- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cbmfan
senior tag
utóbbi... mai komoly forgalom: eladtunk két újraírható DVD-t. javítandó gép nincs, saját notimat pucolom ki meló híján.
"A vádirat szerint a kalózok 2310 sértettnek összesen 4 339 645 261 forintos kárt okoztak. "
szabad röhögni?
-
kokyt
senior tag
"ha a vírusirtót is lekapcsolta a vírus, az hogy akadna össze a lannal?"
Amit én láttam, ott nem volt vírus. A Te esetben gondoltam, ha ennyi advanced/safe/clean/guard/anti registry/maleware/system/virus programmal tömte meg, legalább volt eredménye is.(#17505) macilaci78:
Lehet, hogy amit én láttam, csak "jól" volt konfigurálva -
kokyt
senior tag
-
maláj
addikt
adjál neki pici pénzért wifi spray-t
szerk: de jó nagy flakonnal ám - és a kollégája szakértelmével együtt használják
-
-
cbmfan
senior tag
erről egy régi vevő jutott eszembe. számlát kért. kérdem nevét, és mondja: Lókasz Lóbelt. embert Rókás Róbertnek hívták, én meg majdnem kiröhögtem...
még valami: 1:32-re teker és fülel.
-
localhost
Közösségépítő
Na de barátom!
Nem érzed rangodon alulinak ezt a dohogást?
A vegyé' aranyláncot olcsón, féláron adom itt az aluljáróban-nal sem áll neki vitatkozni egy vérbeli ékszerész. Vagy a tengerparton árult rolex... Mert ez kábé egy kategória.
A kókler meg kókler - és aki tőle vásárol az meg megérdemli. -
Beri
addikt
És hol van ez a bolt?
Külföldről áru? Mégsem toporzékoltál, hogy te akarod megrendelni a Sidewinderemet, pedig itt is "hirdettem"Jazzos: Csak néha megszalad a kezem alatt a billentyűzet, ennyi az egész. Nincs ebben keserűség (legalábbis nem az enyém), csak az itt olvasottakból merítettem, aztán leírtam a véleményemet, tapasztalataimat.
-
szumo
senior tag
Ismerős a buli
Vállalkozó jött akit régről ismerek, hogy kellene neki gép a vállalkozásába, meg is csináltuk, rendben ment minden, majd jön, hogy egy laptopra is szüksége lenne, és egy fél szóban megemlítette, hogy vett egy gépet a gyereknek, és az milyen jó vétel volt, és hasonlók. Laptop biznisz megoldva. Majd jött pár hónapra rá, hogy amit összeraktunk x éve gépet nem megy a dvd benne. Megoldottam a problémát, és ekkor hozakodik elő, hogy a másik gépe olyan lassúcska a gyereknek. Gondoltam, jól tele van szemetelve az egész. De nem! A rémület fogott el mikor megláttam, a diagnosztikai program kiírását. Anno amit összeraktam neki, mert hogy a gyerek is tudja használni, az P45; E7400; 4GB DDR3; HD4870; stb. Ami a másik gépben volt amit jóval később vett, az G31; E5200; 2GB DDR2; nv 8400gs; stb. S mint a számláról megtudtam, W7-tel együtt 280eHUF-ot fizetett érte. Ráadásul megkérdezte a bűvös mondatot, hogy milyen jó kis gépet rakatott össze UGYE.
Nem szóltam semmit mert más üzletébe nem rondítunk bele, de mondtam neki, hogy ha eddig megbízott az illetőben, akkor nagyon óvatosan kezelje innentől a kapcsolatukat.Majd később egy kávézás alkalmával előhozakodott, hogy miért is mondtam neki amit mondtam. Elmeséltem, hogy mennyire át lett baszarintva a feje a gyerek gépével, és csak lesett rám mint borjú az új kapura. Ő mesélte, hogy napokig nem tudott napirendre térni a dolog fölött. Azóta is üzleti kapcsolatban állunk, ha valamire szüksége van, és nálunk nem kapható, vagy a madarastecsó olcsóbban adja (pl TV) akkor legalább a véleményünket kikéri.
Mi nem verjük át, ő hűséges megrendelőnk marad. Ilyen egy HAPPY END-es sztori.
Bár sajna manapság csak elvétve akad ilyen, ugyanis mindenki 5forintért megB....a az édesanyát is. -
-
cbmfan
senior tag
ez így van.
pár éve egy lomis családdal voltam kb. tíztől estig. teljesen normálisak voltak, jól elvoltunk. hoztam nekik ebédet (semmi extra, kiló kenyér, parizer, némi zöldség, pár üveg víz), cserébe odaadták volna mindenüket. természetesen nem vittem el semmit néhány PC-s vacak és egy Commodore 1541 kivételével.
nem minden "réti néger" lop, csal, hazudik. lomizáskor mindig körbejárom a környéket, tán húszból egy rosszindulatú. első találkozáskor azonnal tegezni kell, akárhány éves, és testvérnek szólítani
bár eléggé világos a bőröm, nyár közepére bebarnul rendesen, ezért annak is néznek
-
mongi
senior tag
17. Mit csinált a számítógéppel, amikor a probléma fellépett?
18. Ha azt válaszolta, hogy "semmit", akkor magyarázza el, hogy miért volt bekapcsolva a számítógép!
19. Biztos, hogy nem csak bebeszéli a problémát magának?
- igen
- nem
20. A VCR-jén az óra villogó 12:00-t mutat?
- igen
- nem
Ha igen, akkor mit jelent a VCR?21. Megvan önnek a "Számítógép használata hülyéknek"?
- igen
- nem
22. Van egy semleges tanúja a problémára?
- igen
- nem
23. Van valamilyen elektromos készüléke, ami működik?
- igen
- nem
24. Van valaki, akire rákenheti a problémát?
- igen
- nem
25. Mért egy erőteljes ütést a számítógép házára?
- igen
- nem
26. Ég a számítógép?
- igen
- nem. -
szumo
senior tag
Én is tapasztalom a nagy laptop mizériát.
Na ha már itt tartunk, akkor megosztom a múltkori sztorit:
Megyek haza, épp gondolkodok, hogy miből legyen a vacsora. Ahova járok rendszeresen boltba, ott jól ismernek, beszélgetek az eladók nagy részével, sokszor felderítem estefelé a napjukat. A biztonsági őrök is ismernek pofázmányról, hogy nem lopni akarok. Nos néha szokott lenni egy varacskos disznó szagú biztonsági őr, az mindenáron beszélgetni akar velem valamiért. A srácnál defektes az egyik kerék, és a felni is sérült (szóval nem 100-as a delikvens). Szóval és tetvel, miközben a vajakat sasolom, odajön, hogy van neki egy FUJICISIMENSes nagyon faintos laptopja, aminek nincs hangja. Gyorsan válaszoltam, hogy driver-t neki és had szóljon. Erre ő, hogy de volt hangja, egyszer csak elment, és így nem tud hallgatni lakodalmas sramli popot. Kérdem mennyi idős a gép? Mondja 4-5 éves. Mondom venni kell egy újat. De, hogy ő beszélt az utcában lévő boltosokkal, hogy hangcsipp, és hogy 25+fá-ért ki is cserélik neki. Mondom akkor hajrá. De, hogy én nem tudnám e megcsinálni olcsóbban? Püff Kisördög belső hanggal (persze és még fizetek is, hogy megcsinálhattam a gépet). Mondtam neki, hogy nem, és ha nekik van olyan chipjük/eszközük, amivel megjavítják, ők az emberei. Kérdezgette, hogy ő otthon ki tudná e cserélni, és én ki tudnám e cserélni, és ha én nem miért nem, és ha igen hogyan. Semmi kedvem nem volt már hozzá, én csak haza akartam érni, és lefürdeni, vacsorázni. Még erősködött vagy 3 percig, aztán illedelmesen elköszöntem, és a pénztár irányába osontam.
Szerencsére azóta se volt abban a boltban, és nem hallgattam meg a nagy sztorit az ő kis FUJICISIMENSes nagyon faintos laptopjáról. -
mephi666
nagyúr
asrock, jóaz
sógorom tonnaszám adta el őket és alig volt velük problémája... nekem sokáig egy am2nf3-vsta-m volt, ami még agp-s volt, de soha semmi gondom nem volt vele... szerintem még most is működik annál, aki megvette tőlem... azóta volt asus (ethernet felőli túlfesz elvitte) meg egy matx-es giga és a mostani... esküszöm, ezzel a gama770ud3-mal több nyűgöm volt már, mint azzal az asrock-al (pl memkezelés: akárhogy feszelem, nem akar stabilan menni a 2x2gb 1066-os geil csak 800-on
)
-
bullseye
addikt
Jaja, hozzánk is küldtek anno sajtóközleményt róluk, szétröhögtük magunkat kissé. Aztán megírtam nekik, miért nem jó ötlet. Állítólag valami jókívánságféle odakint, és persze fogalmuk nem volt róla. A sok visszajelzés miatt át is nevezték, ha jól emlékszem ezüst sasnak – de még az is lehetett birodalmi...
-
szumo
senior tag
Nyugi van olyan ügyfelem, ahol 2 noti, és egy asztali gép van. De van ahol 2 asztali és két noti van, persze ők a legjobbak, visszatérő vendégek, mert mindig elcse........k valamit. Havonta visszatérő fizető vendégek. Mert az emberi butaság határtalan és az űr, bár az még koránt se biztos mint az első.
-
Mewryck
tag
előjel:kékhalál
restart,google keresőbe beirtam a hibakódot,akkor "adta meg magát" a lap:
-gép leállt
-füst
-égett szag
-hátra kivezetett USB csati ráégett a lapra-semmilyen USB-s eszköz nem volt bedugva
-hangot,firewire-t vitte magávalgép félévente takarítva
tápcsere után vígan megy a lap;a táp,amivel addig üzemelt,egy másik konfigot hajt;az égés elötti összeállításban el se indul
ha behalt volna a lap,akkor mi lett volna a garanciázás menete?
-
föccer
nagyúr
Próbálkozni mindig lehet nem?
Egyébként olyankor mi van, hogy ha tényleg "magátol" füstöl el? Tételezzük fel, hogy nem nyullt bele senki csavarhúzóval, nem mászott bele egér
(nem hányták tele). Rendeltetés szerűen használt, egyszercsak kakukk. Szétszedve égésnyom. Gari ugrott? Miért?Köszi,
üdv, föccer
-
törölt tag
Épp most számolgattam én is, hogy ha lenne munkahelyem, és esetleg remélni mernék 115.000 Ft bruttót, akkor mire jön majd ki a fizetésem....
Elvileg keresek majd 148.000 ft-ot, gyakorlatilag lóf@szt....(sajna a PH képfeltöltése még mindig nem működik
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest