- iPhone topik
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
totron
addikt
válasz
santaclaus #15354 üzenetére
Codegen hibaarány 50%-hoz konvergál, a meghibásodások másik felén meg együtt osztozik az összes többi, de megvéded a brandet, mert azt veszik (vették)? Ez csak nekem logikai bukfenc? (ne feledjük, a táp, mint komponens jóságáról volt szó, nem rövidtávú profitról). Bírom, mikor rá van cuppanva a nép az aktuális slágerre, ami bár szar, de jó, mert össznépileg az a mondás, hogy jó, a számok pedig hazudnak.
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz
santaclaus #21155 üzenetére
majd ők termelik ki a nyugdíjadat
-
biker
nagyúr
válasz
santaclaus #21155 üzenetére
vagy te nem értesz egy normál kérdést???
kártya kivágó kézikészülék, amibe berakod a sim kártyát, és kivágja microSIM méretre, 1100Ft, nekem is van itthon
-
Sytex
tag
válasz
santaclaus #15928 üzenetére
Hozzáfűzném hogy ki lett cserélve mind3 noti. Egér rádug jó. Pendrive rádug jó. Mobilvinyó rádug, lehal az egér és a pendrive, mobilvinyó el se indul. Mobilvinyó lehúz, egér, pendrive újraéled. Itt tápellátási gondok lesznek. Ami a legfurább: előtelepített WIN7-el csinálja ezt, Ubuntu livecd-ről bootolva semmi baja. Azt hiszem a szervizes kollégák el lesznek vele egy darabig...
-
^Clown
addikt
válasz
santaclaus #15926 üzenetére
Engem érdekelne a márka és a típus, akár priviben is
-
cbmfan
senior tag
válasz
santaclaus #15922 üzenetére
szopóágon vagy te is...
eladtam egy fullintegrált gépet hozott winchesterrel, mer' az drága, oszt jóezmég! (40 gigás slim Maxtor...) plusz pár lemez, és kifújt.
-
vallas
őstag
válasz
santaclaus #15762 üzenetére
Reméljük, csak oda szólt a jegy....
-
Armahun
addikt
válasz
santaclaus #15736 üzenetére
Miért nem ajánlottad neki a a Mosquito szúnyogriasztó programot, hátha hatásos poloskák ellen is
-
Atapi
senior tag
válasz
santaclaus #15713 üzenetére
szerintem nem az eszközök minősége romlott (sőt!), hanem az érzékenységük emelkedett meg nagyon, de ez a rendszer bonyolultságának növekedésével sajnos elkerülhetetlen...
-
válasz
a táphibás gépek max felénél volt Codegen a ludas
tehát 100 táphibás gépből 50-ben Codegen volt, a maradék 50-et meg az összes többi márka tette ki? mi ez, ha nem bizonyíték arra, hogy a Codegen gyönge?
-
TheReMiXeR
senior tag
válasz
ráadásul irodába szinte majdnem mindekit rá tudunk beszélni egy szünetmentesre...
ha "stabil" lét kap a falból simán müxik a vargáné, merkuri, codegen, lcpóver is sokáig...
megjegyezném, hogy szerintem
-
GrandeP
addikt
válasz
santaclaus #15302 üzenetére
Jó hát, ki miből él meg...
Végülis ha supportot is vállaltátok, megértem, h miért azt tettétek bele...
MOst ez olyan h megveszel egy értelmes autót, és nem a márkás olajatz teszed bele, hanem a Sebestyén Balázsos hunoilt...
-
C0d3r
addikt
válasz
Szvsz minden jóérzésű emberből előtör ez a "szakmai sznobizmus". Ugyan én nem vagyok boltos, összesen annyi közöm van a topikhoz és témához, hogy itt a fórumon napi rendszerességgel ajánlok gépeket. Legyen szó bármennyire low-end irodai, netezős PC-ről, ami összesen üresjáratban vagy 30 W-ot fogyaszt Sempron + IGP-vel, még abba is beletuszkolom/beletuszkoljuk a minőségi tápot (eddig Hipro volt a menő 5-6.000 Ft-ért, ami azért nem kodegány minőség, de nem is teszi ki a PC árának 30%-át). Ha mást nem (és az ajánlatkérő is nyitott rá), valami 3.000 Ft-os Delta / FSP-t összevakarunk a használt piacról - ugyanennyibe kerülő, de új kodegány nem egy életbiztosítás...
Én arra nem alapozok, hogy x évet kibírt hiba nélkül (aminek örülök, nagy szerencséd van). Csupán egyszer kell megdöglenie, viszi az egész kócerájt. Nem beszélve az egyéb kellemetlen mellékhatásokról... -
Beri
addikt
válasz
Én még adtam el Vargáné és Tsa házakat pályafutásom elején és ahhoz képest atomstabil
Ja, kérem, vakok közt a félszemű a király. -
GrandeP
addikt
válasz
santaclaus #15300 üzenetére
Na igen... ha nem használják sokat, illetve rendszeresen takarítják, olajozzák, és atom stabil a feszültség a konnektorban, vilámvédett hálózattal... akkor valóban nem rosz dolog az...
Minden más esetben meg olyan mint a piros ing a bikaviadalon...
-
Josi
aktív tag
válasz
santaclaus #15172 üzenetére
Az semmi!
Kb 2 cm széles alulemez meghajlitva, és átmenő csavarral rögzítve.
Mindkét oldalán a laptopnak. -
tserrof77
őstag
válasz
santaclaus #15172 üzenetére
...vagy amikor a lúzerjúzer az utólag vett AM2-es Spire hűtőt, és másnap ordítozva hozta be agépet, hogy mijensz@rtattááá meg büdösmeglekapcsolmegkülönbenisaddvisszaapénzem hűtttőt adtam én neki...
Aztán amikor szétszedtem, és mutattam neki a rajta hagytott polírozott talpon a védőfóliát, akkor lett igazán égett szag a boltban.
-
cbmfan
senior tag
válasz
santaclaus #15170 üzenetére
apropó szigetelőszalag. láttam már azzal körbetekert notit, mert eltört zsanér...
-
tserrof77
őstag
válasz
santaclaus #15167 üzenetére
Erről mindig az jut eszembe, hogy egy lükegyerekkel már játszottam ilyesmit. Egy régi Asus A3-asba (amibe eredetilem valami semprony ketyergett) raktam neki bele egy T5250es dualos procit, mert az istenenk nem akarta megérteni, hogy NEM lehet belerakni. Igaz, nem a foglalatba, hanem csak úgy, hűtőborda mellé feszegettem be. Aztán még Ő nézett hülyén, amikor közöltem vele, hogy 12k lesz. Nem értette, hogy miért oda raktam, nem a foglalatba... s754 vs mikroPGA478. Problem?? Majd amikor közöltem, hogy Ő akarta, még meg is sértődött...
-
Syl
nagyúr
válasz
santaclaus #15167 üzenetére
Miért nem mondtad neki, hogy amit a kirakati dobozban talál, azt nyugodtan belerakhatja a laptopba
-
mongi
senior tag
válasz
santaclaus #15164 üzenetére
köszi az infót!
-
mongi
senior tag
válasz
santaclaus #15162 üzenetére
HP 300 fekete: CC640EE#301
HP 300 színes: CC643EE#301kb. 0.60€ drágább mint a szabvány dobozos...
-
localhost
Közösségépítő
válasz
santaclaus #15147 üzenetére
"Kolléga: - Igen természetesen! Milyen nyomtatóba lenne?
Hölgy: - Hogy-hogy milyen? Hát ami a számítógép előtt van az a fekete!!!"Ez tényleg nagyon jó... Korábbi munkahelyemen NAPONTA 10 hasonló beszólást kaptam a vásárlóktól, de rájöttem, hogy a "Milyen nyomtatóba kellene" kérdésre adott leggyakoribb válasz mégiscsak a "Nem tudom, de itt vettem Önöknél" - a nyomatékosítás általában nem sokat segített.
-
mongi
senior tag
válasz
santaclaus #15049 üzenetére
Íme egy webshop in Slovakia: [link] + erre kell dobni a 8 euro szállítást.
Amúgy a na ceste 1-2 kus= annyi mint érkezik 1-2(!) darab.
én maszek vagyok (kiskeres), nekem is csak 3 db van, szal nem is "sok" itt ez (dehogynem sok, sőt sokk, de sajnos nem én fingtam a passzátszelet- bár ha én tehetném, biztos nem a hdd gyárak felé fújom az esőfelhőt)
-
mongi
senior tag
válasz
santaclaus #14978 üzenetére
Én még csak 3 éve, de előtte 15 éve foglalkozok szervíz szinten a dolgokkal, még a jó öreg DOS korszaktól
Na a másik fórumba nem írok többet, mert még kitiltanak -
mongi
senior tag
válasz
santaclaus #14976 üzenetére
Igazad lesz télapu, hagyom a fakkba. Sok kis okostojás életében nem látott még raktárat sem, nemhogy megértse a termék gyártótól a droidig eljutásának kacifántos világát
A notikhoz: a szomszédomba levő tv/video/hifi/műhód/számítógép/notebook/fényképezőgép/kamera/autóhifi/riasztórendszer "szaküzlet", hogy a pöcsömbe tud nagyker nettó(!) alatt laptopot kínálni? Igaz attól független megy a szekér nekem is, de bosszant
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
santaclaus #14030 üzenetére
Benn nőtt meg , procitetűvel táplálkozott, de aztán megunta és öngyilkos lett....
-
szumo
senior tag
válasz
santaclaus #14033 üzenetére
Na mostanra, megoldottam pár dolgot.
pl: ami olyannak tűnt /router, kábelek, billentyűzet, egér/ azokat egy porszívós dobozba, és elsüllyesztettem
A fiókomba egyenlőre nem mertem belenézni -
Mercutio_
félisten
válasz
Kiskorában betévedt, azóta meg a lehulló morzsákon növögetett
-
szumo
senior tag
válasz
Hülye ötleteim vannak nekem a szabi alatt.
Elhatároztam, hogy rendet rakok, és kidobálok pár felesleges dolgot. Az egyik szoba fele már kész is.
Én meg nem vagyok normális, hogy rávettem magam ilyesmire. -
Biznisz Elek
senior tag
válasz
santaclaus #13857 üzenetére
Ez nem teljesen igaz mivel a számlán külön van feltüntetve vagy akár egy külön számlán is lehet a szállítás és nem a termék árába van beleépítve.
De majd jön valaki és eldönti ezer bocs az eddigi offért.
Megkérdem a garis topicban
-
Biznisz Elek
senior tag
válasz
santaclaus #13855 üzenetére
Ez ok de a szállítás miért nem szolgáltatás? Mert szerintem az. És erről sehol nem írnak hogy az egy termék lenne.
-
Biznisz Elek
senior tag
válasz
santaclaus #13853 üzenetére
Mire vonatkozik akkor mert a szállítás nem kézzel fogható, az egy szolgáltatás.
-
Biznisz Elek
senior tag
válasz
santaclaus #13851 üzenetére
(5) A gazdálkodó szervezet köteles a fogyasztó által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást követő harminc napon belül visszatéríteni. A fogyasztó viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. A fogyasztót ezenfelül egyéb költség nem terheli. A gazdálkodó szervezet azonban követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését.5. § A felek eltérő megállapodása hiányában a fogyasztó nem gyakorolhatja a 4. § szerinti elállási jogot
a) szolgáltatás nyújtására vonatkozó szerződés esetében, ha a nyolc munkanapos elállási határidő lejárta előtt a gazdálkodó szervezet a teljesítést a fogyasztó beleegyezésével megkezdte;
Én ebből, a végét vagyis az a pontot úgy értelmezem hogy a szolgáltatást (szállítást) a fogyasztó elfogadja hogy megy a csomag akkor nem mondhatja vissza, de ezen felül az átvettt terméket még míndíg vissza küldheti a saját költségére.
Vagy rosszul értelmezem?
-
Biznisz Elek
senior tag
válasz
santaclaus #13849 üzenetére
Azt megtámadtam volna mivel a szállítás egy külön szolgáltatás ami nem kézzel fogható egyedi rendelésre megy és a törvényben ezt nem vagy köteles kifizetni, a terméket igen. Az hogy a szerződés elötti állapotot kell visszaállítani az csak a termékre vonatkozik.
Akkor ezek szerint a fogy védők is megérik a pénzüket.
-
liver
tag
válasz
santaclaus #10247 üzenetére
Nem!
Ha még a vásárlás után 1 nappal jött volna még akkor se,mert ha rosszat kapott akkor miért bontotta ki.
Én se viszem vissza a közértbe a kibontott tejet,hogy 3%-os zsírtartalmút akartam venni,de ez 1,5%-os......
Ilyen "vevők" sajnos mindig is lesznek,de szerencsére kevés van belőlük.
A többsége normálisAmúgy meg ha jól tudom a 7115X egy 20ezer forintos toner a 2612A meg kb 15-16 ezer forint.Örüljön,hogy drágább tonert kapott a 2612A áráért.Már ha tényleg nálatok kapta
-
Barney™
aktív tag
válasz
santaclaus #10210 üzenetére
Lol
-
misirulez
senior tag
válasz
santaclaus #10210 üzenetére
Jó, hogy nem a szertárba.
-
^Clown
addikt
válasz
santaclaus #10069 üzenetére
Lehet dönteni, melyik a jobb: a magát hülyének vagy okosnak gondoló vevő
-
HUN]Repa
aktív tag
válasz
santaclaus #9863 üzenetére
Hát igen ,tényleg nagyon toppon kell lenni ,nekem a legkomolyabb olyan vga volt ami Sapphire nyák ,rajta gyári Asus hütő ! Mondom az embernek ez mi ? Monja ilyen volt gyárilak ő igy kapta nem tudja mitől lehetett ,persze a csavarok szétnyírva teljesen ... hát nem cseréltem ki neki . Valamilyen forumba még be is írt a PH-n hogy milyen kötsög a cég. Mondtam neki legalább az eredti hűtőt keresse meg.
-
stol
addikt
válasz
santaclaus #9550 üzenetére
Nálunk SZKÁJPÍÍÍ-nak mondják
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hálózati / IP kamera
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kompakt vízhűtés
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Sapphire NITRO+ RX 580 4 GB eladó
- APPLE WATCH 9 45mm, FEKETE, DOBOZÁBAN, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- HP EliteDesk 705 G3 MT AMD PRO A10-8770/8GB RAM/120 GB SSD/250 GB HDD
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest