- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
válasz
Hequila #27990 üzenetére
Legnagyobb ilyen, mikor németbe fagyis voltam
Jön a német, állok a fagyispultban...
-fagyi van? jött a kérdés. Mire én:
- fogalmam sincs, de megkérdezem a főnököt...
És elsétáltam. Főnök kérdezi, h mi van? Mondom mi a sztori.
- De (porkodijózott kicsit az olasz srác) ez csak hülye német vicc! Menj vissza.
Mondom jah, értettem a tréfát, nem? -
Pötyi
őstag
válasz
Hequila #27738 üzenetére
Felajánlottam volna neki kapásból 100.000,- Ft-ot, ha ott és akkor elvisz ahoz a barátjához, aki ezt a hülyeséget mondta neki, vittük volna a hibás panelt meg egy jó minőségű, magas élű jappán Olfa sniccert és csinálja meg, ahogy mondta! A pénzt letettem volna az asztal sarkára, ha műtét után működik dolog, viheti! Hiszem és vallom, hogy ezeket a kontár hülyéket csak megszégyenítéssel lehet gyógyítani!
-
tatabike
őstag
válasz
Hequila #27738 üzenetére
Bakker, nem az én cégem sofőrje volt? Nálunk vannak ilyen "okos" kamionosok.
De gondolom azzal nem dicsekedett, hogy egy éjszaka alatt képesek 2db 225Ah-ás, darabonként 60 kilós akkumulátort lenullázni, mert minden szar kütyüt ráaggatnak...Mert éjjel kell mindent tölteni, plusz a bekapcsolva maradt tévére+műholdvevőre elaludni, plusz állófűtés, nyáron állóklíma, stb...
Ha valaki nincs vele tisztában, hogy az általa használt eszköz mire képes, holott ezt (is) tanították Neki, attól kemény dió elvárni, hogy megértse egy LCD működését.
Amúgy meg az idióta marketingesek is hibásak ebben a LED-tévé/monitor dologban, mert a laikus azt hiszi, hogy konkrétan LED-ek adják a kijelzőn látható képet. Nekem is van olyan ismerősöm, akinek nem tudtam elmagyarázni, hogy csak a háttérvilágítás működik LED-del, nem, Ő szentül meg van róla győződve, hogy Neki a 120 centis tévéjében LED-kijelző van, és kész, és én vagyok a hülye, aki nem ért hozzá... De viszont mikor pár éve megállt a monitora, én cseréltem ki a tápban a kondikat... elég hamar elfelejtette. -
macilaci78
nagyúr
válasz
Hequila #27738 üzenetére
--------------------------------------
IHa ezt a kupont kivágod,|
|vehetsz egy új monitort! |
---------------------------------------Lehet, neki nem a ledes monitor működését ecsetelték, hanem csak a ledsorét. Ott tényleg elég egyes szakaszait kicserélni.
De ha úgy könnyebb, akkor gondolj arra, nem véletlenül nem Te vezeted a nyergesvonatót és nem ő szereli a laptopokat.
-
ViZion
félisten
válasz
Hequila #27732 üzenetére
+1
kodegány háznál (mert persze nem én, hanem egy bolt rakta össze anno a munkahelyemre a gépeket, mert a főnök haverja volt a tulaj...) a bekapcs gombon a műanyag bumszli beragadt, ott voltak ilyesmik. De ez lehet gomb, lehet haldokló táp, mobo... bios újrahúzás is segíthet. De pl. giga FX-es lapok tuningnál restartal indulnak, etc... -
wolfman
veterán
válasz
Hequila #27446 üzenetére
Eddig konkrétan egy olyan emberez volt szerencsém (az is csaj), aki amikor elmagyaráztam neki mi kell a gépében, hogy boldogsággal tudja használni azt, annyit kérdezett vissza, hogy mennyit adjon?
Neki azt raktam bele amit akartam, azóta se hívott, nem keresett hogy baj van, az anyja mondta egyszer, hogy nagyon jó kis gép az, használják bodotággaa' azóta is.
-
ati012
őstag
válasz
Hequila #27430 üzenetére
A legszélesebb mosollyal kiszolgálni.
Közbe tenni a janit milyen géped van otthon. Nyomni a vakert mit mennyiért tudsz.
512-es videjókártyákat, laptopokat erőltetve főleg. (előbb utóbb ő v. a tezsvíre megveszi)Legfontosabb: neme ellenkezni. Ha neki az kell, ő azt fogja megvenni. Kész.
De lehet közbe mondani hogy kellene még a kőlevesbe egy kis ram, egy kis hagyma...
A babi néni is belerakta a 2 szál kolbászkáját, ez is bele fogja.Ha ügyes vagy simán több profitot hozol ki.
A gödörszökevényeket pedig: nincs, vagy égbekiáltó árat mondani.
Kész munka után alkudóknak: szeme láttára tönkrevágni.
-
ViZion
félisten
válasz
Hequila #27415 üzenetére
+1
bár csak részmunkaidőben tolom, de ez így van. Minap az user a 20k router lábát lefűrészelte, hogy kétoldali ragasztóval a szekrényre tudja rakni.Legalább garira nincs már gond.
AKKOR érdemes csinálni, ha tudsz számlázni, pályázatokban rajtad tudják átfuttatni a félig-meddig fiktív vásárlásaikat. Itt is van pár ilyen cég, boltban ember nem járt, csengetni vagy hívni kell. A szerelés, a munkával keresett pénz a legalja. Idáig jutottunk, az a hülye, aki dolgozik. Ha meg becsületes is vagy: ne vállalkozz, mert belehalsz.
Magam sem mertem belevágni, pedig toner töltés, használtgép is ment itt pár éve még frankón. De inkább dolgozom és mellette beugrós vagyok egy boltba, mint sajáttal szívjak. Nem nekem való, mert azért a becsületesebb, kevésbé pofátlan fajta vagyok -ez nem túl szerény kijelentés, de ez van. Kapkodom a fejem, miket megtesznek. Persze ha apuka a feje a pályázati pénzek helyi osztásának, akkor lehet boltot üzemeltetni...
-
Szakbarbár
aktív tag
válasz
Hequila #25119 üzenetére
Én pont ma telepítettem egy Home basic-et a nemrég linkelt gépre, nekem nincs vele semmi bajom. Majd a gazdájának.
Athlon 64 3800+, 2x512 DDR2, Nvidia 6600 GT, természetesen a DDR2-es verzióból. Ez még ma is megállja a helyét mint "gémer pécé"Szerk: Viszont a tulaj az első ember volt aki nem zárkózott el mereven a Linux lehetőségétől, ezért egy Mint Mate még felkerült a 2. HDD-re.
-
macilaci78
nagyúr
-
ViZion
félisten
válasz
Hequila #24261 üzenetére
Hát akkor tessék leülni. Kaját hozott?
Látványos, ha egy defragot indítasz, mert ez az első lépés a jól működő géphez (persze nem, de ez, meg a háttérben elindított full file-t néző víruskergető kiír egy elég nagy számot órákban, amire remélhetőleg távozik).HDMI vs. USB: 0-1, pontozással a halál győzedelmeskedett az élet könyve felett... Kérjük USB eszközöket ezentúl ne az erős, hanem az okos kollégáik csatlakoztassák.
-
axioma
veterán
válasz
Hequila #24182 üzenetére
Erre vannak elvben a hulladekudvarok kitalalva, de hogy ezt most elektronikai vagy milyen hulladeknak veszik be... raadasul a tajekoztatoban is mondjak, hogy telefonon erdeklodj, hogy konkretan mit hol vesznek at. Adatbazist talaltam pl. itt. Persze aztan lehet hogy nem ingyenes minden, ahol az onkorik nem ugy tamogatjak (vagy igazolast kernek, hogy helyi vagy, ahhoz hogy ingyen legyen), akkor passzolom...
Ilyen hiperekben levo nagy zold gyujtodoboz nem szokott toneres nyilast is tartalmazni? Azt tudnam me'g elkepzelni. Vagy hogy fgtl attol, hogy ott vasaroltad-e, vagy inkabb csak hogy igazolod-e, sztem ilyen mediamarkt stb. meretu helyeken meg lehetne kerdezni. -
ViZion
félisten
válasz
Hequila #23464 üzenetére
Nah, legalább ért hozzá kicsit!
Mindenki tudja, h az a led lassít! Remélem raktál bele neki kék ledes ventit, mert az jobban hűt! A procinak meg gondolom cserélni kell egy magját, mondjad neki, h csak párban lehet cserélni, aki mást mond, az nem ért hozzá. Ebbe ezért 2 lesz cserélve, meg a kék ledes venti, és lecsippenteni az első led tüskéit is (gyorsít!), megússza 20k-ból. Csak ne mondja másnak, mert a főnök háta mögött csinálod, egyébként 30 k lenne a bolti ár. Persz, mert szimpi a gyerek, csak azért. Tanuljon infót, sokra viheti még.
-
válasz
Hequila #23464 üzenetére
Zseniális!
Biztos visszakérdeztem volna, hogy hogyan jutott erre a következtetésre. Illetve szíveskedjen elmagyarázni, hogy miért lesz gyorsabb a gép, ha nem világít a lámpa. Mi a magyarázat erre? Tudományos magyarázat persze. Ráolvasást, rontáslevételt, a gép összerakásának időpontját születésnapnak tekintve horoszkóp alapú magyarázatot nem fogadunk el indoklásként!
-
DeltaPower
addikt
-
azbest
félisten
válasz
Hequila #23096 üzenetére
Youtube-on látott bios kép alapján nem lehet állítani a boot során elsődleges kijelzőt.
Ha vga kábellel van rákötve monitor és úgy indítod, akkor sem a külső megjelenítőt használja?
Hdmi kimenetére kötött kijelzővel lehet, hogy csak a vga driver feltelelpítése után esélyes a váltás. Régebben volt probléma bizonyos vga-k esetén hogy boot közben hdmi-n nem adott ki képet, de intel esetén nem tudom ez hogy van.
A maual fn+f4 gombot ír a váltásra, de gondolom ez is csak win alatt él a megfelelő driverek mellett.
Persze ha sértetlen a recovery, akkor próbálkozhatsz vakon, például videó alapján [link]. Eléggé vadász-vadász.... -
qdak
addikt
válasz
Hequila #22112 üzenetére
+ Joe bacsi
Hat nem az erosgem, de reszben a telefon is belejatszikAz a baj h nagyon pangas van, ha az embernek meg kell gondolnia mire kolt, orul ha vmennyit felre tud rakni, nem a gepre fogja kolteni, nekem is a 2 magosom boven megfelel, filmet rippelni meg mar nm divat felenk, ha neha bd ripet csinalok, reggelre meg ugyis vegez.
-
Mici80
tag
válasz
Hequila #21704 üzenetére
Eredetileg erre akartam volna válaszolni.
Az ilyen vessen magára. Hiába szoktam én is magyarázni, süket fülekre találok. 2000 Ft+ ÁFÁ-ért újra kell neki telepíteni a gépét ha már tele ment minden szarral.
A Linux nem megoldás mert az ilyen szintű felhasználók nem fogják tudni használni.
Mondjuk Mandrivát vagy Ubuntut talán... -
mephi666
nagyúr
válasz
Hequila #21708 üzenetére
régi időkből van még legalább egy 50es gurigányi biztonsági másolatom poreszből a szekrényben
ha megoldható, hogy kecskeméten fel tudod venni, szívesen elküldeném neki
...szerencsére nem szorulok rá, neki egy időre meglenne az öröm és neked se kell ragadós gépet buherálnod... a béke is megmaradna
-
válasz
Hequila #21708 üzenetére
Egyszerűen csak mond meg neki, hogy ne hozza többé ide a gépét, mert ti nem szeretitek a dagadt buzikat...
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AliExpress tapasztalatok
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- EA Sports WRC '23
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Kés topik
- További aktív témák...
- MSI MAG 341CQP QD-OLED 34" UWQHD ívelt Gaming monitor + több mint 3 év garancia
- Sony PlayStation 5 Media Remote eladó
- Eladó Xiaomi Mi 10 5G 8GB / 128GB Twilight Gray Szinte karcmentes!
- iPad Pro 12.9" 4.Gen 2020 1TB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- Dell Latitude 7420, 14" 4K IPS, I7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( ol
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Eladó karcmentes Huawei Nova 8i 6/128GB / 12 hó jótállással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3145
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest