- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- A Lite-nál is lájtosabb Honor 400 érkezett
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz
cbmfan #15646 üzenetére
a netes dolog majdnem olyan, mint kollégám a héten: indított volna valami listázót a kib@szott sz@r vállalatirányítási rendszerünkben és elkezdett panaszkodni, hogy "fél órája indította és nem csinál semmit" ...ránézek a monitorra: középen egy párbeszédablak és vár az a szerencsétlen egy enter-re
...mondtam, hogy "talán nyomjon már egy enter-t, hogy elinduljon a lekérdezés...
...amúgy általánosságban k*rvára bosszant, hogy az emberek nem képesek azt sem elolvasni, amit az a sz@r magyarul(!!!) kiír és reagálni rá... nem eszi meg őket, nem tépi le a lábukat sem
-
mephi666
nagyúr
válasz
cbmfan #15487 üzenetére
na, megvolt a szokásos itt is... munkaidő utolsó 15percében... nő felhív: "ez a kecskeméti telephely száma?" mondom igen... "baj lenne, ha most indulnának a kollégái a megbeszélt 18 tábla vaslemezért?" (szerencsére közelben vannak, beleférne még épp) mondom: "milyen méretű lemezről volt is szó?" (megnézem akkor, hogy lefoglalta-e tényleg valami kolléga) mondja a méretet, nincs is ilyen készleten... kérdezem: "biztos le volt beszélve?" erre: "hát nem biztos... de akkor így ne is jöjjenek, hogy nincs?" nézek ki a fejemből: "mivel nincs készleten, így ne" (mire gondolt? valahonnan kerítünk neki 15perc alatt?
)
bírom, amikor ilyen határozottan felhívnak... azt sem tudja, hogy jó telephelyet hívott-e... azt sem, hogy meg volt-e beszélve, vagy van-e áru?
kell az ilyen nagyon
-
Sunsetjoy
aktív tag
válasz
cbmfan #15444 üzenetére
Ez igen kedves gesztus volt.
Nálunk (nem számtech bolt) is elő-előfordul, volt olyan, hogy otthagyta egy ember a tárcáját pénzzel, iratokkal. Felkutattuk az elérhetőségét, felhívtuk, és annyira hálás volt, hogy hármunknak 2-2 fajta süteménnyel állított be.
Nekem meg piákat hoztak évvégenként, pedig majdnem absztinens vagyok (illetve egy felbontott piát nem innék meg normálisabb idő alatt). Most meg ott áll egy ideje csomó pia a szekrényben .D -
mephi666
nagyúr
válasz
cbmfan #15427 üzenetére
boldog születésnapot
...otthon majd bontok egy sört az egészségedre... idióta egy nap van: munka megint dögivel, kolléganőtől kiborulást is láthattunk már... este meg barátnőm nálam aludt, így nem vagyok fitt sem... de legalább a kedvem jó
...viszont kelleni fog otthon a sör meg a lazítás
ui: a napiparaszt még hiányzik mára... viszont egyik nap volt több is, így lehet megússzuk most
-
SityiSXT
őstag
válasz
cbmfan #15360 üzenetére
Az az igazi, amikor épp játszok valamivel, erre a baromarcú betámad Steamen vagy GfWL-en, és úgy kérdezget ("szia, nem indul az XYZ játék, mit csináljak?" "szerinted megér egy DzsíforszRadeon 862510 huszonötezer buznyákot?"). Aztán még csodálkozik, ha a negyedik-ötödik kérdésekor ("miért nem válaszolsz, hisz ott vagy, mert játszol!") elküldöm a bús francba...
-
tserrof77
őstag
válasz
cbmfan #15360 üzenetére
Ismerős téma... Anno pécéábécés koromban történt még:
Péntek kora este, 6-7 környékén párommal andalgunk a Baross úton, erre odajön a csávó, hogy:
- Te figyi, eztmegaztmegamaszt mennyié' veszitek be???
- Ad 1, nem vesszük BE, maximum ÁT. Ad 2, a bolt (is) bezárt 17:00-kor, ergo NEM dolgozom, és a fejem se káptalan, honnan a túrósból tudjak árakat mondani?? Ad 3, nem látod, hogy épp rohadtul nem alkalmas időben zavarsz??
- De csak azt akartam kérdezni...
- NEM! Majd hétfőn, 9 után, leszel szíves...!!!! -
szepi79
őstag
válasz
cbmfan #15348 üzenetére
apáméknak dohányboltjuk van, még nyáron kifestettük egy hétvége alatt. szombat napközben pakolás, este festés, vasárnap visszapakolás. festés közben ajtó résnyire nyitva, hogy szellőzzön, meg hogy száradjon, iszonyú meleg nyarunk volt ugyebár, minden letakarva fóliával, kezünkben a festékeshengerek, tiszta kosz minden, és még este 10kor is jönnek be, hogy "nyitva vannak?" mer neki csak egy doboz cigi kell. egy, a pénztárgép se ment, kettő, most én azt hogy bányásszam ki neki a minden alól.
egy idő után apám megunta, és amikor bejött egy 50es nő (ráadásul ő nem csak bekiabált az ajtón, konkrétan be is jött), apám odanyomott egy seprűt a kezébe azzal, hogy "marika, 2 órája várjuk magát, essen neki mer reggelre se leszünk kész." lehet veszitettünk egy visszajáró kuncsaftot, de azt az arcot látni kellett volna.
-
djculture
félisten
válasz
cbmfan #15289 üzenetére
postán eleve mikor beérkezik csinálnak egy papirt hogy sérült.Na most ebböl egyböl látszik melyik telephelyen még jó volt a másiknál meg nem.Nekem legalábbis mindig ez a "sérülten érkezett xyz számú postára" rajta volt.Szerencsére mondjuk csak a doboz szokott sérülni,betonbiztosan csomagoltak eddig mindig.
-
tserrof77
őstag
válasz
cbmfan #15252 üzenetére
Üdv, Kollégák!
Na, mi történt? Vihar előtti csend?
Tegnap behoztak egy, előzetesen táphibásnak diagnosztizált gépet. Júzer biztosítékot is cserélt benne, melynek következtében felrobbant benne pár FET és 1éb fincsiség. De azért behozta, hogy "esetleg hátha javítható". Teszt nélkül vágtam a sarokba...
Jó kis 450W-os 12cm-es ventis M-Tech táp elővesz (óccó javítászt kért a báci) lapra rádug, 230V be, kapcs átnyom. Lapon karácsonyfaeffektus, gomb nyomkodás, gép indul, bepostol. (a két HDD, ODD nem volt rádugva) OK, kikapcs, hdd-k, odd rádug. Indítani próbálom, SEMMI.
Ejj, a 3ból egyik nem jó? Ok. odd, 1ik hdd le, így se. Na, EZ a hibás
Azt is lehúzom, megint nem indul.
WTF???
Minden lehúz, tápteszter tápra fel, jónak tűnik. Újra beköt, MEGINT nem indul
Alig használt 300W-os merkuri táp elő, beköt. EZ SE INDUL! Na, itt dobta el az agyam az ékszíjat!
Tudni, kell hogy nálam (kis bolt, ergo sok hely nincs) keresztbe állnak a gépek a tesztpadon, hátuljával felém. Ergo félig vakon nyúlkálok előre a bekapcs/reset gombokért. Kiderült, EZ szívatott meg most is, folyamatosan a RESET gombot nyomkodtam!!!!!
Szegény júzer akart szólni, de nem mert szólni. A gépen kivételesen egyforma méretűek voltak a gombok, EZ kevert meg. Alig volt égett szag a boltban
A 450est beépítve és HELYESEN indítva pöccröff ment a gép. User fizet, távozik. Én meg fél délelőtt szellőztettem magam után
-
mongi
senior tag
-
PH 5.5
aktív tag
válasz
cbmfan #15224 üzenetére
Mi egy doboz grátisz heineken-t találtunk egyszer az egyik nagykeres pakkban, de ebből sajnos nem csináltak rendszert. Talán csak "bájlagnak" tették bele.
A napokban egy kiscsávó berendelt egy négymagos am3-as procit az eddigi kétmagost leváltandó. Megkért, hogy szóljunk, ha megjött, akkor ő lehozza a gépét, tegyük má' bele az új procit, esetleg bios frissítés.
Lehozta. LGA775. Hát akkor bocs, nem kell. Örömbódottá. -
lalimano
tag
válasz
cbmfan #15224 üzenetére
Azigen!
Nagykerben meg valaki örömében táncol, hogy mekkorát trollkodott. -
SityiSXT
őstag
válasz
cbmfan #15188 üzenetére
Vihar előtti csend van. Plusz ez a HDD-ármizéria is betett kissé - Magyarországon meg gondolom a forint "stabilitása" is rátett egy jókora lapáttal a dologra. Majd talán karácsonykor... Arról meg mit lehet írni, hogy ki kellett takarítsam az x+1-ik mocskos gépet vagy hogy két napot szívtam egy zárlatos előlapi USB-porttal...
-
lalimano
tag
válasz
cbmfan #15188 üzenetére
Tényleg elég kihalt a topik, de van egy olyan érzésem, hogy így Karácsony közeledtével viszik majd a Win XP reinstallt igénylő notebookokat, és röhögünk egy jót
-
ace05
senior tag
válasz
cbmfan #15151 üzenetére
Nem vok idióta kezdjük ott, rövidített sztorit írtam de a program eltávolítása után a Nod 32 ráengedtem talált valamit de utána amint befejezte szinte mintha nem csinált volna semmit. Utána gép meg belassult rendesen a rendszer visszaállítást ki volt kapcsolva (nem én telepítettem a wint rá ) így maradt az újrarakás !
-
GrandeP
addikt
válasz
cbmfan #15021 üzenetére
Simán... a legjobb mikor átteszed másik gépbe és usb-s winyóként keresed rajtuk a rosszat.
Mikor meg visszateszed és arról bebootolva megint rékeresel, ugyanannyi kapsz...
Mocskos fake internetsecurity szutykok...
Most van egy új fake... rouge internet security...
Az olyan kis aranyaos h meghívja a haverjait is, több száz, trojan és virus...
Majd, mivel h ő elvileg internet security fogja és rejtett-írásvédetté teszi a doksi, a programfiles, és a windows mappákat... -
mongi
senior tag
válasz
cbmfan #14974 üzenetére
Ez sem rossz: Nikolai Bank
Íme a videó -
GrandeP
addikt
válasz
cbmfan #14935 üzenetére
Nekünk zoknit akarnak eladni állandóan a tesók....
ON.
Fujitsu Amilo L 6820 vagy mi...
Nem kapcsol be...
Nekem sem... na akkor megfordítom, h majd szétszedem, közben 2-3 procihűtés-rögzítő csavar rohangált a hátuljában...
Akkor ezt a vérpistike már szerelte..Egyébként ezt leszámítva egész rendben volt, néhány csavart kellett a helyére rakni, meg psztázni és bios frissítteni...
Viszont mókás volt látni h valódi normál 478-as proci mellé, valódi normál ddr1-es ramot tettek bele... -
válasz
cbmfan #14790 üzenetére
Ez nagyon jó szó, az ez a csőrös fogó! Ezt lehetne jó ügyfélszívató duma!
Például amikor szétszeded az ügyfél gépét, és meglátod mit művelt, akkor csak ingatod a fejed jobbra-balra, és azt mondod neki: hát sajnos, ide csőrös fogó kell! Az ügyfél aggódó arckifejezését látva még hozzáteszed ezt is: és ez sajnos semmi jót nem jelent. A csőrös fogóval kiszedett alkatrészeket pedig látványosan elhelyezed a legközelebbi kukában, majd vadul kalkulálsz egy számológéppel, és közben ezt motyogod magad elé: ez nem lesz olcsó. Az ügyfél pedig csak izzad, és dollárjelek lebegnek a szeme előtt.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
cbmfan #14680 üzenetére
Annó Office 6.0-t tanultunk 7.-től, gimibe, aztán Turbo Pascal.
Mit ne mondjak, környezetemben (suli, eddigi munkahelyek) én használom legmagabiztosabban, legproduktívabban az Office-t.
Nem baj szerintem, amikor valakivel az alapokat akarják megtanítani, akkor csak az alapokkal foglalkozó verziót veszik elő.Mondjuk én szvsz Open Office-t (is) oktatnék, neveljük már az embereket a jogkövetésre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL WD19 / WD19S dokkoló + 130W töltő
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 32GB 1000GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest