- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az utasterminálok ground-side részei nyitottak mindenki számára, az air-side részek az utasok számára. Minden más részére a reptérnek (vagyis a 95%-ára kb.) csak megfelelő engedéllyel vagy jogosultsággal lehetséges belépni. Van ott minden, ami a rendre vigyáz, Rendőrség, Határőrség, TEK, reptéri fegyveres őrség, szal ne kószálj el.
-
szumo
senior tag
áááÁÁÁÁáááÁÁÁ
Nekem a múltkor még a szerelő fizetett, mert ő a verdát, én a lánya gépét javítottam.
Diplomaleadás előtt 2 héttel 72 +14 +2 vírus volt a gépen.De ezt egy másik ügyfél fia (10 éves) már űberelt a 181+3 vírussal, amit a mega flash játékpak telepítésével varázsolt be meg vagy 10 toolbart. Az anyja meg őrjöngött, hogy lassú a gép és nem látja a weboldalakat, és dolgozni se tud már a gépén. A kissrácnak kellett a munkadíjat a zsebpénzéből kifizetni büntetés képen.
-
-
ViZion
félisten
Ez ma már gyakorlat... Legtöbb üzlet a kifogyott cuccait 20-30%-al is a piaci ár alatt felrakja árgépre, odakattint a polgár, bemegy a webshopba, az nincs, de keres mást. Mert ez a bolt olcsóbb, mint a többi (2-3 termékből símán megítéli és kész...). Ma már 500 Ft egy boroskóla, szal. ehh... Minap beszéltünk egy haverral -kitárgyaltuk közös ismerősünket
Routert vett és azon egyensúlyozott, hogy az 5500 vagy a 8000 Ft-os, de már két antennás, 300 Mbps-t vegye-e (nagy lakás+udvar...). 3000 Ft difi, de hétvégente nagy lazán fizet 10-15 ezret egy baráti piálás végén, ennél többet elnyom pókeren, etc... Szal. az emberek furák
-
ViZion
félisten
Nah, valami AT-t akartál elpasszolni?
Amúgy meg standard válasz: Igen, jól látod, ez a drágább fajta, mert megbízhatóbb és erősebb, az 500 W-os táp lead 700 W-ot (2 sec-ig...). Ezért is drágább lenne, de Neked ezt elengedem, mert ÉRTESZ hozzá.
Jah, karácsonyfatalp árus srácoktól kérdeztem, mennyi a fém talp:
- 3500 Ft, de ha elviszed, akkor 3000...
- ööööö.... ha nem kell, akkor 3500?
- IGEN.
- akkor inkább elviszem 3000 Ft-ért.
Vettem is, szép, majdnem kovácsoltvas-kinézet, stabil, nagy. Alkudni meg így kell, profik voltakDeFranco: mivel a városban máshol nem volt, így símán megvettem volna többért is... amúgy ez korrekt ár volt, ha leadom vasba akkor is kapok egy ezrest érte.
-
Anno, amikor az egyik katonatársam megtudta, hogy van egy Amiga500-asom, sajnálkozott, hogy nem ismertük egymást már korábbról. Kérdeztem miért, mire mondta, hogy ugyanabban a boltban dolgozott, ahol a számítógépemet vettem, és jóval olcsóbban tudott volna Amigát szerezni. Például neki is volt 7 db...
Akkor még naiv voltam, kérdeztem, hogy minek neked ennyi gép, mire mondta, hogy-hogy minek, hát eladni. Kiderült egyet sem tartott meg belőle.
Az érdeklődésemre, hogy mégis hogyan lehet hét darab géphez jutni, közölte, hogy csak annyit csinált, beállt a saját kocsijával a céges parkolóba, és amikor egyszer Amigákat pakolt, akkor az egyik raklapot kicsit tovább tolta, a saját kocsijáig, és abba pakolt bele.
Azt is mesélte, hogy ebben az üzletben dec. 31 előtt mindig rengetegen mondtak fel. Nem várták meg a leltározást.
Sajnos nem jut eszembe már a bolt neve, de emlékeim szerint valahol a XIII. kerületben volt, talán a Tüzér utcában. Az év, amikor ezt a sztorit hallottam a sráctól, az 1993 volt.
-
-
sasa311
veterán
Nehezen tudom elképzelni, hogy cég attól megy csődbe, hogy lekapcsolják a villanyt, nem megy 16 fokon a légkondi az irodában péntek-szombat éjjel nappal is, mikor amúgy nem is dolgozik senki, mikor fel van véve egy takarítónő fixre, mikor csak a nettó béréből heti 3x vállal külsős cég takarítást és még számlát is ad, stb...
-
proof88
addikt
-
eziskamu
addikt
Ja a háromdés nyomtatók új generációja, de még csak egeret tud nyomtatni
Erről valamiért a régi szovjet vicc jutott eszembe. Kérdezik a hűtőgyári munkást, miért nincs hűtője? Sose hordta haza az alkatrészeket? Erre: De csak mindig tank jött ki belőlükJa hogy kapcsolódjak is, egy régi HP reklám:
[link] -
Hequila
őstag
Bizony nincs nyári szünet, de kétségtelenül nem sok dolga akad olyankor ott a rencergizdáknak.
Ami leginkább visszatart, az az, hogy nem értek hozzáDe mint tudjuk, ez ebben az országban nem akadály.
(bár gondolom, nem olyan fergetegesen bonyolult egy iskola hálózati felépítése. Azt is megkockáztatom, hogy simán Windows alól minden szükséges szolgáltatás megoldható)
-
-
blackvinyl
tag
Sorry Off 2: a szikratávíró a legjobb
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mini-ITX
- Path of Exile (ARPG)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Melyik tápegységet vegyem?
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- ELADÓ TELJES GAMER SETUP!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Amazfit Gtr 3 Pro okosóra dobozával újszerű állapotban
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged