
és ráadásul sok fos új adó miatt amit bevezetnek még nehezebb lesz normális adóbevallást csinálni pl cégnek ... plusz számlák tételek könyvelése + költség ... lesz olyan + adóköltség - pl kisebb cégnék a tranzakciós adó -, hogy olcsóbb lesz kihagynia könyvelésből mint lekönyvelni és leírni ...
-
gabesz82
őstag
válasz
macilaci78 #11331 üzenetére
én a gyári árát néztem csak
-
Rick4
félisten
válasz
macilaci78 #11335 üzenetére
990-ért kiszállítják házhoz. Megéri ennyi pénzért szervezkedni, ide oda szaladgálni?
-
Rick4
félisten
válasz
macilaci78 #11333 üzenetére
Jaja, teljesen rendben vannak.
-
Rick4
félisten
válasz
macilaci78 #11331 üzenetére
Lenovo noti akksija 14 hónapig bírta, az új meg jobb is mint ami benne volt, szóval a gyári se jobb semmivel mint a többi, talán még rosszabb is. Hoztam már sok notiakksit, van amelyik 4 éve bírja, igaz csökken a teljesítmény, de még megy rendben.
-
gabesz82
őstag
válasz
macilaci78 #11325 üzenetére
LP-E8 való bele, az alapakksi bele 1080mAh kapacitású. 11-12K körül van bruttóban, pl. ITT, nekik van Szegeden is üzletük és ha jól látom van is nekik raktáron.
-
martonx
veterán
válasz
macilaci78 #11246 üzenetére
próbáltam én, de nem fogadta el az istenadta.
Tegnap éjszaka pedig hajnali 1 és 3 óra között támadt zene hallgathatnékjuk.Az ötleteiteken átrágtam magam. Jogi csapdába kerültünk. Ugyanis ez egy 4 lakásos társasház, amiben csak két lakásban lakunk. Mindkét lakásban albérlőként. És jogellenes, de nincs lakógyűlés, nincs közös képviselő, nincsenek szabályzatok, semmi. Érthető, hogy a főbérlőket mindez nem érdekli, egészen eddig bennünket sem érdekelt.
Kipróbáltam volna a csengős trükköt, de nem működik a csengőjük, csak a mienk.
-
Old fox
tag
válasz
macilaci78 #11214 üzenetére
pü ment
-
válasz
macilaci78 #11212 üzenetére
Venni famintás dekorfóliát és felragasztani?
-
Rick4
félisten
válasz
macilaci78 #11201 üzenetére
Gondolom áttért az illető a kislányruhákra, én nem tudom, miért adta el.
-
válasz
macilaci78 #11152 üzenetére
nem akarok en meg egy hulyeseget feltenni.. igazabol beallitottam tuneup-ban, hogy mi ne fusson, azota nincs a folyamatok kozott az adobe frissito szarja
csak erdekes na. flash player legalabb megkerdezi, frissithet-e, a google cuccok meg ugy frissulnek, hogy nem fogjak a gepet -
válasz
macilaci78 #11087 üzenetére
Rossz hír: kevesebben dolgoznak, és azok 30% közszférás...
Másik rossz hír: a csekkes fizetést már most terheli cca 140 ft külön bünti, mert "nem éri meg". Akkor 140+ (n*(0,01=>)).. nem kicsit szopatás ez?
-
válasz
macilaci78 #11084 üzenetére
Sajnos ezt többszörösen is szívjuk. Pl áfa. Adózott jövedelemből vásárolok, ami után adót fizetek.
Anno egy tanárom mondta, hogy aki az áfát feltalálta az egy zseni volt. Lehúzod a klotyót és azzal is adót fizetsz. -
válasz
macilaci78 #11084 üzenetére
Az igazi ciki az hogy ha adót-járulékot és ne adja az ég de büntit fizetsz az államkasszába, akkor még azt is terheli....
-
válasz
macilaci78 #11076 üzenetére
Még1x köszi!
-
válasz
macilaci78 #11074 üzenetére
Megvan!
És nekem minden angol uh én jó irányba indultam, de Te egészítetted ki kerekre -
válasz
macilaci78 #11045 üzenetére
Értem én amit mondasz, de sajnos szerintem ez nem használ. A primitív emberrel (hogy én hogy utálom őket) sajnos csak a saját szintjén tudsz vitatkozni, kommunikálni. Kulturált megoldásra nincs jó esélyed.
A mi házunkban volt egy új srác, aki kezdte volna az éjszakai zenés bulikat. Második alkalommal a mellette lakó szomszéd hölgy átment neki szólni, hogy itt sokan kisgyerekesek, illetve sok idős lakik, nem kéne. Mindenki meglepődött rajta mert elnézést kért és nem fordult elő többet. De azt hiszem ő volt a kivételes 1%. Sajnos.
-
Ted_Beneky
senior tag
válasz
macilaci78 #11052 üzenetére
Akkor már csak egy kártya kell hozzá! {Érted! Kártya!
}
-
válasz
macilaci78 #11038 üzenetére
Igen, rendőrt a cigizőre, ez a megoldás. Meg olyankor vasárnap délután kihívni a közös képviselőt, oszt szimat! Mert az kijön!
-
gabesz82
őstag
válasz
macilaci78 #11019 üzenetére
Azért sötétben, nem éppen szomjasan nem biztos, hogy ilyen egyértelmű és egyszerű a művelet
Az igaz, hogy itt nem a szándékosságon van a hangsúly, inkább a nemtörődömség és tisztelethiány...
-
rt06
veterán
válasz
macilaci78 #11001 üzenetére
az a gond ezekkel a modszerekkel, mint a csengokitamasztas es a villanyorakapcsolgatas (azon tul, hogy en ez utobbiert siman szamlaznek a kedves szomszednak, mivel itthonrol dolgozok), hogy meg ugyan nem oldjak a dolgot, cserebe viszont tovabb fokozzak az ellenszenvet, igy megeshet, hogy mikor kovetkezo alkalommal felmennel a szomszedhoz, hogy ugyan halkitsa mar le, azon tul, hogy ezt nem teszi meg, meg ki is rohog es ad ra nemi hangerot, mondvan te is tusko voltal, akkor o is az lesz (es itt mar reg nem szamit, hogy "ki kezdte")
-
Digital
addikt
válasz
macilaci78 #10991 üzenetére
Ez jó ötlet, a mi lépcsőházunk is alkalmazta már egyszer sikeresen!
-
mcclode
tag
válasz
macilaci78 #10835 üzenetére
Az nem fogja befolyásolni a hűtő teljesítményét?Hisz arra fúja ki a levegőt nem?
Ha oda teszek egy szigetelőt az lefolytja nem? -
mcclode
tag
válasz
macilaci78 #10827 üzenetére
-
ebegab92
senior tag
válasz
macilaci78 #10593 üzenetére
Ez kicsit a Minecraftra emlékeztetett
-
LÁZ
addikt
válasz
macilaci78 #10587 üzenetére
, adja nagyon
-
Rick4
félisten
válasz
macilaci78 #10549 üzenetére
Szerintem valamelyik másik plagizálótól lopta az ötletet. Saját kútfőből biztosan nem.
-
maláj
addikt
válasz
macilaci78 #10536 üzenetére
altatásban nem mind1 ???
-
Digital
addikt
válasz
macilaci78 #10371 üzenetére
Én kifejezetten jobban szeretem itt hirdetni a portékám. Jobb helyben eladni őket.
Szintén vettem, és adtam is el itt cuccom. -
Rick4
félisten
válasz
macilaci78 #10366 üzenetére
Mondjuk ha valaki nem tartja annyira a hozzászólását, hogy az figyelemfelkeltő, és valóban vásárlásra sarkalló legyen, hát, nem tudom, akkor minek beírni?
Nem Rhino-ról van szó, csak úgy általában. De azért érdemes lenne egy statisztikát csinálni, hogy mennyi termékből mennyi megy el itt, így. -
válasz
macilaci78 #10366 üzenetére
lol
-
válasz
macilaci78 #10346 üzenetére
Matekos vagy-e?4
-
Rawulf
őstag
válasz
macilaci78 #10338 üzenetére
16:13 - "Közben az is kiderült, hogy a Szenátusban a 19-dik napirendi pont a Schmitt-ügy, úgyhogy imádkozzunk együtt a villámgyors ügymenetért." (index törzsanyag
)
-
Rawulf
őstag
válasz
macilaci78 #10336 üzenetére
A viktoros képeket muszáj volt kiposztolnom ide, mert még mindig potyognak a könnyeim a röhögéstől.
-
válasz
macilaci78 #10277 üzenetére
Nem jól emléxem ha úgy emléxem hogy használatbavételi engedély csak helyszíni bejárás után lehet? És ha ott volt az önkormányzati terviroda ember, akkor ott bizony csak desznyózsíros péz mozgott...
-
Rick4
félisten
válasz
macilaci78 #10274 üzenetére
Lehet a pince el lett titkolva, az állam tuti nem adta ajándékba a telek mellé. A vállalkozó ha meg is találta, nem akart tökölni vele, lezárta, majd lesz valahogy. De most hogy bizonyítod be, hogy ez vagy az a hibás?
-
maláj
addikt
válasz
macilaci78 #10255 üzenetére
én se Csillag Tér ...
-
válasz
Én sem Makkosházán.
-
pschio
őstag
válasz
én nem.
-
válasz
macilaci78 #10242 üzenetére
Esetleg írnok, titkár, aláíró
-
maláj
addikt
válasz
macilaci78 #10206 üzenetére
Pinokkió mondd azt, hogy női bugyi van rajtad
-
pmheros
őstag
válasz
macilaci78 #10151 üzenetére
tegnap voltam, már virágzik
-
LordVader80
őstag
válasz
macilaci78 #10138 üzenetére
köszi
-
válasz
macilaci78 #10120 üzenetére
Mi a problémád nem értem?
Szöveges feladat:
Józsi bácsi 2009-ben termelt 10 mázsa krumplit. 2010-ben 11 mázsát.
Hány százaléka a 2010-es mennyiég a 2009-esnek?Ha kiszámolod megbuksz vagy mi? Fura egy iskola lehet az...
-
válasz
macilaci78 #10118 üzenetére
Bármelyik.
Szerinted a 110 a 100-nak hány százaléka?
Megsúgom: 110
-
válasz
macilaci78 #10105 üzenetére
köszi nem jöttem volna rá
-
veze
őstag
válasz
macilaci78 #10105 üzenetére
ha valaki nem bír éjjel aludni
-
pmheros
őstag
válasz
macilaci78 #10066 üzenetére
"Mellesleg Magyarországra minek S4 Audi, hol használja ki?"
-bárhol ahol van plázacica. (ilyennel farok nem marad szárazon ) -
madstunt
addikt
válasz
macilaci78 #10066 üzenetére
egyre több itthon is a track day, azokon ki lehet használni
-
válasz
macilaci78 #10036 üzenetére
programozó ismerősék ugye amikor kimentek londonba a srác 700.000-et kapott a párja meg majd 1 évig nem talált munkát... aztán meg talált 300 körliért valamit ... tehát végülis tényleg kerestek 1 milliót ... itthon előtte meg olyan 400 körül kerestek ketten. Kint ami drágább az a szolgáltatások: albérlet, fodrász, kozmetikus ..., kaja tényleg csak minimálisan drágább és jobb minőségű ... ruha jóval olcsóbb mint itt (mondjuk emberi méretet pl xl-es poló találni kb lehetetlen vagy az már drága
ami van ...)
Tehát mikor itthon éltek akkor lakásra elment kb 80-90.000 ft a 400.000 Ftból
Most meg az 1 misiből megy el 400 körül a lakásra ... a maradék 600-ból szerintem max 400.000-et félre tudnak tenni de ha az egyiküknek nem lenne munkája akkor már szarabbul élnének, mint itthon ...Másik ismerősék kint vettek kocsit 8.8 misiért átszámítva ... olyat ami itthon 4 millió... ja ez dánia... de pl itthonról mennek minden évben nyaralni mert innen a nyaralás olcsóbb
hazajönnek 1 hónapra ... két hétre elmennek valahova nyaralni
-
Attix82
addikt
válasz
macilaci78 #10036 üzenetére
Az itt a baj, hogy sokan úgy mennek ki , hogy huh 1 millát keres meg fél millát...de effektíve az ottani élethez képest olyan mint itthon.
Részben szerencsések vagyunk, persze aki ki tudja használni és külföldre dolgozik..és itt meg úgy élhet mint egy király, de kint csak az alsó réteget érintene.
-
válasz
macilaci78 #10026 üzenetére
Én pont azt mondom, hogy a szülőknek nem biztos, hogy megéri kimenni...
#10027: mi is most nyitunk nyugatra
-
Syl
nagyúr
válasz
macilaci78 #9947 üzenetére
Állítólag van olyan támogatás is, hogy az új alkalmazott után nem kell járulékot fizetni, de bármikor kirúgható. Ismerek egy céget ahol így alkalmaztak a nyáron 5 embert és mára már csak egy dolgozik ott.
(#9950) Digital
Az a szörnyű, hogy egy ismerősömet írtam körül.
-
veze
őstag
válasz
macilaci78 #9947 üzenetére
a lényeg hogy a kellően nagy arc elengedhetetlen szükséglet errefelé ( meg keletebbre) az ilyesmihez
-
Rick4
félisten
válasz
macilaci78 #9927 üzenetére
Én inkább azt mondanám, díjbirkózóval birkózik amatőrként, és meg van sértődve, ha fél perc alatt kétvállra fektetik.
-
válasz
macilaci78 #9927 üzenetére
lol
-
Rick4
félisten
válasz
macilaci78 #9890 üzenetére
Én jobbat mondok, ha a szülők nyugdíjasok, akkor a bankszámlára érkező nyugdíj ott is nyugdíj, ergo tökmindegy, hol lakik, ki lehet vinni őket, és a kaja ott se kerül többe. Miért is ne láthatnának világot.
Egyébként meg thaiföldön havi 40 rugóból szépen eléldegélsz, Indiában elég egy 20-as is.
-
válasz
macilaci78 #9883 üzenetére
Tudod az a baj h mindketten megállíthatatlanul robogunk a 4.x felé. A szülők meg a 7-8.x felé.
Persze már gondolkodtunk a külföldön, de a fejünk felett lebeg a 'mi lesz a szülőkkel?' kérdés. Plusz az eddigi külföldi tapasztalatink szerint a nulláról kezdés ott sem egyszerűbb. Sajnos a bőrünkön érezzük a korral jövő elértéktelenedésünket -
Attix82
addikt
válasz
macilaci78 #9839 üzenetére
Ismétlem: hogy tudják -e ki forgalmaz ilyesmit
Tajcsi ara kíváncsi ki forgalmazza és nem azt, hogy be tudják e szerezni.
"megnézzem van -e a boltban ami nekem kell" Telefon email?
Az igaz, hogy diplomatikusan is meg lehet mondani, hogy nem tudok ebben segíteni.
-
tajcsi
őstag
válasz
macilaci78 #9839 üzenetére
Pontosan. Miért utazzak egy másik városból el csak azért hogy megnézzem van -e a boltban ami nekem kell...
-
Zoli1222
addikt
válasz
macilaci78 #9829 üzenetére
úúú bazzz... ez szörnyű
-
CSorBA
őstag
válasz
macilaci78 #9829 üzenetére
Parancsolj: scr file [link]
szerk.: Elég ha bemásolod a system32 mappába, és már ki is tudod választani. kutyi nevet adtam neki
-
martonx
veterán
válasz
macilaci78 #9817 üzenetére
Lechner téren Dr. Barna Márta Ilona. Hozzá járok (hálistennek nagyon ritkán...), korrekt.
Körzetileg nem ő volt a háziorvosom, már több mint 10 éve mentünk át hozzá családilag, és nem bántuk meg. -
CSorBA
őstag
válasz
macilaci78 #9817 üzenetére
Én ide járok (bár szerencsére évente ha 1szer maximum
) Gogol utca, Gogol center, Dr. Ribárszki Zsuzsanna [link] Én elégedett voltam mindig
-
válasz
macilaci78 #9807 üzenetére
Nono, azért a linkelt táblázaton is látszik h annyira nem marketing: elég csak a több proci szupportot kiemelni...mert ugye az véletlenül sem gyorsít, és különben is az csak elírás
-
Rawulf
őstag
válasz
macilaci78 #9782 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- iPhone topik
- Metal topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen TV-t vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Yettel topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- HP ProDesk 400 G5 DM Mini PC, Intel Core i5-9500T Processor, 8GB DDR4, 256GB SSD Win 11, Számla, 2
- HP Z240 PC, Intel Core i7-6700 Processor, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, 2 év garancia
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V51 - i5-14400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- Dell Precision 5540, Workstation, mobil munkaállomás, 15,6" FHD IPS , Xeon E-2276M , 16GB DDR4, 256G
- HP Pavilion 14-dv0xxx, 14 FHD IPS, I5-1135G7 CPU, 20GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, Számla, 1 év garanci
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest