- Mobil flották
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz
bitpork #45307 üzenetére
de ha újre schengenbe akartok majd belépni a görögöknél A görögök is beletartoznak, nem kell belépni... Az én személyimen ott az anyám neve, gondolom ha a gyereknek nem régen lett megcsináltatva a papír, akkor az anyja jelenleg használt neve van azon is, az anyja meg igazolja, hogy ő az anyja, szerintem nem kell túlspilázni.
-
Rick4
félisten
-
viperabácsi
addikt
válasz
bitpork #45150 üzenetére
A pedrive készen van ,csak ez az átok nem bootól tóla.Indításnál villog majd kiír valami olyat hogy válasszam ki honnan szeretném indítani majd nyomjak egy gombot.A vicc , hogy nem ajánl fel lehetőséget a választásra és ha nyomok egy gomgot újra ezt írja ki.
(#45152) stopperos Nem lehetne ma -holnap?Esetleg kölcsönadod és ,ha kész visszaviszem?
-
-
quailstorm
félisten
válasz
bitpork #44929 üzenetére
De ott legalább még az autó autó volt...
Aztán amikor feljött a BAR-Honda (Button Hungaroring), majd jött Alonso a Renault-val, egész jó volt Vettel-ig. Meg mondjuk a tavalyi év is jó volt, Vettelt kivéve.
Persze én nem láttam mi volt hamarabb. '93-94-ben Schumacher is más volt.(#44930) dying_star : én eddig csak a youtube és az indavideo oldalakon néztem.
-
válasz
bitpork #44832 üzenetére
Köszi. Az a helyzet hogy kis különbséggel (fax, duplexer) kettő ilyen nyomtatóm van, egy itthon egy meg az irodában. Az irodai az, ami nyugdíjba küldte a sárga színt (talán 6, vagy 7 év után? nem haragszok rá). Az itthoni az viszi. Gonosz hp ellenes dolog, de lehet hogy rápillantok hogy a fej ugyanaz-e benne, mert ha igen akkor hát lehet hogy lesz egy fej-swapp
Az irodainak nem sok ideje van száradozni. A másikat (amit hazahoztam) az iroda másik irodahelyiségében tartottam (amíg volt kollégám ő használta, aztán mióta nincs, csak ott állt), és úgy 2 év alatt szépen megromlott benne a tinta. Ez alatt azt értem amit Syl is írt, hogy volt benne matéria, csak kiírta, hogy lejárt és kapjam be, meg szerezzek új patronokat. Így kidobtam a 8000 Ft/db-os patronokat ("csak" 3-at a 4-ből szerencsére, az egyik valószínű nem olyan régen volt benne cserélve) aztán feléledt a nyomtató (miután lefénymásoltam vele olyan 80 oldalt, ennyi kellett neki hogy a tinta átjára az érhálózatát
).
Szétszedni tuti nem fogom az irodait pláne, az itthonit meg szintén valószínű nem, azért hoztam haza hogy ha este jut eszembe hogy ami holnap reggel kell, azt elfelejtettem kinyomtatni akkor ne menjek már be az irodába reggel, úgyis mindig elkések mindenhonnan, hát még így.
Amúgy nincs valakinek egy eladó, használt e-print kompatibilis HP lézere? Ha csak sima monokróm az is jó, csak duplexet tudjon ha lehet meg ezt az e-print készséget
-
-
HuMarc
veterán
válasz
bitpork #44720 üzenetére
Lehet, de nem hiszem, hogy egy bocsánatnál több járna. Még valami, amire hivatkozni lehet: [link]
HARMADIK RÉSZ
SZEMÉLYISÉGI JOGOK
XI. CÍM
ÁLTALÁNOS SZABÁLYOK ÉS EGYES SZEMÉLYISÉGI JOGOK
2:45. § [A becsülethez és jóhírnévhez való jog]
(1) A becsület megsértését jelenti különösen a más személy társadalmi megítélésének hátrányos befolyásolására alkalmas, kifejezésmódjában indokolatlanul bántó véleménynyilvánítás.
(2) A jóhírnév megsértését jelenti különösen, ha valaki más személyre vonatkozó és e személyt sértő, valótlan tényt állít vagy híresztel, vagy valós tényt hamis színben tüntet fel.
-
-
-
-
-
Polemius
senior tag
válasz
bitpork #44618 üzenetére
"határt pedig illegálisan átlépni lehet, de nem megsérteni"
No meg határjelet rongálni, áttévedni, átlőni, átkóborolni, áthatoló robbanást előidézni és még számtalan mást is lehet tenni, amivel a határ rendjét, az adott ország érdekeit, területét, ott levő személyek életét, egészségét, érdekeit sérti, veszélyezteti vagy károsítja.
Nem megsértik, sértegetik, szidják, szapulják. Határt sértenek, aminek egyik lehetséges módja az engedély nélküli (illegális) határátlépés. Lásd még: magyar értelmező kéziszótár. -
válasz
bitpork #44620 üzenetére
deviszont ezzel nem értek egyet
én gyerek koromban sokat használtam és nagyon sok lecseszést kaptam, hogy de vagy viszont ... Ha ez valóban használható akkor hamarosan elfogadottak lesznek a bót, mé, hö, nemá, ... csodás szavak is...
a deviszontnak amúgy nincs "kicsit" kettős tagadás hatása?
"a" de "b"
"a" viszont "b"
"a" deviszont "b" -
Digital
addikt
-
-
-
azbest
félisten
válasz
bitpork #44502 üzenetére
Jobban kételkedem az itteni statisztikában. Főleg a legutóbbi népszámlálás után, ahol büntetéssel fenyegettek, ha nem hagyom magam 2x megszámolni. Az illetékesek szerint pedig teljesen legális és szabályos, hogy bizonyos embereket két helyen is megszámolnak. (munkásszállón, kollégiumban lakókat például az állandó lakhelyen és a szállásukon is megszámolták, ellenkezés esetén birsággal fenyegetőztek
)
szerk: kínai a legkapitalistább állam
-
azbest
félisten
válasz
bitpork #44496 üzenetére
mindkét helyen előfordul mindkét eset. magyar, kínai
Érdekes megnézni a demográfiai adatokat. Nálunk már most jobban elöregedett a társadalom, mint ott. Pedig ott a születéseket próbálják visszafogni a túlnépesedés miatt. A várható élettartam kicsit jobb kínában, főleg a nők számára. Uhh az meg egyenesen kegyetlen, hogy nálunk 65 éves kor felettieknél két nőre jut egy férfi, ott meg közel azonos az arány. Igaz náluk 3x akkora a gyermekhalandóság.
Ha hihető a gazdasági oldal magyar, kínai , akkor a mi 9.1% munkanélküliségünkhöz képes az ő 4.1%-uk egészen jó. Nálunk 12% él szegénységi küszöb alatt, míg ott 13%. (bár lehet más módszerrel számolták).
Plusz van egy csomó ünnepük, amikor hetekre eltűnnek.
magyar vs kínai
-
Rick4
félisten
válasz
bitpork #43749 üzenetére
A tomtom a teleatlas nevű céget vásárolta fel, akik Soprontól nyugatra profik, ide meg nem sűrűn járnak felírkálni a kockás füzetbe, hogy mi változott, pár éve még csak a főbb útvonalak voltak meg az országból, most is eléggé hiányos a térkép. Az, hogy nekik van frissebb, csak egy dolog, attól még nem lesz a legrészletesebb magyar térkép az összes térképgyártó közül..... Onnantól meg frissíteni tudsz ugyan, de közel sem tökéletes a megoldás...
-
Rick4
félisten
válasz
bitpork #43735 üzenetére
Ez konkrétan nem az, tomtom alapú, de egész jól működik. Viszont a hivatalos frissítés megoldható a szerviz nélkül is, kártyára kell másolni a cuccot, betolni, majd az azt követő 1-1.5 órában folyamatosan járatni kell az autó motorját... Csodás megoldás, csak ez utóbi szegte kedvünket, amúgy már rég készen lenne.
Tudom, ha gyengül az akksi, és lehalasztod a navit frissítés közben, akkor nagyobb bajt csinálsz, de annyi készülék van már, ahol csak simán egy sd kártyáról fut a cucc, hogy érthetetlen, itt miért nem működik ugyanez... A készülékben ugyanúgy ott a kártya a térképekkel, de ott nem lehet frissíteni.
-
Rawulf
őstag
válasz
bitpork #43725 üzenetére
Nos. Ha már tartalék telefon státuszba került a Jiayu G3 telefonom, gondoltam egyet és szépen felfrissítettem az operációs rendszerét a magyar ApeElme zselés cukorra az összes javítással együtt. Gondolkoztam rajta, hogy eladom ezt a telefont, de most már biztos, hogy megtartom a fiókomban.
-
ro_bert17
őstag
-
Rawulf
őstag
-
ro_bert17
őstag
-
-
pmheros
őstag
válasz
bitpork #43580 üzenetére
Bár nem én vagyok a téma szakértője (és megvenni sem akarom), de a minimum itt a sör meg csoki
Egyébként meg a beárazós topik megmondja
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Asus ROG X13 Flow 2in1 Touch WUXGA 120Hz Ryzen9 5900HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Lenovo Legion Go 512GB.SSD. MAKULÁTLAN/KARCMENTES,GARANCIÁS. CSERE IS,OLVASS.
- HP, Dell és Lenovo BIOS jelszó eltávolítás, 1 hét próba garival
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest