- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
rovar1
csendes tag
válasz
Skynet258 #5664 üzenetére
azon a bizonyos decemberi szezonban anno, szuper lehetőségként mi is a könnyebb utat választottuk (értsd: pcx, lga775... elmagyarázása helyett) és a szgépek új generációjaként tüntettük fel a gépeinket. Nem tagadom elhangzott párszor nálunk is a "P5" kifejezés
, mindenféle hátsó szándék nélkül
-
TheReMiXeR
senior tag
válasz
Skynet258 #5670 üzenetére
Nem volt rossz a reggelem, csak az ilyen jellegű témákat már kivesézték itt nagyon sokan.
Csak azért cikizni valamelyik boltot, mert éppen nem ismernek egy márkát az szerintem baromság. Itt volt fentebb a Belkin cuccokról pont valami hasonló téma.
Én nem forgalmazom, igazából közelről nem is ismerem a márkát.
Mondjuk hallottam róla, de ennyi.
...és nagyon sok gyártót nem ismerek és ezzel nem vagyok egyedül. Sok olyan márka van amit eleve nem is lehet kapni az EU-ban. Akkor most a kis kínai röhögjön rajtunk?
Nincs értelme...Szal, témát zárván, pusztán ismételten megemlítettem, hogy senki nem mindenttudó.
Elvileg arról lenne szó, hogy amit forgalmaznak a boltok, azzal tisztában legyenek.
Ezért küzdünk napi bontásban....és én sem akartam haragot kelteni. Béke Neked!
-
TheReMiXeR
senior tag
válasz
Skynet258 #5664 üzenetére
Hu vazze ez mekkora mán, hogy a rédmax márkát nem ismerik...
Ha most azt mondom neked, hogy ismered a TC Electronic vagy Edirol cuccokat akkor a google nélkül mit válaszolnál?
Hm, pedig hangkártyákról beszélek... Ja, hogy Mo-n csak 1-2 helyen lehet kapni?
Jajj de buziv@gyok mert nem ismerem... Na ez rossz duma. Szerintem. -
törölt tag
válasz
Skynet258 #5659 üzenetére
Egyébként érdekes, de az ilyen mediamarkt, saturn, stb boltokban a pc-s kollégák hozzáértésénél iszonyat szórás van.
Van olyan (ez a több) kolléga, akit fel kell homályosítani, hogy bizony az S478-on túlhaladtunk már, aztán akinek el kell mondani, hogy a Core2 az nem Pentium 5, meg kell győzni, hogy játékgépbe nem elég a fél giga ram, mert le akar beszélni még az 1 gigáról is. Szóval úgy en bloc fogalma nincs az egészről.
Ugyanakkor olyan is van, akivel az AMD K8 vs Core2 cachelésről és egyes alaplapok szeretett memóriachipjeiről tudunk eszmét cserélni.
Hogy az elsőt hogy vették fel, azt kb értem, de hogy a másodikat hogy tudták meggyőzni, hogy ott dolgozzon...
-
proper
őstag
válasz
Skynet258 #4234 üzenetére
még nekem se kelett hála istennek, comb meg ilyen helyekre ott nem törik annyira
esetleg kar azt könnyen összepakolják
én ráadásul egyedül vagyok se kamera se seemi és este 11kor zárok, külvárosban
van egy csaj kezd az idegeimre menni lassantöbb mint 1 hónapja jár ide de még mindig nem tudja melyik gombot kell megnyomni ha nem megy a gép
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R9 5900X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged