- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
kokyt
senior tag
"ha a vírusirtót is lekapcsolta a vírus, az hogy akadna össze a lannal?"
Amit én láttam, ott nem volt vírus. A Te esetben gondoltam, ha ennyi advanced/safe/clean/guard/anti registry/maleware/system/virus programmal tömte meg, legalább volt eredménye is.(#17505) macilaci78:
Lehet, hogy amit én láttam, csak "jól" volt konfigurálva -
kokyt
senior tag
-
kokyt
senior tag
válasz
föccer #15496 üzenetére
Üdv! Előre is bocs az off-ért.
Jártam már pontosan így. Hálózati vezérlő chip égett el szó szerint úgy, hogy nem volt használva, mert egy gigabites kari volt mellette. Távtartók, táp, router, adsl modem és minden egyéb rendben volt előtte is és utána is, működtek ahogy kell, zárlat sehol nem lehetett. Eleinte csak a rendszer nem ismerte fel (eszköz kezelőbe letiltottam, mert amúgy is kihasználatlan volt), majd 1 hétre rá gép leáll, füst, és égett szag. Némi (több mint 1 hónap) vita után cserélték, de nem volt egyszerű.
-
kokyt
senior tag
Igen, az alkudozás a vérükben van
Az én szemem is felakadt, mikor láttam, hogy ennyivel olcsóbban kihoztátok. Vitán felül korrekt ár volt
Lehet láma vagyok, de boltban nem szoktam soha semmire alkudni. Nem azon a néhány ezer forinton fog múlni, pláne nem ekkora összegnél. Számomra többet ér az, ha senkinek nem keserű a szájíze az üzlet lebonyolítása után. -
kokyt
senior tag
Ha ez a tegnapi nap történt ilyen egy vevőtől többször is, akkor engem hívtak
Utólag is elnézést érte, de nem ért a gépekhez, és notóriusan fél attól, hogy átverik. "Gazdaságos" gépet nézett először, de lebeszéltem róla, és ajánlottam neki a boltotokat. Mivel nem tudtam vele menni, persze megnyugtatásul mondtam neki, hogy hívhat is ha kell
Ma elmesélte milyen segítőkészek voltatok, és hogy mennyire elégedett.Ui.:
ECDL-em nincs. Lehetek így hozzáértő?Kellemes karácsonyi ünnepeket, és persze kitartást a vevőkhöz!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged