- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rawulf
őstag
válasz
totya694 #35528 üzenetére
Csak tudod azért bosszantó ez, mert egy átlag felhasználó a büdös életben nem fogja jól bekonfigurálni rá a rendszert.
Ahogy én csináltam (moddolt driver, LAV mpc-hc telepítés), simán megy rajta a fullhd videó és a flash videókat is szépen lekezeli a böngésző. Nem rossz egy régi GM45 - T4400 párostól. -
Rick4
félisten
válasz
totya694 #35457 üzenetére
Naszóval visszatérve a szokásos vonalra, kiegészültünk 3 db fényképezőgéppel. Volt itt már memkari, telefon, pandrive, és még mindig nem magadban keresed a hibát?
Biztos vagyok abban, hogy a rajtad kívül ide járó embereknek, meg az ő összes ismerősüknek nem volt annyi tönkrement cucc a kezében, amit Te leírsz itt egy hónap alatt...
-
-
ST05
őstag
válasz
totya694 #35457 üzenetére
értelek persze, magam is gyűlölöm, hogy manapág keményen meg kell fizetzni a minőséget,
de ezek tényleg nem mennek szét, jópár éve mozgok az i-core okban,
eddig csak olyat hallottam tönkre menni ,amit "basztattak is" ihs remove.nál elszállt a
proci és leköpött magárol pár ellenállást és stb
szerintem legnagyobb gond a kis proci mag, mint egy csecsemő kisújj körme,
képtelenség 100w-ot tisztességesen eldisszipálni róla, emiatt fordul a hőátadás,
és már a procit "hüti" a hütés, és nem forditva, hogy a proci bemelegiti a hütést és ugy adja le a hőt,
( mint pl egy 10 szer nagyobb höleadó felülettel rendelkező phenom )
nem véletlen bga-ztak le már a fele haswell családot, mert birja,
nem véletlen 100 fokon fog visszavenni az uj intel tablet proci... mert bírja
meg kell szokni, magban a gyártástecnologiának köszönhetően, durva hömérsékletek jelennek meg
3ghz en is 90 fok 4,5 ghz-en is 90 fok ha pl AVX2.0 val küldjük , de ezt egy 5-10 ezres hütéssel
kordába tartható és ez a lényeg, ! eredmény pedig: az hogy játékban a kupak lesz 45-50 fok
amit nem tul nehéz eldisszipálni, mert relatíve keveset fogyazt, ezalatt bődületes teljesitménnyel operál
( eközben bekukkantva az FX topikba, még az fx6300-al is vannak melegedés problémák ,nem csak a nagy FX eknél,,)
(#35460) totya694 : sokan fintorognak miért nem lehetett rendes pasztát alátenni,
azt mégsem látja be senki, hogy 7 évre kell ezeket tervezni, nem tehetnek alá liquid-et vagy mx4 et,
ami néhány honapon belül minimum 1 éven belül elvesziti a höátadó képességét, az az intel tryutyinak
tartósnak is kell lennie!! -
-
ST05
őstag
válasz
totya694 #35453 üzenetére
4.2 ön fogja az i5 a 8 szálas fx8120-at ami 4,4 en van 8 szállal
nincs itt hiba ,csak aki 5ghz-et akar azoknak gond a melegedés ,
az FX -ek már 4ghz felett igen bajosan melegednek ,sé fogyasztanak mint állat,
nincs ellenfele az intelnek, ennyi a hiba..
és mégis mit perelnél rajtuk? hogy nemtudsz dupláját ráverni az amd-nek?
nekem 4400mhz-et 75 fokba tartom a magokat, kupak 60 alatt,
mindezt már ugy hogy AVX-es linx, itt az AVX2.0 már jóval keményebb mint ez elődje -
-
-
-
-
-
-
-
pmheros
őstag
válasz
totya694 #35204 üzenetére
Nézegettem , nézegettem, nem jöttem rá azonnal mitől gusztustalan.
Az oldal teljes egésze derékszög, párhuzam, szöglet. Kivéve a lapfülek. Azok ettől szögben eltérnek és nagy méretű lekerekítést alkalmaznak. Az nagyon nem illik a képbe. Ez olyan "FUCK"-SHUI, vagy hogy híjják.
Ha ezt javítanák akkor meg lehetne szokni.
-
martonx
veterán
-
ebegab92
senior tag
válasz
totya694 #35202 üzenetére
@Új Hardverapró: jaja, egyszerűen nem esik kézre az egész. Funkciók között meg nem láttam nagy változást, csak a külső lett más. Emlékszem mikor anno is próbálták ugyanezt, csak ennél sokkal használhatatlanabb lassú volt
A régi nekem is bőven megfelel.
Más: Nem tudja valaki, hogy R.Zoli fórumtárs hova valósi? Egy hirdetése érdekelne, csak a tartózkodási hely fontos lenne
-
-
-
-
Rick4
félisten
válasz
totya694 #35066 üzenetére
A tuti az a mérő, amelyik szolnokrók kijövet 2km-re az első kanyar után van Rákóczifalva elején. Ha 50-nél többel mész, kiírja hogy lassíts, de olyan fényerővel, hogy tuti megvakulsz. Az egyébként pontos, a mórahalmi mindkét végén fölémér 3km/h-t, de a Jászladányi 30-as jelző hasznos, ha gyorsaban mész, jelez, hogyha ott elütsz valakit akkor csoportosan elkövetett garázdaság, és lincselés elszenvedő alanya lehetsz. :-)
-
válasz
totya694 #34893 üzenetére
Egy regebbi nokia kommunikator illene hozzad szerintem...
Nincs erintokijelzo, nagyok a gombok, korrekt a mail kliens, a bongeszo meg multimedian kivul sok oldallal jol elvan a mai napig
Pl egy E90, vagy egy regebbi, ha nem zavar, hogy nagy.
Szerintem jo kis gepek. E90-en meg a Quake 3is ekfut, gpu gyorsitassalAmugy az N900-at en is tudom ajanlani, ha szeretsz linuxon haxolni, es nem zavar, hogy eleinte alap problemak megoldasanak megismeresehez is orakat kell forumozni, aztan par honap utan kikupalodni annyira, hogy minden anomaliat par paranccsal lerendezz..
En egy ev utan mar annyira belaktam azt a telefont, hogy csaknem tokeletes lett.
Kar, hogy utana meghalt :/ -
HuMarc
veterán
válasz
totya694 #34878 üzenetére
WTF?! Olyan ikon van kint, amit te kiteszel, olyan böngészőt töltesz le, amilyet akarsz
Azok nincsenek odaragasztva.
Kell neked egy jó fizikai Qwerty-s telefon. pl. Xperia Pro, vagy valami. Ha szeretsz hackelni, akkor Nokia N900. Vagy N950, csak olyat lehetetlen szerezni.
-
-
válasz
totya694 #34878 üzenetére
Neked nem az oprendszerrel hanem az érintőkijelzővel van problémád.
Szerintem ami neked való, az egy Nokia E72 vagy egy Blackberry 9900, vagy 9780. Mindegyik okostelefon elég jó fizikai billentyűzettel és valószínűleg közel minden olyasmit meg tudnál rajtuk oldani amit a mostani kizárólag érintőkijelzősök tudnak. -
-
viperabácsi
addikt
-
Rawulf
őstag
válasz
totya694 #34631 üzenetére
http://www.ebay.com/itm/PCI-E-Express-SATA-3-SATA-3-0-6Gb-s-eSATA-SATA-III-Card-Adapters-/360670805554
Meg kell kérdezni, hogy ASM1061 chipes-e vagy csak 1051-es (utóbbit már nem érdemes megvenni, mert szinte egy árban vannak).http://www.ebay.com/itm/2-SATA-2-eSATA-3-0-to-PCI-E-Express-Card-Adapter-6Gbps-/170921632125
Ez utóbbi viszont biztosan 1061-es.Mindkét sata3 hidat be tudod külön-külön jumperrel állítani, hogy belső vagy külső port felé menjen-e.
Nekem is van egy ilyen kártya a fiókomban. -
válasz
totya694 #34622 üzenetére
Nem akarom erőltetni, de ezzel mi a probléma? Ha UK-ből rendelsz, 4-6 munkanap alatt itt van. Itthon legalább a duplájáért, vagy még többért fogod tudni megvenni ugyan ezt, plusz szinte biztos, hogy sehol nem tartanak ilyet készleten, így ők is rendelni fognak, ami szintén ugyan annyi idő lenne mintha e-bayről rendelsz.
Ha csupán az a probléma, hogy nincs e-bay, vagy PP reged, akkor ebben is tudnak segíteni itt a fórumon, az erre szakosodott emberek. Ebben az összefoglalóban van három srác, aki ingyen és bérmentve segít vásárolni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest