- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Mobilhasználat külföldön
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Kiborult a Nothing Phone (3) pletykakosara
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
mongi
senior tag
Ha nem lett volna előélete már a gépnek még el is hiszem a "de hát ő nem csinált semmi", de amint írtam is volt már nálam többször a géppel, de soha sem gép error volt, hanem user error. Nem mellesleg biciklin (!) hozta be 7Km-ről , egy egér rágta dobozban, és hát a tisztasága is hagyott némi kívánnivalót maga uán. Kinyitva én raktam vissza az egyik ramot, mivel félig kilógott a foglalatból...stb.
Nem is ragozom, a lényeg, hogy ezt nem garanciálisként kellett értékelnem. Felajánlottam a döntőbíráskodást az általa választott másik cégnél ha nekem nem hiszi el, és rögtön nem kellett ez ügyben lépnem. Szerintem ez elmond mindent. -
mephi666
nagyúr
nekem is szált már el hálózati vezérlő: mint kiderült, a netszolgáltató oldaláról jöhetett valami túlfesz, mert a boltban gariztattam (bírom őket: sok nem garanciális dolgot is elintéznek gariban) és kapásból kérdezte a srác, hogy "f**ernetes neted van? mert a héten ez már az x. alaplap, amit ilyen hibával hoznak... de mi meg vagyunk olyan jó fejek, hogy kicseréltetjük gariban"
-
-
stol
addikt
Jaaajjj nem ők voltak
Nekik odaadtuk ~beszer áron, meg korrektek voltak amúgy
121e-ből, 115-ért kapták meg. Konkurens DC meg engedett ugyanebből 2 ezret úgy, hogy 125-re hozta ki HKC táppal
Főnök picit azon idegelt, hogy még beszer ár + 2%-ból is alkudni akartak.
Megjegyzem, készre telepítve adtuk át a gépet, így csak használni kell.A telefonálós "kolléga" fiatal vasággyal 30kg-os nekem fiam lehetne suhanc volt.
Se köszönés és velem és főnökkel is tegezés
Főnököm lassan 50, én lassan 30. Nem várom a magázást, de legalább köszönni kéne...
Vagy ez lassan sok elvárás 2010 végén, amikor a ZsinDex főoldalon az a hír, hogy "Olivért faxverésen kapták".MOD:
Annyi a lényeg, hogy ránk is gondoljon alkudáskor a kedves vevő, hogy gépenként bruttó 10% alatti haszonért nem basszuk át, minőségi javaslatokat teszünk, készen adjuk át és korrekten garizzuk a terméket.Azaz egy 100ezres gépen van bruttó 10% haszon, abból mi csak ~7ezret könyvelhetünk el, mert ÁFA, meg nyereségadóóóóó.
Ennyiből kell boltot fenntartani, fejleszteni, fizetést adni, megléni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN Z1 Plus Be quiet! 650W
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest